Hare Majesteit Koningin Máxima is maandagavond 16 april 2018 aanwezig bij de première van de musical The Color Purple in de NDSM-loods in Amsterdam. The Color Purple vertelt het tijdloze levensverhaal van drie zwarte vrouwen in het zuiden van Amerika aan het begin van de 20e eeuw, een tijd waarin slavernij is afgeschaft maar de gevolgen nog sterk voelbaar zijn. De strijd tegen ongelijke behandeling tussen mannen en vrouwen, seksueel misbruik en strijd voor het accepteren van ieders seksuele geaardheid zijn thema’s die in de voorstelling aan bod komen.

In de musical, geproduceerd door OpusOne, vertolkt Naomi van der Linden de hoofdrol. Andere acteurs zijn onder andere Ana Milva Gomes, Kenneth Herdigein en Edwin Jonker. De regie is in handen van Koen van Dijk. De musical is gebaseerd op het boek van Alice Walker die er in 1983 de Pullitzer Price mee won. The Color Purple wordt opgevoerd op de NDSM-werf. De loods wordt omgebouwd tot een pop-up theater met plek voor een kleine 500 bezoekers. De musical is te bezoeken tot en met 14 mei.

Outfit: voor de première koos de koningin niet voor toepasselijk paars, maar voor een zachtroze pantalon met wijde broekspijpen. Een perfecte keuze, want hiermee sluit ze perfect aan bij de kleding van de acteurs. Chapeau! Zowel de top (met handgemaakte bloemcorsage bij de schouder en heup) als de pantalon van shantung zijde komen overigens van Natan. 

De clutch van de koningin komt ook bij Natan vandaan en kregen we eerder te zien in 2012:

~~Advertentie~~


~~Advertentie ~~

Qua juwelen koos de koningin voor de gebruikelijke rits familie-armbanden en haar oorstekers van juwelier Steltman. 

Omdat Koningsdag alweer in zicht komt, mag ik van Justine Marcella weer oorbellen verloten. De hoofdredacteur van Vorsten heeft een aanstekelijke oorbellenpassie en verkoopt via haar webshop 'Chosen by Justine' de mooiste én betaalbare oorbellen in de stijl van Máxima. Kans maken op onderstaande oorbellen van Chosen by Justine? Stuur dan een mailtje met jouw naam en adresgegevens naar [email protected]

Niets van deze website mag verveelvoudigd en/of openbaar worden gemaakt door middel van druk, fotokopie, fax, overtypen, opslag in een geautomatiseerd gegevensbestand of anderszins, zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van de beheerders.

 

Reacties


afbeelding van Paula

Paula

vrijdag 20 apr 2018 - 08:45

Ze ziet er schitterend uit, kapsel, clutch, sieraden, make-up! Ook de blouse is prachtig, heel fijntjes. De wijde broek, tja.... ik vind 'm té wijd en had er liever een ruime, lange rok voor in de plaats gezien. Maar ze ziet er zeer feestelijk uit hier.

afbeelding van Doro

Doro

woensdag 18 apr 2018 - 09:20

En kan die zeem, kan die ook weg? Waarom toch elke keer weer die lap mee mag is me een raadsel.

afbeelding van jeannine

jeannine

woensdag 18 apr 2018 - 09:05

ik vind vele andere dames hier mooier dan Maxima vooral de kleurcombinatie dan , de foto in zijn geheel is mooi , maar als Maxima een onbekend persoon was zou ik haar er niet uithalen als mooist gekleed.

afbeelding van Merel

Merel

woensdag 18 apr 2018 - 07:42

De broek had nooit gemaakt moeten worden (die gulp, die naden) en de top had een recht jurkje moeten zijn. Maar dan had het veel op een JT jurkje in soortgelijke huidkleur met soortgelijke bloemapplicaties en vormeloosheid geleken (een jurk waar ik om deze redenen, en een niet geperste zoom, ook niet weg van was - staatsbezoek Japan). Al met al snel vergeten.

