Koningin Máxima heeft vrijdagochtend 28 augustus 2015 een bezoek gebracht aan Stichting Talentcoach in Den Haag. Talentcoach is deelnemer aan het Oranje Fonds Groeiprogramma 3 en koppelt hoog opgeleide professionals uit het bedrijfsleven aan kwetsbare stadsgenoten om hen te helpen hun talenten te ontwikkelen en weer mee te doen in de maatschappij. 

Tijdens het bezoek droeg koningin Máxima een bekende japon van Spijkers en Spijkers en gele sandalen van modehuis Natan. 


Foto: Oranje Fonds/ Bart Homburg 

Máxima met de jurk tijdens de opening van het Máximapark in Utrecht:

-

Ontwerp van Spijkers en Spijkers:

 

Niets van deze website mag verveelvoudigd en/of openbaar worden gemaakt door middel van druk, fotokopie, fax, overtypen, opslag in een geautomatiseerd gegevensbestand of anderszins, zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van de beheerders.

 

Reacties


afbeelding van Paula

Paula

zaterdag 29 aug 2015 - 21:12

Volgens mij lijkt het erop, dat hoe grauwer/doodser de modellen eruit zien, des te lelijker de ontwerpen zijn.

afbeelding van Christa

Christa

zaterdag 29 aug 2015 - 20:34

Nee helaas, ik ben hier geen fan van, de vorige keer dat ze deze japon droeg ook al niet....de schoenen zijn er wel leuk bij, wel vrolijk en eigenlijk voor de gelegenheid ook wel passend, maar er is iets met het model of de stof van de japon dat maakt dat deze niet mooi valt, ik kan er mijn vinger niet op leggen....
;-))

afbeelding van Carolina

Carolina

zaterdag 29 aug 2015 - 13:05

Wat een gedoe over het kreukelen van de stof. Het is zijde, dat kreukelt nu eenmaal enorm. Ik snap in dat verband de reacties niet zo goed eerlijk gezegd.

afbeelding van elise1

elise1

zaterdag 29 aug 2015 - 12:59

Leuke outfit voor een dergelijk bezoek. Maar de jurk zou beter tot zijn recht komen met eenvoudige gladde pump en fatsoenlijk haar in plaats van zo'n vreselijke lorrebos. Dat doet afbreuk aan elke jurk!

afbeelding van LindaVanDeventer

LindaVanDeventer

zaterdag 29 aug 2015 - 09:46

Ik vind dit een erg leuk jurkje, alleen de kwaliteit stof is niet zo mooi. Ik ben heel blij dat Maxima Nederlandse mode draagt! Van de Nederlandse ontwerpers stroomt momenteel de nieuwe collectie binnen, ik hoop dat ze de hele collectie van michael aanschaft:) http://www.michaelbarnaartvanbergen.com/epages/62324553.sf/nl_NL/?Object... ik vind dit echt wat voor maxima. Iets anders, hebben jullie dit al gezien, hier werd ik ook vrolijk van :) http://www.dailymail.co.uk/femail/article-3214622/Meet-family-Prince-Alb...

afbeelding van Carolina

Carolina

zaterdag 29 aug 2015 - 13:50

Prachtige jurkjes inderdaad Linda! En de foto's van de tweeling zijn schattig!

afbeelding van Moderator Petra

Moderator Petra

zaterdag 29 aug 2015 - 13:22

Ow wat super leuk, de tweeling in klederdracht! Wat een schatjes! Alleen zou mama een andere kleur lippenstift moeten gebruiken, dit maakt zo hard, terwijl ze dat naa rmijn idee helemaal niet is.

afbeelding van elisah.

elisah.

zaterdag 29 aug 2015 - 12:39

Ik hoop ook dat Maxima daar eens gaat shoppen...........wat een mooie ontwerpen, draagbaar en toch chique.!
Enige foto,s uit Monaco en wat wordt de tweeling al groot, schatjes om te zien.
Ik hoop alleen dat de moeder voortaan iets minder rode lippenstift opdoet..........verder ziet ze er prachtig uit !

afbeelding van Henny

Henny

zaterdag 29 aug 2015 - 20:46

Leuke eigentijdse ontwerpen ontwerpt die Michael. Er zit zeker iets voor Maxima tussen :-)

afbeelding van Suyari

Suyari

zaterdag 29 aug 2015 - 12:19

Wat een leuke jurken ontwerpt Michael. Ik ben het helemaal met je eens, daar moet onze koningin maar eens gaan shoppen. Wat een mooie stijl. En die Monaco foto's zijn vrolijk maar waarom die speen? Wat een stom gezicht is dat toch.

