Koningin Máxima heeft donderdag 14 mei een bezoek gebracht aan woonzorglocatie Drentheplantsoen voor licht-verstandelijk gehandicapten van stichting Middin in Den Haag. Zij hoorde er hoe de organisatie zorg en ondersteuning biedt met inachtneming van de huidige coronamaatregelen.

Middin biedt met circa 3.300 medewerkers ondersteuning en zorg in Zuid-Holland op woonlocaties, activiteitencentra, op school of aan huis aan zo’n 5.700 cliënten met een verstandelijke beperking. Drentheplantsoen in Den Haag bestaat uit 25 appartementen in vijf flatgebouwen. Er wonen 41 cliënten met een (licht) verstandelijke beperking. Zij krijgen op afspraak ondersteuning. In een van de flats overnachten de begeleiders van de slaapdienst. In deze flat is ook het trefpunt gevestigd. Dat is er voor alle cliënten uit deze vijf flatgebouwen, maar ook voor cliënten uit de buurt en voor wijkbewoners.

Koningin Máxima ging in gesprek met familieleden en met leden van de cliëntenraad over hoe het contact met de cliënten momenteel plaatsvindt en wat dat voor hen betekent. In een tweede gesprek ging een aantal begeleiders van de bewoners dieper in op de impact van de coronamaatregelen voor de bewoners en de medewerkers van deze locatie.

Tot slot sprak de Koningin met de voorzitter van de Raad van Bestuur van Middin en leden van de Middin-brede stuurgroep COVID-19. Zij vormen tezamen het crisisteam dat de afgelopen weken beslissingen nam over maatregelen en aanpassingen om verspreiding van het coronavirus tegen te gaan en de bewoners en begeleiders zo veel mogelijk te beschermen. Op elke locatie van Middin wordt maatwerk geleverd, gezien de grote diversiteit aan woonvormen en zorgvraag van de cliënten.

Outfit: mouwloze top en culotte
Ontwerper: beide van Zara
Eerder gedragen: nee

Top van Zara

Pantalon van Zara, eveneens 39,95. 

 

Niets van deze website mag verveelvoudigd en/of openbaar worden gemaakt door middel van druk, fotokopie, fax, overtypen, opslag in een geautomatiseerd gegevensbestand of anderszins, zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van de beheerders.

 

Reacties


afbeelding van Els

Els

maandag 18 mei 2020 - 12:37

Of het nu van Zara of Natan of een andere designer is, de kleur flatteert haar echt niet. En waarom is ze zo gek van de culotte? Misschien als ze de top op een andere kleur broek zou dragen, bijv. zwart, dat het dan wel een leuke combinatie is.

afbeelding van JAusten

JAusten

zaterdag 16 mei 2020 - 19:44

Love very much the outfit, colour, fabric and all and I am also happy not to be the one who has to iron it ...all this pleats ... :)

afbeelding van oranjefan

oranjefan

zaterdag 16 mei 2020 - 15:16

Ik heb het idee dat W-A de laatste tijd meer aandacht aan zichzelf besteed dan zijn vrouw, wat betreft werkbezoeken. Maxima draagt dan steeds saaie outfits en haar haar zit niet netjes. Maar ze doen beiden goed werk!

afbeelding van Ella

Ella

vrijdag 15 mei 2020 - 13:58

Mmmmm, ik snap het geloof ik niet helemaal. Als je toch beschikt over zo’n fantastische garderobe, waarom zou je je dan in zo’n Zara outfit van een paar tientjes verschijnen. Wat voegt dit dan toe? En past dit nog in een tijd van verduurzaming? Maar goed, dit is natuurlijk een heel andere discussie.
Los daarvan, kleur vind ik mooi, culottes hopelijk een trend die snel overwaait, pasvorm niet zo mooi, maar buitengewoon veel lof voor het werk en de tomeloze inzet van onze vorstin.

afbeelding van elisah.

elisah.

zaterdag 16 mei 2020 - 13:18

Tomeloze inzet ? Dat is nogal wat .

afbeelding van gambetta

gambetta

zondag 17 mei 2020 - 00:08

In gedachten zette ik inderdaad ook een vraagteken bij deze opmerking.
Waarom 'tomeloze inzet'? Waar meet je dat aan af?
Is het niet gewoon het werk waar ze voor 'aangenomen is' even zwart-wit gezegd. We moeten toch allemaal ons tomeloos inzetten voor ons werk, vrijwilligerswerk, ons gezin, familie, buren, kerk, enz.
Kom even een beetje tot een normale beoordeling over hun werk nu. Ik denk dat dit al het minste is wat ze doen kunnen in deze tijd.We moeten allemaal ons beste beentje voorzetten...
Daarbij: het oogt nog allemaal heel luxe, en zoals ergens hier eerder geschreven is: weer wat nieuws, de zoveelste culotte, de zoveelste top die we niet terugzien. Beetje meeleven met mensen die niet iets nieuws kunnen kopen van het zoveelste soort waar je er wel tien van in de kast hebt hangen (als het niet meer is) is al het minste wat je kan doen....Hoezo tomeloze inzet?

