Hare Majesteit Koningin Máxima bezoekt van dinsdag 19 tot en met donderdag 21 september New York ter gelegenheid van de jaarlijkse Algemene Vergadering van de Verenigde Naties (AVVN). Zij doet dit in haar hoedanigheid van speciale pleitbezorger van de VN secretaris-generaal voor inclusieve financiering voor ontwikkeling. 

Donderdag 21 september heeft Koningin Máxima naast diverse bilaterale overleggen ook een ontmoeting met de leden van de ‘Reference Group’. Deze advies- en klankbordgroep bestaat uit elf vertegenwoordigers van internationale organisaties met specifieke kennis op het gebied van inclusieve financiering. Koningin Máxima werkt nauw met hen samen. Enkele leden van de Reference Group zijn de Alliantie voor Inclusieve Financiering (AFI), de ‘Better than Cash Alliance’, de Adviesgroep voor Armoedebestrijding (CGAP), het Internationaal Monetair Fonds (IMF), het Ontwikkelingsprogramma van de Verenigde Naties (UNDP) en de Wereldbank (WB).

Koningin Máxima zet zich sinds 2009 als speciale pleitbezorger van de Verenigde Naties wereldwijd in om financiële diensten voor iedereen, met inbegrip van de lage inkomensgroepen en kleine- en middelgrote bedrijven, toegankelijk te maken en hiermee hun kansen op economische en sociale ontwikkeling te vergroten.

Outfit: op de derdag van haar verblijf in New York draagt de koningin een bekende japon van modehuis Natan. 

Foto met dank aan Robin Utrecht, www.royalsbyrobin.com

~Advertentie~


~einde advertentie~

Outfit van Natan:

We zagen de jurk eerder in Nieuw-Buinen en Winschoten. 

Niets van deze website mag verveelvoudigd en/of openbaar worden gemaakt door middel van druk, fotokopie, fax, overtypen, opslag in een geautomatiseerd gegevensbestand of anderszins, zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van de beheerders.

 

Reacties


afbeelding van jeannine

jeannine

zaterdag 23 sep 2017 - 08:03

@Royal Ellen, ik vind het altijd leuk zo die interviews ,dan kan ik haar goed van dichtbij zien,en horen wat ze zegt,die oorbellen vind ik mooi en ja zoals Siobhan al deelde de bovenkant van de jurk gaat maar ik ben geen fan van doorzichtige stofjes waar je de arm doorziet .De onderkant van de jurk is goedkoop het kan aan de foto liggen misschien als je bij haar bent dat je haar vormen (billen)er niet zo doorziet..dank voor het plaatsen van de link .

afbeelding van Siobhan

Siobhan

vrijdag 22 sep 2017 - 19:21

Dank Royal Ellen voor deze link. Heel leuk die interviews, mooie oorbellen trouwens.
De bovenkant van de jurk is ok. Als je dan de foto ziet van de hele jurk gemaakt door Robin vind ik m toch wat ongeschikt voor internationale vergaderingen.
Ik denk dat ze zelf al snel denkt dat Natan altijd wel geschikt is...maar even wat beter kijken, met ons, kan geen kwaad. Er zit zeker nog wel een geschiktere Natan in haar garderode.

afbeelding van Royal Ellen

Royal Ellen

vrijdag 22 sep 2017 - 11:29

Niet mijn favoriete jurkje, maar ik vond het ook niet ongepast. Het is een warme kleur, Maxima wordt er heel "herfstig" door, ook vanwege de neutrale make-up.

Dat het hetzelfde stofje is al het topje van de eerste avond in New York, daar kan ik nou echt niet wakker van liggen. Vreemd? Misschien. En ja, ze heeft natuurlijk keuze genoeg. Maar ik lig er eerder wakker van dat ik de outfit op die eerste avond zo ontzettend onelegant en hobbezak-achtig vond....

afbeelding van Margriet76

Margriet76

donderdag 21 sep 2017 - 21:55

Never a dull moment with Maxima!

afbeelding van Johannetta

Johannetta

donderdag 21 sep 2017 - 20:48

Tja, het is weer 8-baan. Jammer, deze jurk in een weinig sprekende kleur (voor Maxima) en weinig zakelijk. Moest het stoere, opvallende pak van gisteren gecompenseerd worden? Maxima laat in drie dagen tijd twee verschillende kanten zien. Het gekke is dat ik het op een bepaalde manier verwarrend vind.
En ook ik vind het vreemd om, als je zoveel kleren hebt, in een reisje van een paar dagen twee keer dezelfde stof te dragen. Ook dat vind ik inconsistent.

afbeelding van Iris

Iris

vrijdag 22 sep 2017 - 11:36

Ik begrijp ook niet hoe Maxima dat kan, het dragen van verschillende stijlen. Dat lijkt me heel moeilijk voor je persoonlijkheid want in bepaalde stijlen of kledingstukken voel ik mij bijvoorbeeld absoluut niet mezelf en vind ik het moeilijk om te functioneren, maar misschien ben ik daar te gevoelig voor en maakt het Maxima allemaal niet uit.

afbeelding van Lisanne Slotman

Lisanne Slotman

donderdag 21 sep 2017 - 23:27

Johannetta ik ben het met je eens! Vind het ook niet mooi vandaag en ze lijkt er erg bleek door :-( En hoe is het mogelijk dat ze soms zo mooi voor de dag komt en de andere dag totaal niet? Ik vind het een verschil in extremen, eerlijk gezegd. Compenseren... moet je leren! ;-)

Ik vind dit ook verwarrend hoor, ook wel omdat als het plaatje goed zit, ze een fantastische verschijning is. Anders lijkt ze wel een schim van zichzelf ofzo, ik weet ook niet wat het is.

