Hare Majesteit Koningin Máxima woont vrijdagochtend 8 februari in het Gemeentemuseum in Den Haag de Fintech for Inclusion Summit 2019 bij. Zij doet dit in haar hoedanigheid van speciale pleitbezorger van de VN secretaris-generaal voor inclusieve financiering voor ontwikkeling. De conferentie wordt georganiseerd door de Nederlandse ontwikkelingsbank (FMO) in samenwerking met de internationale non-profitorganisatie voor inclusieve financiering ACCION en investeringsmaatschappij Quona Capital.

Tijdens de conferentie wordt gesproken over de wijze waarop technologie de financiële wereld beïnvloedt en hoe technologische toepassingen kunnen bijdragen aan betere toegang tot veilige en betaalbare financiële diensten in met name ontwikkelingslanden. Nog altijd hebben wereldwijd 1,7 miljard mensen wereldwijd geen toegang tot een bank- of spaarrekening, verzekeringen, leningen en pensioenen (Global Findex 2017). Dit belemmert hen in hun economische groei aldus de Wereldbank. Ruim 250 nationale en internationale bankiers wisselen tijdens plenaire sessies, rondetafelgesprekken en workshops hun ervaringen uit. Na afloop spreekt Koningin Máxima nog met enkele CEO’s van fintech-organisaties.

Koningin Máxima zet zich sinds 2009 als speciale pleitbezorger van de Verenigde Naties wereldwijd in om financiële diensten voor iedereen, met inbegrip van de lage inkomensgroepen en kleine- en middelgrote bedrijven, toegankelijk te maken en hiermee hun kansen op economische en sociale ontwikkeling te vergroten. Sinds 2011 is zij erevoorzitter van het Global Partnership for Financial Inclusion (GPFI) van de G20.

Outfit: grijze pantalon en top van modehuis Natan. Leuk detail: de degradé geborduurde peplum. 
Nieuw: Nee, eerder gedragen tijdens een video-opname voor de Muziekshow. 
Accessoires: Zilveren plexi-pumps van Gianvito Rossi, druppelvorminge oorstekers van Natan en een zwarte clutch waarvan de ontwerper helaas nog steeds onbekend is.


Foto: PPE/Vd Werf 


Foto: PPE/Nieboer 

Door het degradé borduurwerk ligt de nadruk dit keer op haar heupen. 

Pumps van Gianvito Rossi: 

Niets van deze website mag verveelvoudigd en/of openbaar worden gemaakt door middel van druk, fotokopie, fax, overtypen, opslag in een geautomatiseerd gegevensbestand of anderszins, zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van de beheerders.

 

Reacties


afbeelding van zara

zara

maandag 11 feb 2019 - 09:49

Wat is deze antracietgrijze outfit een prachtige variatie op de "grijze pakken" in de financiële wereld. We zijn natuurlijk van Máxima vooral veel kleur, grote kettingen en flinke oorbellen gewend, dus alleen wat glimmers op de peplum en een paar zilveren pumps levert dan op het eerste gezicht een wat 'understated' plaatje op. De grijze cape vind ik op zich een goed alternatief voor de eeuwige "campingdekentjes". Het staat veel verzorgder, maar helaas maakt het het silhouet zowel breed van boven en van onderen, en dat is dan weer jammer voor het mooie pak eronder.Maar alles bij elkaar, inclusief kapsel en naturelle make-up, vind ik het een zeer geslaagd plaatje!

afbeelding van Margreet

Margreet

zondag 10 feb 2019 - 11:50

Mooi hoor! Een chic pak, dat juist door het degradé een extra chique uitstraling krijgt.
Josine, is degradé borduursel wel altijd van glas of soms ook van een ander materiaal?

afbeelding van Marianna

Marianna

zondag 10 feb 2019 - 13:44

Dégradé betekent kleurverloop, borduursel hoeft niet persé van glas te zijn, ook wol heeft dégradé.

afbeelding van Josine Droogendijk

Josine Droogendijk

maandag 11 feb 2019 - 10:33

Degradé wijst er in dit geval op dat het borduurwerk van bijna niets uitloopt op een dichtgeborduurde rand. Dus er zit een verloop in qua patroon.

afbeelding van Margreet

Margreet

zondag 10 feb 2019 - 15:47

Bedankt!

afbeelding van Doro

Doro

zondag 10 feb 2019 - 09:28

Ik vind dat ze helemaal niet vermoeid oogt. Juist een mooie volwassen en rustige uitstraling. Het hoeft niet altijd lachen gieren brullen te zijn om betrokkenheid te laten zien. Ik vind haar prachtig zoals ze hier is!

afbeelding van Henny

Henny

zaterdag 09 feb 2019 - 09:00

Dat ze wat minder stralend oogt op de foto kan ook een momentopname zijn. Net als echte mensen kan ze zich ook een keer minder goed voelen. Bovendien is altijd te moeten stralen en (glim)lachen ook niet altijd mogelijk en onnatuurlijk.