De kleding bedoel ik: tasje, haar en oorbellen vind ik prachtig.

afbeelding van Helena

Helena

dinsdag 17 apr 2018 - 20:30

Ze is wel superslank, als je haar naast de andere dames ziet. Ben daar jaloers op..

afbeelding van Stijl

Stijl

dinsdag 17 apr 2018 - 16:09

Ik vind dit in één woord: een pláátje.
Prachtige kleur, prachtige stof, mooie opgestoken haren, mooie make-up, prachtige sieraden ......
Maar...ze kan er zo mee naar een gala.
Ik vind het ver”over the top” voor deze gelegenheid, en eerlijk gezegd, het contrast met haar soms enorm nonchalante, om niet te zeggen, onverzorgde verschijning wel érg groot.

afbeelding van ElisabethLynsan

ElisabethLynsan

dinsdag 17 apr 2018 - 14:54

Net een pierrotpak zwarte kraag en pompoenen ontbreken. Geverfd gezicht is aanwezig. Traan ook, maar dan bij mij.

afbeelding van Carolina

Carolina

dinsdag 17 apr 2018 - 14:35

Ik denk dat veel mensen vinden dat ze er uitziet als een Koningin en dat zal wellicht haar bedoeling ook geweest zijn, zonder al te veel te overheersen. Ik persoonlijk hou niet van de glansstoffen en de manier van verwerken van `Natan, zijzelf blijkbaar wel. Haar haar zit goed, de make-up is aan de zware kant, ze draagt niet al te veel blingbling, ik vind het wel goed zo eigenlijk. Het is vrijwel toch nooit goed hier.

afbeelding van Babs74

Babs74

woensdag 18 apr 2018 - 07:26

Vooral jouw laatste zin Carolina...Daar heb je helemaal gelijk in...

afbeelding van Sjanine

Sjanine

dinsdag 17 apr 2018 - 13:49

Het geheel is mooi tot de middel en dan weer een pantalon die alles verprutst!! Ik vind de make- up niet storend, brengt nog een beetje kleur aan Maxima. Deze kleur, beige en bruin zijn gewoon geen kleuren voor Maxima. Het wordt zo bleek allemaal. Kapsel ook mooi verzorgd en van de oorbellen wordt je hebberig :-) Maar pantalon is afschuwelijk, met een beetje wind eronder stijgt Maxima zo op richting Wassenaar. En ik krijg associates met een Sarah-pop.

afbeelding van AdrianavD

AdrianavD

dinsdag 17 apr 2018 - 13:45

Ik vind dat Máxima er prachtig uit ziet! Ze straalt zonder overheersend te zijn. De poederachtige tint is misschien niet haar topkleur, maar dit lost ze prima op met haar make-up; deze mag wel iets zwaarder zijn voor deze gelegenheid. Kapsel, clutch en sieraden ook erg mooi. Het silhouette spreekt mij juist aan, lekker anders dan anders en tegelijk stijlvol door de kleur en rijke materialen.

afbeelding van Prinsesrita

Prinsesrita

dinsdag 17 apr 2018 - 13:45

Leuke oorbellen actie!!

afbeelding van Johannetta

Johannetta

dinsdag 17 apr 2018 - 13:02

Ik begrijp dit pak beter dan de eerste keer, maar vind het desondanks nog steeds afschuwelijk. Alles is er al over gezegd. Interessant vond ik de opmerkingen van Frederike, over het ruisen van de stof en de poging om er iets in te zien. Maar nee, het is niet blijvend. Storend lelijk zelfs. Ritsen en opvallende naden in dit soort stof zijn op zichzelf ook al niet mooi. En dan die vormloosheid, die onduidelijke, roze wolk. Ik zie de fantasie van de koningin. Dat wel.

afbeelding van Royal Ellen

Royal Ellen

dinsdag 17 apr 2018 - 12:20

Handtasje, kapsel, make-up en juwelen prachtig! De top op zichzelf gaat, al is het geen favoriet. De broek is echt afschuwelijk. Zo'n wijde broek kun je alleen maar dragen als het een soepelvallende stof is, niet zo'n stugge dikke satijn.

