Hare Majesteit Koningin Máxima is donderdagmiddag 19 september aanwezig bij een regionaal evenement van nlgroeit bij Centraal Beheer in Apeldoorn. Nlgroeit is een platform waar ondernemers elkaar helpen om hun volgende groeistap te zetten.

Nlgroeit richt zich op het verbeteren van ondernemerschap binnen het midden- en kleinbedrijf (mkb) en biedt onder andere ‘groeiambassadeurs’, die op basis van hun eigen ervaringen ondernemers helpen de mogelijkheden te verkennen om hun bedrijf te laten groeien. Zo worden ondernemers gefaciliteerd bij het vinden van een passende coach, mentor of opleiding. Het gaat om ondernemers met een minimale omzet van 1 miljoen euro per jaar. Er zijn al meer dan 900 matches gemaakt en meer dan 300 mentoren aangesloten. Nlgroeit is een initiatief van het ministerie van Economische Zaken en Klimaat, Kamer van Koophandel, NLevator en NL2025. In Apeldoorn komen voornamelijk mkb-ondernemers uit Gelderland en Overijssel samen.

Koningin Máxima neemt deel aan enkele groeigesprekken als lid van het Nederlands Comité voor Ondernemerschap. Dit comité is ingesteld door de minister van Economische Zaken en Klimaat en zet zich in om het groeipotentieel van het midden- en kleinbedrijf te versterken.

Mode
Máxima blijft in de recyclemodus, want ook vandaag draagt ze een bekende outfit: een gestippelde blouse van Zara en een leren culotte. De outfit kwam eerder in beeld tijdens het ABN World Tennis Tournament in Rotterdam.

Blouse van Zara:

~~~~~~advertentie~~~~~~

~~~~~ einde advertentie~~~~~~

Máxima met de outfit in Rotterdam:

Niets van deze website mag verveelvoudigd en/of openbaar worden gemaakt door middel van druk, fotokopie, fax, overtypen, opslag in een geautomatiseerd gegevensbestand of anderszins, zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van de beheerders.

 

Reacties


afbeelding van Els

Els

woensdag 25 sep 2019 - 11:49

Mooie outfit, kleur staat goed. Ik ben geen fan van culottes, maar deze leren met de fantastische laarzen is toch erg van nu.

afbeelding van Henny

Henny

maandag 23 sep 2019 - 09:06

Wat is er mis met een mooie kwaliteit leren broek, in dit geval broekrok? Niets ordinairs aan. Het is ook het totaalplaatje. Ze draagt er een sjieke blouse op, de lengte van de rok is goed.
Een prachtige herfstkleur overigens :-)

afbeelding van sanne010

sanne010

zaterdag 21 sep 2019 - 11:02

Sommige noemen het een culotte. Ik noem het een broekrok. Dit kan echt niet.

afbeelding van Marjorie

Marjorie

zondag 22 sep 2019 - 17:17

In een broekrok zat meestal een plooi aan de voor- en achterzijde waardoor de broekrok mooier in de kruis- en bilnaad viel.

afbeelding van Josine - Moderator

Josine - Moderator

zondag 22 sep 2019 - 10:08

Voorheen was een culotte een kniebroek die door heren gedragen werd, maar die definitie is allang verleden tijd. Een moderne culotte is een wijdvallende broek tot op de kuit, en kan dus ook broekrok worden genoemd. Maar een broekrok is niet per definitie een culotte.

afbeelding van Lina

Lina

zondag 22 sep 2019 - 13:26

Juist, een wijdvallende broek, en dat is dus het verschil met een broekrok die echt het uiterlijk hebben van een rok door het model :)

afbeelding van Lina

Lina

zaterdag 21 sep 2019 - 13:02

Er is een verschil tussen een broekrok en een culotte.
De broekrokken die in de mode waren in de jaren 70 waren mini of vielen tot iets over de knie of net op de kuit, waren strak van boven en liepen over het algemeen wijd uit naar onderen, meestal al vanaf de heup, zodat het vaak niet eens goed te zien was dat het een broekrok was, vooral als je stil stond was het bijna niet te onderscheiden van een rok.

De culottes van nu hebben over het algemeen het model van een (wijdere) rechte broek en vallen vaak (niet altijd) tot net boven de enkels en blijven duidelijk een broek.

