Tijdens de tweede dag van het kennismakingsbezoek aan Curacao verschijnt koningin Máxima opnieuw in een nieuwe outfit van modehuis Natan. De jurk, in de kleuren geel, bruin en roze, heeft de koningin gecombineerd met een roze tas van modehuis Natan en een nieuwe fascinator. Wat mij betreft een geslaagde combinatie, die goed past bij de sfeer van het bezoek. 

Outfit van Natan:

Bekend model:

Foto met dank aan:

Sandra Schuurhof

 

Niets van deze website mag verveelvoudigd en/of openbaar worden gemaakt door middel van druk, fotokopie, fax, overtypen, opslag in een geautomatiseerd gegevensbestand of anderszins, zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van de beheerders.

 

Reacties


afbeelding van Helena

Helena

vrijdag 22 nov 2013 - 22:31

Prachtig verwoord, Mieke, ik denk er precies zo over.

afbeelding van Pel

Pel

woensdag 20 nov 2013 - 14:29

Open hemd en geen das is niet zo gek. Vergelijk het met een guayabera die bij officiële gelegenheid gedragen wordt.

afbeelding van Sofia

Sofia

woensdag 20 nov 2013 - 14:45

Pel.Dit valt niet te vergelijken.Een overhemd bij een kostuum is totaal anders dan een guayabera die inderdaad in Cuba als een officieel formeel kledingstuk wordt gezien.

afbeelding van Magda

Magda

woensdag 20 nov 2013 - 12:27

Dit is een beetje van alles en nog wat. Hier loop ik niet echt warm voor. De jurk op zich is best leuk, maar dan wel zonder hoedje. Het is zo'n alledaags jurkje en dat dan combineren met dit hoedje is wel wat over de top. Niet echt geslaagd voor een officieel bezoek, vind ik.Meer voor thuis of vakantie.

afbeelding van MirjamV

MirjamV

woensdag 20 nov 2013 - 11:34

Een leuk stofje, maar hiervan liever iets zonder kraagje gezien. het hoedje is al vrij druk en dan er vlakbij een opstaand kraagje wordt een beetje druk. Misschien komt het ook, omdat ik zelf niet van kraagjes houd ;)

afbeelding van Royal Ellen

Royal Ellen

woensdag 20 nov 2013 - 11:19

Best een leuke jurk op zich. Wel wat casual (misschien is dit type jurk inderdaad meer geschikt voor een foto-sessie bij je eigen huis), maar toch kan het wat mij betreft prima voor een bezoek in de Caribbean.

Toch, als outfit, het geheel spreekt me niet zo aan. Heb er even over zitten denken wat er nu "mis" mee is, en ik ben voor mezelf tot de conclusie gekomen dat het de kleur van de accessoires is. Het geheel wordt door dit roze wat clownesk. Met wat neutralere accessoires was de outfit wellicht wat evenwichtiger over gekomen.

Ben zelf ook meer fan van brede hoeden dat deze kleine gekke hoedjes, maar ik snap ook wel dat ze niet altijd een grote hoed kan dragen. En afwisseling maakt het wel zo leuk om haar te volgen!

Verder vind ik ook dat Willem-Alenxander en Maxima hier erg goed op elkaar afgestemd waren. Het is echt een hartverwarmend koppel, en ik hoop dat ze ook echt kunnen genieten van de bezoeken.

afbeelding van Liesbeth

Liesbeth

woensdag 20 nov 2013 - 00:09

Sorry, dit soort hoedjes/fascinators vind ik helemaal niks. Ze lijken wel aan het hoofd "vastgeplakt". En het model jurk vind ik ook niet mooi. De stof is wel fleurig. Als het een chiquer model jurk was geweest had het er heel anders uitgezien.

afbeelding van Willem van Duin.

