Gekleed in een witte top met donkere rok brengt koningin Máxima samen met koning Willem-Alexander vandaag een bezoek aan Curacao. Het is de eerste keer dat we Máxima zien met het ensemble, dat mijn inziens erg geslaagd is. Ook de keuze voor de bekende hoed met bloem - ze droeg hem eerder in Mexico en China- vind ik verrassend en mooi. 

Outfit van Natan. Soortgelijke blouse was te zien in de collectie van 2011. (Zie het model dat je op de rug kijkt)

Bekende hoed, zonder groene details:

Schoenen van Guglielmo Rotta:

Foto's met dank aan:

DPP 
Albert Nieboer 

Niets van deze website mag verveelvoudigd en/of openbaar worden gemaakt door middel van druk, fotokopie, fax, overtypen, opslag in een geautomatiseerd gegevensbestand of anderszins, zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van de beheerders.

 

Reacties


afbeelding van Cobi

Cobi

woensdag 20 nov 2013 - 11:40

Nou, volgens mij ben ik de enige die de top vanachter niet mooi vind ;) Van voren gezien vind ik het mooi, maar dan zie ik de achterkant en vind ik het net of ze ergens achter is gepikt en de rafels er nog aan hangen. (leg ik het goed uit?)

afbeelding van Royal Ellen

Royal Ellen

woensdag 20 nov 2013 - 11:35

Ik vind de top erg mooi, maar helemáál niet geschikt voor een kennismakingsbezoek en voor een activiteit overdag... Ik vind het meer iets voor een cocktail gelegenheid.

Hoed wel erg mooi, zomers, frivool, leuk!

Maar jee, wat vind ik die zonnebril toch lelijk!! En ze heeft hem al zo vaak opgehad... :(
Ik moet altijd aan Harry Potter zonnebril denken:
http://nl.aliexpress.com/w/wholesale-harry-potter-sunglasses.html
Echt geen gezicht, ik vind die bril echt afbreuk doen aan iedere outfit waarbij ze hem aan heeft.

afbeelding van Paula

Paula

woensdag 20 nov 2013 - 01:09

Echt heel erg mooi en héél stijlvol deze outfit. Créme met donkerblauw en wat staat een strakke rok haar toch geweldig. Schoenen top, hoed top, blouse top en die witte handschoenen, énig! Alleen jammer van de zonnebril, een kleiner model zou zoveel mooier staan.

afbeelding van AnneK

AnneK

dinsdag 19 nov 2013 - 21:33

Wow, stijlvol en chique..heel mooi! Vooral de hoed vind ik prachtig, wat staat die koninklijk zeg! Wel een heel andere outfit dan wat we tot nu toe hebben gezien, maar echt super dit, koninklijk!

afbeelding van Marianne Rietjens

Marianne Rietjens

dinsdag 19 nov 2013 - 20:28

Heel goed gekozen outfit. Geweldige top. Vind de ketting er heel goed bij passen. Oorbellen hadden korte mogen zijn maar ik vind het niet storend, evenmin als de zonnebril. Ze ziet er heel goed uit.

afbeelding van karpathos

karpathos

dinsdag 19 nov 2013 - 19:39

Wauw wat een mooie outfit. De ketting had achterwege kunnen blijven.

afbeelding van Nelleke

Nelleke

dinsdag 19 nov 2013 - 19:37

Ik vind de hoed te imposant bij de outfit. Top, kokerrok en de mooie heels vormen een beschaafde doch chique combinatie.
Die schoenen zijn ook in de nude (?) kleur erg mooi, vind ik.

afbeelding van Coosje

Coosje

dinsdag 19 nov 2013 - 10:56

Wat een supermooie achterkant. Van de voorkant oogt het geheel wat saai. Maar Maxima zou Maxima niet zijn als het toch nog wel een bijzonder detail heeft. Sieraden is teveel. Parel, goud en zilver. Ik vind de zonnebril icm de hoed op 1 of andere manier juist heel erg classy staan. Alhoewel je er natuurlijk niet erg benaderbaar uit zie. Dit model rok staat Maxima het mooist vind ik persoonlijk. Al zeg ik het toch nog een keer dat ik de rokken vaak een cm of 5 te kort vind. Knieen zijn niet de mooiste onderdelen van het menselijk lichaam en bij het zitten, zie je vaak erg veel dij, wat Maxima vaak nog versterkt door met haar benen over elkaar te zitten. En nee, dat heeft niks met haar leeftijd te maken maar gewoon met een stukje zelfrespect.

