Hare Majesteit Koningin Máxima bezoekt van maandagmiddag 24 tot en met woensdag 26 september New York ter gelegenheid van de jaarlijkse Algemene Vergadering van de Verenigde Naties (AVVN). Zij doet dit in haar hoedanigheid van speciale pleitbezorger van de VN secretaris-generaal voor inclusieve financiering voor ontwikkeling.

Woensdag 26 september ontmoet Koningin Máxima samen met de leden van de Koninkrijksdelegatie VN secretaris-generaal Guterres. Koningin Máxima informeert hem over de laatste stand van zaken van haar VN-activiteiten en biedt haar jaarverslag aan. Aansluitend heeft Koningin Máxima gesprekken met regeringsvertegenwoordigers van landen die actief zijn op het terrein van inclusieve financiering en vertegenwoordigers van centrale banken. Ook spreekt zij met de ‘Reference Group’. Koningin Máxima werkt nauw samen met deze advies- en klankbordgroep die bestaat uit internationale organisaties met specifieke kennis op het gebied van inclusieve financiering zoals de Alliantie voor Inclusieve Financiering (AFI), de ‘Better than Cash Alliance’, Bill and Melinda Gates Foundation, de Adviesgroep voor Armoedebestrijding (CGAP), het Internationaal Monetair Fonds (IMF), Omidyar Network, het Ontwikkelingsprogramma van de Verenigde Naties (UNDP) en de Wereld Bank Groep (WB).

Koningin Máxima zet zich sinds 2009 als speciale pleitbezorger van de Verenigde Naties wereldwijd in om financiële diensten voor iedereen, met inbegrip van de lage inkomensgroepen en kleine- en middelgrote bedrijven, toegankelijk te maken en hiermee hun kansen op economische en sociale ontwikkeling te vergroten. Sinds 2011 is zij erevoorzitter van het Global Platform for Financial Inclusion (GPFI) van de G20.

Outfit
In New York weet Máxima altijd weer te verrassen met een nieuwe rok van JOnathan Simkhai. 

~~advertentie~~

~~advertentie~~

Close-up van de rok: 

Foto: UN Photo

Niets van deze website mag verveelvoudigd en/of openbaar worden gemaakt door middel van druk, fotokopie, fax, overtypen, opslag in een geautomatiseerd gegevensbestand of anderszins, zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van de beheerders.

 

Reacties


afbeelding van Margriet76

Margriet76

vrijdag 28 sep 2018 - 15:26

O ja die wafeltjes rok is ook leuk. Leuker dan deze in ieder geval

afbeelding van Doro

Doro

donderdag 27 sep 2018 - 23:22

Ze had misschien beter die wafeltjes witte rok kunnen dragen met die beige blouse, dat vind ik wel een leuke combinatie

afbeelding van Jantje R

Jantje R

donderdag 27 sep 2018 - 21:10

Blouse vind ik erg mooi. Maar van de rok houd ik niet. Wel een mooie lengte en beige vind ik ook mooi en staat Maxima goed. Maar die motieven vind ik vreselijk

afbeelding van Margriet76

Margriet76

donderdag 27 sep 2018 - 19:29

Als koningin is zij 'vrouw van' En ik denk dat die rol haar minder ligt... Maar dat is puur gissen. Ik geniet iig van haar VN bezoeken. Ze is dan puur en meer zichzelf dan in de rol als Koningin. Tenminste, zo komt dat op mij over.

afbeelding van Prinsesrita

Prinsesrita

donderdag 27 sep 2018 - 19:23

Misschien is ze meer zaken vrouw dan koningin en is ze in laatst genoemde rol meer zich zelf,voelt ze zich nog prettiger

afbeelding van Margriet76

Margriet76

donderdag 27 sep 2018 - 19:09

Vinden jullie het verschil met Máxima als Koningin en Máxima als VN lid niet enorm? Ze lijkt in de rol als Koningin zo stijfjes met hoed en jurkje ( zoals vandaag in Enschede) terwijl ze in New York meer een hedendaagse vrouw lijkt. Ik vind haar looks als Niet Koningin eigenlijk beter bij haar passen...Ze is dan meer haarzelf lijkt wel. Losser en toegankelijker.

afbeelding van MrsDuck

MrsDuck

donderdag 27 sep 2018 - 19:14

Dat vind ik ook, dat benoem ik hier ook al een tijdje. Het is zo opvallend. In koninginnelook zoals bij Prinsjesdag, Koningsdag, openingen etc. lijkt ze zo haar best te doen, een rol te spelen terwijl ze bij de VN en sommige, wat meer laagdrempelige, werkbezoeken veel losser is. Less is more.

