Voor de een na laatste dag van het bezoek aan de Antillen kiest koningin Máxima, eigenlijk wel vrij onverwachts, voor een jurk in een rustige kleur roze. Het is even wennen na al die dagen kleurrijke en uitbundige kleding, maar het misstaat de koningin zeker niet. De keuze voor een tulband bij een bezoek met graden boven de 30 begrijp ik niet zo goed, maar past wel helemaal bij de hoedensmaak van de koningin. Naast tulbanden vallen ook de sandalen uit de nieuwe collectie van Natan blijkbaar goed in de smaak; voor de vierde keer tijdens de reis komt het model met bandjes over de wreef tevoorschijn. 

Bekende oorbellen van Mirian van Kampen: 

Twee halen een betalen: de rood/oranje versie van dit jurkje van modehuis NATAN droeg Máxima al eerder tijdens de reis naar de Antillen. 

Bekende hoed:

Het wachten is op betere foto's want volgens mij draagt de koningin een nieuwe armband! 

Foto's met dank aan:

Albert Nieboer
Sandra Schuurhof

Niets van deze website mag verveelvoudigd en/of openbaar worden gemaakt door middel van druk, fotokopie, fax, overtypen, opslag in een geautomatiseerd gegevensbestand of anderszins, zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van de beheerders.

 

Reacties


afbeelding van Lisanne

Lisanne

donderdag 21 nov 2013 - 13:20

Ik vraag me aardig af wat ze nu van plan is.. Ze ziet er met dit jurkje wel erg jong uit. En wat heeft ze met haar haat gedaan? OP PPE lijkt het net alsof ze een soort kapot lokje heeft aan de voorkant: http://ppe-agency.com/preview.php?start=15&id=110203&zoektype=2&search=2... Aruba . Ziet er raar uit!
Wel een leuk jurkje dat haar mooi laat stralen.. En wat hebben ze daar genoten.. De armband hoef ik niet nog eens te zien, een beetje te groot!

afbeelding van Iris

Iris

donderdag 21 nov 2013 - 13:05

Het jurkje zou niet mijn keuze zijn, maar het staat Max gewoon weer. De tulband hoed vind ik zoals altijd verschrikkelijk, staat ook totaal niet bij dit jurkje.

afbeelding van Eleonore

Eleonore

donderdag 21 nov 2013 - 10:37

Deze zonnebril heeft de hele wereld zo ongeveer, nou ja hier in Londen in ieder geval. Is enorm populair geweest. Is inmiddels alweer een oud model. Staat iedereen!

afbeelding van Royal Ellen

Royal Ellen

donderdag 21 nov 2013 - 10:02

Toch wel koninklijke uitstraling hoor:
http://www.ppe-agency.com/preview.php?start=0&id=110211&zoektype=2&searc...

Ik blijf er wel bij dat het jurkje wel een copie is van de oranje/rode (alleen met een andere stof), en dat vind ik toch jammer.

En ik ben ook nog niet helemaal overtuigd van deze zonnebril, maar hij is tien keer (wat zeg ik: 100 x!) beter dan haar Harry Potter zonnebril!

afbeelding van Lisanne

Lisanne

donderdag 21 nov 2013 - 13:08

Welke bedoel je? Ik ben benieuwd;))

afbeelding van Josine Droogendijk

Josine Droogendijk

donderdag 21 nov 2013 - 07:15

Bij het zien van betere beelden raakte ik ook enthousiaster. De top van de jurk staat haar prachtig en ook de stof en de kleur staan haar goed. Mening bijgesteld ;)

afbeelding van jeanine68

jeanine68

donderdag 21 nov 2013 - 08:06

Ok, ik vind de kleur en het jurkje op zich heel leuk staan, maar het is gewoon echt te kort!.
Als je bij PPE Agency kijkt, vooral als Maxima zit, sorry, maar dat vind ik gewoon echt niet mooi en zeker niet koninklijk.
Dit moet je als koningin niet willen! Misschien als ze deze beelden terug ziet, dat ze het er dan ook mee eens is!

afbeelding van LG

LG

donderdag 21 nov 2013 - 02:44

I do like the dress however I wish there was a bigger contrast between the more orange leaning dress and the pink shoes and purse. I do not like her headdress at all especially when the weather feels like 36 degrees Celsius. I wonder if she wears the bracelets on her left arm to feel closer to her children.

afbeelding van Henny

Henny

donderdag 21 nov 2013 - 01:51

Ik ben erg benieuwd naar de foto's die we morgen te zien krijgen; wat zal ze deze avond dragen en wat zal ze dragen op de laatste dag op de Antillen.

afbeelding van Eleonore

Eleonore

woensdag 20 nov 2013 - 23:10

Beetje zalmroze. Beetje jaren '60 tesamen met dan opgestoken haar en het hoedje. Het is een leuk jurkje en geen copy van de rode.

