Hare Majesteit Koningin Máxima heeft vrijdagochtend 23 maart in Doorn de startbijeenkomst bijgewoond van het Oranje Fonds-programma Meer Kansen voor Jongeren.

Via het programma Meer Kansen voor Jongeren ondersteunt het Oranje Fonds gedurende drie jaar projecten die zich inzetten voor jongeren in een kwetsbare positie. Voorbeelden daarvan zijn initiatieven op het gebied van huiswerkbegeleiding, sport als middel en loopbaanoriëntatie. De projecten moeten er niet alleen voor zorgen dat de jongeren een diploma behalen, maar helpen hen ook bij bijvoorbeeld het oplossen van problemen in de thuissituatie, schuldproblematiek en het ontwikkelen van sociale vaardigheden.

Bij de startbijeenkomst waren de trekkers van 22 vrijwilligersinitiatieven aanwezig. Koningin Máxima ging met hen in gesprek over hun aanpak, hun uitdagingen en plannen voor de toekomst. Ook sprak zij met medewerkers van het Oranje Fonds over de invulling van het programma Meer Kansen voor Jongeren. Het Oranje Fonds streeft ernaar dat niemand zich buitengesloten voelt en iedereen mee kan doen in de samenleving. Daarom steunt het jaarlijks duizenden projecten die mensen met elkaar verbinden. Die steun bestaat uit geld, aandacht en advies. Koning Willem-Alexander en Koningin Máxima zijn beschermpaar van het Oranje Fonds.

Outfit: Máxima heeft blijkbaar met een schuin oogje naar Rania gekeken, want vandaag droeg de koningin een culotte. Het hippe mode-item werd door Máxima gecombineerd met een zwarte blouse met royale strikkraag van Natan en een fluwelen blazer. 


Foto: Rick Evers 


Foto: Rick Evers

Nieuwe pumps van Gianvito Rossi:

Niets van deze website mag verveelvoudigd en/of openbaar worden gemaakt door middel van druk, fotokopie, fax, overtypen, opslag in een geautomatiseerd gegevensbestand of anderszins, zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van de beheerders.

 

Reacties


afbeelding van QXH

QXH

donderdag 29 mrt 2018 - 11:31

Alstublieft Majesteit, deze look is niet regal,
Nota bene maakt deze 7/8ste lengte de Koningin onnodig breed en lijkt ze veel zwaarder dan ze in feite is.
Dus wat mij betreft opbergen in de giga walk-in-closet en nooit meer aantrekken!!

afbeelding van Royal Ellen

Royal Ellen

maandag 26 mrt 2018 - 08:45

Op de groepsfoto hierboven vind ik het best aardig staan. Maar op de derde foto komt het redelijk fors over. Niet mijn favoriet, maar ik vind deze culotte ook weer langs zo erg niet als die rode die ze toentertijd droeg.

De zwarte blouse met strik heeft ze volgens mij eerder aangehad met een koperkleurige, glanzende midi-rok. Bezoek van China? Ik vin de strik hier te groot/opvallend. Met een top die over de broek gaat, was het - denk ik - mooier geweest.

afbeelding van Dorie

Dorie

zaterdag 24 mrt 2018 - 12:25

Ik vind Maxima een prachtige vrouw maar deze broek flatteert echt niet. Btw: volgens mij had ze deze schoenen al aan bij het bezoek van de president van Argentinië in maart vorig jaar: https://www.gettyimages.nl/license/659269214.

afbeelding van Siobhan

Siobhan

zaterdag 24 mrt 2018 - 16:30

wat trouwens een perfecte outfit was!

afbeelding van Carolina

Carolina

zaterdag 24 mrt 2018 - 13:53

Dat zijn donkerblauwe, hier draagt ze zwarte.

afbeelding van Dorie

Dorie

zaterdag 24 mrt 2018 - 22:36

je hebt gelijk!

afbeelding van Moderator Petra

Moderator Petra

zaterdag 24 mrt 2018 - 12:25

Wat een afgrijselijke (!) broek. Sorry...