Ik vind het een chique outfit en mooi voor de gelegenheid. Over de cape valt moeilijk iets te zeggen, omdat ze die los draagt. Ik vraag me af hoe die zou vallen als ze die draagt, zoals die gedraagt behoort te worden. Ik zie dat de cape ook een strikceintuur heeft ..........
Een ketting o.i.d. zou te veel worden, gezien de degradé borduurwerk. Of het zou een ketting moeten zijn in dezelfde kleur als het borduurwerk. De schoenen, nou nee. Ze heeft mooiere exemplaren.

afbeelding van Merel

Merel

zaterdag 09 feb 2019 - 08:07

Dit vind ik echt een goed pak voor Maxima: peplumtops passen mooi bij haar figuur èn op de geliefde wijde broek. Alleen jammer dat de top bij borst en bovenarm net niet lekker past, als dat wel geval is tilt het voor mij zo’n outfit naar heel ander niveau (en moeilijk te realiseren is het niet). De kleur is zakelijk maar de glitters maken het chique. Geweldig gecombineerd met de metallic punt pumps, laat ik het plastic even negeren, want tsjongejonge wat knapt zo’n broek op van een glimmend puntig hooggehakt schoentje. Dat ga ik onthouden! De jas/cape maakt weinig indruk, maar wel echt heel veel meer een outfit zo dan met een omslagdoek.

afbeelding van Fee

Fee

zaterdag 09 feb 2019 - 09:12

Inderdaad, een mooi chique geheel, geschikt voor deze bijeenkomst.

afbeelding van Kate101112

Kate101112

vrijdag 08 feb 2019 - 20:23

De koningin oogt idd wat vermoeid , en ook deze kleding , des Natans, maken haar zwaarder en ouder lijken dan ze is.
Ik heb echt geen hekel aan Nathan , heb zelf enige kledingstukken van hem, maar dit is een overkill van t zelfde ‼️Logge broeken en malle peplums ... versierd of niet. En uit de mode nu.

afbeelding van Magda

Magda

zaterdag 09 feb 2019 - 21:36

Nou, daar kan ik niet warm van worden. Veel stijve / stugge stoffen, zo te zien. Maar.....wij zullen er ongetwijfeld wel wat van terugzien bij Máxima.

afbeelding van Luisje61

Luisje61

zaterdag 09 feb 2019 - 22:34

Oh, ik vind er echt mooie stukken bijzitten. Die prachtige blauwe nauwgesloten blouse / shirt. Ik zie alleen geen prijzen erbij.

afbeelding van Doro

Doro

vrijdag 08 feb 2019 - 20:18

Dit was toch veel beter geweest bij het afscheid van de heer Donner!!
Charmant, eenvoudig met lekker accent -misschien op een ongelukkige plek maar dat kan zij hebben want ze is prachtig slank!
De plastic schoenen vind ik plastic schoenen en plastic schoenen zijn schoenen van plastic en dat vind ik niet mooi want ze zijn van van plastic! Plastic, brr

afbeelding van Merel

Merel

zaterdag 09 feb 2019 - 08:12

Leuk! Dank!

En sterkte Josine, wat een heftige tijd!

afbeelding van Maxi

Maxi

zaterdag 09 feb 2019 - 02:49

Wat een enig programma, dank voor link! Meteen een hele aflevering gekeken!

afbeelding van Maxi

Maxi

zaterdag 09 feb 2019 - 02:49

Wat een enig programma, dank voor link! Meteen een hele aflevering gekeken!

afbeelding van gambetta

gambetta

vrijdag 08 feb 2019 - 23:21

Dat is inderdaad een hele leuke serie. Het is al eens op de BBC geweest; genieten van alle mooie stoffen en creaties.

afbeelding van Jantje R

Jantje R

vrijdag 08 feb 2019 - 18:06

Ik vind Maxima dit mooi staan. Alleen houd ik niet van schoenen met plastic.

afbeelding van Elles

Elles

vrijdag 08 feb 2019 - 17:30

Bij ppe agency zie je,dat Maxima niet veel make up draagt,een naturel achtige look.Ik vind het mooi,het hoeft niet altijd te spetteren.

afbeelding van Dahlia

Dahlia

vrijdag 08 feb 2019 - 17:33

Vind je dat? Ik vind vooral haar foundation erg veel en zwaar lijken.
Verder geen geslaagde outfit. Ik ben nooit zo weg van haar broekpakken en vind ze ook niet mooi staan.

afbeelding van Anna

Anna

vrijdag 08 feb 2019 - 17:08

Hé dat is vreemd.Nu doet ie t wel...Wilde zeggen dat ik t helemaal met Josine eens ben...Vermoeidheid is op een foto genomen in een split second,niet af te lezen.

afbeelding van Anna

Anna

vrijdag 08 feb 2019 - 17:05

Josine als ik reactie tik krijg ik steeds een meldingsfout

afbeelding van Sanne

Sanne

vrijdag 08 feb 2019 - 15:55

Oh de degradé geborduurde top vind ik héél mooi! De outfit is wat safe maar ze kan ook niet áltijd verrassend gekleed zijn. Dit is gewoon oké :)

afbeelding van Frederike

Frederike

vrijdag 08 feb 2019 - 19:16

Mee eens

afbeelding van AnnekeM

AnnekeM

vrijdag 08 feb 2019 - 15:21

WauW wat een top keuze. Die geborduurde peplum maakt het echt een trendy outfi en de cape vind ik er eg leuk bij. Normaal ben ik niet zo van het grijs en donkere kleuren, maar wat staat dit mooi. Wat jammer dat ik toch niet even ben gaan kijken...