afbeelding van Anouk

Anouk

zaterdag 16 mei 2020 - 08:29

Waarom zou ze geen Zara mogen of kunnen dragen tijdens een werkbezoek? Andere vorstelijke dames laten zich ook wel eens in "gewone" kledingmerken zien. Persoonlijk vind ik het wel leuk om ze ook in betaalbare mode te zien. Designerkleding is leuk, maar voor mij niet betaalbaar. Al haal ik er wel vaak inspiratie uit, maar meer hoe Maxima kledingstukken combineert. :-)

Wat de outfit betreft, ik vind het wel wat hebben. Ben geen fan van de culotte, maar soit. Ik denk wel dat het geheel nu rust uitstraalt, maar eens met de opmerkingen dat een ander kleuraccent erbij het geheel iets meer pit geeft. Love de oorbellen <3

afbeelding van Ella

Ella

zaterdag 16 mei 2020 - 16:40

Van mij mag ze natuurlijk alle dagen Zara dragen. Waar het mij om ging is wat dit setje toe zou voegen aan al meerdere culottes met een mooie pasvorm en van goede kwaliteit. Dat vanuit de wetenschap dat de kledingindustrie een sterk vervuilende sector is en ‘less is more’ een mooi devies zou zijn, juist voor mensen in een voorbeeldfunctie. Daarmee pleit ik dus eigenlijk voor herdragen van mooie basisstukken (zoals Lida Thiry zegt ‘in de mooiste kwaliteit die je je kunt veroorloven’) en het maken van nieuwe combinaties. Josine zou dat niet leuk zijn om haar daar op deze site mee te inspireren? 13 kledingstukken kiezen en 31 outfits te maken. Ook Lida Thiry....

afbeelding van Ella

Ella

zaterdag 16 mei 2020 - 16:40

Van mij mag ze natuurlijk alle dagen Zara dragen. Waar het mij om ging is wat dit setje toe zou voegen aan al meerdere culottes met een mooie pasvorm en van goede kwaliteit. Dat vanuit de wetenschap dat de kledingindustrie een sterk vervuilende sector is en ‘less is more’ een mooi devies zou zijn, juist voor mensen in een voorbeeldfunctie. Daarmee pleit ik dus eigenlijk voor herdragen van mooie basisstukken (zoals Lida Thiry zegt ‘in de mooiste kwaliteit die je je kunt veroorloven’) en het maken van nieuwe combinaties. Josine zou dat niet leuk zijn om haar daar op deze site mee te inspireren? 13 kledingstukken kiezen en 31 outfits te maken. Ook Lida Thiry....

afbeelding van Josine - Moderator

Josine - Moderator

zaterdag 16 mei 2020 - 20:07

Wat een leuk idee! Máxima heeft veel kleding, dus er is qua combineren veel mogelijk. Toch valt het me ook wel op dat Máxima veel jurken en lange mantels draagt, en weinig basics die ze kan gebruiken bij het combineren. Ik heb het onderwerp voor volgende week in de agenda gezet. Dank voor de suggestie.

afbeelding van Babs74

Babs74

vrijdag 15 mei 2020 - 13:57

Bewegende beelden gezien en in mijn ogen is er niets mis met deze outfit. Blote mouwen moet ik niet aan denken nu... brrr...Maxima vind dat blijkbaar geen punt. Die kleur? Kan ze prima hebben vind ik. Ook leuk om haar weer een keer in iets van Zara te zien.

afbeelding van Anniek

Anniek

vrijdag 15 mei 2020 - 13:24

ik vind het mooi en ben helemaal weg van de kleur. Ook van de mooie schoenen. Oorbellen ook goed erbij. Jammer van die ene foto, gewoon een momentopname. Niet publiceren zou ik zeggen. Fijn trouwens dat er zoveel "mode-adviseurs" zijn. Ben altijd zo benieuwd wat ze zelf dragen .Uhum… moet vast helemaal top zijn, toch?

