Hare Majesteit Koningin Máxima is op maandag 26 juni 2017 aanwezig bij het Derde Congres van de European Academy of Neurology (EAN) in Amsterdam.

Het EAN Congres omvat alle onderwerpen uit de neurologie, zoals beroerte, epilepsie, (hoofd)pijn, bewegingsstoornissen, multiple sclerose, dementie, neuromusculaire aandoeningen, maar ook andere specialistische onderwerpen en zeldzame neurologische ziekten. In ruim tachtig sessies presenteren deskundigen trends en hoogtepunten van moderne neurologische onderzoeken en therapieën en worden nieuwe wetenschappelijke ontdekkingen toegelicht. Het overkoepelende thema van het congres van dit jaar is Uitkomstmaten in de neurologie: op welke wijze kan de impact van een ziekte worden gemeten en hoe is dan de impact van een behandeling te meten? Aan het EAN Congres nemen ruim 6000 deelnemers deel. Eerder werd het congres georganiseerd in Berlijn (2015) en Kopenhagen (2016).

Outfit: Koningin Máxima draagt een bekende japon met uitlopende mouwen, gecombineerd met groene accessoires. De groene hoed is nieuw en is een ontwerp van Fabienne Delvigne. 

 

Ontwerp van Natan: 

Nieuwe hoed:

Sandaletten van Natan:


Foto: Yvonnevanwoudenberg.com

Oorclips van Yves Saint Laurent:

Afbeeldingsresultaat voor yves saint site:modekoninginmaxima.nl

Van links naar rechts: Máxima met de japon bij de conferentie 'The Future of Farming and Food Security in Africa', in Bangladesh, in Denemarken, op de Eikenhorst en vandaag. 

 

Niets van deze website mag verveelvoudigd en/of openbaar worden gemaakt door middel van druk, fotokopie, fax, overtypen, opslag in een geautomatiseerd gegevensbestand of anderszins, zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van de beheerders.

 

Reacties


afbeelding van jeannine

jeannine

dinsdag 27 jun 2017 - 20:13

@ Merel ,dat vind ik goede tips die jij gekregen hebt van die pro, ik ben verder ook helemaal akkoord met hoe jij het zou dragen.Van mij krijg je een welverdiende 10 Al dat groen maakt de jurk er niet mooier op.Ik heb het hogerop al geschreven in de jaren 70 werd die fout veel gemaakt. Ik vind jou reactie's altijd heel opbouwend.

afbeelding van Merel

Merel

woensdag 28 jun 2017 - 08:54

Dankjewel, Jeannine!

afbeelding van jeannine

jeannine

dinsdag 27 jun 2017 - 20:07

@ Merel ,dat vind ik goede tips die jij gekregen hebt van die pro, ik ben verder ook helemaal akkoord met hoe jij het zou dragen.Van mij krijg je een welverdiende 10 Al dat groen maakt de jurk er niet mooier op.

afbeelding van DEP

DEP

dinsdag 27 jun 2017 - 19:15

De dame in het wit achter Maxima heeft jouw tips dan goed begrepen.

afbeelding van Merel

Merel

woensdag 28 jun 2017 - 08:55

En die dame ziet er goed uit, vind je ook niet? ;)

afbeelding van Merel

Merel

dinsdag 27 jun 2017 - 14:28

Tja. Jurkje leuk hoewel te kort en niet ideaal voor haar (zou mij beter staan met mijn ontbrekende taille). Maar al dat groen... Ik vind dit zo suf. Ik kreeg ooit de tip van een pro om meer dan twee matchende accessoires te vermijden. Nog zo'n tip: als je geen spillebenen hebt en een kort rokje/jurkje draagt schoenen in de kleur van je benen, en/of geen enkelbandjes. Hierbij zou ik nude/lichtroze sandalen dragen, een zwart riempje en grote veelkleurige oorhangers. En geen hoed (nou ja, hoed...); kom, dit is toch geen jurk voor madammerige hoed? Hooguit een rieten zonnehoedje en dan hup het terras op.