afbeelding van Magda

Magda

dinsdag 19 nov 2013 - 09:25

Maxima ziet er geweldig mooi uit. Niks mis mee met deze outfit. Mooi glad rokje met een super leuke top. De ketting vind ik heel leuk . Zonder ketting zou wel heel kaal zijn geweest. De oorbellen hadden misschien korter gekund, maar ik heb er geen moeite mee. Leuke hoed en beschermt gelijk tegen de zon.

afbeelding van Becca d

Becca d

dinsdag 19 nov 2013 - 08:27

Ja mooi! De top met rug accent vind ik prachtig voor de omgeving waar ze zijn, de rok past er juist door de eenvoud prima bij. Ik hou zelf totaal
Niet van pumps met dikke zolen maar smaken verschillen gelukkig. Minpuntje vind ik de hoed, je weet dat je een zonnebril gaat dragen, dan had ik een mooi opgestoken kapsel zoals vorige week veel beter gevonden. Op sommige foto's krijg ik nu een beetje een verkleedkist gevoel, lange ketting grote hoed grote zonnebril, zo deed ik dat als klein meisje ook :-)

afbeelding van Zara 2

Zara 2

dinsdag 19 nov 2013 - 08:17

De outfit doet mij op zich niet zoveel, maar ik vind de twee armbanden om haar rechterpols zo lief staan. Behalve dat het prachtige armbanden zijn, lijkt het me dat ze voor Maxima grote emotionele waarde vertegenwoordigen.

afbeelding van Elise

Elise

dinsdag 19 nov 2013 - 09:04

Mee eens, Zara 2. Ik vind het persoonlijk niet mooi, de combinate van deze twee armbanden. Maar ik denk ook dat ze voor Maxima een bijzondere waarde hebben. Dus ja het staat lief.
Maxima is een beetje een ekster. Ze is volgens mij dol op sieraden en juwelen en draagt ze uitbundig. Ik denk dat dat te maken heeft met haar Latino-achtergrond. Leuk voor haar dat de oranjekluis zo vol mooie juwelen ligt. En ook leuk voor ons, want dan kunnen we daar via haar ook een beetje van meegenieten. Beter dan wanneer de juwelen in de kluis ligt te verstoffen.
Maar persoonlijk houd ik meer van 'less is more'.

afbeelding van Meike

Meike

dinsdag 19 nov 2013 - 06:48

Wow mooiste pak tot nu toe van dit bezoek.

afbeelding van Henny

Henny

dinsdag 19 nov 2013 - 04:13

Nog even wat andere foto's bekeken, waarop meer details te zien zijn. Het blijft BEELDIG. Alleen zou ik voor minder sieraden gekozen hebben; alleen de oorbellen ZONDER ketting; de top heeft n.l. verder niet meer nodig. En 2 armbanden goud en zilver, die combinatie vind ik ook minder. Ook de hoed i.c.m. de bril, zoals ik eerder zei, vind ik too much. Dit alles is mijn bescheiden mening. Maar ja, wij hebben makkelijk praten; het weer hier is even wat anders dan daar en zij loopt de hele dag in de felle zon. Ja Sofia, Maxima heeft inderdaad een mooie rug, daarom vind ik het ruggedeelte van de top ook heel erg mooi.
Het blijft een leuk en mooi koningspaar. :) TROTS!

afbeelding van LG

LG

dinsdag 19 nov 2013 - 04:00

Lovely outfit, especially the different backside. Thank you for your great site, like others have mentioned before, it is kind of addicting!

afbeelding van Willie

Willie

maandag 18 nov 2013 - 23:33

De voorkant zonder bril vind ik erg mooi, de achterkant vind ik niet mooi. Verder vind ik de ketting teveel en ook de bril in combinatie met de hoed is teveel.