afbeelding van Mary

Mary

zaterdag 29 aug 2015 - 09:28

Slecht gemaakt jurkje. Daarom alleen al niet mooi.

afbeelding van Yoeri1983

Yoeri1983

zaterdag 29 aug 2015 - 00:07

Het feit dat ze Nederlandse mode draagt, vind ik geweldig. Ik vind het niet mooi, MAAR... ik vind het dan wel weer heel leuk staan bij Koningin Maxima. Het kan dan wel slecht afgewerkt zijn, ... maar dat is een verschijnsel dat we gewoon zijn in het straatbeeld ook. Heel veel mensen dragen slobbertjes. Daarom vind ik deze creatie van Spijkers en Spijkers voor de Koningin wel heel mooi staan voor zo'n informeel bezoek. Ik vond het minder geslaagd toen ze er enkele jaren geleden mee rondfietste met hoed.

afbeelding van AnnekeM

AnnekeM

vrijdag 28 aug 2015 - 23:05

Leuke outfit voor een spontaan bezoek als dit. Heeeel fijn dat ze deze keer het hoedje er niet bijdraagt. Zo is het veel leuker en mooie schoenen!

afbeelding van Marjanneke

Marjanneke

vrijdag 28 aug 2015 - 22:23

Ik vind het een vormloos geheel, zeker nu ze ook nog wat afgevallen is.
Snel vergeten maar!

afbeelding van LG

LG

vrijdag 28 aug 2015 - 20:22

Leuk om al de reacties te lezen. Op Facebook lees ik woorden zoals "geweldig eruit zien en wat is Maxima toch een stylicoon" n.a.v. bovenstaande gelegenheid. De meningen over Maxima's keuzes lopen erg uiteen, van "ze ziet er koninklijk uit" vooral als zij (afwas) handschoenen aan heeft t/m "ze is zo toegangkelijk" als haar haar erg slordig zit.
N.a.v de opmerking over Victoria met los haar en Maxima met vast haar, die twee zijn niet te vergelijken wat haar betreft. Victoria heeft geboft met erg mooi haar en naar mijn mening is Maxima in "denial" over de "look" van haar haar.

Ander onderwerp. Ik heb familie uit nederland op visite voor een paar weken en ik ben ontzettend blij gemaakt met al de nederlandse tijdschriften die ik kreeg. Ondanks dat ik veel nederlands op het internet lees gaat er niets boven uit om lekker met een nederlands blad op de bank te zitten. Ik heb mij weer eens geabonneerd op een gezellig hollands blad en ik verheug mij op de wekenlijkse bezorging daarvan. N.a.v. een reactie van Merel123 schrijf ik mijn reacties hier in het nederlands en hopenlijk wordt dat schrijven alleen maar beter. Het valt mij wel al jaren op hoeveel de nederlandse taal (en begrijpenlijk) verandert. Toen ik vroeger Joop ter Heul las vond ik sommige woorden ouderwets, wie weet wat Lieke ooit zal denken als zij onze reacties in de toekomst leest;-)

afbeelding van Janna

Janna

vrijdag 28 aug 2015 - 20:49

Hoe kan ik die Facebook pagina op mijn computer toveren? LG, adres graag. Dank.

afbeelding van LG

LG

zaterdag 29 aug 2015 - 00:05

Janna als jij jouw Facebook pagina opent dan kun je links boven zoeken naar "Koningin Maxima, Queen Maxima, Koninklijkhuis, Dress Like a Lady, Modekoningin Maxima om er een paar te noemen" er zijn velen pagina's aan Maxima gewijd. Dit is er een van:
https://www.facebook.com/hetkoninklijk.huis

afbeelding van Margreet

Margreet

vrijdag 28 aug 2015 - 18:48

Okay, dank je, Hendrikje. Ik zie het wel maar weet niet waardoor het komt. Maar dat zou dan toch iedereen moeten zien en vinden? Dat heeft dan toch niets met smaak te maken, immers?

afbeelding van hendrikje

hendrikje

vrijdag 28 aug 2015 - 18:44

Margreet, de taille zit te hoog en maxima heeft niet zo'n hoge boezem, daarom is het geen gezicht.

