Koningin Máxima heeft donderdag 25 juni een werkbezoek gebracht aan technisch installatiebedrijf Hamer in Apeldoorn en de technische onderwijsfaciliteit TechnoHUB in Woerden. Bij beide bezoeken ging het over het belang van goed opgeleid technisch personeel voor de toekomst van het MKB. Bedrijven hebben gekwalificeerde medewerkers nodig voor hun continuïteit en groei. Het vakonderwijs wil opleidingen zo goed mogelijk laten aansluiten bij de vraag van ondernemers. Samenwerking tussen publieke en private organisaties is hierbij essentieel. Ook werd tijdens de bezoeken gesproken over de impact van de coronacrisis op het MKB. De werkbezoeken vonden plaats met inachtneming van de geldende richtlijnen.

Koningin Máxima begon haar bezoek aan familiebedrijf Hamer met een rondleiding. In de provincie Gelderland kampen veel technische bedrijven met een tekort aan vakkundige technici. Hamer is één van de bedrijven die gebruik heeft gemaakt van het actieplan ‘Leve(n) Lang Gelders Vakmanschap’ dat dit probleem aanpakt. Het plan biedt om- en bijscholingsmogelijkheden om zo meer mensen te kunnen opleiden voor de technische sector. Gelders Vakmanschap werkt onder andere met vouchers die bedrijven kunnen inzetten voor bijscholing van hun medewerkers of het aannemen van zij-instromers. Een zogenaamde verbindingscoach begeleidt hen daarbij. Eind 2019 liep deze financiële regeling af. Vanwege de pandemie zijn er vanaf 1 juni tijdelijk nieuwe vouchers beschikbaar gesteld voor bijscholingsdoeleinden. Tijdens de rondleiding sprak Koningin Máxima met een aantal medewerkers die scholingstrajecten hebben gevolgd. Aansluitend sprak zij met vertegenwoordigers van het samenwerkingsverband, onder meer de provincie, WIJ techniek, Koninklijke Metaalunie, SER, CNV Vakmensen en verbindingscoaches, over hun ervaringen en de effecten van de pandemie.

In Woerden bezocht Koningin Máxima de TechnoHUB, een nieuwe opleidingsfaciliteit voor het onderwijs dat in samenwerking met technische bedrijven is opgezet. De TechnoHUB is onderdeel van de MKB-deal Maakindustrie Utrecht-West. Het Rijk en de provincie Utrecht pakken hierin samen met technische bedrijven en onderwijsinstellingen het tekort aan technisch personeel aan. In een praktische leeromgeving kunnen (V)MBO-studenten en ook leerlingen uit het basis- en voortgezet onderwijs kennis en vaardigheden opdoen in techniek en technologie. Het standaard lesprogramma wordt in samenwerking met de bedrijven onder meer aangevuld met gastlessen door vakspecialisten en opdrachten bij de bedrijven zelf. TechnoHUB verbindt zo scholing en praktijk aan elkaar. Koningin Máxima begon het bezoek met een rondleiding door de TechnoHUB die in september open gaat. Zij sprak mekele (V)MBO leerlingen en docenten over wat deze praktijkplek voor hen kan betekenen. Na de rondleiding sprak Koningin Máxima met vertegenwoordigers van het lokale technische bedrijfsleven, de provincie en MKB-bestuursleden uit de technische sector.

Mode 
Outfit: mouwloze japon van katoen/zijde met ingeweven ajourdpatroon
Ontwerper: Edouard Verrmeulen van NATAN 
Eerder gedragen: Ja, zeven keer. De première vond plaats in 2013. 

Nieuwe armband van leer: 

De jurk van vandaag valt inmiddels in de categorie 'favoriet'. 

Ook even een complimentje voor de gastvrouw: mooie jurk, goede schoenen! 

 

Niets van deze website mag verveelvoudigd en/of openbaar worden gemaakt door middel van druk, fotokopie, fax, overtypen, opslag in een geautomatiseerd gegevensbestand of anderszins, zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van de beheerders.