afbeelding van Mieke 47

Mieke 47

dinsdag 27 jun 2017 - 13:12

Ik heb deze jurk nooit mooi gevonden en dat wordt er niet beter op naarmate we hem vaker zien. Te kort, doet haar mooie figuur geen recht, en zoals boven ook al gezegd, altijd weer dat groen erbij. Het hoedje vind ik juist wel grappig staan en zelfs slecht opgestoken haar vind ik te prefereren boven losse pieken, eerlijk gezegd.

afbeelding van Josine - Moderator

Josine - Moderator

dinsdag 27 jun 2017 - 09:43

Ik moet zo lachen om bananenschil, want de hoed is gemaakt van bananenvezel :P

afbeelding van Stijl

Stijl

dinsdag 27 jun 2017 - 12:49

Ik zie nu dat er op het hoofddeksel een merkje van de maakster zit: FD (dacht eerst dat het een hoedenspeld was).
Kan dus ècht niet!

afbeelding van Moderator Petra

Moderator Petra

vrijdag 30 jun 2017 - 16:51

Dat zit er bij mijn weten meestal/altijd op. Hoezo kan er op kleding wel een merkje zitten en op een hoed niet? Volgens mij heeft Eudia dat ook.

afbeelding van Stijl

Stijl

vrijdag 30 jun 2017 - 17:41

Twor, niet op kleding die de koningin als ze in functie is draagt, valt voor mij in de categorie " iT simply is not done".
N.B. Ik ken mensen die van al hun kleren, en schoenen!, de merkjes af halen omdat ze geen reclamebord willen zijn!

afbeelding van car

car

dinsdag 27 jun 2017 - 06:54

Hahahhaa hoedje?? Idd de bananenschil vergelijking is erg toepasselijk....Neem aan dat ze hier niet voor betaald heeft toch hahaha? ;) en lieve Maxima waarom nou geen mooie paardenstaart....plukje je om je elastiekje en klaar! Met dit doe het zelf opsteken zie ik liever los haaar :(

afbeelding van Siobhan

Siobhan

maandag 26 jun 2017 - 23:43

Nooit enthousiast geweest over deze set.
Deze keer lijkt iets beter: door t haar opgestoken?
Ik hou helemaal niet van dit soort schoenen. Ook niet bij Letizia. Maken t niet elegant.

afbeelding van Anne-Roos

Anne-Roos

maandag 26 jun 2017 - 23:00

Ik vind de jurk leuk maar de groene accessoires te veel, vooral de schoenen zijn heel druk en de jurk heeft van zichzelf al een drukke print. Het hoedje/hoofddeksel vind ik niet mooi. Alleen het groene riempje, groene oorbellen en evt groene tas was voor mij genoeg geweest.
Het lijkt mij ook leuk om deze jurk met een andere kleur gestyled te zien.

afbeelding van Doro

Doro

maandag 26 jun 2017 - 23:33

Zeker en dan graag oud roze en koraal en grijs zoals ik hierboven al aangaf hahaha (ik herhaal omdat ik hoop dat Maxima het zal lezen!)

afbeelding van Fina

Fina

maandag 26 jun 2017 - 22:53

Riempje had van mij niet gehoeven. Verder vind ik het leuk opgeleukt met de groene accessoires.

afbeelding van jeanine68

jeanine68

maandag 26 jun 2017 - 20:13

Leuk jurkje, had iets langer gemogen.
Maar verder leuk afgestyld met die groene accessoires! Inderdaad mag ze het ook eens met een andere felle kleur proberen, zoals oranje of koraal of geel. Lijkt me super gaaf!!
Schoenen vind ik wel geinig!

afbeelding van Nelleke

Nelleke

maandag 26 jun 2017 - 19:14

Allemaal tierlantijntjes die in mijn opinie niets toevoegen. Rok veel te kort, accessoires die té groen zijn, schoenen te druk, drukke print op de jurk. Ik weet niet waar ik moet kijken. Het totaalplaatje bezorgt me bijna hoofdpijn. Ik zou denken dat Maxima bij schoonzus Laurentien 'stijladvies' heeft ingewonnen. Dat had ze beter niet kunnen doen.