Willem van Duin.

dinsdag 19 nov 2013 - 22:45

Dit vind ik voor de gelegenheid een leuk jurkje. Alleen had ze het hoedje weg mogen laten. En ik ben niet weg van zulke schoenen. Maar over het algemeen ben ik afgezien van die twee dingen niet kritisch.

afbeelding van Zara 2

Zara 2

dinsdag 19 nov 2013 - 22:03

Maxima moet zich natuurlijk wel een beetje aanpassen aan de omgeving, dus ik vind deze wat meer casual 'overhemd' jurk zeker geen slechte keuze. Dit model staat haar erg vlot, en de kleuren passen natuurlijk prima bij een tropisch eiland. De portretfoto is ongelofelijk mooi en leuk. Goed gedaan, Josine!

afbeelding van Emmy

Emmy

dinsdag 19 nov 2013 - 21:48

Wat een prachtige foto heb je nog toegevoegd, Josine. Die kleuren!
Wat een schoonheid is ze toch!

afbeelding van AnnekeM

AnnekeM

dinsdag 19 nov 2013 - 22:32

Wat een lekker fleurige outfit! Het komt niet vaak voor, maar de fascinator vind ik wat minder succesvol (mijn eerste associatie was met een paasei). Dus strik eraf en maak er iets anders moois van, de basis is super!
Schoenen en print van het jurkje vind ik super leuk!

afbeelding van Carine

Carine

dinsdag 19 nov 2013 - 21:28

Daar hoeft ze zich toch niets van aan te trekken? Is maar een mening.

afbeelding van Christel1

Christel1

dinsdag 19 nov 2013 - 21:19

Deze outfit vind ik leuk! maar dan voor het strand in Griekenland op een vakantiedag. Met de formelere accessoires vind ik het geen goede match. De schoenen.... alweer deze schoenen (in roze of in bruin/oranje).

afbeelding van Meike

Meike

dinsdag 19 nov 2013 - 21:14

Haren zitten netjes-geen pieken om het hoofd
Jurk met geklede mouwen-want blote armen kan toch eigenlijk niet meer
Geen armbanden-want dat staat niet alles bij elkaar
Geen handschoenen -ze lijkt wel gek met die hitte
Zonnebril meer af dan op,want anders wordt het too much.
niet genoeg nieuwe kleding,teveel natan,teveel oude kleding, worstepootjes,zuurstok,barbie....
Laten we hopen dat Maxima dit niet leest want dan kan ze rechtstreeks door naar de psychiater na dit bezoek

afbeelding van Marianne Rietjens

Marianne Rietjens

woensdag 20 nov 2013 - 08:40

Meike, ze droeg wel degelijk hanschoenen, roze. Te zien op newmyroyals.

afbeelding van Henny

Henny

dinsdag 19 nov 2013 - 22:04

Oh Meike, ik heb GENOTEN van je relaas. Ik vul even aan.

Ze draagt een fleurige jurk, want bij een bezoek aan de Cariben is donkerblauw niet zo mooi.
Dit jurkje heeft gelukkig 3/4 mouwtjes, want de roomwitte top is onverwacht laag en gewaagd. En blote armen zijn not-done
Het jurkje is (te) casual, want anders is het contrast te groot t.o.v. de look van de koning.

Zo kan ik er nog wel een paar noemen.

afbeelding van Meike

Meike

woensdag 20 nov 2013 - 06:45

Ten eerste ben ik ervoor dat iedereen zijn eigen mening mag geven en Maxima hoeft absoluut niet verheerlijkt te worden maar op de een of andere manier stuiten de commentaren mij toch een beetje tegen de borst.
Want als ik alles lees dan moet ze een langere rok,bedekkende armen,altijd een grote hoed geen zonnebril geen schoenen met enkelbanden,en t liefst een korter keurig kapsel,en lieve mensen wie hebben we dan?? Juist Beatrix en daar is helemaal niets mis mee die zag er keurig uit,maar is het ook spannend?In de zin van wat zal ze nu weer aanhebben? Nee absoluut niet.Ik heb ook naar dit bezoek uitgekeken zoals naar alle bezoeken die ze maakt en juist de diversiteit van haar kleding en hoedjes en sieraden maken het zo spannend,en natuurlijk heeft ze missers en eigen voorkeuren dat maakt haar menselijk,maar ik vind dat ze hier totaal afgebrand wordt,erg jammer,laten we hopen dat ze nog heel lang haar sprankelende zelf blijft want ik hou van haar zo ze is.