 

Reacties


afbeelding van oranjefan

oranjefan

maandag 29 jun 2020 - 12:53

Amalia staat op de 13e plaats in de Britse Vogue van meest stijlvolle prinsessen ter wereld.
En dan maakt het niet uit op welke plek, maar dat ze er op staat is toch al geweldig!
Ik vind haar een jonge dame met een hele hartelijke lach en uitstraling en ze kleed zich zeer stijlvol bij officiële gelegenheden, maar zo zal ze wel niet naar school gaan. Dat zal wel, zoals de meesten van die leeftijd, in spijkerbroek zijn, en ook dat is helemaal prima. Laat haar lekker zichzelf blijven!

afbeelding van Johannetta

Johannetta

zondag 28 jun 2020 - 13:14

Leuk! Heerlijke kleur, alles mooi. Alleen de open schoenen ruïneren het plaatje. Ik vind open tenen te informeel. Ook de hak wel erg hoog in relatie tot de lengte van de jurk.

afbeelding van Henny

Henny

zondag 28 jun 2020 - 08:39

Mooie zomerse jurk en kleur. Goed gecombineerd met de cognac schoenen en accessoires.
Als je de details van haar jurk op foto’s van RU bekijkt, dan zie je dat bijvoorbeeld de verticale naden van het lijfje aan de binnenkant ook wit zijn afgebiesd.
Het jurkje zou wat te strak kunnen zitten waardoor de naad iets omkruld, waardoor de witte bies te zien is.
Wat ziet ze er fris uit met dit warme weer. Ik heb altijd een rood hoofd als ik het erg warm heb.

afbeelding van Anniek

Anniek

zaterdag 27 jun 2020 - 17:09

waarom moet dat nu, zo inzoomen op haar voeten? (Je ziet zo wel dat het hakken dragen sporen nalaat ;)
Maar ook nu weer licht teleurgesteld in Maxima, het "pakje" heb ik nu wel gezien en zit net iets te strak. Vanwege het warme weer toch bewondering voor haar make-up. Sieraden en schoenen vind ik wel top erbij . Maar steek dat haar toch lekker op of in een mooie paardenstaart. Zeker met dit weer nog veel koeler ook.

afbeelding van Ella

Ella

vrijdag 26 jun 2020 - 20:19

Mooie kleur voor haar, maar het zou mooier voor de verhoudingen zijn als hij iets langer was geweest. Pasvorm....all is said.
Wat mij vooral in de positieve zin opviel dat haar minder zware make-up zo mooi is. Geeft een vriendelijke, natuurlijke uitstraling.

afbeelding van Birchwood

Birchwood

vrijdag 26 jun 2020 - 19:23

Leuk zonnig jurkje en heel goed gecombineerd met de bruine schoenen en sieraden.

afbeelding van oranjefan

oranjefan

vrijdag 26 jun 2020 - 15:50

Maxima straalt wel in deze kleur, superzonnig.

afbeelding van Marie...

Marie...

vrijdag 26 jun 2020 - 14:43

Leuk en zonnig. Mooi gecombineerd met de schoenen, de armband en de geweldige oorbellen. Jammer van dat zoompje maar ach....

afbeelding van Maria48

Maria48

vrijdag 26 jun 2020 - 14:40

Een foto plaatsen,ik zou niet weten hoe het werkt............

afbeelding van Siobhan

Siobhan

vrijdag 26 jun 2020 - 12:04

En ik feliciteer onze Queen met de verjaardag van haar 2e dochter! 15 jaar.
@Josine doe je nog een keer een overzicht van de doopoutfits van Maxima?

afbeelding van elisah.

elisah.

vrijdag 26 jun 2020 - 13:17

Wat ik zo leuk vind is dat Amalia als style icoon is gekozen van alle jonge prinsessen ..
Dat belooft toch wel heel veel voor de toekomst?
Ik kan mij er nu al op verheugen .
Amalia en Alexia , beiden van harte gefeliciteerd .

afbeelding van Siobhan

Siobhan

vrijdag 26 jun 2020 - 17:21

Ja ik lees het nu ook. Uitgeroepen door Britse Vogue!

afbeelding van Maura

Maura

vrijdag 26 jun 2020 - 12:03

Wat ik nou zo leuk vind, is dat het totaalplaatje niet perfect is. Zal best dat de jurk te strak zit, haar voeten beschadigd en haar haar warrig in slierten. Toch stoort het me in het geheel niet en heeft ze genoeg flair om het acceptabel te maken. En daar gaat het om, ook een jute zak zal ze met flair dragen. Daar kunnen wij nog wat van leren. Ik in ieder geval.

afbeelding van AnnekeM

AnnekeM

vrijdag 26 jun 2020 - 14:01

Helemaal eens! En met dit warme weer ziet niemand er perfect uit en dat hoeft ook niet.

afbeelding van Jens

Jens

vrijdag 26 jun 2020 - 11:55

Mag ik het even opnemen voor Máxima? Het is toch niet normaal om genadeloos te worden afgestraft omdat er een boordje een beetje dubbel zit of omdat er een velletje aan je voet zit. Schei eens uit zeg en doe eens lief. De wereld ziet er al boos genoeg uit off- en online. Zonnige dag allen vanuit een werkelijk warm kantoortje.