afbeelding van Margreet

Margreet

zaterdag 24 mrt 2018 - 10:56

Máxima heeft een goed figuur, ze is slank maar ze is niet tenger. Voor een dergelijke, hoge broek moet je buik echt plat zijn. Denk aan Marlene Dietrich, Katharine Hepburn. Nu lijkt ze onnodig dikker dan ze is.
Het jasje vind ik heel mooi, maar dan op een slanke, lange, zwarte broek. En ik zou nooit (in Nederland, koud....) in maart een witte, 3/4 broek aandoen, zeker niet onder dit warm ogende jasje.

afbeelding van 29novmode

29novmode

zaterdag 24 mrt 2018 - 09:39

Het jasje vindt ik mooi en het staat Maxima goed. De blouse staat er goed bij. Alleen die strik kan mij niet bekoren. Maar smaken verschillen. De broek is leuk maar dan voor b.v. voor het vakantie foto moment met een blouse erop. Maxima haar zit deze keer mooi, niet van die pieken.

afbeelding van LindaVanDeventer

LindaVanDeventer

zaterdag 24 mrt 2018 - 09:31

Ik vind het een erg leuke outfit en ook helemaal van nu met die strikken. Alleen de broek staat niet heel flatteus..

afbeelding van Paula

Paula

zaterdag 24 mrt 2018 - 07:15

Nee, de broek heeft het ook niet voor mij. Haar figuur komt op deze manier gedrongen over. Ik had hier een kokerrok bij aangedaan of een lange, strakke rok.

afbeelding van Maxi

Maxi

zaterdag 24 mrt 2018 - 02:56

Werkelijk afschuwelijk. Ik vind zwart haar niet staan en de broek maakt haar breed en dik. Het geheel oogt alsof ze zich in een donkere slaapkamer heeft aangekleed.

afbeelding van Jantje R

Jantje R

zaterdag 24 mrt 2018 - 00:04

De blouse en blazer vind ik erg mooi. Ondanks dat ik niet van grote strikken houd. Ook de schoenen vind ik prachtig. Oorbellen en tas leuk en niet zo opzichtig. Maar dan die broek past hier totaal niet bij. Ik vind het een vreselijk lelijk ding. Jammer

afbeelding van karpathos

karpathos

vrijdag 23 mrt 2018 - 23:44

De broek sluit behoorlijk hoog in de taille en dat zit wel heel lekker. De blouse zit in de broek, waardoor er maar een kort stukje van de blouse zichtbaar is. Dit vind ik niet mooi. Máxima had beter een wit T-shirt over de broek kunnen dragen, gecombineerd met een zwart-witte ketting.

afbeelding van Doro

Doro

vrijdag 23 mrt 2018 - 23:20

Op een spijkerbroek staat dit leuk

afbeelding van Annelies

Annelies

vrijdag 23 mrt 2018 - 23:15

Volgens mijn zoon is het gat tussen haar hakken en broek zo gek.... :-))))
Leuk opgemerkt. En ik ben het er wel mee eens!

afbeelding van zara

zara

vrijdag 23 mrt 2018 - 22:34

Deze 'lente-culotte' kan mij niet bekoren. Ik hou er sowieso niet van, want het staat bijna niemand. De zwarte fluwelen blazer met strik daarentegen vind ik prachtig, en op zich vind ik de combinatie met gebroken wit erg mooi en fris staan.

afbeelding van Anne-Roos

Anne-Roos

vrijdag 23 mrt 2018 - 21:43

Oei wat een broek, dit staat toch niemand! Niet te vergelijken met wat Rania aan had afgelopen week, die kwam tot de enkels. Deze veel korter en dan tot zo hoog in de taille, het flatteert helemaal niet.
De combi zwart-wit snap ik hier ook niet. Bovenkant is winters, onderkant is zomers.
Wat een torenhoge hakken, dat ze daar op kan lopen zonder te vallen vind ik gewoon knap! Je let er extra op onder zo'n broek! Kan me niet voorstellen dat het lekker loopt!

