Koning Willem-Alexander heeft gisteren een werkbezoek gebracht aan het Centrum voor Mens en Luchtvaart (CML) in Soesterberg. Het CML is het onderdeel van de Koninklijke Luchtmacht dat ervoor zorgt dat luchtvarenden fysiek en mentaal klaar zijn en blijven voor inzet. Het werkbezoek stond in het teken van “Human Performance in lucht- en ruimtevaart; innovatie door samenwerking”.

Foto

Foto

De Koning werd bij het CML geïnformeerd over het innovatieplatform AEOLUS. Na de gesprekken bij het CML, bracht de Koning een bezoek aan TNO waar onder meer een toelichting werd gegeven op de mogelijkheden van bewegingssimulator DESDEMONA (DESoriëntatie DEMONstrator Amst) voor de training van luchtvarenden. Het bezoek werd afgesloten in het Collaborative Training Centre (CTC), een simulatiehal met diverse ‘cockpits’ die samen met DESDEMONA geschakeld zijn in één gezamenlijke wereld. 

Foto

Foto

Outfit:

De Koning draagt een donkerblauw pak, wit overhemd en een lichtblauwe stropdas met witte motieven.

Foto

Wat vinden jullie van de stropdas van de Koning? En is er iemand die de stropdas van de Koning herkent van een eerdere activiteit?

Foto's ©Ministerie van Defensie

Noot van de redactie: Dit artikel is geschreven door de beheerder van The World of Royals en  Royal Fashion Blog, die op deze website schrijft over de mode van prinses Laurentien en over de mode van andere prinsessen en Koninginnen. Inhoudelijke vragen over het artikel kun je kwijt via een reactie en algemene vragen over de website kun je stellen via het contactformulier. Informatie en afbeeldingen mogen niet worden overgenomen zonder toestemming van de beheerster van The World of Royals - theworldofroyals@hotmail.nl.

 

 

 

Niets van deze website mag verveelvoudigd en/of openbaar worden gemaakt door middel van druk, fotokopie, fax, overtypen, opslag in een geautomatiseerd gegevensbestand of anderszins, zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van de beheerders.

 

Reacties


afbeelding van Siobhan

Siobhan

zaterdag 24 sep 2016 - 14:20

Queen Maxima nog niet opgedoken in New York?

afbeelding van Moderator Petra

Moderator Petra

maandag 26 sep 2016 - 13:46

Nee, de RVD heeft niet meegedeeld, dus ik ga er vanuit dat ze daar deze keer niet is geweest.

afbeelding van Siobhan

Siobhan

zaterdag 24 sep 2016 - 13:40

Goed gekleed !

afbeelding van Moderator Petra

Moderator Petra

vrijdag 23 sep 2016 - 22:55

Wat is dat nu voor figuurtje op WA's stropdas? Ik kan er niets van maken. Iemand?

© 2022 ModeKoninginMaxima.nl | Alle rechten voorbehouden | Sitemap | Privacy & cookie policy
Realisatie door TWS Media uit Veenendaal

Realisatie door TWS Media

TWS Media uit Veenendaal is gespecialiseerd in het ontwikkelen van websites. Meer informatie? Bezoek onze website ?