afbeelding van Johanfrederik

Johanfrederik

vrijdag 26 jun 2020 - 18:22

....U overdrijft met Uw kommentaar 'gnadenlos te worden afgestraft' een beetje. Niemand straft de Koningin.
Slechts worden er persoonlijke kommentaren gegeven, die men dient te respekteren.

afbeelding van Senna

Senna

vrijdag 26 jun 2020 - 14:03

Jens en Maura hier ben ik het helemaal mee eens.

afbeelding van Babs74

Babs74

vrijdag 26 jun 2020 - 10:27

Mooi jurkje in mooie kleur. Voor mij zeker niet te kort. Allen jammer dat die band opkrult.

afbeelding van AnnekeM

AnnekeM

vrijdag 26 jun 2020 - 14:08

Wat is dit toch een leuk jurkje en wat staat het mooi in combinatie met het bruin. Oranje staat Máxima echt super. Misschien niet helemaal goed gestreken, maar met dit warme weer zit bij iedereen wel iets niet helemaal perfect. Hoe erg is dat?
Ik blijf fan van deze mooie schoenen!

afbeelding van Hennie64

Hennie64

vrijdag 26 jun 2020 - 11:09

Nee, heeft met strijken helemaal niets te maken, het zit gewoon veels te strak daarom krult het om. Ze is er echt `uitgegroeid`.

afbeelding van AnnekeM

AnnekeM

vrijdag 26 jun 2020 - 14:08

Ook bij mij zit mijn kleding deze warme dagen strakker dan normaal. Dat hoeft niet te betekenen dat je er uit gegroeid bent...

afbeelding van Jacolien

Jacolien

vrijdag 26 jun 2020 - 09:09

Opvallend dat maxima nu ze geen handen schud grote ringen draagt aan de rechterhand. Deed ze anders meestal niet dacht ik.

afbeelding van Maria48

Maria48

vrijdag 26 jun 2020 - 08:58

Aha dit is toch echt een jurkje, . Er is een zelf-maak- modeblad verschenen waarin dit jurkje als patroon in staat .Sterker nog ik heb het jurkje zelf gemaakt van heel andere stof, wat me een maatje meer geeft. Het model lijkt eenvoudig maar met het beleg rond de armsgaten heb ik toch geworsteld. Niet te min is het een aardig jurkje geworden dat ik graag draag!
Dat Máxima deze jurk graag draagt verwondert mij niks.

afbeelding van Jens

Jens

vrijdag 26 jun 2020 - 12:01

Wat knap! Kun je een foto posten?

afbeelding van Sandramaartje

Sandramaartje

vrijdag 26 jun 2020 - 08:48

Ik houd van deze jurk, het model, de kleur ❤️ Jammer dat de naad van de band niet goed zit (nee je ziet geen huid -lijkt mij stug dat KM een spierwitte buik heeft-).
Haar haar zit heerlijk en de schoenen en clutch maken het een mooi geheel. Zo fijn om te zien dat zij haar kleding zo vaak her-draagt.

afbeelding van elisah.

elisah.

vrijdag 26 jun 2020 - 09:28

Het is idd de band die wat omkrult, bij vergroten van de foto is dat goed te zien.
Gelukkig geen losse naad .

afbeelding van oranjefan

oranjefan

vrijdag 26 jun 2020 - 07:28

De gastvrouw heeft een mooie jurk aan. Ziet er heel verzorgd uit, is goed over nagedacht.

afbeelding van Merel123

Merel123

vrijdag 26 jun 2020 - 07:09

Deze kleur staat Maxima echt super en lekker zomers, maar het jurkje is echt te klein.

Mooi jurkje van de gastvrouw, zou Maxima ook goed staan.
Ik ben benieuwd naar de herkomst van dit jurkje, iemand enig idee??

afbeelding van elisah.

elisah.

vrijdag 26 jun 2020 - 02:27

Waarom hebben we dan nooit eerder gezien dat het geen jurk is maar een rok met topje ?
Ik denk dat het echt iets anders is, zou de naad soms los zijn gegaan? Het zit loeistrak, misschien iets te hard naar beneden willen trekken ?
Stof en kleur blijf ik mooi vinden
Gastvrouw groot compliment, ziet er smaakvol en verzorgd uit .

afbeelding van Hennie64

Hennie64

vrijdag 26 jun 2020 - 00:48

Te strak, te kort, kortom uit balans. En daarbij ongekapt kapsel, doet vreemd aan het totaalplaatje. Hopelijk de laatste keer dat ze dit ehh.. jurkje draagt, beter maar doorgeven aan de dochters. De gastvrouw daarentegen een keurig beschaafde maar bovenal goed passende jurk, er is zelfs zorg aan haar kapsel besteed, en zo hoort het.