Ik ben wel blij dat ze geen paars gedragen heeft. Dat zou wel een erg open deur geweest zijn.

afbeelding van Iris

Iris

dinsdag 17 apr 2018 - 11:50

Ik zie nu op een andere website dat de broek op het model van Natan een vouw heeft en dat geeft toch een heel ander beeld, dan lijkt het gewoon een wijde broek en dat komt heel anders over dan dit wijde ding.

afbeelding van Prinsesrita

Prinsesrita

dinsdag 17 apr 2018 - 12:33

Op de newmyroyals side?

afbeelding van Iris

Iris

dinsdag 17 apr 2018 - 12:40

Ja, klopt.

afbeelding van Fina

Fina

dinsdag 17 apr 2018 - 10:16

Wat een plaatje, schitterend! Mooi die pasteltint met dan een knallende lippenstift ik hou er van. En dan die clutch, wow!!!

afbeelding van MrsDuck

MrsDuck

dinsdag 17 apr 2018 - 09:58

Toch zielig, Maxima doet haar best, maar echt geweldig is het niet. Het haar is verzorgd, sieraden zijn passend en subtiel gebruikt. Ze is echter uitgeschoten met de make-up... Veel te veel , te fel, te glanzend om mooi en fris te zijn. Nu weet ik wel dat belichting dat benadrukt en vertekend, maar dat zou Maxima en/of haar visagist ook moeten weten dat ze naar een evenement gaat met veel kunstlicht en flitslicht. En dan de kleding. Het is een poederroze glansstof, prima voor een peignoir. Het is een kleur die niets voor haar doet. Het model van zowel de top als de broek zijn wijd en vormloos. Zo zonde van geld, tijd en moeite die er in is gestoken.

afbeelding van jeanine68

jeanine68

dinsdag 17 apr 2018 - 09:10

Ik zat even de foto's bij RR te bekijken, maar Maxima paste helemaal in het rijtje bij de dames. Ze hadden allemaal een wijde pijpen broek aan....

afbeelding van sanne010

sanne010

dinsdag 17 apr 2018 - 08:29

Majesteit is flink geschminkt....oranje boven! Vind de outfit niet mooi. Die broek kan echt niet. Positief is het haar. De pieken zitten netjes in de knot.

afbeelding van Doro

Doro

dinsdag 17 apr 2018 - 07:51

Inderdaad eens met alle reacties hierboven dat We een stralende Maxima zien met mooi haar, mooie top, veel make-up en mooie clutch is maar dan die broek....oeieoeieoei vooral de achterkant is echt heel erg eh nou ja laten we het er op houden dat die die heel erg is.

afbeelding van karpathos

karpathos

dinsdag 17 apr 2018 - 20:06

Doro, de achterkant van de broek is echt heel erg. De naad van de stof aan de achterkant van de broek verdwijnt tussen de billen van de koningin. Dit kan echt niet! De sieraden, de clutch, de schoenen en het kapsel zijn geweldig. De oranje wangen zijn echter een beetje te oranje, maar passen wel weer bij de ring aan haar rechter hand en de kleur van een aantal bloemen die in de clutch is verwerkt.

afbeelding van jeanine68

jeanine68

dinsdag 17 apr 2018 - 06:43

Tot aan de taille ziet Maxima er hier schitterend uit, de top vind ik schitterend! Ook de clutch is een waar sieraad! Om te eindigen met het kapsel: hier wordt ik zo blij van!! Ik dacht dat Maxima haar kapster ontslag gegeven had... Maar gelukkig toch niet, wat een prachtig kapsel heeft ze eindelijk weer!!

