Tijdens de eerste dag van het bezoek aan Tanzania verscheen koningin Máxima in een bekend mantelpakje van modehuis Natan. We zagen het voor het eerst tijdens de reis naar Australie in 2006, toen Máxima net zwanger was, en ook tijdens de eerste schooldag van prinses Alexia dook de outfit op. Wat mij betreft een leuk mantelpakje, dat goed matcht met Máxima's nieuwe oorbellen! Outfit 2 is eveneens van modehuis Natan en is overduidelijk favoriet bij de koningin. 

In Ethiopie:

Herdragen:

Outfit 2 (rechtse foto) is favoriet bij Máxima:

Foto's met dank aan: 

PPE en IFAD

Niets van deze website mag verveelvoudigd en/of openbaar worden gemaakt door middel van druk, fotokopie, fax, overtypen, opslag in een geautomatiseerd gegevensbestand of anderszins, zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van de beheerders.

 

Reacties


afbeelding van AnnekeM

AnnekeM

zaterdag 14 dec 2013 - 12:16

Het zwarte jurkje is top, maar ik had het jasje thuis gelaten. De tweede outfit is nooit mijn favoriet geweest, er hangt zoveel mooiers in de kast... En een paar andere schoenen bij de eerste outfit was veel mooier geweest. Dit maakt erg plomp.

afbeelding van elisah.

elisah.

donderdag 12 dec 2013 - 21:10

Wacht met spanning af.
Succes gewenst met de voorbereiding ervan.

afbeelding van elisah.

elisah.

donderdag 12 dec 2013 - 20:36

Josine, ik ben erg benieuwd hoe je bezoek bij Nathan is geweest.
Wanneer krijgen we daar een verslag van ?
Kijk er naar uit!

afbeelding van Josine Droogendijk

Josine Droogendijk

donderdag 12 dec 2013 - 20:48

Dat duurt nog even, maar het wordt wel een heel bijzonder verslag op een bijzondere manier ;) Meer kan ik er nu nog niet over zeggen. Maar ik kan je verzekeren dat jullie er tegen die tijd niet om heen kunnen ;)

afbeelding van Willie

Willie

vrijdag 13 dec 2013 - 23:35

Heel erg benieuwd!!

afbeelding van RoyalfanMarije

RoyalfanMarije

donderdag 12 dec 2013 - 17:45

Ik vind het hele leuke outfits, maar ik snap de kleur niet zo goed in een Afrikaans land. Haar haar vind ik echt heel erg leuk zo zitten. Het staat toch iets leuker dan gewoon loshangende pieken en toch niet al te formeel. Ze mag het best vaker zo doen wat mij betreft.

afbeelding van elisah.

elisah.

donderdag 12 dec 2013 - 17:21

Niet te begrijpen dat ze voor zo,n land een zwart pakje heeft uitgekozen, iets fleuriger was beter geweest.En zou ze het zo moeilijk vinden om zelf haar haren eens op te steken of een losse knot te maken .Er zijn trouwens toch genoeg leuke haarspelden en knippen te koop.!!

afbeelding van Annelie

Annelie

donderdag 12 dec 2013 - 16:19

Leuke outfits zijn dit. Vind ze allebei erg leuk, maar is zwart niet een beetje sober voor een Afrikaans land? Ik zou dan denk ik fellere kleuren dragen.
Het tweede kapsel van Máxima vind ik niet echt top. Het lijkt alsof ze het heel vettig is en dat ze het daarna naar achteren heeft gekamd. Ik zou lekker voor een rechte of schuine scheiding gaan.

afbeelding van Royal Ellen

Royal Ellen

donderdag 12 dec 2013 - 12:20

Niet geweldig.... Het houwtje-touwtje vind ik wel wat gedateerd, alhoewel ik het jurkje op de middelste "herdrage foto" wel leuk vind. Helaas de witte peeptoes er bij echt weer heel jammerlijk, stond van geen kanten.

Hier staan nog wat meer foto's van de tweede outfit: http://www.newmyroyals.com/2013/12/queen-maxima-arrived-in-tanzania.html

Ik vind het jasje op zich erg chique, maar ik vind het geheel niet samenhangend. Volgens mij is het wel hetzelfde rokje ("wit") als dat Maxima eerder aan had, maar het probleem is dat het een heel ander soort stof is, EN dat het creme-kleurig over komt, terwijl de top echt wit is.

Haar kapsel stoorde mij niet, hoor. Ze had er duidelijk wel wat aan gedaan. Al was het maar een simpele haarklip, toch netter dan los in haar gezicht. Ook bij de tweede outfit: misschien niet het mooiste kapsel, maar ik vond het wel leuk dat ze het eens "anders" had gedaan.