Ze is wat aangekomen, lijkt het. Gezicht is ronder aan het worden.

afbeelding van Elly

Elly

woensdag 20 nov 2013 - 22:57

Vooral na de foto's op PPE ben ik helemaal blij, wat ziet de koningin er fantastisch uit. Super !

afbeelding van Nelleke

Nelleke

woensdag 20 nov 2013 - 23:04

Ja, dat ben ik met je eens, Elly. De pareloorbellen vind ik mooi met de stof matchen. Alleen de schoenen vind ik qua kleur geen goede keuze. Staan idd mooie foto's op ppe.

afbeelding van Willem van Duin.

Willem van Duin.

woensdag 20 nov 2013 - 22:42

Dit vind ik een leuk jurkje in een mooie tropische kleur roze. Het tulband hoedje had van mij niet gehoeven, en de schoenen vind ik ook niet mooi. Maar deze outfit vind ik goed gekozen,

afbeelding van Moon

Moon

woensdag 20 nov 2013 - 22:34

Ligt het aan mij of zijn we nu wel aan toe aan iets groens, paars of (licht/staal)blauw? We hebben al geel, oranje, roze, fuchsia en rood gezien...

afbeelding van Josine Droogendijk

Josine Droogendijk

donderdag 21 nov 2013 - 07:27

Je bent op je wenken bediend. Máxima droeg gisteravond een groen/paarse jurk hahaha.

afbeelding van Moon

Moon

donderdag 21 nov 2013 - 19:59

En nu (gr)ijsblauw ;-)

afbeelding van Paula

Paula

donderdag 21 nov 2013 - 00:30

Volgens mij passen ze de kleuren die gedragen worden veelal aan, aan welk land bezocht wordt. In het algemeen bedoel ik, niet enkel nu bij dit meerdaagse bezoek. Dus pied-de-poule-stofjes zouden we denk ik niet snel gedragen zien worden op de Antillen.

afbeelding van Willie

Willie

woensdag 20 nov 2013 - 22:48

Haha, mijn idee.

afbeelding van Agnes

Agnes

woensdag 20 nov 2013 - 21:53

Ik zit de foto's nog eens goed te bekijken op PPE Agency en ANP maar heeft de jurk niet net een ander motiefje dan de rode jurk?? Het model is wel exact hetzelfde maar de rode zit zowiezo iets strakker. Waarschijnlijk is deze al gewassen of gestoomd :-).

Ken je de oorbellen Josine? En ben benieuwd naar de armband, het lijkt een groot doorzichtig gevaarte...
Verder een mooi plaatje, alleen ze heeft mooiere creaties aangehad deze reis.

afbeelding van Sofia

Sofia

woensdag 20 nov 2013 - 21:37

Leuke kleur. Jurkje had minder strak en wat langer gemogen. Had het liever met een grote hoed gecombineerd gezien.Gezien de nude kleurige tulband en handschoenen waren pumps in die kleur mooier geweest.Ze heeft heel mooie oorbellen gekozen. De keuze voor de aparte armband bij de outfit begrijp ik niet goed.

afbeelding van AnnekeM

AnnekeM

woensdag 20 nov 2013 - 22:38

Op PPE agency zijn inmiddels erg goede foto's te zien. Ik ga mijn mening een beetje herzien over deze outfit, want ik vind de stof van de jurk erg mooi. En wat draagt ze er bijzondere armbanden bij. De jurk mag in de herkansing wat mij betreft, maar dan met schoenen en tas in de kleur van de tulband of een mooi hoog opgestoken kapsel.

afbeelding van Henny

Henny

donderdag 21 nov 2013 - 01:49

Ik heb de armbanden ook bekeken. Ze draagt inderdaad bijzondere armbanden. Nog nooit eerder gezien. Het stofje van haar jurk heeft een heel mooi werkje. Het werkje / motiefje van het andere jurkje is weer anders. Ja, schoenen en tas in een neutrale kleur, zoals in de kleur van de tulband, zou ook heel mooi zijn :)

afbeelding van Willie

Willie

woensdag 20 nov 2013 - 21:32

Ik begrijp niet zo veel van de keuze van de out fit van vandaag. Op zich vind ik het model best leuk maar 2x hetzelfde jurkje in 1 bezoek vind ik raar. Verder zijn de schoenen en de tas net een andere kleur roze waardoor het vloekt (zie foto's op PPE) en dan de tulband weer beige, echt een rommeltje. Dan snap ik ook de keuze voor de tulband niet met deze temperaturen op de Antillen. En ook het aantal armbanden vind ik wat veel, kortom voor mij niet geslaagd vandaag.
Ik had haar graat het fel groene setje van laatst (met bloemen corsage) een keer zien dragen.
Het viel mij op foto's bij RTL trouwens op dat de koning zich verkleed heeft blijkbaar. Eerst had hij een donker blauw pak aan en later de lichte broek met roze overhemd van gisteren.