afbeelding van Siobhan

Siobhan

maandag 16 apr 2018 - 23:27

Ik vind deze outfit nu beter overkomen in een binnenruimte dan vorig jaar buiten. Ook haar kapsel past er beter bij.
Passend bij een premiere.
Ze straalt en de outfit straalt mee.

afbeelding van Margot van de poelepetaten

Margot van de p...

maandag 16 apr 2018 - 22:59

Tsja, wijd op wijd en een negligé kleur dat doet wat pyjama achtig aan. Haar, make-up, tasje en sieraden zijn prachtig. Het lijkt er op dat ze heur haar wat laat uitgroeien, lijkt me de kwaliteit ten goede komen. Nu maar hopen dat ze het volhoudt.

afbeelding van Lina

Lina

dinsdag 17 apr 2018 - 00:54

Ik vind dat ook echt niet mooi wijd op wijd, het wordt zo’n voddenbaal.

Nee ze laat haar haar niet uitgroeien, het is al een paar jaar in de mode dat er een donkerdere onderlaag geverfd wordt onder blond(er) haar, dat geeft diepte, dat zie je bij heel veel vrouwen.
Valt mij op dat veel mensen denken dat dat uitgroei is.

Als het uitgroei zou zijn bij Maxima wat je ziet op de foto’s van vanavond dan zou je geen zwart zien, ze loopt ook al tegen de 50 en dan zou je zeer waarschijnlijk toch al grijzer haar zien.
Ook heeft ze van zichzelf nooit zwart haar gehad als je naar haar jeugdfoto’s kijkt.

afbeelding van Mary

Mary

maandag 16 apr 2018 - 22:53

Wat ziet onze koningin er hier prachtig uit!!

afbeelding van Michel87

Michel87

maandag 16 apr 2018 - 22:51

Mooi totaalplaatje. Soms moet je iets vaker zien om het te waarderen en dat heb ik bij deze outfit ook.

afbeelding van Babs74

Babs74

woensdag 18 apr 2018 - 07:25

Ik weet niet wat ik er van vind. Ik denk dat je deze outfit in het echt moet zijn. Haar make-up en kapsel vind ik prachtig.

afbeelding van sanne010

sanne010

maandag 16 apr 2018 - 22:26

Majesteit is flink geschminkt....oranje boven! Vind de outfit niet mooi. Die broek kan echt niet. Positief is het haar. De pieken zitten netjes in de knot.

afbeelding van Carmen

Carmen

maandag 16 apr 2018 - 22:27

De top is best aardig, maar dan op een skinny broek met mooie hakken of kekke flatjes eronder. Leuk voor een avondje drankjes doen met vrienden of een dineetje.
Het kapsel is weinig spectaculair, maar wel netjes verzorgd.
Het geheel geef ik toch een magere 7 :)

afbeelding van Frederike

Frederike

woensdag 18 apr 2018 - 00:30

Dank voor de linkjes!
Ik moest er even een poosje naar kijken om mijn mening te vormen.
Een feestelijke outfit, vooral op de foto’s waar Máxima helemaal op staat is dat goed te zien. Je hoort de kleding als het ware ruisen. De top is denk ik van organza of tule misschien? Die stof kies je niet voor het afkledende effect, maar om het wow-effect en dat bereikt ze er ook mee, ik vind het een spectaculaire en passende outfit voor zo’n première. Haar haar zit prachtig, de sieraden zijn mooi en niet overdadig, clutch is ook mooi. Zalmroze is niet een topkleur voor Máxima maar ze heeft haar (avond)make-up er op aangepast en daardoor staat deze kleur haar toch goed.

