Hare Majesteit Koningin Máxima is woensdag 28 maart aanwezig bij het derde ‘Jaarevent nlgroeit’ in de voormalige suikerfabriek Sugar City in Halfweg. Nlgroeit is een platform dat ondernemers uit het midden- en kleinbedrijf ondersteunt bij het realiseren van hun groeiambities. Tijdens deze jaarbijeenkomst maken nlgroeit en het Erasmus Centre for Entrepreneurship ook de lijst bekend van de 250 snelst groeiende Nederlandse bedrijven.

Outfit: tijdens het event draagt de koningin een nieuwe outfit van Natan, bestaande uit een mouwloze top en een pantalon met brede pijpen.

Top van Natan:

Niets van deze website mag verveelvoudigd en/of openbaar worden gemaakt door middel van druk, fotokopie, fax, overtypen, opslag in een geautomatiseerd gegevensbestand of anderszins, zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van de beheerders.

 

Reacties


afbeelding van MrsDuck

MrsDuck

vrijdag 30 mrt 2018 - 21:08

Is ze in haar beige/bruine fase bij voorkeur geruit? Ik hoop dat ze er snel weer door heen is. Het doet weinig voor haar. De broek is niets bijzonders, beetje kreukelig en wijd, maar zou deze in een zomers klimaat met een luchtige top, sandaaltje nog wel willen zien. Deze top is gewoon lelijk gemaakt, zelfs bij het model zit het niet mooi. Voor mouwloos vind ik het nog niet warm genoeg. De stof lijkt wat zwaar en stug. Meer geschikt voor een kokerrok dan voor een top. En dan met een blouse in de kleur van de broek van het model....dan zou het haar ook qua kleur beter staan. En dan ook graag een ander kapsel.

afbeelding van Margriet76

Margriet76

vrijdag 30 mrt 2018 - 12:57

Zonde dat je een (dure) nieuwe outfit aanschaft die niets doet terwijl je nog zoveel moois hebt. Zou Máxima een deal hebben met Natan ( zoveel outfits per jaar afnemen = korting ;-)

afbeelding van jeannine

jeannine

vrijdag 30 mrt 2018 - 11:25

ik vind er niets mooi aan

afbeelding van Jantje R

Jantje R

vrijdag 30 mrt 2018 - 01:51

Vreselijke outfit. Broeken top zijn gewoon lelijk en kleden niet af.
Wel een mooie winterjas

afbeelding van Josine - Moderator

Josine - Moderator

donderdag 29 mrt 2018 - 18:53

Bij de aankomst ziet het er wel aardig uit, de rest vergeet ik maar snel.

afbeelding van Michel87

Michel87

donderdag 29 mrt 2018 - 17:39

Deze broek is qua kleur en model niet optimaal voor deze top. Haar kapper/kapster wil ik adviseren haar over te halen om dat haar nu eindelijk eens in een leuk kort model bijvoorbeeld een bob te knippen (maar wel zo dat het nog opgestoken kan worden met haarstukken want mooi opgestoken haar en tiara's matchen beter ;) ). Ik kan het mouwloze ook niet echt leuk vinden. wellicht omdat ik er zelf nog niet aan moet denken, Maar ook omdat het niet matcht met de gelegenheid om de één of andere reden.

afbeelding van elise1

elise1

donderdag 29 mrt 2018 - 11:15

Ik vind vooral die top verschrikelijk suf. Nietszeggende kleuren, stijve stof, raar model. En ik weet het, wijde broeken zijn erg in momenteel, maar deze vind ik niet super. Wellicht vanwege de brede omslagen maar misschien ook omdat de top het allemaal extra breed laat lijken. En verder heeft ze een 'bad hair day'. Maar dat zijn we gewend. Laat ik positief afsluiten: super oorbellen!

afbeelding van Babs74

Babs74

donderdag 29 mrt 2018 - 10:26

Ik vind de broek niet mooi, zijn modellen die mij niet aanspreken, maar vind het geheel prima kunnen. Alleen die korte mouwen had ik niet gedaan.

afbeelding van Arianne

Arianne

donderdag 29 mrt 2018 - 09:28

Nee, dit vind ik gewoon niet mooi!

afbeelding van Paula

Paula

donderdag 29 mrt 2018 - 08:25

Het is de broek die het geheel voor mij niet mooi maakt. De top is best aardig, ik hou van die kleur. Maar draag hier een rok onder, geen 70's model broek met wijde pijpen en een enorme omslag. Ik snap dat niet, het flatteert haar nooit in mijn ogen.

afbeelding van Siobhan

Siobhan

woensdag 28 mrt 2018 - 23:34

Enthousiaste foto's bij RR.
Een outfit: "ik kom even langs bij de start ups"
ik ben geen fan van dit type broek en inderdaad haar rode of oranje broekpak waren geschikt geweest.
De top kan nog wel een keer op een glad rokje.