afbeelding van Frederike

Frederike

vrijdag 23 mrt 2018 - 21:41

Wat een stralende koningin weer vandaag.
Maar... heeft koningin Rania haar culotte bij haar achtergelaten?
Ik houd niet van de culotte, ik vind het geen mooi en zelden een elegant kledingstuk. Het ‘breekt’ je silhouet in de lengte, waardoor je gedrongen oogt en je benen kort(er) en dik(ker) lijken. Ook bij Máxima vind ik het geen succes. Evenmin ben ik enthousiast over de wit/zwart combinatie, kleur staat haar veel beter vind ik. En de torenhoge pumps... ik kan niet geloven dat je daar op een vlotte en natuurlijke manier mee vooruit komt. Je moet aandacht hebben voor elke stap die je zet, zeker met deze naaldhakken, om niet onderuit te gaan. Het lijkt of Rossi er weer een centimeter extra aan toegevoegd heeft.
Is de kapper ook langsgeweest? Om te kleuren bedoel ik... ik vind de kleur mooi.

afbeelding van Doro

Doro

vrijdag 23 mrt 2018 - 20:33

De broek schijnt door op de naden en de donkere blouse schemert er ook doorheen...
De schoenen staan vreemd aan haar voeten vind ik, ze draait haar voet vreemd.
De bovenkant vind ik leuk.
Haar gezicht is prachtig vandaag! Zo vrolijk en stralend en flirtatious!

afbeelding van Lina

Lina

zaterdag 24 mrt 2018 - 01:42

Als je tot die conclusie komt aan de hand van bovenstaande foto, over die vreemd draaiende voet, een foto is een fractie van een seconde, daar kan je niks uit afleiden.
Buiten dat, ze is net uit de auto gestapt, loopt er omheen dus zet ze haar voet schuin neer om van richting te veranderen om verder om de auto heen te lopen.

afbeelding van Tina

Tina

zaterdag 24 mrt 2018 - 15:41

.

afbeelding van Doro

Doro

zaterdag 24 mrt 2018 - 11:12

Hi Lina, nee kom niet tot die conclusie door alleen bovenstaande foto. ZIe dat eigenlijk altijd op heel hoog gehakte foto's .

afbeelding van Lina

Lina

zaterdag 24 mrt 2018 - 13:54

Okee :)
Maar kan natuurlijk, veel mensen hebben wel een lichte scheefstand van de voeten. Dat zie je bij veel mensen aan de hakken, dan is het links of rechts meer afgesleten, dan lopen ze meer op de binnenvoer of buitenvoet.

afbeelding van Merel123

Merel123

vrijdag 23 mrt 2018 - 20:29

Ik kom na het zien van meerdere foto’s terug op mijn eerste reactie.

Vond het eerst wel een leuke outfit, maar nu ik de broek wat beter heb kunnen bekijken vind ik het niet mooi.
Maxima is volgens mij super slank, maar deze broek maakt haar breed rond de buik en heupen.

afbeelding van Fina

Fina

vrijdag 23 mrt 2018 - 20:10

Een goed zittende culotte, het ziet er leuk uit zo ook die grote strikkraag op de blouse.

afbeelding van Lina

Lina

vrijdag 23 mrt 2018 - 19:51

Mooie broek! En ik vind de lengte mooi.
Het jasje en de bloes vind ik ook mooi maar het past totaal niet bij de broek. De broek is zomer en de bloes en het jasje zijn winter.

afbeelding van Magda

Magda

vrijdag 23 mrt 2018 - 19:43

Die broek maakt haar dik.
Een skinney broek a la Catherine zou beter zíjn geweest.

afbeelding van Maribrune

Maribrune

vrijdag 23 mrt 2018 - 19:39

Dit staat haar echt niet. Broek is te kort en komt te hoog. Het lijkt wel of zij een erg korte romp heeft. Rania had eerder deze weel een 7/8 broek aan. Word soms wel moedeloos van wat hier haar "lef" genoemd wordt. Zou haar toch adviseren om een styliste in dienst te nemen.