afbeelding van Doro

Doro

zondag 30 sep 2018 - 00:27

Misschien komt het wel omdat ze van naturenden royal is maar wel van nature heel flamboyant charmant! En dat vind ik nog veel belangrijker. Dat kun je je niet aanleren, dat ben je -of dat ben je niet. En juist dat flamboyante lijkt ze in te houden als innde rol van Koningin is. Overigens vind het minder duidelijk wanneer ze met Haar man is, dan is ze onder stijfjes

afbeelding van Doro

Doro

zondag 30 sep 2018 - 00:27

Misschien komt het wel omdat ze van naturenden royal is maar wel van nature heel flamboyant charmant! En dat vind ik nog veel belangrijker. Dat kun je je niet aanleren, dat ben je -of dat ben je niet. En juist dat flamboyante lijkt ze in te houden als innde rol van Koningin is. Overigens vind het minder duidelijk wanneer ze met Haar man is, dan is ze onder stijfjes

afbeelding van Doro

Doro

donderdag 27 sep 2018 - 18:43

zeker leuk voor een 2e keer maar niet op de zelfde plaats

afbeelding van Prinsesrita

Prinsesrita

donderdag 27 sep 2018 - 18:30

Stond haar prima en vond ze het leuk genoeg voor een 2 e keer,prima toch!

afbeelding van Molly

Molly

donderdag 27 sep 2018 - 18:04

Ik zag het net op de site van De Stentor het enigste verschil volgens mij zijn haar tas en haar handschoenen. Ben net de foto's van het bezoek van vandaag en de vorige keer aan Enschede op de site van ANP gaan vergelijken.Er is ook nog een verschil tussen haar schoenen en haar oorbellen.

afbeelding van sanne010

sanne010

donderdag 27 sep 2018 - 17:04

Maxima zit al lang weer in Enschede. En hetzelfde ensemble daar als 3 maanden geleden. Al gezien?

afbeelding van Carolina

Carolina

donderdag 27 sep 2018 - 17:08

Ja gezien en Karpathos wees ons er al op, dank je.

afbeelding van Doro

Doro

donderdag 27 sep 2018 - 13:35

Self-portrait al gecheckt??

afbeelding van Carolina

Carolina

donderdag 27 sep 2018 - 17:08

Wat en wie bedoel je Doro?

afbeelding van Doro

Doro

donderdag 27 sep 2018 - 17:10

Dat daar de rok misschien van is? Zij hebben rokken met precies die witte bloemen

afbeelding van Carolina

Carolina

donderdag 27 sep 2018 - 17:13

Nu wel gecheckt, dank je. Ik zie de rok ook niet zo snel (natuurlijk), maar er zitten best aardige dingen tussen zo in de gauwigheid. Ook vreselijk erge overigens.

afbeelding van Marjanneke

Marjanneke

donderdag 27 sep 2018 - 13:28

Rok vind ik een beetje Hollie Hobbie-achtig maar staat haar toch erg leuk in combinatie met de blouse!

afbeelding van Doro

Doro

donderdag 27 sep 2018 - 13:12

Precies war hierboven ook al gezegd wordt: dit soort rokken zijn naar mijn smaak/idee echt van 15 jaar geleden. Hangen nog steeds vaak op de markt met allerlei ingewikkelde knopen en gaasjes etc. Waren toen ook allemaal sjaaltjes van met van dat kant en netten etc

afbeelding van Carolina

Carolina

donderdag 27 sep 2018 - 13:29

De rok die Maxima draagt zal ongetwijfeld weer erg duur zijn. Ik vind hem trouwens best heel leuk, ik hou er wel van.

afbeelding van Carolina

Carolina

vrijdag 28 sep 2018 - 17:51

Zo zeg! Via een andere link was hij voor de helft van de prijs nog vele vele malen duurder.

afbeelding van Lina

Lina

zaterdag 29 sep 2018 - 15:34

Ja dat is raar want dat was toch dezelfde rok en van hetzelfde merk, ik heb het ook zien staan, iets van 900 euro. Het gekke is dat die link nu ineens naar wat anders verwijst.

afbeelding van Frederike

Frederike

zaterdag 29 sep 2018 - 21:29

Dat komt omdat dit een nepwebsite (een van de vele) is die dure merkkleding via een zogenaamd ‘prikkie’ aanbiedt: ik heb (een slechte ervaring) met een soortgelijke website. Ik herken meteen de lay-out en het lettertype. Nooit iets bestellen via / van dergelijke sites! Onthoud: ‘ als iets te mooi lijkt om waar te zijn dan is het dat meestal ook’. En dat geldt hier.

afbeelding van karpathos

karpathos

donderdag 27 sep 2018 - 12:48

Vandaag, 27 september, draagt Máxima dezelfde kleding als op 21 juni van dit jaar in Enschede! Jammer, want ik had op iets anders gehoopt. Zou het kaartje "Enschede" nog aan de kleding gehangen hebben? Hi, hi. ANP heeft inmiddels wat foto's geplaatst, waarop andere paarse oorhangers (nieuw?) te zien zijn.

afbeelding van Marja

Marja

donderdag 27 sep 2018 - 11:21

Wat een mooie en rustige combinatie. Dit vind ik echt een plaatje en zou ik nog heel vaak willen zien.