afbeelding van Henny

Henny

woensdag 20 nov 2013 - 09:54

Ik ben het weer met je eens, Meike :)

afbeelding van Irene

Irene

dinsdag 19 nov 2013 - 21:11

Wat denk je, dit is gewoon vakantie. Kijk naar Lucky t.v. van vanavond. Erg grappig.

afbeelding van AnneK

AnneK

dinsdag 19 nov 2013 - 21:07

Het jurkje vind ik leuk voor zo'n zomerse dag, wel een tikkeltje te kort. Persoonlijk zou ik liever pumps zien dan deze open schoenen, vind dat ze haar benen onnodig dik maken. Hoedje vind ik ook leuk, maar net iets te veel 'cadeaulint'. De felle kleuren vind ik haar wel mooi staan.

afbeelding van Carmen

Carmen

dinsdag 19 nov 2013 - 21:01

Op zich allemaal wel leuk, maar de fascinator (die ik op zich best leuk vind, ik hou er meestal wel van) voegt in dit geval niks toe vind ik. De kleuren staan haar uiteraard wel weer prachtig. Schoenen en tasje zijn leuk, zonnebril minder.

afbeelding van Marianne Rietjens

Marianne Rietjens

dinsdag 19 nov 2013 - 20:48

Past misschien wel bij de sfeer maar het geheel is van een erg groot Barbie gehalte. Te roze allemaal. De fascinator is prachtig maar past niet bij de casual jurk. Dit soort kleding is meer geschikt voor vakantie in Griekenland en niet voor een officieel bezoek. Ook vind ik het model minder. Doet weinig voor haar figuur en de bovenkant zit te strak. Nee..niet geslaagd vandaag.

afbeelding van Anoniem

Anoniem

dinsdag 19 nov 2013 - 20:48

Ik snap haar niet helemaal, naar Koningin Elizabeth trekt ze een mouwloos jurkje aan en hier zo'n dicht ding. Ik woon op Curacao en geloof me, het was weer een hele hete dag vandaag. Waarom niet een leuk gekleed zomerjurkje?
WA ziet er voor onze begrippen perfect uit!

afbeelding van hanna

hanna

dinsdag 19 nov 2013 - 20:17

IK vind het een leuk jurkje, en het past inderdaad erg goed bij de sfeer!

afbeelding van elisa

elisa

dinsdag 19 nov 2013 - 19:53

Vrolijk jurkje. Lengte prima.
Ze is nog jong en heeft mooie strakke benen.
Weg met het protocol, hoeft ze tenminste geen hoedjes op met die warmte.

afbeelding van BeccaD

BeccaD

dinsdag 19 nov 2013 - 19:50

Ik vind het een erg leuk model jurkje, maar idd meer voor casual dan "werk".
Print ben ik niet helemaal weg van, maar als ik het feesthoedje even wegdenk vind ik het een mooi plaatje!
WA lijkt zichtbaar te genieten van dit bezoek, ik vind m erg ontspannen ogen!

afbeelding van Henny

Henny

woensdag 20 nov 2013 - 09:52

Omdat de koning zich casual kleedt, is dit juist een goede keuze :)

afbeelding van Sofia

Sofia

dinsdag 19 nov 2013 - 19:42

Eens met Willie. Erg casual jurkje en inderdaad weer te kort. Tas en schoenen prima.De fascinator op zich vind ik wel mooi alhoewel ik geen liefhebber ben van deze hoedjes.

afbeelding van karpathos

karpathos

dinsdag 19 nov 2013 - 19:36

Zelf ben ik geen liefhebster van deze zuurstokkleuren. Persoonlijk had ik deze jurk liever in turquoise met groene kleuren willen zien. Het hoedje mag wat mij betreft vervangen worden door een leuke bloem in de paardenstaart.

afbeelding van Nelleke

Nelleke

dinsdag 19 nov 2013 - 19:44

Eens. Of wat beige/nude tinten. Dan had wellicht het hoedje nog beter tot z'n recht gekomen in combinatie met de hakken.
Ik denk dat Maxima meer ruimte in de koffer heeft gemaakt voor nieuwe kleding ;-).