afbeelding van Johannetta

Johannetta

woensdag 28 mrt 2018 - 23:16

Ik snap niet dat sommigen Maxima in een skinny broek willen zien! Skinny broeken 'kunnen' wat mij betreft niet altijd en maken ook niet iedereen slank! Maxima ziet er in deze outfit wat ronder uit, maar wat zou dat? Naar mijn idee is het trouwens eerder de top dan de broek die dat veroorzaakt. O.a. omdat deze precies op het breedste punt van de heupen valt en deze daarmee accentueert. Ik geloof dat er geen item is waar we op deze site zo over verschillen als de pantalon met wijde pijpen en omslag! Ik vind het heerlijk dat zij ze draagt.

afbeelding van Marja

Marja

woensdag 28 mrt 2018 - 23:16

Die broek is mooi, maar met nog veel wijdere pijpen en heel brede omslag nog veel mooier. niet te strak rond het bovenbeen is wel vereist en een stof die niet kreukt.
een broek van het Nederlandse merk ART-fashion bijvoorbeeld: https://www.heart.nl/broeken/triangle-trousers-nrs

afbeelding van Mieke 47

Mieke 47

woensdag 28 mrt 2018 - 22:47

Ze blijft onvoorstelbaar onvoorspelbaar ...

afbeelding van Fina

Fina

woensdag 28 mrt 2018 - 22:42

Prachtige top maar waarom daaronder een broek met wijde pijpen draag een skinny broek als het model en het staat zoveel mooier. Leuk opgemaakt en volgens mij draagt ze nieuwe oorbellen.

afbeelding van Anne-Roos

Anne-Roos

woensdag 28 mrt 2018 - 22:19

Dit soort broeken hoeft ze van mij niet meer aan te doen. Ze maken haar zo breed!
De mouwloze top vind ik wel iets te optimistisch op deze regendag.
Nee, van mij mag deze outfit weg...

afbeelding van Doro

Doro

woensdag 28 mrt 2018 - 21:36

Wat heeft ze toch prachtige armen!

afbeelding van HendrikaB

HendrikaB

woensdag 28 mrt 2018 - 21:29

Allemachtig ... die broek te wijd en veel te lang!
Het hele plaatje is slordig, slordig en nog eens slordig. Ga me niet vertellen dst ze het zelf niet ziet. Trouwens; is het zo warm dan in Nederland?

afbeelding van Johannetta

Johannetta

woensdag 28 mrt 2018 - 21:11

De foto's van Robin Utrecht zijn leuk! Ik ben positief! De wollen jas maakt de blote armen aannemelijk(er). Ik houd van zulke broeken! De oorbellen zijn leuk, Maxima kijkt vrolijk. De outfit is helemaal passend bij de activiteit. Het boeit me wel hoe zij eruit ziet.

afbeelding van Frederike

Frederike

woensdag 28 mrt 2018 - 22:56

Ik ben het helemaal met je eens Johannetta! De foto’s van RBR doen beter recht aan deze outfit. Ik vind het verrassend (vooral de top) hoe zij er vandaag uitziet. Lekker onvoorspelbaar. Iets hoeft niet per se mijn smaak te zijn om het toch te kunnen waarderen. En... zou ze het (leeftijd...) af en toe een beetje warm kunnen hebben? Dan is mouwloos heerlijk hoor.
Laarsjes? Ze staan er goed bij en misschien een welkome afwisseling van de GV-pumps van gisteren (klik maar eens op de #blauwbloed in de tweet onder het filmpje van Blauw Bloed bij 1 van de foto’s bij het artikel van gisteren).
Overigens leuk hoe onze smaken en commentaren verschillen dames. Ik leer er best van.

afbeelding van Margot van de poelepetaten

Margot van de p...

woensdag 28 mrt 2018 - 21:10

Eigenlijk ziet iedereen er leuker uit dan de koningin, zoals de mevrouw die de paraplu hoog houdt, of Mevrouw van Toorenburg. Dit soort broeken staat Maxima vreselijk vanwege het te strak zitten rondom de dijen en te wijd van onder. Ook al die bruin tinten bij elkaar zijn saai. Die jas is prima maar met een strakker gesneden donkergrijze pantalon vele malen beter. En tsja dan de top, Natan is back in de 70 ties met zijn patchwork. Eigenlijk zijn al zijn pogingen om klassieke patronen tot iets nieuws te maken mislukt (de rode ruit met de gordijnplooien komt als eerste bij mij op). Gewoon direct wegdoen, heb je er ook geen last meer van!

afbeelding van Margot van de poelepetaten

Margot van de p...