Dit kledingstuk van Maxima vind ik dan ook meer een broekrok en geen culotte.

afbeelding van 29novmode

29novmode

vrijdag 20 sep 2019 - 19:25

Maxima ziet er mooi uit. Mooie kleur voor het najaar. Ik had het wel mooier gevonden als het een rok was geweest. Een broekrok van leer lijkt mee ook niet lekker zitten.

afbeelding van Lina

Lina

vrijdag 20 sep 2019 - 13:32

Na heel lang nadenken, ja ik ben er uit ;) ik vind deze culotte best mooi, vooral omdat het eigenlijk geen culotte is maar een broekrok doordat het naar onderen wijder uitloopt.
Zou hem best zelf willen hebben.

afbeelding van Siobhan

Siobhan

vrijdag 20 sep 2019 - 15:41

Ja inderdaad. Deze staat leuk, mooie kleurencombi. Misschien gaan wij na de royals ook nog om...
Culotte moet lang genoeg zijn en van smal naar breed uitlopen. En een slankgesneden blouse erop. Bij Kate stond t gister ook goed, maar met maatje 34 kom je met veel weg .

afbeelding van Lina

Lina

vrijdag 20 sep 2019 - 16:32

Nee de bloes vind ik tuttig.
En ik heb trouwens al een culotte ;) maar die is van t-shirt stof en valt slank naar beneden en valt bíjna op mijn enkels. Het fijne ervan vind ik dat je zoveel bewegingsvrijheid hebt, ik hoef niet op te letten hoe ik zit of sta want het blijft altijd keurig zitten zonder dat je per ongeluk iets teveel laat zien ;) En het zit toch prettiger en luchtiger dan een lange broek in de zomer

afbeelding van Marja

Marja

vrijdag 20 sep 2019 - 13:09

Prachtige kleur, leuke blouse, mooie pump, stralende koningin en over de coulotte is wel genoeg gezegd.

afbeelding van Naomi

Naomi

vrijdag 20 sep 2019 - 11:41

Ik vind Maxima er met de culotte 'smashing' uitzien. Hip en gedurfd, zowel qua model van de broek als het leer. Persoonlijk vind ik de pumps mooier onder de culotte staan dan de laarzen die ze er eerder onder droeg. Met pumps komt de culotte naar mijn idee beter uit. Verder staat de kleur Maxima goed en ik vind de hele combinatie geslaagd en mooi. Leuk!

afbeelding van Ella

Ella

vrijdag 20 sep 2019 - 11:34

Prachtige kleur en mooi voor deze tijd van het jaar. Ik kan alleen, katoen, linnen of leer.....maar niet wennen aan het fenomeen culotte. Ik zou de oufit smashing gevonden hebben als het een lange leren rok geweest zou zijn in deze kleur met die geweldige laarzen.
Nu ik toch zo van leer trek ;-) Lang geleden droeg Maxima een prachtig felrood leren jasje. Ik vind de stoerheid van leer wel erg mooi bij onze koningin. Die mag van mij aangemeld worden voor een herdraagsessie. Net als die zwart leren jurk.

afbeelding van Jantje R

Jantje R

vrijdag 20 sep 2019 - 11:04

De kleur vind Maxima goed staan. Schoenen en blouse mooi. Maar culotte vreselijk lelijk. Ik blijf het net een afgeknipte broek vinden zo in het leer. Echt niet mooi

afbeelding van MrsDuck

MrsDuck

vrijdag 20 sep 2019 - 09:47

De kleur is prachtig en staat mooi. Het plaatje oogt verzorgd. Alleen die coulotte... zit nergens naar. Ik had dan liever een leren rok gezien. Al vind ik het nu met een pump al beter dan met die laarzen.

afbeelding van Leana

Leana

vrijdag 20 sep 2019 - 00:13

Prachtige blouse en schoenen. Ik vind de leren culotte, meer op gekreukte plastic lijken. In mijn beleving een grote misser. Bij chique heb ik andere associaties. Helaas kan deze broek, wat overigens ook slecht zit, hij trekt bij de zakken (mogelijk te klein) , mij niet bekoren. Haar kapsel ziet er verzorgd uit en de oorbellen staat geweldig bij de bloes.

afbeelding van gerardine

gerardine

donderdag 19 sep 2019 - 22:47

Superchique en wat een mooie kleur.
Dat ze deze outfit voor de eerste keer droeg is mij geheel ontgaan. Wanneer was dat precies?
Dit jaar?

afbeelding van Marly

Marly

donderdag 19 sep 2019 - 22:42

Culotte blijft lelijk, ook in leer, een rok was veel mooier geweest, de blouse is prachtig en ook de pumps. Maar ze is en blijft stralend en wel echt een modekoningin want of je het nu mooi vind of niet, het is modern en ze durft wel gewoon te dragen wat ze mooi vind. Ik vind het verrassend dat ze steeds weer verschijnt in totaal verschillende outfits, niet zo voorspelbaar als bijvoorbeeld Mathilde die toch meestal degelijk is.