afbeelding van Willie

Willie

dinsdag 19 nov 2013 - 19:21

Ik heb heel erg mixed feelings bij deze out fit. De kleuren en de print vind ik leuk en prima passen bij de sfeer maar het model vind ik erg casual, meer voor een vakantie/vrije tijd jurkje en daar vind ik een hoed(je) niet bij staan. De lengte vind ik eigenlijk te kort maar bij dit model zou langer niet staan. Het zou mooier en beter zijn geweest wanneer er een ander model jurk van deze stof gemaakt was die iets langer was dan zou het met de tas schoenen en hoedje een leuke out fit geweest zijn

afbeelding van Marietje

Marietje

dinsdag 19 nov 2013 - 19:16

Te, te , te.
Te kort,
te strak,
teveel bril,
te carnavalesk hoedje, fascinator, of hoe je het noemen wilt,
teveel schoen.
Niet geslaagd qua outfit.
Nieuw is niet altijd beter.

afbeelding van Justine

Justine

dinsdag 19 nov 2013 - 19:00

Slechte combinatie: een sportief ogende overhemd jurk, zoals altijd een maat te klein, en dan zo'n uiterst gekleed mal suikertaartje op haar hoofd geplakt, het ziet niet uit. Jurk te kort en weer die lelijke schoenen: de bandjes rond haar enkels bezorgen haar benen die ze op paaltjes lijken.
Werkelijk alles fout

afbeelding van Marije

Marije

dinsdag 19 nov 2013 - 18:50

Dit is toch hetzelfde jurkje als bij de fotosessie, alleen andere print?
Ik vind hem best wel leuk! Alleen een hoed vind ik mooier en het tasje is net een koffertje..

afbeelding van sjanine

sjanine

dinsdag 19 nov 2013 - 18:43

Nou ik vind het een vrolijk jurkje.. Erg gewaagd maar fleurig voor de ned. Antillen. Maar ik heb nog nergens gelezen dat het tasje zo'n afbreuk aan het geheel doet. Die had een rustige kleur moeten zijn en komt nu kitscherig over.

afbeelding van Jean

Jean

dinsdag 19 nov 2013 - 18:36

Vreselijk, wat een oude dames jurk, lijkt wel op de keukenschort van mijn oma vroeger. En dan die bonbon strik op haar hoofd , laten we zeggen een bijzondere keuze.
Ik ben het met Elise eens, alweer Natan, zucht... Tijd voor Dutch Fashion!

afbeelding van Regina

Regina

dinsdag 19 nov 2013 - 22:41

Mee eens, al vind ik ook dat ons koningspaar de laatste dagen een zeer drukke agenda afwerkt. Ze doen het goed, heel goed!

afbeelding van cobi

cobi

dinsdag 19 nov 2013 - 18:15

Zou maxima stiekum hier meelezen? Ze heeft geen armbanden en ketting om .

afbeelding van Willie

Willie

dinsdag 19 nov 2013 - 19:25

Je zou het wel denken. De handschoen is ook verdwenen vandaag en de koning heeft een roze blouse aan haha. Precies waar het hier allemaal over ging.

afbeelding van Coosje

Coosje

dinsdag 19 nov 2013 - 18:20

Idd je zou het haast denken. Een compliment voor het weglaten van haar sieraden. Gewoon een paar oorbellen en thats it. Ik mis niks.

afbeelding van marjanneke54

marjanneke54

dinsdag 19 nov 2013 - 18:01

Hoewel de kleuren rose en geel heel vrolijk zijn, vind ik het geen mooie combinatie met -als ik het goed gezien heb- bruin.
Jurk lijkt inderdaad op model van de laatste fotosessie deze zomer. Zit misschien wel lekker, maar tot nu toe vind ik dit de minst mooie outfit.
Als je zoveel dagen achtereen in de schijnwerpers staat, zit er natuurlijk wel iets minder moois bij.

