Vanmorgen bracht koningin Máxima een werkbezoek aan KOTUG, de winnaar van de Koning Willem l Prijs. Voor de gelegenheid koos de koningin een groene peplum uit van modehuis NATAN en haar creolen van juwelier Bodes en Bode. 

Peplum van Natan:

Creolen van Bodes en Bode:

Foto's met dank aan KOTUG

Niets van deze website mag verveelvoudigd en/of openbaar worden gemaakt door middel van druk, fotokopie, fax, overtypen, opslag in een geautomatiseerd gegevensbestand of anderszins, zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van de beheerders.

 

Reacties


afbeelding van Agnes

Agnes

donderdag 04 dec 2014 - 10:36

Ik vind vooral het jasje en de sjaal er leuk uit zien. Peplum lijkt wel van shirtstof, op zich wel leuk. Maar met broek en schoenen niet echt de goede combi.

afbeelding van Sofia

Sofia

donderdag 04 dec 2014 - 10:45

Maxima is heerlijk warm aangekleed nu tijdens de uitreiking van de Militaire Willemsorde!!
Koningin Willem Alexander ziet er perfect uit in zijn uniform.

afbeelding van Denise

Denise

donderdag 04 dec 2014 - 11:25

Gelukkig maar...het is zo koud. Mooie jas en laarzen, de hoed leek op tv net een badmuts, vond ik.

afbeelding van Iris

Iris

donderdag 04 dec 2014 - 12:01

Ik zie trouwens net op een foto dat ze wel een dikke bos nephaar "in" heeft.

afbeelding van Iris

Iris

donderdag 04 dec 2014 - 12:01

iets misgegaan.

afbeelding van Iris

Iris

donderdag 04 dec 2014 - 11:51

Inderdaad, mooie jas en laarzen. Wat het hoofddeksel betreft: daar ben ik nog niet helemaal uit.

afbeelding van Iris

Iris

donderdag 04 dec 2014 - 11:01

Sofia, waar kan ik dat zien?

afbeelding van Sofia

Sofia

donderdag 04 dec 2014 - 11:41

Iris : het was vanaf 10 uur op TV te zien.Kleinschalig maar desondanks toch een indrukwekkende ceremonie.

afbeelding van Iris

Iris

donderdag 04 dec 2014 - 11:49

Ja, ik had inmiddels ook al een ingeving gekregen dat ik maar even op de site van de nos moest kijken! ;-)

afbeelding van Carmen

Carmen

donderdag 04 dec 2014 - 09:02

Ik vind het een beetje een saai plaatje en de top doet niks voor haar. Voor zover ik het kan beoordelen vind ik het jasje met de sjaal best leuk, maar niet spectaculair of zo. Zelf draag ik zoiets voor een middagje shoppen, of als ik ga lunchen met een vriendin bijvoorbeeld.

afbeelding van Maria

Maria

woensdag 03 dec 2014 - 21:37

Underdressed noemen we dat hier. En ja, die haren, zo zou ik niet naar buiten gaan.

Zeg, die bruine schoenen van de heren op de eerste rij, is dat mode in Nederland?

afbeelding van Imke

Imke

woensdag 03 dec 2014 - 22:12

Volgens mij dragen mannen zulke cognackleurige schoenen onder een blauw of grijs pak om te laten zien dat ze geen gewone saaie kantoormannen zijn maar nét een tikje modieuzer en aparter. Ik heb op een kantoor gewerkt met een formele dresscode, al heel wat jaar geleden, waar een jonge man op casual friday cognackleurige puntschoenen aandeed onder een grijs streepjespak. De mannen keken er wat bedenkelijk naar, maar de vrouwen vonden het geweldig... Toen was het vrij gewaagd, maar nu is het denk ik mainstream.

afbeelding van Helena

Helena

woensdag 03 dec 2014 - 21:25

Haha, Kate. Ik heb nog nooit iets van haar haar gezegd, dus mag ik ook een keer een opmerking maken.
Nu is het echt, of ze net onder de douche vandaan komt, maxima, het is onverzorgd.