afbeelding van Hennie64

Hennie64

vrijdag 15 mei 2020 - 14:45

Waarom toch ? Zoveel mensen, zoveel wensen! Toevallig heb ik in het verleden voor een grote couturier gewerkt, ik ben meer van het technische, maar waarom moeten wij er altijd zelf volgens uw mening tiptop bijlopen als elk van ons iets anders erin zien? Als ik soms op TV die zogenaamde stylisten mode juffies zie, zien die er toch ook niet altijd top uit, maar hebben soms fantastisch aanbevelingen. Het mooie aan de mode van koningin Maxima is, dat ze voor ieder wat wils heeft! Dat maakt het nu juist zo leuk en soms lees ik een advies van een mede-reageerder hier en denk ik: ja inderdaad dat zou ook leuk zijn, zo had ik (en wellicht Maxima), nog niet gezien. Maar daarom is het toch raar dat wijzelf dan allemaal maar volgens u TOP moeten zijn? Waarom? Omdat wij het zelf waarschijnlijklijk anders zouden doen? Raar hoor.

afbeelding van Anne-Roos

Anne-Roos

vrijdag 15 mei 2020 - 10:59

Ik vind de kleur Maxima juist goed staan. De top vind ik mooi met die plooitjes, maar een kapmouwtje zou in ieder geval iets gekleder staan. Wel fris hoor met blote armen, brrr. Een culotte vind ik nog steeds niet veel aan, maar deze hele look met ton sur ton kleuren vind ik prima. Zelfs haar losse haren storen me totaal niet.

afbeelding van Suus

Suus

donderdag 14 mei 2020 - 21:46

Ik val in herhaling, vergeef me, maar dit is niet de kleur voor Máxima. Fantastisch werkbezoek weer, en daar gaat het om natuurlijk.

afbeelding van Jens

Jens

donderdag 14 mei 2020 - 21:06

Op het Twitter account van Middin staat nog een foto waar de top gied op staat. Niks mis mee.

afbeelding van Birchwood

Birchwood

donderdag 14 mei 2020 - 20:50

Ze heeft leukere outfits hangen.....
Met andere accessoires misschien nog een nieuwe kans? En dan met een leuke staart?
Maar het gaat om betrokkenheid en ik denk dat ze heel goed doet aan deze bezoeken.

afbeelding van 29novmode

29novmode

donderdag 14 mei 2020 - 20:31

Saai, rommelig, kleurloos geheel. De blote armen veel te zomers voor deze frisse dag. Maar wel goed dat ze er steeds weer op uit gaat in deze tijd.

afbeelding van Jens

Jens

donderdag 14 mei 2020 - 20:25

Wat een heerlijke outfit, goede prijs ook. Losjes en toch zakelijk genoeg voor een werkbezoek. Leuke oorbellen en schoenen zonder plastic. Wat wil een mens nog meer.
Bij Middin wordt trouwens uitstekend werk gedaan, zeer betrokken medewerkers en tevreden clienten. Ook hier veel leed door minder contacten en veel zorgen voor de toekomst.

afbeelding van Hennie64

Hennie64

donderdag 14 mei 2020 - 19:43

Ja ik vind het een leuk vlot pak, maar ik heb toch wat “tips” ik zou mooie zwarte pumps en een zwart tasje hebben gebruikt, mijn haar leuk losjes opgestoken hebben, en in ieder geval als koningin in het openbaar, mouwtjes eraan hebben laten zetten. Nooit met hele blote armen in het openbaar verschijnen, staat niet zo gekleed, maar dat vind ik.

afbeelding van elisah.

elisah.

vrijdag 15 mei 2020 - 14:13

Er zijn couturier,s die adviseren om na je 40e niet meer mouwloos te dragen !!!
Maxima heeft nog mooie slanke armen, maar ook dan vind ik het niet altijd mooi staan .
Al is het maar een klein mouwtje, het geeft net dat beetje meer.

afbeelding van Hennie64

Hennie64

vrijdag 15 mei 2020 - 14:28

Precies! Het geeft net een beetje meer cachet.

afbeelding van Johanfrederik

Johanfrederik

donderdag 14 mei 2020 - 23:37

.......U heeft volkomen gelijk.

afbeelding van Moderator Petra

Moderator Petra

donderdag 14 mei 2020 - 19:12

He, heerlijk ff iets nieuws voor Maxima. Ff de normale wereld (niet dat ik vind dat Maxima altijd iets nieuws moet dragen, juist niet, maar dit zeg ik nadat ik net een discussie las over de uitdrukking 'het nieuwe normaal'). Dan kun je gewoon genieten van iets als de Koningin met nieuwe kleren. (Hm, volgen jullie me?).

afbeelding van Maxfan

Maxfan

donderdag 14 mei 2020 - 19:02

Haar uitstraling is altijd goed, maar dit pak is niet mijn smaak. Ziet er goedkoop uit, flodderige stof en veel te zomers!

afbeelding van Johanfrederik

Johanfrederik

donderdag 14 mei 2020 - 16:56

...beetje kleurloos geheel. Andere accessoires hadden het beter gedaan, vooral een kapsel, wat de naam verdient.Inderdaad is dit 'thuis-kleding'.