afbeelding van Magda

Magda

dinsdag 17 apr 2018 - 08:31

Bedankt Iris. Nu ik nog meer foto's zie, krijg ik nog meer kriebels.
De broek dobbert om haar heen, zal wel zo horen, maar mooi is anders.
De overdadige make-up , met name de felle lippenstift en blush brengt haar gezicht uit balans. Daardoor vallen haar ogen in het niet.
Prachtige oorbellen en kapsel.

afbeelding van elise1

elise1

maandag 16 apr 2018 - 21:44

Wel mooi verzorgd maar nogal vormeloos helaas......

afbeelding van Jrn

Jrn

maandag 16 apr 2018 - 21:36

Weinig beeld, maar ik vind dat die poedertinten haar prachtig staan, zeker in combinatie met de make-up en mooie haartjes.
Ben geen Natan fan, maar vind dit wel spannend eigenlijk.

afbeelding van HendrikaB

HendrikaB

maandag 16 apr 2018 - 21:26

Nee, teveel glans, model is veel te lomp en de kleur te flets, waarschijnlijk probeert ze het daarom op te halen met te veel blush op de wangen en felle lipstick. Het geheel komt mij nogal ouwelijk over. Oorbellen mooi dat is tenminste nog iets. Wat erg eigenlijk om zo te oordelen, ik schrik er zelf van.

afbeelding van Frederike

Frederike

maandag 16 apr 2018 - 22:02

Je kunt je eigen reactie herschrijven als je er zelf van schrikt

afbeelding van HendrikaB

HendrikaB

dinsdag 17 apr 2018 - 01:42

Begrijp ik, maar er valt niets aan te veranderen helaas.

afbeelding van Prinsesrita

Prinsesrita

maandag 16 apr 2018 - 21:07

Top en haar en oorbellen prachtig

afbeelding van Iris

Iris

maandag 16 apr 2018 - 21:02

Dank je amaliaatje, volgens mij word ik er niet blij van...

afbeelding van Magda

Magda

maandag 16 apr 2018 - 21:20

Ik ook niet. Ik vond het toen al niet mooi. Jammer.

afbeelding van MeRoyalty

MeRoyalty

maandag 16 apr 2018 - 20:48

Ze draagt het broekpak van Natan van vorig jaar Bevrijdingsdag. Ik vind het 'mwah', maar haar haar zit wel heel mooi!

afbeelding van Margot van de poelepetaten

Margot van de p...

maandag 16 apr 2018 - 20:36

Hoewel de jurk er de laatste keer dat ze hem droeg er wat verfrommeld uitzag, vind ik nr 38 het beste passen bij de voorstelling. De andere jurken zijn toch een beetje te chique of teveel een gala gewaad.

afbeelding van Helena

Helena

maandag 16 apr 2018 - 19:31

Van mij mag ze no 34 nog wel 10 keer dragen. Zo mooi!!

afbeelding van Prinsesrita

Prinsesrita

maandag 16 apr 2018 - 19:40

Mee eens met mooie lokken!!

afbeelding van AnnekeM

AnnekeM

maandag 16 apr 2018 - 21:00

Het ligt voor de hand dat er voor een paarse outfit wordt gekozen, maar Máxima zou Máxima niet zijn als ze ons niet verrast. Ik hoop op een mooie jumpsuit, het liefst de zwart -witte die ze verleden jaar droeg. Heel benieuwd waar ze voor kiest...

Hoe leuk! Máxima draagt de Bevrijdingsdag 2017 outfit met paarse bloemen! https://www.anpfoto.nl/search.pp?eventid=2230725.
Mooie keuze en wat zit haar haar mooi. Ik ben dik tevreden! Wat een prachtige en stijlvolle koningin hebben we toch!

Pagina's

© 2020 ModeKoninginMaxima.nl | Alle rechten voorbehouden | Sitemap | Privacy & cookie policy
Realisatie door TWS Media uit Veenendaal

Realisatie door TWS Media

TWS Media uit Veenendaal is gespecialiseerd in het ontwikkelen van websites. Meer informatie? Bezoek onze website ?