afbeelding van Sofia

Sofia

maandag 18 nov 2013 - 23:24

Werkelijk een beeldschone outfit.Vooral de top met het aparte ruggedeelte is super.Maxima heeft een mooie rug en kan dit dus goed hebben. Heel mooi met de breedgerande hoed erbij.
De armbanden lijken me goud en witgoud en waarschijnlijk geen zilver. De nieuwe armband zou wel eens Grieks kunnen zijn.
Ben heel benieuwd wie deze outfit heeft ontworpen.Een minpuntje vind ik toch dat de rok best 5 cm langer had mogen zijn . Maar al met al een prachtig plaatje!

afbeelding van Yvonne

Yvonne

maandag 18 nov 2013 - 22:44

Prachtige outfit en die hoed vind ik helemaal top! Grote hoeden staan Maxima het mooiste. Zo leuk om te zien dat ze elke keer met volle enthousiasme de dag doorgaan (moet natuurlijk ook wel) en echt geïnteresseerd zijn in werkelijk alles! Ik ben erg blij met ons koningspaar en moet zeggen dat ik steeds positiever wordt over Willem Alexander! Hij doet het goed!

afbeelding van MirjamV

MirjamV

maandag 18 nov 2013 - 22:49

Prachtig deze top, lijkt me nieuw. De ketting is niet noodzakelijk, zonder eigenlijk mooier. Vandaag een heel andere stijl dan de voorgaande dagen. Een boeketje met blauwe bloemen had ik erg mooi gevonden, maar niemand weet met welke kleur ze tevoorschijn zal komen, dus lastig inschatten.

afbeelding van Willem van Duin.

Willem van Duin.

maandag 18 nov 2013 - 22:29

bedankt allemaal dat jullie het voor me opnemen,maar ik stoor me er niet aan. Ik denk gewoon laat die persoon gewoon zijn gang gaan,en dat hij gewoon wel eens een keer ophoud,als hij merkt dat ik er niet op reageer. Maxima ziet er in deze outfit weer mooi uit.

afbeelding van Agnes

Agnes

maandag 18 nov 2013 - 22:25

Mooie nieuwe outfit! Zijn de schoenen nieuw Josine of heeft ze deze vaker aan gehad? Ik snap dat Maxima haar gouden armband aan heeft omdat deze haar gezin symboliseert en ze haar kinderen nu moet missen... en met de nieuwe armband hetzelfde verhaal, alleen goud en zilver door elkaar en 2 armbanden aan 1 hand... Het staat niet heel mooi.. Ik denk dat je hieraan goed kunt zien dat Maxima geen styliste heeft, ze doet lekker wat ze zelf wil :). Verder stralen ze weer vandaag, respect!

afbeelding van blue

blue

maandag 18 nov 2013 - 22:14

de top vind ik helemaal super. Ik geniet elke dag van deze site!

afbeelding van Marietje

Marietje

maandag 18 nov 2013 - 22:10

Erger je er niet aan, kolen op het vuur. Deze figuur krijgt zo juist de aandacht die hij wil hebben. Lees er overheen. Het is niet de echte meneer van Duin. Dus nogmaals weer eens gezegd, reageer niet zo op elkaar.
Pak van Max aardig, maar ze lijkt een wandelende juweliersetalage. Too much is too much.........

afbeelding van Josine Droogendijk

Josine Droogendijk

maandag 18 nov 2013 - 22:07

Laten we vooral terug gaan naar het onderwerp van deze blog :) Iemand enig idee van wie deze outfit is? Volgens mij geen Natan....

afbeelding van AnnekeM

AnnekeM

maandag 18 nov 2013 - 22:29

Wat naar dat er steeds meer fake en opruiende berichten op je blog verschijnen Josine. Dat verdien je echt niet, je maakt ons zo blij met iedere keer weer mooie foto's en verzorgde, snel ge-update blogs!