afbeelding van Margreet

Margreet

vrijdag 28 aug 2015 - 17:35

Gisteren top, vandaag flop! Erg lelijke kleurencombinaties, model uiterst onelegant en door de vreemde V-vorm lijken haar borsten wel afgezakt.. Brrrr, wat erg!

afbeelding van Oranjefan99

Oranjefan99

vrijdag 28 aug 2015 - 16:55

Ja leuk! Ik hoopt al dat ze deze weer zou dragen. Niet dat ik hem bij de modellen hem mooi vind staan maar Maxima staat hem echt heel leuk ;-)

afbeelding van Annelie

Annelie

vrijdag 28 aug 2015 - 16:30

Wat leuk dat ze deze jurk ook weer eens aan heeft! Ik vind hem echt leuk en hij staat haar ook erg leuk. Dat kreuken is wel jammer, maarja, je kunt ook niet altijd alles 100% perfect hebben (én een mooie jurk én eentje die niet kreukt én een ontwerp van eigen bodem). Ik vind het niet zo'n probleem. Vooral ook omdat dit niet zo'n heel formeel bezoek is. Als het nu een of andere chique gelegenheid was had ik er wel anders over gedacht.
De oorbellen en schoenen vind ik leuk, maar niet bij deze outfit. Veel te fel. Ik vind de accessoires die ze er de vorige keer bij droeg, er veel beter bij passen.

afbeelding van zara

zara

vrijdag 28 aug 2015 - 16:15

Wat leuk dat ze dit Spijkers & Spijkers jurkje nu alweer voor de derde keer aanheeft! Ze ziet er stralend uit! Het is weer net even wat anders dan de standaardmodelletjes van Natan. Hoewel het een beetje 'vloekt' met de kleurvlakken op de jurk vind ik de combinatie met de gele schoentjes en oorbellen wel geslaagd, en ook wat informeler dan de beige accessoires bij de opening van het park.

afbeelding van Marcella

Marcella

vrijdag 28 aug 2015 - 16:09

Dat de stof zo gekreukt is is duidelijk van de auto rit,jammer het maakt dat de hele jurk niet meer mooi is/zit.

Wat heeft ze op haar hoofd? ook niet echt geweldig vind ik.

afbeelding van Lisanne

Lisanne

vrijdag 28 aug 2015 - 15:53

Wat is ze bruin! Als ze zit en loopt vindt ik het een mooie jurk, maar als ze stil staat, niet te doen. Van verweg lijkt het wel erg slordig, dat haar,maar van dichtbij is alleen de scheiding niet netjes..
Maar wat een kreukels in die jurk, ik hoop toch wel dat ze een strijkbout hebben bij Eikenhorst...

afbeelding van Carmen

Carmen

vrijdag 28 aug 2015 - 15:47

Ik vond het niet mooi en ik vind het nog steeds niet mooi. Leuk voor een 7 jarig meisje, maar niet voor een volwassen vrouw.
Ik heb trouwens nooit gezeurd over Nederlands ontwerp en van mij mag ze Spijkers&Spijkers gauw vergeten.

afbeelding van Prinsesjes

Prinsesjes

vrijdag 28 aug 2015 - 15:07

Haha, 't zelfde bericht (foto's) op Facebook ...maar daar alleen maar lovende reacties.

afbeelding van hendrikje

hendrikje

vrijdag 28 aug 2015 - 14:57

Jurkje zou leuk kunnen zijn als het een betere pasvorm had, net wat langer was en niet zo kreukte. Als Máxima beter zou opletten hoe ze staat zouden de schoenen ook leuk zijn. De voeten tegen elkaar geeft een beter beeld, de ene voet voor de andere kan ook. Zoals zij haar voeten houdt staat zo kinderlijk en onelegant.
De voeten wat uit elkaar en de knieën niet helemaal gestrekt is meer iets voor thuis achter de aanrecht of bij het wachten bij de bushalte.

afbeelding van Henny

Henny

zaterdag 29 aug 2015 - 09:35

Nou Hendrikje, of je er zo bij zou moeten staan als je bijv. bij de bushalte staat? Onzin, ook dan kan je er elegant bijstaan. Ligt aan je zelf. Een kwestie van op je houding letten, waar je ook staat of bent. Zeker in het openbaar, zelfs bij de kassa in de supermarkt kun je er nog elegant bijstaan :-)

afbeelding van hendrikje

hendrikje

zaterdag 29 aug 2015 - 10:28

Nou Henny, ik heb mijn reactie nog eens over gelezen: nergens staat móéten. Wachten op de bus kan lang duren en bovendien wordt er niet op je gelet, kun je je het wat gemakkelijker maken. Dat is iets heel anders dan zoals Máxima er dikwijls bij staat op een min of meer officieel moment.
Ik zie de noodzaak van je reactie niet. Heb je liever dat ik hier verdwijn? Zeg het maar.

