Tijdens het kennismakingsbezoek aan Limburg en Noord-Brabant verscheen koningin Máxima in een donkerblauw jurkje van modehuis Natan, die we eerder zagen tijdens bezoeken aan de Antillen en Brazilië. Ook de hoed hebben we eerder gezien. Máxima combineerde haar jurkje met haar nieuwe donkerblauwe schoenen, die we ook zagen bij de opening van het Holland Festival. Ik ben blij met de kledingkeuze van Máxima. Ik vind het jurkje erg mooi staan en ik ben niet de enige. Edouard Vermeulen vertelde namelijk in een interview dat hij erg tevreden was over deze creatie. Terecht of niet?

Máxima met de outfit op de Antillen:

In Brazilië, mei 2012:

In plaats van de saffieren broche draagt Máxima vandaag haar bekende strikbroches, waar onlangs een uitgebreide log over verscheen. Aan haar polsen draagt Máxima twee armbandjes uit de armbandenset met diverse steensoorten (Binnenkort uitgebreid behandeld in een log) en haar verjaardagsarmband
In haar oren heeft Máxima de oorbellen met blauwe edelsteen, die ze voor het eerst droeg in maart 2012.

De schoenen tijdens Holland Festival. Vind het niet de mooiste schoenen.

Foto's met dank aan:

PPE 
RVD 
Rick Evers

Niets van deze website mag verveelvoudigd en/of openbaar worden gemaakt door middel van druk, fotokopie, fax, overtypen, opslag in een geautomatiseerd gegevensbestand of anderszins, zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van de beheerders.

 

© 2022 ModeKoninginMaxima.nl | Alle rechten voorbehouden | Sitemap | Privacy & cookie policy
Realisatie door TWS Media uit Veenendaal

Realisatie door TWS Media

TWS Media uit Veenendaal is gespecialiseerd in het ontwikkelen van websites. Meer informatie? Bezoek onze website ?