Je moet bedenken dat de budgetten voor die VN missies heel laag zijn, en er gaat zeker niemand mee voor kleding of kapsel...

afbeelding van Marianne Rietjens

Marianne Rietjens

donderdag 12 dec 2013 - 10:30

Ik begrijp haar keuzes niet goed. Van felle prints naar geheel zwart in een Afrikaans land????? Het pakje staat haar niet, is gedateerd en de combinatie met de witte peeptoes met plateauzolen is ronduit lelijk. Het tweede pakje is veel beter incl. de schoenen.

afbeelding van Paula

Paula

donderdag 12 dec 2013 - 11:45

Ik sluit me aan bij Marianne. Of zou ze zwart hebben gedragen vanwege de herdenkingsdienst van Mandela? In ieder geval flatteert het doffe pakje haar absoluut niet. Overdag een hele zwarte outfit dragen vind ik sowieso meer voor een ernstige gelegenheid dan voor een bezoek aan een kleurrijk Afrikaans land. Gelukkig zit haar haar wel een stuk beter: lekker bol bovenop en het piekt bijna niet. Haar charme en haar lach redden werkelijk alles trouwens!

afbeelding van Henny

Henny

donderdag 12 dec 2013 - 09:55

De tweede outfit (wit rokje met zwart jasje) vind ik vele malen mooier. (Helemaal in) zwart flatteert Maxima niet zo goed. Als ze dan toch een donkere kleur wil dragen, dan is donkerblauw, antraciet of donker bruin veel beter. Zwart kan bij haar mooi zijn, mits met mate toegepast; een andere kleur top gecombineerd met een zwart jasje/vestje is dan veel minder hard. Zwart is toch een kleur die maar voor heel weinig mensen is weggelegd. Ik denk dan aan vrouwen/mannen met donker haar en donkere ogen en liefst met een donkere huidskleur. Persoonlijk houd ik niet van houtje-touwtje achtige sluitingen. De zwarte oorbellen vind ik super. Normaal gesproken heb ik niet zo gauw moeite met heur haar, maar deze keer vind ik het te nonchalant.

afbeelding van Sofia

Sofia

donderdag 12 dec 2013 - 09:51

Leuk pakje maar ondertussen vind ik de rok voor haar te kort. Vind het ook wat saai ogen.
Grappig hoe mode zich vaak herhaald.50 jaar geleden had ik ook zo'n zwart katoenen pakje met houtje touwtje knopen.Alleen zat daar een wijde kuitlange rok bij en ik combineerde het met een fel kobaltblauwe sjaal en schoenen.

afbeelding van Manon74

Manon74

donderdag 12 dec 2013 - 09:46

De schoenen die ze bij de eerste outfit aanhad (staan hier niet op de foto), creme kleurige peetoes, waren helaas wel een verkeerde keus. Zonde want jurkje met jasje is prima keus.

afbeelding van MeRoyalty

MeRoyalty

donderdag 12 dec 2013 - 09:41

Beide outfits zijn mooi en staan Maxima erg goed. Leuke oorbellen!

afbeelding van BeccaD

BeccaD

donderdag 12 dec 2013 - 09:18

Ik vind het jurkje op zich heel mooi staan, maar met het jasje erbij wel erg houtje-touwtje.. En het revers van het jasje vind ik ook duidelijk van een aantal jaren terug..
Het tweede jasje vind ik prachtig! De rok kleurt vreemd idd misschien door belichting maar een prima outfit maar my god.. Had ze misschien even 5 minuten (meer) aan haar haar kunnen besteden??

afbeelding van Dianne

Dianne

donderdag 12 dec 2013 - 08:54

zwarte jurkje is echt mooi staat haar goed

afbeelding van Marije

Marije

donderdag 12 dec 2013 - 08:28

Het middelste zwarte jurkje is toch anders dan de eerste en de tweede? (zie de halslijn van het jurkje)

afbeelding van Josine Droogendijk

Josine Droogendijk

donderdag 12 dec 2013 - 07:25

Ik denk dat het de witte rok is, maar dat hij verkleurd door de foto.

afbeelding van Maxi

Maxi

donderdag 12 dec 2013 - 00:20

Maxima, draag svp geen zwart.Is geen kleur voor je!

afbeelding van Magda

Magda

woensdag 11 dec 2013 - 22:16

Van de eerste outfit ben ik niet zo gecharmeerd. De tweede vind ik een stuk mooier.Alleen de kleur van de rok vind ik niet goed. Wat voor kleur is het eigenlijk? zalm? De witte/creme rok vind ik mooier combineren. Maar goed , dat is een kwestie van smaak De zwarte oorbellen vind ik erg leuk staan. Jammer dat het haar zo raar zit.

© 2022 ModeKoninginMaxima.nl | Alle rechten voorbehouden | Sitemap | Privacy & cookie policy
Realisatie door TWS Media uit Veenendaal

Realisatie door TWS Media

TWS Media uit Veenendaal is gespecialiseerd in het ontwikkelen van websites. Meer informatie? Bezoek onze website ?