afbeelding van blue

blue

maandag 18 nov 2013 - 22:17

de top met de prachtige rug vind ik super. Elke dag weer geniet ik van deze site.bedankt

afbeelding van Elly

Elly

maandag 18 nov 2013 - 22:05

Ik denk idd dat het een heel goede optie is, dat je hier alleen nog geregistreerd kunt reageren. Nu is het echt niet leuk met de beledigingen. Zijn dit soort mensen nu zo jaloers en onbeschoft dat ze zo reageren? Ik snap dat niet. Ga weg

afbeelding van Nelleke

Nelleke

dinsdag 19 nov 2013 - 19:35

Er is een verschil tussen beledigen en kritisch zijn. Ik merk dat de fans hier kritiek lastig verdragen cq kunnen interpreteren. Ik denk niet dat het een goed idee is zoveel censuur toe te gaan passen. Ik lees hier ook dat er fans zijn die zich juist niet storen aan kritische reacties. Beledigen hoort hier uiteraard niet thuis. Daarvoor is het een te mooie website waar zoveel tijd en energie aan wordt besteed :-).

afbeelding van Elise

Elise

maandag 18 nov 2013 - 21:55

Maxima ziet er vandaag weer mooi en vooral stralend uit.
Ik ben een echte fan van zo'n grote hoed. Die staan haar geweldig! Beter dan veel van de facinators, die ze draagt. Dat vind ik altijd wat gekunsteld.
En zo'n (zonne)hoed is ook nog eens functioneel met deze temperaturen!.

afbeelding van Elsfiederels

Elsfiederels

maandag 18 nov 2013 - 22:03

Ja hè, ik vind die grote hoeden ook heel mooi staan, geeft haar iets statigs, leuk!

afbeelding van Maartje

Maartje

maandag 18 nov 2013 - 21:52

Ik heb de aanbevolen 'spieksite' even bekeken en ik ben niet heel erg te spreken over de juwelen van Maxima. Sowieso teveel: én pareloorbellen, én een lange ketting, én de nieuwe armband (waarschijnlijk met de initialen van het gezin) én de prachtige gezinsarmband (met stenen voor ieder gezinslid) én de verlovingsring. Sowieso vind ik de combinatie van de twee armbanden minder, goud en zilver.

Kan je wat vertellen over de ketting, Josine? Het is zo'n ketting die iedereen wel heeft hangen, maar dan van heel wat goedkopere materialen natuurlijk. ;-)

afbeelding van Elsfiederels

Elsfiederels

maandag 18 nov 2013 - 21:47

Ik denk dat Josine beter voorlopig de reactie knop maar moet uitzetten.... Het kan blijkbaar niet, gewoon met elkaar kletsen over mode en stijl van Maxima. Dan maar niet en kijken we alleen hier. Het koningshuis, wat ze doen of laten staat hier niet ter discussie. Misschien dat het over een tijdje wel weer kan maar nu niet in ieder geval.

afbeelding van Alex

Alex

maandag 18 nov 2013 - 21:30

Beste meneer Van Duin, ik heb inderdaad zeer veel moeite met uw uitspraken. Het uiterlijk is niet het belangrijkste. Onze koning is een vriendelijke, humorvolle man die zijn gezin op handen draagt. Een vrouw kan en mag daar ook verliefd op worden. Ons koningspaar zet zich volop in voor ons land. Hun baan heeft zijn voordelen, maar zeker ook zijn nadelen. Deze site is bedoeld voor andere doeleinden. Daarnaast weet u dat juist op dit moment de beheerster van deze site afwezig is en uw opmerking niet kan verwijderen. Het past u niet dit te zeggen.

afbeelding van Anna

Anna

maandag 18 nov 2013 - 21:25

Wat een leuk shot! Vind het alleen jammer, dat Koning WA geen leuke zomerpakken draagt. En bij de minder officiële ontmoetingen een leuk hemd met korte mouwen...Maxima weer helemaal TOP!!!

afbeelding van Royal Ellen

Royal Ellen

woensdag 20 nov 2013 - 11:27

Ik ben niet "anoniem", maar ik vind korte mouwen ook echt niet kunnen!! Wat wel zou kunnen is de lange mouwen oprollen. Maar een overhemd met korte mouwen: een heel grote NEE!

afbeelding van Anoniem

Anoniem

maandag 18 nov 2013 - 23:17

Nee! Geen korte mouwen dat is echt not done.