afbeelding van Moderator Petra

Moderator Petra

zaterdag 29 aug 2015 - 13:18

Die laatste regels hebben niets te maken met het onderwerp waar over gesproken wordt. Graag een klein beetje op de sfeer proberen te letten.

afbeelding van Henny

Henny

zaterdag 29 aug 2015 - 14:49

De opmerking van Hendrikje "heb je liever dat ik verdwijn? Zeg het maar" hebben juist niets met het onderwerp te maken. Niet de schuld op mij schuiven a.u.b. :-)
Trouwens ter wille van de goede sfeer was voor mij de discussie al gesloten :-)

afbeelding van Henny

Henny

zaterdag 29 aug 2015 - 12:55

Hendrikje, ik vind je laatste zin wel erg ver gaan. Een beetje zuur zelfs. Ik heb het niet bedoeld, zoals jij het opneemt. Jammer. Ik geef alleen een mening net als ieder ander hier. Dus ik zie de noodzaak van het schrijven van je laatste zin ook niet in.
Natuurlijk ben je helemaal vrij om te blijven of niet. :-)

Voor een goede sfeer hier zou ik het graag hierbij willen laten.

afbeelding van Merel

Merel

vrijdag 28 aug 2015 - 14:44

Jurkjes van dit soort materiaal heb ik ook wel in de kast, als miskopen. Je koopt het, en dan ziet het er leuk uit, omdat je er alleen maar in staat. Maar na een uur dragen is het een gekreukeld doekje, en dus een rommeltje. Echt jammer, want de kleuren en de vakverdeling vind ik vrolijk en geinig. Maar als koningin misschien toch kiezen voor materialen die wat beter hun vorm behouden. Dit keer wel veel beter gecombineerd dan de vorige keer; dit is toch echt geen jurkje voor hoedje-handschoentje. Vorige keer fietste ze er zelf in, geloof ik, maar het is ook niet echt een fietsjurkje. Ik vind het een vanavond-helemaal-achterin-de-kast-hangen jurkje

afbeelding van Eva17

Eva17

vrijdag 28 aug 2015 - 14:26

Ik vind het opmerkelijk dat er zo negatief gedaan wordt over deze outfit. Ik zie op de foto's een stralende Máxima. Dit is naar mijn idee de Máxima die (de meesten hier) willen zien, 'de' Máxima van vroeger.

Leuk toch, lekker bruin, kleurrijk jurkje, vrolijk en toegankelijk?!

afbeelding van Imke

Imke

vrijdag 28 aug 2015 - 14:36

Dat zijn volgens mij toch twee verschillende dingen... Je kunt heel goed vinden dat ze er stralend uitziet en tegelijkertijd aanmerkingen hebben op de jurk. En omdat deze site over mode gaat is dat laatste net wat meer to the point dan de opmerking dat ze een vrolijke en toegankelijke indruk maakt of lekker bruin is.

afbeelding van Iris

Iris

vrijdag 28 aug 2015 - 14:16

Hoewel het jurkje ontzettend kreukt vind ik het een hele leuke spontane outfit, geschikt voor het bezoek. De schoenen vind ik dus ook mooi en de oorbellen geven die extra Maxima touch.

afbeelding van Royal Ellen

Royal Ellen

vrijdag 28 aug 2015 - 14:13

Het idee van het jurkje kan wel, maar ik vind het iets te groot en dit keer vind ik ook dat het echt TE erg gekreukeld is. De schoenen van de vorige keer vond ik er mooier bij staan (en ze waren ook iets verfijnder), maar ik ben heeeeel blij dat ze het hooddeksel van de vorige keer niet meer draagt. Het kapsel stoor ik me helemaal niet aan, prima voor een dergelijk bezoek.