afbeelding van Kate

Kate

woensdag 03 dec 2014 - 20:25

Misschien waren die mensen wel blij omdat ze vandaag haar jas niet aanhield -;)))))

afbeelding van elisah.

elisah.

woensdag 03 dec 2014 - 20:15

Ik ben het helemaal met je eens Merel, ik zou persoonlijk zeer teleurgesteld zijn, iedereen heeft zo zijn best gedaan om netjes en goed gekleed voor de dag te komen en dan komt Maxima in deze outfit...........jammer.
Mij is altijd geleerd dat je wat kleding betreft altijd eenvoudiger gekleed moet gaan dan de koningin, maar dat is op deze wijze bijna onmogelijk!!

afbeelding van Imke

Imke

woensdag 03 dec 2014 - 19:20

Ik vind het een niksige top, het model doet niets voor haar en ze draagt hem wel erg casual. Voor mij hoeft het niet altijd zo opgedoft te zijn, maar ik vind haar hier ook enigszins underdressed vergeleken bij de andere dames op de eerste rij. Mijn aandacht wordt meer getrokken door de dame rechts: kek jasje met driekwart mouwen, simpel, stijlvol en verzorgd. Dat heb ik niet zo gauw, dat ik afdwaal van Máxima...

afbeelding van Merel

Merel

woensdag 03 dec 2014 - 19:37

Dat had ik precies zo! En de dame met het grijze haar en de pantalon met jasje vind ik ook zo mooi gekapt en opgemaakt. Ik krijg echt idee dat deze mensen zich allemaal op hun allermooist hebben gekleed en verzorgd (de mannen ook) om dit feest te vieren dat voor hen natuurlijk heel bijzonder is. Het is dan toch wel heel leuk lijkt me zo als de koningin ook echt als koningin binnenkomt. Die pantalon snap ik wel uit praktisch oogpunt, maar dan had ze er ook een mooi jasje met een broche uit de kluis op kunnen dragen en daar overheen een warme mantel voor buiten. Is toch een rol die ze invult op dat moment, ze is daar niet als Maxima de hockey mama of de luizenmoeder.

afbeelding van jeannine

jeannine

woensdag 03 dec 2014 - 19:19

jullie zeggen altijd dat maxima zo slank is maar haar kleding trekt altijd zoals hier bovenaan dat wil niet zeggen dat ze dik is maar wel breed van carure zodat het altijd te klein lijkt brede heupen brede schouders maar daar is niets mis mee want ze kleed veel mooier dan de meeste mannequins elke keer ik een model met kleed zie vind ik datmaxima er mooier mee is juist omdat ze niet zo graatmager is ik hoop van in 2015 ze eens in het echt te ontmoeten

afbeelding van LindaVanDeventer

LindaVanDeventer

woensdag 03 dec 2014 - 19:01

Prima outfit voor de gelegenheid, maar niks koninklijks aan als je het mij vraagt..

afbeelding van Elsfiederels

Elsfiederels

woensdag 03 dec 2014 - 18:34

De kleurstelling is leuk en ik ben fan van deze vrolijke groene oorbellen. De top doet een beetje t-shirt achtig aan door de lange aansluitende mouw en de ronde hals vermoed ik. Onder een mooi jasje of gekleed vestje zou het best wel mooi zijn geweest. Nu lijkt ze een tikkeltje uunderdressed.

afbeelding van elisah.

elisah.

woensdag 03 dec 2014 - 18:31

Als ik de groepsfoto zo zie, dan staat daar zeker geen koningin, en dan hoeft ze voor mij echt niet alles uit de kast te halen van designers kleding en prachtige juwelen, maar goed verzorgd en smaakvol gekleed moet met haar budget toch geen probleem zijn.!!!
Ik heb nu het idee dat ze na dit bezoek gelijk even bij AH de boodschappen gaat halen...........!!