afbeelding van Anna

Anna

dinsdag 19 nov 2013 - 18:01

Reageren onder Anoniem, vind ik ook not done....:-(

afbeelding van Elsfiederels

Elsfiederels

maandag 18 nov 2013 - 21:18

Heel fraai! Roomwit ons ook echt een chique kleur, mooi rustig en erg leuk die grote hoed. Ik zag bij PPE dat de top aan de achter kant een accent heeft en onverwacht laag is, best gewaagd maar dat past wel bij de hippe Maxima denk ik. Aan de make up kun je zien hoe warm het er is, daar helpt geen poeder tegen....

afbeelding van AnnekeM

AnnekeM

maandag 18 nov 2013 - 20:25

Wat een prachtige top en leuk dat ze de hoed herdraagt. Ik ben geen fan van het donkerblauw bij Maxima. Zeker voor een bezoek aan de Caraïben had een fleuriger kleur of print mogen zijn. Maar het ziet er allemaal wel heel stijlvol uit.

afbeelding van Kerstin

Kerstin

maandag 18 nov 2013 - 19:03

Looking so very much forward to see the more pictures and details of the jewelry and outfit!
Until that have a nice time at dinner with your family! :-)

afbeelding van Manon74

Manon74

maandag 18 nov 2013 - 19:01

Leuke hoed, maar staat deze nu ook niet weer net iets te ver naar voren? Wellicht had een ander model zonnebril erbij beter gestaan, ben het eens dat het beetje teveel is met deze grote ronde.

afbeelding van Henny

Henny

maandag 18 nov 2013 - 18:30

Helemaal TOP! Van top tot teen. Ik zie onze koningin toch het liefste in een strak rokje dan in een wijdere rok. Zeker als de bovenkant / top al wijd is - zie haar outfit van afgelopen zaterdag - dan is een strakke onderkant het mooiste. De zonnebril i.c.m. haar hoed vind ik persoonlijk too much.
Hopelijk krijgen we nog meer foto's te zien.

afbeelding van Annelies

Annelies

maandag 18 nov 2013 - 17:23

Eet smakelijk ;-)

afbeelding van Josine Droogendijk

Josine Droogendijk

maandag 18 nov 2013 - 17:08

Ik ga nu uit eten met mijn schoonfamilie. Blog zal aan het eind van de avond worden bijgewerkt. Tot die tijd moeten jullie maar even spieken bij ppe-agency.com

afbeelding van AnnekeM

AnnekeM

maandag 18 nov 2013 - 20:26

Hopelijk heb je genoten. Wat ziet je blog er weer mooi uit!

afbeelding van jeanine68

jeanine68

maandag 18 nov 2013 - 18:09

Eet smakelijk! Geniet er van!

afbeelding van Christa

Christa

maandag 18 nov 2013 - 17:49

Veel plezier en eet smakelijk! ;-))

afbeelding van hanna

hanna

maandag 18 nov 2013 - 17:01

het ziet er heel mooi uit! de hoed en de schoenen zijn ook weer toppie

afbeelding van jeanine68

jeanine68

maandag 18 nov 2013 - 16:33

Zo te zien lijkt het er weer heel mooi uit te zien! Volgens mij is de achterkant van de top van Maxima wel heel bijzonder!
Ze zijn samen weer een mooi plaatje! En, zoals op alle andere dagen, ook weer erg vrolijk en ontspannen.
Ben blij dat ik geen koning of koningin ben......!
Ben heel benieuwd naar nog duidelijker foto's.

afbeelding van Sietske N.

Sietske N.

maandag 18 nov 2013 - 16:10

Zo op het eerste gezicht ziet dit er heel mooi uit.
Ik ben benieuwd naar een duidelijke foto van de achterkant, die lijkt me heel bijzonder.

Pagina's

© 2021 ModeKoninginMaxima.nl | Alle rechten voorbehouden | Sitemap | Privacy & cookie policy
Realisatie door TWS Media uit Veenendaal

Realisatie door TWS Media

TWS Media uit Veenendaal is gespecialiseerd in het ontwikkelen van websites. Meer informatie? Bezoek onze website ?