En we vergeten natuurlijk niet wat een prachtige persoonlijkheid Máxima is, ze doet het naar mijn mening geweldig naast haar man.
En wat heeft ze het druk gehad de laatste weken!
Hopelijk zijn er nog genoeg privémomenten voor hun samen.

afbeelding van Maxi

Maxi

dinsdag 19 nov 2013 - 17:54

Ik vind niets mis met de outfit van de koning. Mooie broek, leuk overhemd. Maxima vind ik echt heel onflatteus gekleed. De lengte van de rok in combi met de schoenen doen haar benen wat worstachtig lijken. Jurkje zelf vind ik afgezien van de te korte lengte echter heel geschikt. De fascinator is inderdaad een beetje kinderpartijtje-achtig, ik merk dat ik een oprolfluitgeluid maak!

afbeelding van Elise

Elise

dinsdag 19 nov 2013 - 18:20

Nee, zoveel is er ook niet mis met de outfit van de koning. Zijn broek zit wat hoog en is vaak wat wijd. Maar ach, zo belangrijk is dat niet. Ze doen het goed daar.
Maar dat oprolfluitgeluid, ja die associatie heb ik nou ook. Grappig.

afbeelding van Emmy

Emmy

dinsdag 19 nov 2013 - 17:50

Aparte jurk hoor! Mooi in haar collectie.
Ik zou de jurk wel tot over de knie hebben gekozen.
Ik vind de schoenen mooi en heb langzaamaan wel door dat Maxima valt voor schoenen met enkelbandjes, of iets wat er op lijkt, toch zijn dit niet de schoenen die haar optimaal staan. Gelukkig trekt ze zich niets van mij aan!

afbeelding van Elise

Elise

dinsdag 19 nov 2013 - 17:48

Vind overigens dat onze koning het ook heel goed doet. Hij ziet er niet altijd even flatteus uit, maar dat komt in de toekomst vast wel goed. Als zijn drie dochters eenmaal in de pubertijd komen, dan krijgt hij vast wel commentaar. Weet ik uit ervaring.

afbeelding van Jadita

Jadita

dinsdag 19 nov 2013 - 17:46

Wat een leuk model jurkje. Weer eens wat anders. Ben persoonlijk ook dol op deze print.

afbeelding van Henny

Henny

dinsdag 19 nov 2013 - 17:41

Net een beter foto gezien. Bedankt Josine.

Ik vind het helemaal mooi, zowel fascinator, jurkje en schoenen. Lekkere frisse kleuren. Persoonlijk vind ik het jurkje een tikkeltje te kort; net op de knie zou mooier zijn. Maar ach, het totaalplaatje is weer heel mooi.
Ik ben wel benieuwd naar de sieraden, die ze hier bij draagt. Zijn nu niet goed te zien.

afbeelding van Cobi

Cobi

dinsdag 19 nov 2013 - 17:40

Model van de jurk doet me aan de fotosessie denken.
Vind het een leuke zomerse jurk, lekker vrolijk zo met de tas en schoenen er bij. Fascinator vind ik minder, al is de kleur wel leuk.

afbeelding van Anna

Anna

dinsdag 19 nov 2013 - 17:40

Vind het persoonlijk geen mooie outfit en dat "feesthoedje"houd ik ook niet van. Ze heeft te grote voeten, voor dit soort schoenen,maken haar benen zwaarder. Maar over t algemeen genomen ziet ze er fantastisch uit en wat doen ze het goed die 2!!! Over kleding van onze Koning heb ik al eens wat getikt!
Mooie site weer, Josine!!

afbeelding van Elma

Elma

dinsdag 19 nov 2013 - 17:33

Volgens mij is het model precies het zelfde als het jurkje dat ze aanhad tijdens de fotosessie van de zomer en bij de aankomst op Sint Maarten.

Pagina's

© 2021 ModeKoninginMaxima.nl | Alle rechten voorbehouden | Sitemap | Privacy & cookie policy
Realisatie door TWS Media uit Veenendaal

Realisatie door TWS Media

TWS Media uit Veenendaal is gespecialiseerd in het ontwikkelen van websites. Meer informatie? Bezoek onze website ?