woensdag 28 mrt 2018 - 21:07

Eigenlijk ziet iedereen er leuker uit dan de koningin, zoals de mevrouw die de paraplu hoog houdt, of Mevrouw van Toorenburg. Dit soort broeken staat Maxima vreselijk vanwege het te strak zitten rondom de dijen. Ook al die bruin tinten bij elkaar zijn saai. Die jas is prima maar met een strakker gesneden donkergrijze pantalon vele malen beter. En tsja dan de top, Natan is back in de 70 ties met zijn patchwork. Eigenlijk zijn al zijn pogingen om klassieke patronen tot iets nieuws te maken mislukt (de rode ruit met de gordijnplooien komt als eerste bij mij op). Gewoon direct wegdoen, heb je er ook geen last meer van!

afbeelding van Maaike

Maaike

donderdag 29 mrt 2018 - 01:50

Die mevrouw is niet mevrouw Van Toorenburg, maar mevrouw Mona Keijzer...

afbeelding van Siobhan

Siobhan

donderdag 29 mrt 2018 - 10:47

Ja correct. Staatsecretaris tegenwoordig.
Haar rok had wat korter gekund, met deze lange jas over een rok moet er niet veel verschil tussen beide lengtes zitten. De jas wat langer kan dan ook.

afbeelding van 29novmode

29novmode

woensdag 28 mrt 2018 - 20:57

Ik vindt de soort stof niet geschikt voor een mouwloze top. Blote armen op deze frisse voorjaarsdag zou niet mijn keuze zijn. De broek vindt ik wel mooi en geschikt voor deze dag..

afbeelding van Maribrune

Maribrune

woensdag 28 mrt 2018 - 20:02

Mooie stof voor deze top. Ook de broek met brede pijpen kan er door. Maar zie ik nu de tods enkellaarzen?
Met een top zonder mouwen zou een ( retro) schoen ( zoals het model trouwens ) meer in het verlengde liggen.... en over de haren wil ik het niet meer hebben.....
Totaalbeeld in mineur....

afbeelding van Merel

Merel

woensdag 28 mrt 2018 - 19:54

Oef. Nee, hier kan ik niets moois van maken. Iedereen straalt op die foto meer dan Maxima. Dat zien we toch niet vaak... We hebben allemaal wel eens een off day, uiteraard, maar Maxima in een rood jurkje op een off day straalt over het algemeen nog 50% van de bevolking regelrecht van het podium. Vandaag alleen even niet. (Wegdoen deze outfit Max, echt)

afbeelding van Marga

Marga

woensdag 28 mrt 2018 - 19:48

Prima outfit voor deze gelegenheid. Komt gewoon met een wollen jas over haar schouders aan en op de foto’s van Robin van Utrecht staat ze er goed op (hoe leuk dat ze met die jongen een selfie laat maken). Verder zal het binnen voor onze Maxima warm genoeg zijn. De top lijkt me van een zodanige stof dat het geen dun topje is.

afbeelding van Lina

Lina

woensdag 28 mrt 2018 - 19:38

Nee die kleuren doen niks voor haar, saai.
Maar wat het artikel van de link zegt, Maxima trotseert de regen, ja, twee meter met een paraplu boven haar hoofd.
Mouwloos met dit weer, nou ze hoeft niet op de fiets door regen en wind, ze wordt van deur tot deur gebracht met de auto ;-)

afbeelding van MeRoyalty

MeRoyalty

woensdag 28 mrt 2018 - 19:22

Bruin is gewoon niet haar kleur, doet niks van haar. Mouwloos met dit weer? Beetje vreemd. Jammer weer al iets nieuws terwijl er nog zoveel maar 1x gedragen is... :(

afbeelding van ElisabethLynsan

ElisabethLynsan

woensdag 28 mrt 2018 - 19:04

Help!

afbeelding van jeanine68

jeanine68

woensdag 28 mrt 2018 - 18:44

Super dat je zo snel beeld heb... Maar sorry hoor, dit kapsel... Deze outfit ben ik ook niet weg van. Ik ben niet snel negatief, maar dit vind ik niet mooi.

afbeelding van AnnekeM

AnnekeM

woensdag 28 mrt 2018 - 19:09

Leuk dat je alweer zo snel foto’s hebt! Oehh... mouwloos met dit koude regenweer. Ze durft!
Vast een ontwerp van Natan en ik zie op de foto’s op ANP images dat het een top met ruitjes is, blijkbaar favoriet op dit moment. Kleur van de broek super mooi (is het niet een broek die we al eerder gezien hebben met een mooie bijpassende camel blouse oa.a bij Sail 2010 en tijdens deze fotoshoot ?). Maar ik ben niet heel enthousiast over het totaalplaatje. Het rode Claes Iversen broekpak had ik een betere keus gevonden.

© 2022 ModeKoninginMaxima.nl | Alle rechten voorbehouden | Sitemap | Privacy & cookie policy
Realisatie door TWS Media uit Veenendaal

Realisatie door TWS Media

TWS Media uit Veenendaal is gespecialiseerd in het ontwikkelen van websites. Meer informatie? Bezoek onze website ?