afbeelding van Elles

Elles

donderdag 14 mei 2020 - 16:27

Kleur o.k.,oorbellen heel mooi,top en culotte niet mijn smaak,gauw wegdoen deze outfit!

afbeelding van AnnekeM

AnnekeM

vrijdag 15 mei 2020 - 16:26

Wat een super leuke outfit (ik wil m zelf ook) en wat een mooie plek om te bezoeken. De mensen van Middin verrichten geweldig werk!
De volgende keer haar haar in een staart of zoals Julia Awada het draagt; een Franse paardenstaart en ik ben nog blijer.
Het lijkt super mooi weer in Den Haag maar stiekem staat er een ijskoude wind, dus voor buiten had ze van mij voor een mooi jasje of warm vest mogen kiezen.

afbeelding van elisah.

elisah.

donderdag 14 mei 2020 - 15:49

Wat fijn dat ze al weer op pad is en wat zullen deze bezoeken worden gewaardeerd!
Wat mij betreft mag ze deze set lekker in huis dragen , ik ben er niet weg van. .
De hoge halslijn in combinatie met mouwloos,en weer een culotte, nee dit is het zeker niet..

afbeelding van oranjefan

oranjefan

donderdag 14 mei 2020 - 15:30

Ik vind het een leuke set. Misschien was het nog leuker geweest met een andere kleur accesoires, om het geheel er wat minder saai te laten uitzien, wit of rood of groen. Je hebt ook van die leuke grote clips voor in je haar, dan kun je het aan één kant naar achteren vastmaken, staat ook leuk denk ik.

afbeelding van NikkiRianne

NikkiRianne

donderdag 14 mei 2020 - 15:16

Leuke outfit, staat haar goed! Alleen wel fris voor vandaag...

afbeelding van Marly

Marly

donderdag 14 mei 2020 - 14:41

Leuke outfit, niet passend bij het weertype, een vestje erover en klaar, lelijk ook dat je de vouwen onder haar oksel ziet, een probleem bij mouwloze tops en ze heeft er vast niet over nagedacht dat ze zo op de foto komt. Het haar kan beter, gewoon even vastmaken maar dat is haar keus, ze houdt er blijkbaar van om het los te dragen.

afbeelding van Maria04

Maria04

donderdag 14 mei 2020 - 14:34

Kleur en model niet mooi, jammer

afbeelding van Sonja1964

Sonja1964

donderdag 14 mei 2020 - 14:20

Ze kan veel beter, oogt erg rommelig. Had een harde kleur bij gemoeten, was het een stuk pittiger geworden. Ook het haar beter vast kunnen zetten, de oorbellen daarentegen zijn hartstikke leuk!

afbeelding van Siobhan

Siobhan

donderdag 14 mei 2020 - 14:17

Wat een leuke set! Toch nog wat nieuws in deze tijden. Ze kan deze culotte goed hebben met haar lengte. Is de broek niet van Zara, t lijkt een combi? En t ceintuurtje? Lekker vlot!

afbeelding van Jansje

Jansje

donderdag 14 mei 2020 - 14:12

O ik vindt dit echt vreselijk rommelig geheel en ook gekreukt. Ik krijg het al koud bij deze outfit, veel te koud.

afbeelding van LindaVanDeventer

LindaVanDeventer

donderdag 14 mei 2020 - 14:07

Ik vind dit een lekker zomerse look. Had alleen het ceintuurtje er niet bij gedaan. Ik had voor het creëren van meer taille een lint gebruikt, losjes gestrikt met de strik aan de achterzijde. Leuke oorbellen ook en het belangrijkste; top dat de koningin ook tijdens deze crisis zichtbaar blijft!

afbeelding van Leon10

Leon10

maandag 18 mei 2020 - 07:49

Leuke outfit! Die kleur staat niet iedereen maar zij kan het goed hebben. Het valt me wel op dat Maxima de laatste weken steeds broeken draagt. Toeval of zou ze misschien iets aan haar benen hebben laten doen oid?

afbeelding van Marjanneke

Marjanneke

donderdag 14 mei 2020 - 13:44

Met alle respect voor het werk dat onze koningin doet... ik kan deze outfit niet mooi vinden.
De zwarte culotte eerder deze week met witte top vond ik geweldig leuk, dit is te wijd, de top te hoog gesloten, echt een rommelig geheel. Zonde van de moeite om dit nieuw te kopen.
Op naar de volgende ronde!

© 2022 ModeKoninginMaxima.nl | Alle rechten voorbehouden | Sitemap | Privacy & cookie policy
Realisatie door TWS Media uit Veenendaal

Realisatie door TWS Media

TWS Media uit Veenendaal is gespecialiseerd in het ontwikkelen van websites. Meer informatie? Bezoek onze website ?