afbeelding van Paula

Paula

maandag 26 jun 2017 - 19:23

Ik sluit me bij Nelleke aan. Die print, ik word er horendol van. Felgroen staat ook bijna niemand. Ik hou hier absoluut niet van. Harde kleuren en een hoedje wat inderdaad meer een geplette groene banaan lijkt haahahaaa.

afbeelding van Carmen

Carmen

maandag 26 jun 2017 - 20:53

Mee eens. Wat een druk boeltje....

afbeelding van elise1

elise1

maandag 26 jun 2017 - 17:41

Leuke jurk, maar vreselijke schoenen. En inderdaad, een groene bananenschil op d'r hoofd.

afbeelding van ammy

ammy

maandag 26 jun 2017 - 17:24

Woo. Dit vind ik meer wat voor Laurentien dan voor Máxima. Hoedje lijkt inderdaad wat op een banaan, en de schoenen vind ik iets te fel kleuren. Maar, wel leuk dat ze weer iets herdraagt!

afbeelding van jeannine

jeannine

maandag 26 jun 2017 - 17:16

Voor mij steekt het een beetje tegen ,omdat die accentkleuren bij een stof als deze gedragen werden in de jaren 70. Ik heb als ik vooraan in de twintig was bijna hetzelfde gedragen.Toen was mode , een jurk met rode schoenen ,rode handtas ,handschoenen ,parels ,oorbellen. En nu vind ik accentkleuren helemaal niet meer vernieuwend .Soms krijg ik van een handtas en schoenen van dezelfde kleur het al benauwd als ze in een zo opvallende kleur zijn .Dat is zeker een fobie die ik toen opgelopen heb.

afbeelding van Liz

Liz

maandag 26 jun 2017 - 16:43

Ik vind het haarversiersel echt helemaal niets! Ik vind het net groene klederdracht.
Het jurkje vind ik net als eerder keren niet geweldig, vanwege zowel de vorm als de lengte en ik vind het inderdaad ontzettend jammer dat ze niet een andere kleur kiest om mee te combineren.
Ik denk dat ik even op de website van de EAN had gekeken en dit keer met licht of kobalt blauw had gecombineerd, aangezien dat de kleuren van het congres zijn.

afbeelding van DEP

DEP

maandag 26 jun 2017 - 16:31

De felgroene accessoires vind ik te gek. Daarmee valt ze ook meteen op tussen al die neurologen. De jurk vind ik grappig maar te kort. Het is geen show van mooie benen, maar een congres.

afbeelding van MrsDuck

MrsDuck

maandag 26 jun 2017 - 16:31

Wat zit het kapsel vreemd. Of is dit opgestoken zonder extra haarstukken. Ze heeft nu eenmaal piekhaar. Het jurkje doet weinig voor haar figuur en ik vind haar er nu ook te bruin voor. Jammer inderdaad dat ze het jurkje alleen maar met groem combineert. En de blush op de appeltjes van de wangen is wel erg glimmend.

afbeelding van Els

Els

maandag 26 jun 2017 - 15:23

De jurk maakt haar erg plomp vind ik. De groene schoenen staan er goed bij. Maar waarom combineert ze deze jurk altijd met groen vanwege het groene riempje? Vervang dat riempje eens voor knal roze of rood of okergeel of kobaltblauw. Dan kun je ook qua schoenen, tas en hoofddeksel veel meer variëren. Het valt mij op dat Maxima haar kleding altijd draagt zoals ze de combinatie gekocht heeft, net of ze zelf geen andere combinatie met haar kledingstukken kan maken.

afbeelding van Carolina

Carolina

maandag 26 jun 2017 - 16:06

Dat is mij inderdaad ook opgevallen. Ze is gewoon niet bijzonder geïnteresseerd in kleding volgens mij. Wat dan voor mij betekent dat ik het altijd een beetje zonde van het geld vindt als ze bijvoorbeeld schoenen van 800€ draagt, die je in een iets andere uitvoering een heel stuk goedkoper kunt krijgen. Alsof geld er niet toe doet.