afbeelding van Imke

Imke

vrijdag 28 aug 2015 - 14:13

Qua kleuren en design een leuke frisse jurk en geschikt voor een gelegenheid als deze, niet te formeel maar wel een tikje apart. Nu ik hem terugzie valt hij me toch tegen en ben ik het deels wel eens met de kritiek. De jurk oogt erg kreukelig en de pasvorm lijkt mede daardoor rommelig. De plooien in de taille zijn kunstig bedoeld, maar komen niet mooi uit, daarvoor moet de rest juist mooi strak vallen. Misschien is zo'n ontwerp ook gewoon een beetje gedateerd geworden. We houden nu van een jurk met een duidelijke taille of een wat meer camouflerende snit (wrapmodel), dit is iets vaags er tussenin. Toch vind ik de kleurencombi nog steeds leuk en ook de gele schoenen en accessoires passen er wat mij betreft goed bij.

afbeelding van Jens

Jens

vrijdag 28 aug 2015 - 14:10

Leuk jurkje, slechte pasvorm. Jammer! Wel leuk dat er een Nederlands merk wordt her(-gedragen). De gele schoenen en bellen zouden inderdaad prachtig staan bij een donkerblauwe outfit.
Maar, ook nu een stralende en mooie vrouw. Gelukkig maar.

afbeelding van car

car

vrijdag 28 aug 2015 - 14:04

Enn wat betreft spjjkers en spijkers..sommige ontwerpen zijn best leuk en apart! Maar wat maxima tot nu toe van hen gedragen heeft...ik vond het een beetje een miskoop! Kan ze nog beter iets leuks van HM gaan dragen!

afbeelding van Marianne Rietjens

Marianne Rietjens

vrijdag 28 aug 2015 - 13:45

Kreukelgeval. In combi met het losse piekhaar en ook nog eens gele schoenen erbij, geeft het een slordig aanzien. Een koningin niet waardig om in het openbaar te verschijnen.

afbeelding van Kitty

Kitty

vrijdag 28 aug 2015 - 13:38

Breek haar niet zo af zeg. Ze is net begonnen.

afbeelding van Sle

Sle

vrijdag 28 aug 2015 - 13:22

Misser, slechte pasvorm en verkeerde kleuren.
Kleur schoenen past er niet bij en model schoenen ook niet, het zal de bedoeling zijn geweest dat de belijning van de schoenen terugkwam bij de belijning van de jurk maar het klopt niet bij elkaar.

afbeelding van Josine Droogendijk

Josine Droogendijk

vrijdag 28 aug 2015 - 13:12

He dames, het is wel Nederlands ontwerp he ;) We horen nu massaal tevreden en trots te zijn ;)

afbeelding van Emmy

Emmy

zondag 30 aug 2015 - 15:02

Ik zie je knipoog, dat voorweg.
Ik vind het helemaal niet erg dat ze meer buitenslandse merken draagt dan Nederlandse.
Want deze jurk vind ik eerlijk gezegd geen goede keus.
Prima jurkje voor een studente of scholiere. Lekker vrolijk.
Wat mij betreft dat dragen wat mooi is, en als zij Vermeulen mooi vindt dan moet ze die vooral kopen.
Oef --- ik wil eigenlijk geen nieuwe discussie uitlokken, maar kon de opmerking van Josine (met de knipoog) niet laten staan zonder te reageren.

afbeelding van Merel

Merel

zondag 30 aug 2015 - 17:04

Nee, die SenS outfit was geen Hollands succesnummer, maar ik heb nog altijd idee dat het wel kan... ;) Linda van Deventer noemde laatste Michael van der Ham. Waarvoor dank, want ik vind het echt prachtig!
http://www.michaelvanderham.com/autumn-winter-2015-collection/

En we hebben natuurlijk Taminiau. Ik hoop dat ze in ieder geval voor de 'grote gelegenheden' zoals prinsjesdag en staatsbezoeken bij Nederlandse cuoturiers koopt.

afbeelding van Emmy

Emmy

maandag 31 aug 2015 - 10:56

Leuk om te zien! Dank voor de link.
Ik wil het wel eerst aan Maxima zien, het is ook een beetje apart allemaal.
Ze kan heel veel hebben maar soms staan aparte dingen haar ook niet zo, vind ik.

Maar je hebt gelijk; het kan vast!

Pagina's

© 2022 ModeKoninginMaxima.nl | Alle rechten voorbehouden | Sitemap | Privacy & cookie policy
Realisatie door TWS Media uit Veenendaal

Realisatie door TWS Media

TWS Media uit Veenendaal is gespecialiseerd in het ontwikkelen van websites. Meer informatie? Bezoek onze website ?