En we hebben allemaal wel eens een dag dat we wat minder stralen, of wie weet heeft ze een ziek kind. Ben benieuwd naar haar bezoek aan Jordanië volgende week.

afbeelding van Lina

Lina

vrijdag 08 feb 2019 - 15:02

Ik vind het een enorm saai pak en echt niet mooi dat de nadruk op de buik en heupen wordt gelegd door die versiering,
(En uhm, we hebben allemaal weleens een keertje hoofdpijn of iets dergelijks waardoor we éven niet stralend kijken, dus niet gelijk er wat achter zoeken)

afbeelding van Siobhan

Siobhan

vrijdag 08 feb 2019 - 14:42

De eerste foto toont de outfit meer blauw. De 2e foto antraciet. Een mooie outfit voor een wat zakelijke bijeenkomst.
(Lastig om van 1 foto haar gemoedstoestand te beoordelen. Altijd stralen zou ook onnatuurlijk zijn).

afbeelding van Marjet

Marjet

vrijdag 08 feb 2019 - 14:38

Het borduurwerk van de peplum is erg mooi! De zilverenpump lekker eigenwijs. Wat zou het verrassend zijn geweest wanneer ze een zilveren jasje erbij had gedragen of een ander 'sprankje' (mooie oorbellen, hoed) had haar outfit wat meer af kunnen maken. Met de cape erbij lijkt het wat 'huispakkerig' maar misschien juist heel fijn, mocht ze zich even niet zo lekker voelen?

afbeelding van jeannine

jeannine

vrijdag 08 feb 2019 - 13:27

zo vind ik Maxima supermooi nog helemaal dezelfde als voor haar verloving .Ik heb gekeken naar de link die je plaatste i.v.m. de aanpassing van voor ze bekend was en erna . Ik vind dat ze het goed doet , zoals wij hier in Belgie zouden zeggen ''ze loopt niet naast haar schoenen""Ik vind dat Maxima echt zichzelf gebleven is wat ik leuk vind.

afbeelding van Margriet76

Margriet76

vrijdag 08 feb 2019 - 13:21

@ Josine van A tot Z met jou eens. Ze kampt toch stiekem niet weer met gezondheidsproblemen? Ze kijkt wat bedrukt vandaag en het zou haar magere agenda tot nu toe wel verklaren dat ze het rustig aan moet doen. Maar dit blijft bij speculeren.

afbeelding van Lina

Lina

vrijdag 08 feb 2019 - 15:06

De meeste bezoeken worden al maanden vantevoren gepland. Ze kan dus niet denken, ik voel me vandaag niet zo lekker dus morgen/volgende week ga ik nergens heen.

afbeelding van MrsDuck

MrsDuck

vrijdag 08 feb 2019 - 12:50

De dresscode was donker en stemmig als je zo naar de zittende groep mensen kijkt. Het pak is mooi, maar zo gestyled is het saai. De zilveren schoenen vind ik er ook wat raar bij zo, ik mis een dikke zilveren ketting of broche om het logisch te vinden. En juist omdat kleur en gekkigheidjes haar doen opvallen, valt ze nu weg in de massa.

afbeelding van Josine Droogendijk

Josine Droogendijk

vrijdag 08 feb 2019 - 11:55

Ik zou dit pak ook wel willen hebben. Mooi met al die steentjes en kraaltjes op de peplum. De cape zou ik wel ritueel verbranden, want die doet echt niks voor haar. Bij dit pak zou ik een nonchalante staart erg leuk gevonden hebben en opvallende oorhangers met een kleurtje. Een pak met potentie dus, maar niet optimaal gecombineerd. Ik heb ook niet het idee dat ze goed in haar vel zit, maar dat is natuurlijk een eigen interpretatie. Ik mis haar stralende uitstraling.

afbeelding van AnnekeM

AnnekeM

vrijdag 08 feb 2019 - 15:08

Ik vond haar kapsels tijdens het laatste bezoek in Buenos Aires zo mooi, daar zou ik graag meer van zien. Leuke Franse paardenstaart staat haar echt geweldig. Maar ook vandaag vind ik haar kapsel wel ok.

© 2021 ModeKoninginMaxima.nl | Alle rechten voorbehouden | Sitemap | Privacy & cookie policy
Realisatie door TWS Media uit Veenendaal

Realisatie door TWS Media

TWS Media uit Veenendaal is gespecialiseerd in het ontwikkelen van websites. Meer informatie? Bezoek onze website ?