afbeelding van Marjanneke

Marjanneke

donderdag 19 sep 2019 - 21:09

Ik vind de culotte van leer en de sjieke blouse prachtig gecombineerd.
Zeer eigentijds en zie haar weer eens sprankelen...... ik denk dat ze zich er heel goed in voelt.
Fijn dat ze nu weer zo leuk voor de dag komt!

afbeelding van AnnekeM

AnnekeM

donderdag 19 sep 2019 - 19:59

WaUW wat een toffe outfit! Dit is Máxima op haar best. Trendy en stijlvol. Deze culotte staat haar echt fantastisch. Van mij mag ze doorgaan met recyclen als het om dit soort outfits gaat. Met de laarzen nog leuker (die wil ik ook wel), maar dat kan deze winter ook nog. TOP outfit voor een TOP koningin!
En wat straalt ze weer!

afbeelding van Carlaz

Carlaz

donderdag 19 sep 2019 - 19:35

Ik vind dit wel leuk. Stoere koningin. Zelfs de culotte vind ik er hier goed uitzien.

Waar staan trouwens de regels over welke kleding een koningin mag dragen, en welke niet? Staat dat ergens op papier?
Ik heb bij uitblinkerslunches gerust mensen in spijkerbroek gezien, soms met moderne scheuren erin. Zijn gewoon binnengekomen in het paleis. ;)

afbeelding van Rachel

Rachel

donderdag 19 sep 2019 - 19:31

Ik vind dit wel leuk, ondanks dat het een culotte is. Dat de culotte van leer is, maakt hem hip, maar door de klassieke blouse wordt het geheel niet ordinair, vind ik.
Mooie schoenen! Ze staan er beter bij dan de laarzen.

afbeelding van Moon

Moon

donderdag 19 sep 2019 - 19:04

Heeft iemand toevallig gezien wat Catherine Duchess of Cambridge vandaag aan had, echt te grappig!

afbeelding van Luisje61

Luisje61

donderdag 19 sep 2019 - 19:16

Jaaa gezien! Maar dan vind ik haar er mee weg komen. Snap ik dan van mezelf niet :(

afbeelding van Hennie64

Hennie64

donderdag 19 sep 2019 - 20:24

@Luisje61: Ha Luisje61 ja hoor ik snap u wel!!
Het staat gewoon fantastisch bij Kate omdat 1) uitermate slanke vrouw waarbij de broek dus superieur mooi valt 2) Gemaakt van onkreukbare!! soepel !! vallende stof 3) Wellicht betere coupeuse!!
Maar wat onze koningin aanheeft ... het schaamrood staat bij mij op de kaken; het lijkt wel plastic en oogt .... wat ordinair. Maar dit is een geheel persoonlijke mening! Leer vind ik enkelt stoer staan als mooi pak op de motor. Niet als koningin.

afbeelding van Luisje61

Luisje61

donderdag 19 sep 2019 - 21:09

Ooh U omschrijft dat precies zoals ik bedoel :)

afbeelding van car

car

donderdag 19 sep 2019 - 18:55

Ik vind het wel leuk eigenlijk!!!

afbeelding van Maria04

Maria04

donderdag 19 sep 2019 - 18:50

Draagt zo'n broek wel lekker, .met zo'n heerlijke nazomerdag als vandaag? Puf puf, het lijkt mij meer kleding voor gure herfstdagen.

afbeelding van Johanfrederik

Johanfrederik

donderdag 19 sep 2019 - 18:29

...een leren midi-broek voor een Koningin ? Kan echt niet. Alweer een enigszins ordinaire touch !

afbeelding van Tom

Tom

donderdag 19 sep 2019 - 22:24

Kan wel, want het is gebeurd.

afbeelding van Josine - Moderator

Josine - Moderator

donderdag 19 sep 2019 - 19:28

Maxima waait als een frisse wind door onze monarchie en ik heb zo het idee dat jij daar niet zo blij mee bent ;)

Bij het woord ordinair denk ik aan Silvie Meis en consorten trouwens. Niet aan een keurige broek van leer. Maar smaken en meningen verschillen en dat is, mits netjes verwoord, helemaal prima.

afbeelding van Claire

Claire

zondag 22 sep 2019 - 20:32

Om te beginnen vind ik de broek niet mooi. Waarom je Sylvie Meis en consorten erbij noemt begrijp ik niet. Wie bedoel je met consorten? Ik vind dit niet smaakvol. Ik ben geen fan van Sylvie maar ze is wel altijd tot in de puntjes verzorgd. Haar kapsel ook☺️

afbeelding van Josine - Moderator

Josine - Moderator

maandag 23 sep 2019 - 13:25

Ik haal Sylvie Meis erbij omdat ik haar vaak ordinair gekleed vind gaan. En Máxima dus niet. En hoe de consorten van Silvie heten, weet ik niet. Blink niet uit in het herkennen van BN-ers. Maar Gaby Blaaser vind ik wel een vergelijkbaar voorbeeld. En J-Lo met haar groene Versace-jurk, al komt zij niet uit NL ;)