afbeelding van jeanine68

jeanine68

woensdag 03 dec 2014 - 18:24

Op de eerste foto lijkt ze een hele mooie , nauwsluitende jas aan te hebben! Die vind ik echt heel mooi!!
Deze peplum is niet echt mijn ding, hoewel ik een peplum altijd heel mooi vind staan bij Maxima. Deze in ieder geval niet en zeker niet met een pantalon!!
Ik snap werkelijk niet waarom ze de laatste tijd dit kapsel zo geweldig vind, sorry dat ik er weer over begint. Een eenvoudige staart is er toch zo ingemaakt, lijkt mij, dat staat zoveel verzorgder. Heel haar stijl vind ik inderdaad ook wat nonchalanter geworden. Jammer, ik had liever gezien dat haar stijl wat koninklijker was geworden. Maar...ik heb wel bewondering voor haar energie en voor het feit dat ze zo hard werkt en dan toch nog steeds er zo stralend uit kan zien!

afbeelding van Josine Droogendijk

Josine Droogendijk

woensdag 03 dec 2014 - 18:28

En dat ze het allemaal interessant kan vinden. Veel van de bezoeken die ze aflegt zouden mij weinig interesseren als ik eerlijk ben :)

afbeelding van jeanine68

jeanine68

woensdag 03 dec 2014 - 18:33

Ook dat!! Ik zou zowiezo niet in de schoenen van Maxima willen staan!!!

afbeelding van Janna

Janna

woensdag 03 dec 2014 - 19:42

In ieder geval zou ik niet van echtgenoot willen wisselen!

afbeelding van Imke

Imke

woensdag 03 dec 2014 - 19:47

Hm, jouw echtgenoot is dus nog leuker dan onze toch best wel charmante en sympathieke koning '-)

afbeelding van Janna

Janna

woensdag 03 dec 2014 - 22:41

Imke, ik heb gewoon een heel lieve man die ik met niemand zou willen ruilen!

afbeelding van Imke

Imke

woensdag 03 dec 2014 - 23:03

Het is je van harte gegund... sorry als ik je opmerking misschien verkeerd had opgevat!

afbeelding van Iris

Iris

woensdag 03 dec 2014 - 20:07

Kom op zeg, ik weet zeker dat mijn man leuker is dan WA. WA lijkt me geen slecht persoon maar als ik moet kiezen kies ik toch voor mijn man, alleen ook al omdat hij veel en veel knapper is ( mijn man dus).

afbeelding van Imke

Imke

woensdag 03 dec 2014 - 20:45

lucky you ;)

afbeelding van Iris

Iris

woensdag 03 dec 2014 - 20:49

Imke, ik weet jouw persoonlijke situatie natuurlijk helemaal niet maar het komt een beetje over alsof jij een man hebt die je minder leuk vind dan WA! ;-)))

afbeelding van Imke

Imke

woensdag 03 dec 2014 - 21:25

Nou, dan vergis je je ;-). Ik geloof ook graag dat jij een leuke en knappe man hebt, maar ik vond de opmerking van Janna dat ze niet van echtgenoot zou willen ruilen met Máxima een beetje flauw. Komt op mij over als een sneer naar WA. Ik snap ook niet zo goed waarom er vaak wat lacherig over zijn uiterlijk wordt gedaan. OK, er zijn knappere mannen, maar ik vind hem er prima uitzien. Wat aan de forse kan qua postuur, maar wel sportief. Hij heeft het zelfde profiel als Beatrix, dat ik iets nobels vind hebben. En wat andere aspecten van aantrekkelijkheid betreft, zoals charme, humor etc., die bezit hij zeker. Dus ja, ik vind hem geen knappe man in de gangbare betekenis van het woord, maar ook zeker niet onaantrekkelijk. Trouwens, pas hadden we het hier over Haakon van Noorwegen, die is misschien wel knap te noemen, maar ik neem toch aan dat je ook voor hem je man niet in zou willen ruilen ;-)