afbeelding van Iris

Iris

vrijdag 23 mrt 2018 - 20:23

Ja, het woord lef vind ik ook niet passen in veel gevallen bij Maxima. Soms denk ik zelfs dat Maxima helemaal geen verstand van mode en stijl heeft, zelfs vaak niet geïnteresseerd is in hoe ze er uit ziet, dat is toch geen lef?

afbeelding van Carolina

Carolina

zaterdag 24 mrt 2018 - 10:43

Ik heb ook meer het idee dat het haar niet zo heel veel boeit wat ze aan heeft. Jammer vind ik dan wel dat er zo ontzettend veel geld aan wordt uitgegeven. Als het je toch niet uitmaakt....

afbeelding van Merel

Merel

zaterdag 24 mrt 2018 - 19:20

Ik denk dat ze het wel belangrijk vindt om er mooi/aantrekkelijk en ook graag beetje flamboyant uit te zien. Ik den niet dat ze wat Cecile Narinx Mestreechse sjiek heeft: altijd van top tot teen afgelakt en opgepoetst en geen haartje verkeerd of kreuk te bekennen. Ze is beetje nonchalant. Ik vind dat wel leuk.

afbeelding van Iris

Iris

zaterdag 24 mrt 2018 - 19:58

Enige nonchalance vind ik inderdaad ook vertederend. Echter op de laatste foto in het boek van Josine kun je zien dat ze de rits van haar enkellaarsje niet dicht heeft, daar kan ik met mijn verstand niet bij hoor.

afbeelding van amaliaatje

amaliaatje

maandag 26 mrt 2018 - 16:18

Je bedoelt de één na laatste; de laatste is met het kindje op de arm. Knap dat je dat ziet van die rits, heb je een vergrootglas gebruikt hihi?

afbeelding van Iris

Iris

donderdag 29 mrt 2018 - 12:05

amaliaatje, ik heb het boek nu niet bij de hand maar dan is het waarschijnlijk een van de laatste foto's. Het gaat om de foto waarop Maxima de trap af komt de dag na het vieren van de verjaardag van Beatrix. Maxima droeg de rode Max Mara outit en volgens mij staat het bij de foto dat de rits los is? Op de foto in deze link (onderaan) kun je het ook zien:
http://www.modekoninginmaxima.nl/mode-maxima-mode-algemeen/prinses-beatr...

afbeelding van amaliaatje

amaliaatje

donderdag 29 mrt 2018 - 12:07

Een van de laatsten inderdaad .. maar ik zie het echt niet... jij hebt waarschijnlijk betere ogen. ;-)

afbeelding van Iris

Iris

donderdag 29 mrt 2018 - 12:19

Je kunt ziet dat de broekspijp tussen de rits zit en dat kan alleen maar als de rits los is toch, ;-)

afbeelding van Josine - Moderator

Josine - Moderator

donderdag 29 mrt 2018 - 13:11

Het staat er ook als tekst bij ;)

afbeelding van Merel

Merel

zaterdag 24 mrt 2018 - 20:17

Nee, dat is gewoon gevaarlijk :)

afbeelding van Iris

Iris

zaterdag 24 mrt 2018 - 22:50

Ja, en ze liep ook nog een trap af! ;-)

afbeelding van Lina

Lina

zaterdag 24 mrt 2018 - 14:48

Dat kan ik écht niet geloven dat het haar niet boeit wat ze aanheeft, als dat zo was dan zou ze heel anders gekleed gaan, veel soberder dan wat ze nu doet, nu zie je echt, naar mijn mening, dat ze er graag bovenuit wil springen met haar kleding anders zou ze niet 9 van de 10 keer zulke opvallende kleding dragen.