afbeelding van Anoniem

Anoniem

woensdag 20 nov 2013 - 21:16

Zou het kunnen dat deze roze jurk een wat wijder uitstaande rok heeft dan de rode jurk, en dat het bovenlijfje wat ruimer en minder strak zit? De tulband vind ik wel een originele keuze, op het eerste gezicht dacht ik dat Maxima haar haar in een grote 'sixties' knot had! Staat in ieder geval leuk. Ze ziet er gewoon weer beeldig uit, en het doet me plezier dat ze voor kleurige sandalen kiest in plaats van gesloten pumps.

afbeelding van AnnekeM

AnnekeM

woensdag 20 nov 2013 - 21:31

Dat zou gaaf zijn: Máxima met een sixties knot! Hoop dat we dat eens te zien krijgen!

afbeelding van Helena

Helena

woensdag 20 nov 2013 - 20:32

Ik kan mij goed voorstellen, dat maxima online besteld en denkt daar neem ik er twee van daar drie en daar vier.
Als ze steeds op pad moet om kleding te kopen, ben je in haar geval maanden bezig en daar is geen tijd voor.

afbeelding van Emmy

Emmy

woensdag 20 nov 2013 - 20:31

Ik denk, eerlijk gezegd, dat Maxima geen twee jurken bij zich had. Ik denk dat ze met een rode jurk en een fles verdunde bleek is gekomen en dat ze vertrekt met een roze jurk en de fles in het plasticafval aldaar heeft gegooid.
;-)

afbeelding van Carmen

Carmen

woensdag 20 nov 2013 - 20:40

Hmmmm Emmy, als het rode jurkje nu heel lang niet opduikt, wordt het inderdaad een verdachte zaak....;)

afbeelding van Helena

Helena

woensdag 20 nov 2013 - 20:29

Ik kan mij goed voorstellen, dat maxima online besteld en denkt daar neem ik er twee van daar drie en daar vier.
Als ze steeds op pad moet om kleding te kopen, ben je in haar geval maanden bezig en daar is geen tijd voor.

afbeelding van Anoniem

Anoniem

woensdag 20 nov 2013 - 20:03

Ja, ik hou hier wel van. Een wat rustiger kleur vergeleken met de kleding van de afgelopen dagen, so sweet!
Het maakt mij echt niet uit dat ze 2 dezelfde modellen jurken heeft. Door de verschillende stof geeft het toch een ander plaatje, in dit geval wat rustiger dan het felle rood.
Zelf zou ik het ook fijn vinden, als een jurk/rok/broek lekker zit, er een tweede van te hebben!
Tulband niet persé nodig in dat tropische klimaat, maar wel een verademing bij die andere, vreemdvormig hoofdversierselen.

afbeelding van Magda

Magda

woensdag 20 nov 2013 - 19:29

Erg zoete kleur voor de jurk. Jammer al weer een zelfde modeljurk. nee, hier ben ik niet erg weg van. De tulband vind ik echt niet mooi. Een grote hoed was mooier geweest. Nee dit is niet mijn favoriete outfit.

afbeelding van Annelie

Annelie

woensdag 20 nov 2013 - 18:57

Wat een leuk jurkje is dit! Het model vind ik nog steeds heel leuk. De kleur is ook een keer anders dan anders. Leuk! De hoed past er dit keer ook heel goed bij en staat super in combinatie met haar kapsel. Voor de rest echt top!

afbeelding van Iris

Iris

donderdag 21 nov 2013 - 13:03

In alle kranten wordt gesproken van een 'incident'. nou, dat vind ik toch redelijk overdreven. Er gebeurt eigenlijk vrij weinig, hij duwt gewoon een opdringerige journalist weg, that's it. Niks geen oponthoud of iets dergelijks. Overdreven weer allemaal.

afbeelding van Royal Ellen

Royal Ellen

donderdag 21 nov 2013 - 09:49

Goh, zaten die bewakers te slapen of zo? Goed opgelost van Willem-Alexander.

afbeelding van Emmy

Emmy

woensdag 20 nov 2013 - 20:21

Ik ben ietwat verbaasd over jullie reacties. Ik vind het begrijpelijk dat hij zo reageert en zou het niet als leuk waarderen. Ze zijn zich bewust van het feit dat er ook randdebielen zijn (sorry ik zeg dit soort woorden niet zo snel) die aanslagen plegen. Denk aan Apeldoorn. Ik kan me voorstellen dat hij gewoon ook geschrokken is? Ik vind dat hij het super goed gedaan heeft. Niet hardhandig, gewoon netjes, maar wel! Hulde WA!