afbeelding van Nelleke

Nelleke

maandag 26 jun 2017 - 19:21

@Carolina: volgens mij is dat de kern van het probleem van een monarchie. Ik vraag me altijd af waarom schoeisel van E800,00 die je idd in een bijna soortgelijke uitvoering E700,00 goedkoper kunt aanschaffen. En dat voor iemand die pleitbezorger voor de VN is.

afbeelding van Merel

Merel

dinsdag 27 jun 2017 - 14:58

Dat geld interesseert me niet, als het maar mooi is en duurzaam. Ik denk eigenlijk dat ze mode wel heel leuk vindt. Als ik prive foto's zie dan vind ik haar boho stijltje super leuk en daar is echt wel over na gedacht. Plezier spat er vaak vanaf, met leuke schoenen met een flinke hak en een hoed en passende oorbellen enzovoort. Volgens mij (maar een idee, ik ken haar niet, jammer genoeg, volgens mij is ze super grappig), schiet ze in een stuip als ze er 'een beetje koninginnerig' uit moet zien. Super-koninginnerig, dat lukt heel goed, met een grote hoed en een duur jurkje en heeeeeel veeeeel diamanten en handschoenen en het haar prachtig opgestoken met hulpstukken (niet altijd mijn smaak, maar dat is weer iets anders), maar die 'ertussenin look', dat ziet er vaak beetje geforceerd uit. Is ook het lastigst, lijkt me, omdat die boho look en full-queen nou niet echt werken bij een zakelijke bijeenkomst. Ik heb er ook wel sympathie voor, ik vind het ook best lastig om me voor een zakelijk event zo te kleden dat ik nog mezelf ben (lees: niet te tuttig), maar toch netjes genoeg.

Tips: de couture lijn van la dress! Het mouwloze jurkje tweed jurkje is echt een fantastisch basisstuk, ik ben er super blij mee, en heel goed te combineren met hippere zaken als een grote ketting, een gekleurd vestje, leren jasje etc. Ik zou Maxima graag eens in die kleding zien. Geldt ook voor Oilily dameslijn; bijvoorbeeld deze jurk met vestje:
https://oililyworld.com/nl/dames/jurken/jurk-dacio-73455/
of deze
https://oililyworld.com/nl/dames/jurken/jurk-danelle-73442/

en.... allemaal Dutch design!

afbeelding van DEP

DEP

dinsdag 27 jun 2017 - 11:29

Ik ben het met jullie eens. Vakmanschap kost nu eenmaal meer en we kijken allemaal graag naar mooie kleding en accessoires. Maar een mooi stel pumps van bijv Gabor kost zo'n € 100,- en zit veel comfortabeler in haar maat. Als ik zo veel geld ter beschikking had, zou ik dat vooral als een goed leider verantwoord willen uitgeven. Bijvoorbeeld aan accessoires en kleding die zo duurzaam mogelijk gemaakt worden. Die zijn ook gewoon in Nederland verkrijgbaar. Een statement maken en er dan ook nog prachtig uit zien. Dat zou mij een dubbel zo fijn gevoel geven en de wereld een stukje mooier maken.

afbeelding van Carolina

Carolina

dinsdag 27 jun 2017 - 13:10

Ik verbaas me er over dat vrijwel alle koninginnen en (kroon)prinsessen hetzelfde merk schoenen draagt. Ze zijn mooi hoor, absoluut, maar het kan flink goedkoper volgens mij. Het lijkt zo langzamerhand wel een wedstrijdje in duur doen.

afbeelding van Evita

Evita

maandag 26 jun 2017 - 15:20

Met uitzondering van het kapsel en hoofdbedekking vind ik dit hartstikke leuk!

afbeelding van Johannetta

Johannetta

maandag 26 jun 2017 - 15:03

Dit vind ik nou echt zo n uitglijer! Vormloze jurk met allemaal toeters en bellen in een en dezelfde kleur. Ordinaire schoenen en heel vreemde bananenschil op het hoofd.