afbeelding van Jens

Jens

vrijdag 26 jun 2020 - 00:19

Heerlijk jurkje voor dit heerlijke weer. De band van de rok? top? Is iets naar boven gekruld, kan gebeuren. De sandalen zijn top, de armband had van mij niet gehoeven. Dat kekke gouden touwtje met knoop van vorige week was prima geweest. Mooie Koningin. Gastvrouw ziet er zeker keurig uit, ik hou niet zulke gedessineerde schoenen.

afbeelding van Doro

Doro

donderdag 25 jun 2020 - 23:52

Mooie schoenen en Armand maar boven al moooie armen!! Bijna 50 en zulke armen!
Jurk is veelste klein en kan wel.

afbeelding van Johanfrederik

Johanfrederik

donderdag 25 jun 2020 - 23:32

...De ensemble is gemaakt van mooi materiaal. Jammer. dat de rok te kort is en de onderkanzt van de top omhoog is gekruld
en inderdaad 'blote buik' laat zien. Niet passend voor een Koningin, evenals het slordige kapsel.

afbeelding van oranjefan

oranjefan

donderdag 25 jun 2020 - 23:21

De bovenkant zit wat strak. Verder prima. Even de voeten insmeren zal helpen, doe ik ook! Is wel iets om op te letten als je open schoenen aan wil.

afbeelding van Fee

Fee

donderdag 25 jun 2020 - 22:56

Inderdaad, de gastvrouw is supermooi gekleed. Met speciale schoenen. Veel stijlvoller dan de koningin. Maxima's voeten zijn beschadigd, en haar tenen zitten zo in de knel. Bestaat er al een dag van de vrije tenen?
Alleen de kleur van haar jurk vind ik wel mooi, en de polsaccessoire past er goed bij.
Iets anders, is het ook mogelijk dat we op deze site kunnen inloggen in een beveiligde omgeving? Dat vind ik wel zo prettig.

afbeelding van Wiekie2004

Wiekie2004

donderdag 25 jun 2020 - 22:41

Ik vind vooral de armband en oorbellen heel mooi.

afbeelding van sandy

sandy

donderdag 25 jun 2020 - 21:52

Ik ben er niet zo weg van. De bovenkant is te strak en ik vind het aan de korte kant. Josine, zijn het nou nieuwe houten oorbellen? Mooi vind ik!

afbeelding van Siobhan

Siobhan

donderdag 25 jun 2020 - 21:50

Ja, scoort bij mij ook nog steeds! En als zij weer naar kort teruggrijpt...ga ik t ook doen!
En oranje staat haar altijd goed!

afbeelding van Kaat Mossel

Kaat Mossel

donderdag 25 jun 2020 - 21:49

Wat is nou toch dat witte streepje tussen de top en de rok?

afbeelding van Magda

Magda

donderdag 25 jun 2020 - 22:04

Ja, dat vroeg ik mij ook af. Op de andere foto's is het meer een jurk, blijkbaar is het een top met rok.
Maar de top lijkt te krap. Vandaar blote buik?

afbeelding van Marjet

Marjet

donderdag 25 jun 2020 - 22:29

Ik denk dat een zoom van de jurk net even wat omhoog gekruld is en ons een wit randje laat zien.

afbeelding van Wiekie2004

Wiekie2004

donderdag 25 jun 2020 - 22:40

Ik denk een stukje voering van een randje dat omhooggekruld is door t zitten

afbeelding van Prinsesrita

Prinsesrita

donderdag 25 jun 2020 - 22:39

Ja hoor Marjet,klein "slordigheidje"...

afbeelding van gambetta

gambetta

donderdag 25 jun 2020 - 21:28

Het is een leuk geheel. Maar zie ik het nou goed..Is het wel een jurkje?
Ik denk een stukje blote huid te zien bij haar middel. Is het niet een rok met topje? Los van elkaar dus.

afbeelding van NikkiRianne

NikkiRianne

donderdag 25 jun 2020 - 20:40

Al draagt ze dit jurkje nog 7 keer, ik blijf het een mooi jurkje vinden!

© 2022 ModeKoninginMaxima.nl | Alle rechten voorbehouden | Sitemap | Privacy & cookie policy
Realisatie door TWS Media uit Veenendaal

Realisatie door TWS Media

TWS Media uit Veenendaal is gespecialiseerd in het ontwikkelen van websites. Meer informatie? Bezoek onze website ?