En mijns inziens kun je zowel ordinair als verzorgd gekleed gaan. Dat staat los van elkaar.

afbeelding van Lina

Lina

zondag 22 sep 2019 - 21:07

Claire, hoe krijg je die smiley er bij? Dat werkt niet als ik dat probeer.

afbeelding van Claire

Claire

zondag 22 sep 2019 - 21:50

Gewoon toegevoegd, ik dacht ook dat dat niet ging, vooral omdat je nooit emoticons ziet hier, misschien eenmalig?

afbeelding van Lina

Lina

zondag 22 sep 2019 - 21:56

Nou daar snap ik niks van, ik probeerde het nog een keer na jouw post en toen kreeg ik, zoals gewoonlijk, weer een foutmelding en werd mijn berichtje niet geplaatst. Toen ik de smiley weghaalde werd het wel geplaatst.
Staat me eigenlijk ineens bij dat het ooit nog eens een keer iemand gelukt was, had er geloof ik mee te maken van waarvan je typt, smartphone of wat anders.
Ik zit op de ipad en dan gaat het niet.

afbeelding van Claire

Claire

zondag 22 sep 2019 - 22:21

Ik ook op de ipad, maar nu kreeg ik ook een foutmelding, was dus eenmalig.

afbeelding van Lina

Lina

zondag 22 sep 2019 - 22:59

Haha nou dan sliep “security” zeker even ;)
Echt vreemd dat het eenmalig lukte. ☺️

Nou ja zeg, lijkt er voor nu op dat alleen die ene smiley werkt

❤️

Nou, sommige doen het dus wel, sommige niet

afbeelding van Luisje61

Luisje61

maandag 23 sep 2019 - 06:34

Lina, vlgs mij wil Josine geen emoticons op haar site. Kan ik me herinneren ergens gelezen te hebben .

afbeelding van Josine - Moderator

Josine - Moderator

maandag 23 sep 2019 - 13:26

Willen wel, maar het systeem houdt ze vaak tegen.

afbeelding van Lina

Lina

maandag 23 sep 2019 - 15:06

En ik vind dat jammer want een getypte smiley, omdat ze zo subtiel en klein zijn, geeft toch minder duidelijk aan als je een grapje maakt ofzo en mensen eerder denken dat je iets onaardigs zegt.

afbeelding van Josine - Moderator

Josine - Moderator

maandag 23 sep 2019 - 15:56

Als jij je geldboom leegplukt wil ik best het systeem aan laten passen ;)

afbeelding van Lina

Lina

maandag 23 sep 2019 - 18:41

Ik zal zo even in mijn broekzak kijken hoeveel daar nog inzit ;)

afbeelding van Anouk

Anouk

vrijdag 20 sep 2019 - 08:10

Ik kreeg al de neiging om de Van Dale erbij te nemen voor de definitie van ordinair. M.i. wordt dat hier vaak te pas en onpas gebruikt ;)

afbeelding van Jacolien

Jacolien

donderdag 19 sep 2019 - 17:29

Sorry maar wat een afschuwelijke broek! Hoop dat deze 'trend snel weer overwaait...

afbeelding van The King and Me

The King and Me

donderdag 19 sep 2019 - 17:12

Ziet er inderdaad prachtig uit qua kleur, wat jammer is, de culotte heeft lusjes voor een ceintuur maar die worden niet gebruikt.
\er zullen toch ook koningin waardige exemplaren bestaan die matchen bij deze outfit

afbeelding van Patricia Gerssen

Patricia Gerssen

donderdag 19 sep 2019 - 16:37

Prachtige hippe outfit in een mooie kleur. En deze oorbellen vind ik altijd supermooi bij haar staan!

afbeelding van elisah.

elisah.

donderdag 19 sep 2019 - 16:06

Maxima heeft ook een heel mooi zwart leren jurkje , ik hoop dat ze dat ook nog eens draagt .

afbeelding van Rachel

Rachel

donderdag 19 sep 2019 - 19:39

Elisah, dat jurkje wil ik ook nog weleens terug zien. Ik vind hem erg leuk!

Pagina's

© 2022 ModeKoninginMaxima.nl | Alle rechten voorbehouden | Sitemap | Privacy & cookie policy
Realisatie door TWS Media uit Veenendaal

Realisatie door TWS Media

TWS Media uit Veenendaal is gespecialiseerd in het ontwikkelen van websites. Meer informatie? Bezoek onze website ?