afbeelding van Els

Els

maandag 26 jun 2017 - 15:24

Moet vreselijk lachen om typering Bananenschil ;-)

afbeelding van Sjanine

Sjanine

maandag 26 jun 2017 - 15:23

Haha ik wilde het niet zeggen: Maar jij doet et al voor me ;-) onrijpe bananenschil op het hoofd.. Maar verder vind ik het een leuke outfit!!

afbeelding van Stijl

Stijl

maandag 26 jun 2017 - 14:41

O, gruwel..!

afbeelding van zara

zara

maandag 26 jun 2017 - 14:29

Dit jurkje vind ik niet mooi, en het flatteert haar ook niet bijzonder (en het is te kort). De groene accenten en sandalen staan er fleurig bij.

afbeelding van Suus

Suus

maandag 26 jun 2017 - 13:37

Het jurkje is mooi, de combinatie met de groene accessoires ook. Ik vind alleen haar haar van achteren niet heel mooi gedaan en ook de schoenen, blote benen en lengte van de jurk zijn zo bij elkaar niet heel charmant. Een mooie suntanpanty en iets langere jurkjelengte zou beter zijn geweest denk ik.

afbeelding van Magda

Magda

maandag 26 jun 2017 - 14:13

Geheel met jou eens.

afbeelding van Arianne

Arianne

maandag 26 jun 2017 - 13:30

Mooi, verrassende kleurencombinatie! Heel erg leuk. Ik vind dat Maxima zich vaak van andere vrouwen onderscheidt door haar verrassende kleurencombinaties. Heel knap. Ik vind dat meestal heel mooi.

afbeelding van Arianne

Arianne

dinsdag 27 jun 2017 - 13:25

Ik bedoelde eigenlijk niet dit specifieke geval maar meer in het algemeen. Ik vind haar kleuren veel verrassender en afwisselender dan de Scandinavische prinsessen of Letizia bijvoorbeeld.

afbeelding van Arianne

Arianne

dinsdag 27 jun 2017 - 13:25

Ik bedoelde eigenlijk niet dit specifieke geval maar meer in het algemeen. Ik vind haar kleuren veel verrassender en afwisselender dan de Scandinavische prinsessen of Letizia bijvoorbeeld.

afbeelding van Doro

Doro

maandag 26 jun 2017 - 18:16

Nou sorry hoor maar zo heel erg knap vind ik dit nou niet. Gewoon alles groen en klaar. Verrassender en veel interrassanter zou het zijn als ze echt zou spelen met kleuraccenten. Of juist iet met een motief ofzo. Oudroze, koraal en dan met grijs zou bijvoorbeeld mooi staan bij dit harde geometrische dessins

afbeelding van Liz

Liz

maandag 26 jun 2017 - 16:38

Kan je het nog steeds verrassend noemen als ze voor de 5e keer groen bij dit jurkje draagt?

afbeelding van Annelie

Annelie

maandag 26 jun 2017 - 12:54

Dit ziet er goed uit! Het hoedje vind ik wat minder, maar de kleurencombinatie van zwart/wit/groen is wel erg leuk.

afbeelding van Annet

Annet

maandag 26 jun 2017 - 12:32

Zijn dat nou de schoenen van Zara die Letizia ook heeft?

afbeelding van Lisanne Slotman

Lisanne Slotman

maandag 26 jun 2017 - 12:23

Ze ziet er ontzettend leuk uit!!! Hier vind ik haar op haar best! Prachtig plaatje!

afbeelding van Arianne

Arianne

maandag 26 jun 2017 - 12:11

Waar zien jullie foto's?

Pagina's

© 2022 ModeKoninginMaxima.nl | Alle rechten voorbehouden | Sitemap | Privacy & cookie policy
Realisatie door TWS Media uit Veenendaal

Realisatie door TWS Media

TWS Media uit Veenendaal is gespecialiseerd in het ontwikkelen van websites. Meer informatie? Bezoek onze website ?