afbeelding van Christa

Christa

woensdag 20 nov 2013 - 22:12

Helemaal mee eens! ;-))

afbeelding van Coosje

Coosje

woensdag 20 nov 2013 - 19:59

Als ik het filmpje zo bekijk is het een bekende "journalist" voor WA en hij lijkt Maxima van te voren al te waarschuwen. Dan duikt hij plotseling achter hem op om op Maxima te duiken en daar is hij niet van gediend. Don't mess with my wive, haha. Maxima zegt denk iets in de trant van; maak je niet druk.

afbeelding van Henny

Henny

donderdag 21 nov 2013 - 02:00

Ik heb het filmpje 4x bekeken. Ik kreeg de indruk dat de koning de journalist al in de smiezen had en Maxima voor hem waarschuwde. Het zal wel een bekende journalist zijn, die misschien al eerder een dergelijke streek heeft geleverd. Maxima lijkt te zeggen: "maak je niet druk". De koning duwde wel op een beschaafde manier. Hij zal natuurlijk best geschrokken zijn.
Ze staan natuurlijk continu op scherp. Er lopen genoeg rare figuren rond, die het niet goed voor hebben met ons koninklijk huis.
Heel mooi en fijn om te zien dat hij zijn vrouw beschermt. En zo hoort het ook.

afbeelding van jeanine68

jeanine68

woensdag 20 nov 2013 - 18:41

Haha, leuk dat WA dit doet. Goed dat hij zijn vrouw beschermt!

afbeelding van Anoniem

Anoniem

woensdag 20 nov 2013 - 19:59

Ziet er inderdaad vooral beschermend uit! Blijkt eens te meer hoe ze beide op scherp staan en zelfs in hun ooghoeken zoiets meekrijgen.

afbeelding van AnneK

AnneK

woensdag 20 nov 2013 - 18:29

Haha...dat ziet er komisch uit! Galant dat hij het voor zijn vrouw opneemt!

afbeelding van Carmen

Carmen

woensdag 20 nov 2013 - 18:37

Wat vreemd. Vraag me af wat Maxima daarna tegen hem zegt...

afbeelding van elisah.

elisah.

woensdag 20 nov 2013 - 18:23

Maxima ziet er leuk uit in deze jurk, maar ik zou nooit 2 jurken meenemen van het zelfde model.
En alweer Nathan, jammer, waarom geen Nederlands ontwerp?
En inderdaad zullen deze schoenen wel heel erg comfortabel zitten, volgens mij heeft ze in deze kleur nog wel andere modellen in de kast staan.
Een grote hoed had hier beter bijgepast.

afbeelding van hanna

hanna

woensdag 20 nov 2013 - 17:48

ik vind het een mooie kleur, het model vind ik niet super. de keuze voor de tulband snap ik echt niet, een grote hoed had ik veel mooier gevonden.

afbeelding van Paula

Paula

woensdag 20 nov 2013 - 17:33

Ik vind het haar erg goed staan: ik ben wég van die prachtige kleur roze. En die hoed staat er prima bij. De sandaaltjes zullen waarschijnlijk heel comfortabel zitten tijdens warmte (misschien elastische bandjes?) en ze zijn in dezelfde kleur. Een hele feestelijke outfit vandaag!

afbeelding van Marianne Rietjens

Marianne Rietjens

woensdag 20 nov 2013 - 17:28

Eens met Coosje: twee halen, een betalen. iets wat ik absoluut niet snap. De kleur roze staat haar goed maar is de laatste dagen wel oververtegenwoordigd. De tulband matcht wat kleur betreft goed met de jurk maar het model doet weinig voor haar figuur. Er zijn maar weinig kledingstukken van Natan die haar echt geweldig staan. Ben benieuwd naar de armband.

afbeelding van Nelleke

Nelleke

woensdag 20 nov 2013 - 17:24

Bericht verwijderd

afbeelding van Nelleke

Nelleke

woensdag 20 nov 2013 - 17:21

Poeh, de kleur van de jurk doet pijn aan mijn ogen. Ze heeft leukere jurken, had ze deze niet voor aan hoeven schaffen. Waste of money. Ik snap niet dat ze kleding die ze al heeft niet meegenomen heeft. De tulband ben ik ook niet zo weg van. Schoenen zijn leuk, maar ik vind ze niet bij de outfit passen.

Pagina's

© 2022 ModeKoninginMaxima.nl | Alle rechten voorbehouden | Sitemap | Privacy & cookie policy
Realisatie door TWS Media uit Veenendaal

Realisatie door TWS Media

TWS Media uit Veenendaal is gespecialiseerd in het ontwikkelen van websites. Meer informatie? Bezoek onze website ?