afbeelding van Henny

Henny

donderdag 27 sep 2018 - 11:13

Ze ziet er keurig uit. De rok is niet mijn smaak en eindigt op het breedste deel van haar been. :-) De blouse is prima.

afbeelding van jeanine68

jeanine68

donderdag 27 sep 2018 - 10:47

Ik vind het ook echt een super leuke rok!
Leuk inderdaad met die verschillende materialen!!

afbeelding van MrsDuck

MrsDuck

donderdag 27 sep 2018 - 10:24

Op de een of andere manier vind ik Maxima in een VN-setting vaak mooier. Ze lijkt meer ontspannen en te genieten van haar eigen rol. Deze rok vind ik echter meer wat voor een etentje ergens op vakantie of een veldbezoek. Het is net wat te casual. Ze valt wel op in het wit/creme tov al die donkere pakken. Qua kapsel matched ze prima met de minister. Goed geprobeerd, maar toch weer net als of er niets aan gedaan is.

afbeelding van jeannine

jeannine

donderdag 27 sep 2018 - 10:14

ik vind de blouse heel mooi en de rok heel lelijk , ouderwets en niets doen voor haar mooie vormen .Ikzelf zou hem noot kopen.

afbeelding van Margriet76

Margriet76

donderdag 27 sep 2018 - 09:41

Grappig dat velen zo enthousiast zijn. Ik vind de rok wat crea Bea aandoen en gedateerd

afbeelding van car

car

donderdag 27 sep 2018 - 11:32

Meee eeens, foto zou ook 15 jaar geleden gemaakt kunnen zijn! :)

afbeelding van Merel

Merel

zaterdag 29 sep 2018 - 18:22

Absoluut crea Bea. Maar dat vind ik nu eenmaal leuk. Met een dun beige truitje en riem nog mooier dan met een blouse. Ze kan wel eens bij Oilily neuzen: ook lekker miepig, en als bonus: goedkoper, kleuriger en Dutch Design!

afbeelding van Doro

Doro

zondag 30 sep 2018 - 00:22

Oh nee oilily! Bestaat dat nog?

afbeelding van Siobhan

Siobhan

donderdag 27 sep 2018 - 08:50

Maxima's rok en blouse zijn in VN kleuren gelet op de achterwand foto.
Compliment voor de minister, keurige jurk. Nu haar kapsel nog.
Rutte altijd perfect gekleed.

afbeelding van Siobhan

Siobhan

donderdag 27 sep 2018 - 08:51

-

afbeelding van Marleen Dreesens

Marleen Dreesens

donderdag 27 sep 2018 - 07:24

Ik heb zo'n idee dat deze rok al wat ouder is. Dit model zag je zo'n 10-15 jaar geleden heel veel. :-)

afbeelding van karpathos

karpathos

donderdag 27 sep 2018 - 06:30

Een prachtige midi rok. Ik heb al gezocht op "skirt with crochet roses", maar tot nu toe nog niets gevonden.

afbeelding van Margot van de poelepetaten

Margot van de p...

woensdag 26 sep 2018 - 23:01

Hele leuke rok. Wel wat eenvoudig met de witte blouse voor de bijeenkomst. Toen ik dacht ach ze kan de rok op vakantie nog heel veel aan met een wit of ecru topje dacht ik opeens zou hij niet uit Griekenland komen. Het model dat pas uitloopt onder het breedste deel van de dijen via de ingezette stukken vind ik haar echt heel goed staan.

afbeelding van Fina

Fina

woensdag 26 sep 2018 - 22:40

Wat een originele rok en is nog mooi ook.

afbeelding van AnnekeM

AnnekeM

woensdag 26 sep 2018 - 22:16

Wat een super leuke outfit! Prachtige rok, heel benieuwd wie de ontwerper is...

afbeelding van Suus

Suus

woensdag 26 sep 2018 - 21:25

Heel heel leuk, apart, en mooi rustig gecombineerd.

afbeelding van Josine Droogendijk

Josine Droogendijk

woensdag 26 sep 2018 - 21:22

Ik vind deze rok echt heel leuk door al die verschillende materialen. Ben heel benieuwd naar het merk en het verhaal erachter.

afbeelding van Cathelijne-Victoria

Cathelijne-Victoria

donderdag 27 sep 2018 - 20:37

Hmm, niet identiek zie ik. Maar lijkt er sprekend op, ik kan me niet voorstellen dat het van een ander merk is.

afbeelding van Wilhelmina57

Wilhelmina57

donderdag 27 sep 2018 - 22:43

Heel knap gevonden, leuk dat je ons meenam
op je zoektocht!

afbeelding van AnnekeM

AnnekeM

donderdag 27 sep 2018 - 22:25

Goed gevonden! Prachtige rok!

Pagina's

© 2022 ModeKoninginMaxima.nl | Alle rechten voorbehouden | Sitemap | Privacy & cookie policy
Realisatie door TWS Media uit Veenendaal

Realisatie door TWS Media

TWS Media uit Veenendaal is gespecialiseerd in het ontwikkelen van websites. Meer informatie? Bezoek onze website ?