Misschien heeft ze zich iets aangetrokken van de decadente leefstijl waarin ze zit, en probeert ze t op deze manier anders te doen (dus kleding(stoffen) meerdere keren dragen en bla.) Maar de andere kant is wel, dat ze op andere dagen weer een gigantisch dure ketting om heeft wat totaal niet nodig is. Ik probeer bij zulke dingen te denken dat ze een zelfstandige, nuchtere vrouw is die blijkbaar ook dik aan het leren is en dan voelt het voor mijn gevoel wel weer mee ( :

afbeelding van elise1

elise1

donderdag 21 sep 2017 - 21:38

Tja, ze heeft gewoon geen eigen, consistente stijl. Dat maakt dat ze er soms geweldig uitziet, soms ook verschrikkelijk. En dat maakt vervolgens deze site ook zo leuk. Je weet het namelijk nooit met Maxima.

afbeelding van Doro

Doro

donderdag 21 sep 2017 - 20:23

Hè nee, geen leuke jurk en vind het ook iets teveel avondlook zo'n transparante jurk met topje; geen geslaagde keuze vind ik.

afbeelding van Brigitte

Brigitte

donderdag 21 sep 2017 - 19:50

De grijze top met glimmers is van Natan.

afbeelding van Carolina

Carolina

donderdag 21 sep 2017 - 19:43

Waarschijnlijk een heel domme vraag maar hoe kan het dat haar haar vaak heel piekerig is onderin en op de laatste foto's vol in de krul valt en zit? Toch nephaar?

afbeelding van Kate

Kate

vrijdag 22 sep 2017 - 08:34

Caroline , volgens mij is dat het verschil. Er zitten hulpharen tussen vandaar dat het onderaan voller valt.
Voor mij altijd de vraag ,waarom laat je het dan niet zitten? ( misschien kan dat niet ,implanteren ?)
Het verschil vind ik zo groot !

afbeelding van Carolina

Carolina

vrijdag 22 sep 2017 - 11:33

Immens inderdaad, ik begrijp die dunne pieken eerlijk gezegd nooit. Snap ook niet dat een kapper dat knipt.

afbeelding van AnnekeM

AnnekeM

donderdag 21 sep 2017 - 20:11

De foto's met de krullen zijn van vandaag, de andere fitis van een eerder event waarbij ze de jurk droeg.

afbeelding van juliette

juliette

donderdag 21 sep 2017 - 19:14

Het haar! Heel mooi.

afbeelding van AnnekeM

AnnekeM

donderdag 21 sep 2017 - 18:41

De kleur vind ik Máxima geweldig staan, maar deze jurk kan ik maar niet mooi vinden. Doe mij maar haar mooie broekpakken.

afbeelding van Jens

Jens

donderdag 21 sep 2017 - 18:20

Dat begrijp je toch niet. De stof van de top van dag 1 draag je gewoon in een andere kleur op dag 3?
Ik zie opnieuw een nieuwe trend: dezelfde armbanden, dezelfde schoenen en nu dezelfde stof. Maar echt, dit is toch raar...

afbeelding van Josine - Moderator

Josine - Moderator

donderdag 21 sep 2017 - 18:40

Tegenvraagje. Denk je dat het iemand daar opvalt dat de grijze stof van dinsdag hetzelfde is als de stof van deze jurk? En zo ja, zou iemand er mee zitten?

afbeelding van Jens

Jens

donderdag 21 sep 2017 - 19:49

Ja dat denk ik wel, anders zou ik het niet zeggen. En ja, ik vind het vreemd. Maar misschien ben ik de enige, dat zou goed kunnen natuurlijk.

afbeelding van Maria

Maria

donderdag 21 sep 2017 - 22:52

Ik vind het ook vreemd hoor, en ik hoor het tegengeluid ook al aankomen 'dat is lekker Maxima'. ;)

afbeelding van WA

WA

vrijdag 22 sep 2017 - 10:11

Oeps, ik draag al 5 dagen achter elkaar katoen ........
Dat kan dus niet?
Vreemd.

afbeelding van Maria

Maria

donderdag 21 sep 2017 - 19:35

Barack Obama heeft gedurende al de jaren dat hij president was steeds dezelfde smoking gedragen, met opzet. En niemand die het heeft gezien. Bij vrouwen ligt dat anders.

Laten we maar eens zien of het iemand bij the Daily Mail opvalt, deze stof van Maxima 2 x in 3 dagen.

afbeelding van Jens

Jens

vrijdag 22 sep 2017 - 00:49

Angela Merkel draagt ook al jaren hetzelfde jasje in een veelvoud aan kleuren. Dan wordt het een statement. Ik ben mét jou benieuwd Maria naar de buitenlandse commentaren.

afbeelding van Merel123

Merel123

donderdag 21 sep 2017 - 18:14

Stof van de jurk lijkt dezelfde als de top van dag 1.

afbeelding van Siobhan

Siobhan

donderdag 21 sep 2017 - 18:06

Zou het dezelfde zijn of in een andere kleur?

© 2022 ModeKoninginMaxima.nl | Alle rechten voorbehouden | Sitemap | Privacy & cookie policy
Realisatie door TWS Media uit Veenendaal

Realisatie door TWS Media

TWS Media uit Veenendaal is gespecialiseerd in het ontwikkelen van websites. Meer informatie? Bezoek onze website ?