afbeelding van HendrikaB

HendrikaB

zaterdag 24 mrt 2018 - 15:31

Of het haar boeit? mijn persoonlijke indruk is, dat Maxima niet echt de juiste toon weet te raken, over smaak valt te twisten natuurlijk maar ze stuitert van hyperchiq naar een badjas met slippers, als koningin, bij openbare gelegenheden, behalve bij staatsbezoeken prinsjesdag ect. Soms is het net of het twee personen zijn. De chique en de ( durf het bijna niet op te schrijven) slons. ik ben ervan overtuigd dat zij dan bij staatsbezoeken etc wel wordt aangekleed en geadviseerd door mensen die weten wat ze doen. Als ik fotomomenten terugkijk van vlak voor zomervakanties is het in mijn ogen ook vaak een sombere vreemde keuze met kuitbroeken ect.Nee, als het Maxima echt kon boeien ging zij zeker niet zomaar accoord met (de inmiddels vele flaters van) Natan denk hierbij aan trekkende of scheve naden, te strakke tops zomen die in een punt hangen etc. Bijv. Mathilde heeft ook Natan, toch vind ik het een hemelsbreed verschil. Zou Mathilde kritischer zijn? Zou het haar wel boeien hoe ze eruit ziet? ik denk het wel. Ondertussen vraag ik mij ook af dat als je zo vreselijk veel geld uitgeeft aan schoenen sieraden en tassen of het je dan eigenlijk nog wel iets kan schelen hoe of je erbij loopt, of wat een ander ervan vindt. Als je al een beetje die inslag hebt kan het je weinig schelen immers je bent de koningin dus ehh.... Ze zal heus al wel vaak door intimi gewezen zijn op haar kledingkeuzes maar ja .... Daarbij heeft het uiteraard ook te maken met gevoel hebben voor .. bijvoorbeeld je voorbeeldfunctie etc. vul zelf naar in. PS ik hoop niet dat ik nu mensen kwets.

afbeelding van Lina

Lina

zaterdag 24 mrt 2018 - 15:33

Als het haar niet kon schelen zou ze alleen nog spijkerbroeken dragen en niet elke dag de halve juwelenkluis om hebben ;)

afbeelding van Carolina

Carolina

zaterdag 24 mrt 2018 - 16:09

Dat is jouw invulling zoals jij het zou doen lijkt me. Ze houdt gewoon van blingbling, prettig dus dat ze zo'n kluis tot haar beschikking heeft

afbeelding van Lina

Lina

zaterdag 24 mrt 2018 - 16:15

Nou als je zegt dat ze van bling bling houdt dan zeg je dus hetzelfde als ik, dat het haar wél boeit wat ze draagt, waar deze discussie om gaat ;)

afbeelding van Iris

Iris

zaterdag 24 mrt 2018 - 17:07

Maxima kan toch gewoon van bling bling houden maar dan kan het haar misschien nog niet boeien hoe ze er mee uit ziet of dat het passend is bij de gelegendheid. Misschien is haar instelling "hoe meer juwelen hoe koninklijker" dus slingert ze elke keer zoveel mogelijk bling bling om. Soms heeft ze geen tijd of zin en dan zien we daar ineens "een kale" koningin. Dat is toch wel een bewijs van " niet boeien" volgens mij.

afbeelding van Carolina

Carolina

zondag 25 mrt 2018 - 14:08

Precies.

afbeelding van Josine - Moderator

Josine - Moderator

zaterdag 24 mrt 2018 - 09:59

Ik vind het wel degelijk van lef getuigen als je een enorme fazantenveer op je hoofd hebt (huwelijk Luxemburg), een zijden culotte draagt (Kinderen Maken Muziek 2015), kiest voor slippers op de Antillen of smaragdgroen combineert met oranje.

afbeelding van elise1

elise1

zaterdag 24 mrt 2018 - 16:31

Hmmmmm. Je noemt me wel een paar voorbeelden! Inmijn ogen waren zeker de eerste twee overdreven resp modeflater. Dan liever iets minder lef.

afbeelding van Carmen

Carmen

zaterdag 24 mrt 2018 - 10:35

Ik denk dat het voor sommigen van lef getuigt, anderen vinden het misschien 'geen idee hebben waar je mee bezig bent'. Misschien is het wel een combinatie van beiden :D

Pagina's

© 2022 ModeKoninginMaxima.nl | Alle rechten voorbehouden | Sitemap | Privacy & cookie policy
Realisatie door TWS Media uit Veenendaal

Realisatie door TWS Media

TWS Media uit Veenendaal is gespecialiseerd in het ontwikkelen van websites. Meer informatie? Bezoek onze website ?