afbeelding van Iris

Iris

woensdag 03 dec 2014 - 21:41

Nou, wat Haakon betreft....., nee grapje, maar die vind ik inderdaad wel een van de knapste prinsen. Ik ben nooit weg geweest van WA wat uiterlijk betreft, maar dat wil helemaal niets zeggen hoor, dat is heel persoonlijk en over het algemeen val ik niet op blonde mannen. Charmant is WA zeker en naarmate hij ouder is geworden vind ik hem wel aantrekkelijker geworden, maar goed ik heb nooit op jonge broekies gevallen. Trouwens prins Maurits heb ik nooit aantrekkelijk gevonden, vind hem een vrouwelijk gezicht hebben. Maar nogmaals het is heel persoonlijk of je iemand aantrekkelijk vind of niet maar ook al zou WA een hele knappe man zijn, grapjes over hem zullen er toch gemaakt worden..

afbeelding van Imke

Imke

woensdag 03 dec 2014 - 21:56

Ja, grappig, ik vind hem ook leuker nu hij ouder is. Komt denk ik ook door de manier waarop hij zich beweegt, zijn uitstraling is veel ontspannener geworden. Je laatste opmerking zou best eens kunnen kloppen. Ik herinner me dat er hier in Amsterdam vorig jaar bij de inhuldiging T-shirts te koop waren met 'Save the King' en het portret van WA met een Viking-baard... en er hingen enorm melige posters voor een 'Kings Night' (een of ander dancefeest waarschijnlijk) waarop hij als een zeer onnozel uitziend stripfiguurtje stond afgebeeld. Ik schoot daar ook erg van in de lach, eigenlijk is het idee dat een normaal mens van vlees en bloed ineens tot koning wordt gebombardeerd ook wel een tikje absurd.

afbeelding van elise1

elise1

woensdag 03 dec 2014 - 18:13

Nou, passende outfit deze keer. Lekker praktisch. Die blauwe schoenen snap ik niet zo goed maar afijn. En die opmerkingen over haar heupen en haar lijn vind ik hilarisch, Maxima is nl. in het echt zo slank als een den, maar misschien dat de foto's vertekenen.

afbeelding van Royal Ellen

Royal Ellen

woensdag 03 dec 2014 - 20:23

Ik geloof best dat ze heel slank is, maar dat wil toch nog niet zeggen dat je je heupen heel erg hoeft te accentueren? Dat is het enige dat ik gezegd heb, dat ze door de pep,um erg geaccentueerd worden...

Bovendien komt het ook door de strakkere broek, persoonlijk vind ik de wijdere pantalons Maxima dan ook beter staan. (Maar op die pantalons komt van anderen dan altijd weer veel commentaar...)

afbeelding van Josine Droogendijk

Josine Droogendijk

woensdag 03 dec 2014 - 18:22

In het echt vind ik Máxima veel slanker en sprankelend overkomen dan op foto's/video's. Ze heeft echt een prachtig figuur, die door de fotografie én haar kledingkeuze niet altijd goed tot z'n recht komt :)

afbeelding van Iris

Iris

woensdag 03 dec 2014 - 20:08

Ja, dat geloof ik zeker, dat ze een prachtig figuur heeft en op de bovenste foto staat ze gewoon ook heel raar, haar voeten weer niet bij elkaar, volgens mij scheelt dat ook heel veel. Die dame in het zwart staat er veel charmanter bij.

afbeelding van Sofia

Sofia

woensdag 03 dec 2014 - 17:37

Nonchalant is denk ik het goede woord.Het lijkt haar af en toe gewoon niet te interesseren hoe ze er uit ziet.Ik vind peplum niet mooi.Van mij hoeft ze dit niet meer te dragen.

afbeelding van elisah.

elisah.

woensdag 03 dec 2014 - 17:17

Ik ben wel een zeurpiet, maar ik snap dan weer niet deze creolen bij jas en sjaal. Wel bij de peplum natuurlijk.
Er wordt zo weinig over het hele plaatje bij Maxima nagedacht, het is het vaak net niet helemaal .
Of ze heeft het te druk om er veel aandacht aan te besteden of ze is gewoon wat nonchalant.
Maar het is absoluut een hard werkende vrouw, echt super !!!

afbeelding van AnnekeM

AnnekeM

woensdag 03 dec 2014 - 19:05

...

afbeelding van AnnekeM

AnnekeM

woensdag 03 dec 2014 - 19:06

De blauwe schoenen / laarzen vind ik ook geen mooie keuze bij deze outfit...

afbeelding van orchidee

orchidee

woensdag 03 dec 2014 - 17:31

Had ik nog mar zulke heupen......
Een peplum accentueert je heupen toch wel vaak.
Zou ze last van haar keel hebben, gisteren hield ze al haar jas aan omdat ze het koud had?

afbeelding van Moderator Petra

Moderator Petra

woensdag 03 dec 2014 - 21:23

Ik vind de print van de top erg leuk, maar op de groepsfoto lijkt het wel alsof ze flinke buik heeft, wat vooral door de peplum komt.

Tja, als ze daar last van heeft (van haar keel), kan ze maar beter voorzichtig zijn. Ik las dat Koningin Silvia van Zweden er vandaag tijdens het Staatsbezoek in Frankrijk niet bij was, omdat ze zich niet lekker voelde. Wat wil je ook met die kou.

afbeelding van hendrikje

hendrikje

woensdag 03 dec 2014 - 17:29

Ja, je hebt heupen of je hebt ze niet! Wie ze heeft, hoeft ze van mij niet weg te stoppen. Om goed gekleed te gaan is het helemaal niet nodig ieder minpuntje van je lijf te camoufleren. Slank zijn lijkt tegenwoordig het meeste na te treven doel maar is heus niet de eerste voorwaarde voor een respectabel uiterlijk. Er is hier, op het gebruikelijke punt na, niets aan te merken.
Ieder pondje gaat wel door het mondje maar wat er met de voedselinname gebeurt is bij iedereen anders en aan onderhevig aan processen waarvan een groot deel nog onbegrepen is.

afbeelding van Merel

Merel

woensdag 03 dec 2014 - 17:35

De top ben ik niet weg van, maar dat is gewoon smaak. Ik houd al niet zo van peplums en van dit soort t-shirt achtige al helemaal niet.

Vind dat de dames van bet bedrijf op de eerste rij er feestelijker gekleed, geschminkt en gekapt uit zien dan Maxima. En ergens vind ik dat toch beetje jammer.

afbeelding van HM

HM

woensdag 03 dec 2014 - 18:04

Heb je wel gelijk in vind ik, en dat komt omdat een broek zo casual er uit ziet. Zelde dat een broek formeel en deftig lijkt en dat niet bij een prinses.
Top vind ik wel leuk triuwens maar op een leuk rokje had het beter gestaan. Dit kan ze zo aandoen als ze bij familie op bezoek ga.

afbeelding van marie28

marie28

woensdag 03 dec 2014 - 16:30

Ziet er leuk uit !

afbeelding van Firefly15786

Firefly15786

woensdag 03 dec 2014 - 16:27

Leuke outfit, volgens mij heeft ze op de eerste foto er een blazer over. Ik zag op foto's van blauw bloed dat ze een broek aanheeft en dit is ook wel zo handig met een proefvaart. Helm op en veiligheidsjas aan en gaan!

Pagina's

© 2022 ModeKoninginMaxima.nl | Alle rechten voorbehouden | Sitemap | Privacy & cookie policy
Realisatie door TWS Media uit Veenendaal

Realisatie door TWS Media

TWS Media uit Veenendaal is gespecialiseerd in het ontwikkelen van websites. Meer informatie? Bezoek onze website ?