Gekleed in een rode jurk van modehuis Natan brengt koningin Máxima samen met koning Willem-Alexander vandaag een kennismakingsbezoek aan Eustatius. Een bekende outfit, die we eerder zagen tijdens het bezoek aan de Britse koningin en de Universteit van Wageningen. De stof van het jurkje is een bekende stof van Natan, die we ook terug zagen in de inhuldigingsjurkje van Amalia, Alexia en Ariane en een bordeauxrode top van Máxima. De fascinator die Máxima draagt zagen we ook al eerder tijdens het bezoek aan Wageningen. De sieraden zien we sinds 2012, herkomst helaas onbekend. 

Máxima met de jurk bij de Britse Queen, 10 juli 2013:

 

Máxima in Wageningen, september 2013. 

Máxima met de juwelen in Turkije, november 2012:

Tas van Uterque:

Foto's met dank aan:

Albert Nieboer via www.royalpress.nl 
Patrick van Katwijk, www.dutchphotopress.com 

Niets van deze website mag verveelvoudigd en/of openbaar worden gemaakt door middel van druk, fotokopie, fax, overtypen, opslag in een geautomatiseerd gegevensbestand of anderszins, zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van de beheerders.

 

Reacties


afbeelding van Maike

Maike

maandag 25 nov 2013 - 09:28

Wat een prachtig jurkje! De kleur staat haar geweldig. Ben zelf ook geen fan van zo'n klein hoedje, maar ik snap de keuze wel i.v.m. de temperatuur.
Een bloemhaarstuk aan de zijkant, of achter bij de knot vind ik veel charmanter ogen.
Maar wat een prachtige verschijning!

afbeelding van Julia23

Julia23

zaterdag 23 nov 2013 - 01:36

Mooie oorbellen ook, zie ik nu bij Blauw Bloed op TV.

afbeelding van Julia23

Julia23

zaterdag 23 nov 2013 - 01:29

Mooie jurk en de schoenen vind ik ook heel mooi. Tja en zo'n fascinator... ik vind t niks...

afbeelding van Royal Ellen

Royal Ellen

woensdag 20 nov 2013 - 11:53

Leuk en geschikt voor de gelegenheid. Persoonlijk vond ik het met de accessoires in Wageningen het mooist, maar de "hoed" is hier wel beter geplaatst.

afbeelding van Adriana

Adriana

zondag 17 nov 2013 - 20:46

Een mooie jurk, maar zeker ook een mooie handtas.
Als er teveel in de kast staan, stel ik me wel beschikbaar!!!

afbeelding van Carine

Carine

zaterdag 16 nov 2013 - 18:28

Chapeau Christa. Hier heb je dan ook wel weer gelijk in.

afbeelding van Christa

Christa

zaterdag 16 nov 2013 - 17:54

Ik vind het een geslaagde combinatie! Hoedje zit veel beter dan de vorige keer idd en mooie schoenen en tas! De handschoenen begrijp ik ook niet met die temperatuur....

afbeelding van Elise

Elise

zaterdag 16 nov 2013 - 17:53

Mee eens Christa. En wat de handen van Maxima betreft: ik ken weinig mensen met zulke mooie slanke handen.

afbeelding van Christa

Christa

zaterdag 16 nov 2013 - 17:38

Dames.....echt....Maxima is niet "oud"! Wat is "oud" eigenlijk??? Als je in de regionen van Prinses Beatrix komt of ouder?? Maar zelfs dan zijn er dames die er nog steeds uitzien alsof ze veel jonger zijn! Ik stoor mij echt aan mensen die vinden dat je boven de 25 "oud" bent! Dat komt vooral omdat men in de modewereld nog steeds veel te jonge meisjes gebruikt om de mode te showen, daar komt maar heel langzaam verandering in! Het is echt geen gezicht om een jonge meid van rond de 16/18 jaar in een japon te zien die meisjes van haar eigen leeftijd zich ten eerste niet zouden kunnen veroorloven en ten tweede niet met al die "couturestukken' zouden willen lopen! Ik hoop echt dat we de oudere modellen weer op de catwalk terug zien, want die kunnen deze mode op de juiste manier showen en dragen!
Dus: Maxima is niet "oud" of op leeftijd!! "De duvel is oud" zeggen wij hier altijd ! ;>))

afbeelding van Henny

Henny

zondag 17 nov 2013 - 15:16

Nou Christa, je relaas zou ik zelf geschreven kunnen hebben!! Geweldig en bedankt.
Leeftijd is maar een getal. Iedere vrouw en man van bijv. > 40 jaar kan er op haar / zijn leeftijd heel jeugdig en mooi uitzien, zonder dat je je hoeft te kleden als iemand van 16 jaar. Bovendien ziet de jeugd er ook niet altijd goed gekleed uit, c.q. kan ook niet alles dragen, zoals wordt beweerd. Om maar iets te noemen: verkeerde kledingkeuze t.o.v. het figuur en dan nog eens de verkeerde kleuren. Dit komt op alle leeftijden voor, dus ook bij de jeugd. De hele modebranche en reclame is helaas nog te veel gericht op jonge vrouwen, alsof iemand van bijv,. 50+ er niet jeugdig, mooi en verzorgd kan uitzien. Echt onzin!! Oh, nu ga ik afdwalen. Kijk eens naar prinses Irene, ziet er altijd jeugdig gekleed uit, maar wel passend bij haar leeftijd. Ruth Jacoth vind ik ook een goed voorbeeld. En zo kan ik er nog een paar noemen. Je kleden naar je leeftijd (zonder er tuttig en ouwelijk uit te hoeven zien) en naar je figuur, hierbij een leuk kapsel, passend bij je gezichtsvorm, en dit alles in de kleuren die je flatteren (ook niet onbelangrijk), kan een prachtig resultaat geven, op ELKE leeftijd.
Als laatste, bij ons zeggen ze ook "De duvel, die is pas oud".

BTW, ik ben geen kleur- en stijlconsulente. Dit heeft alleen te maken met interesse.

afbeelding van Paula

Paula

zaterdag 16 nov 2013 - 17:21

Mooie kleur jurk, vrolijk en oranjerood staat haar altijd goed. De schoentjes lijken me vooral heel comfortabel in het warme weer daar, de beige-kleurige stonden er vond ik ook beter bij. Beelschone tas trouwens.

afbeelding van Marthe21

Marthe21

zaterdag 16 nov 2013 - 16:00

Type op ppe-agency Maxima en armband in dan zie je allemaal foto's van haar handen en dan zie je dat ze gewoon slanke, misschien wat grote handen heeft maar verzorgd en elegant...

afbeelding van Patrick

Patrick

zaterdag 16 nov 2013 - 15:41

Haar handen zijn wel goed verzorgd, maar niet direct elegant. Ik vind ze erg groot en grof.

afbeelding van Henny

Henny

zondag 17 nov 2013 - 14:24

Ik vind haar handen echt niet grof. Ze zijn gewoon in verhouding met de rest van haar lichaam. Ze is best groot.

afbeelding van carine

carine

zaterdag 16 nov 2013 - 15:36

Ik ,bedoelde, al zou ze oude handen hebben, niet dat ze ze heeft. Ik vind alleen de handschoenen erg overdreven. Een beetje koninginnetje spelen. Helemaal niet nodig. De jurk vind ik overigens prachtig, maar dat rare ding op haar hoofd absoluut niet.

afbeelding van Henny

Henny

zondag 17 nov 2013 - 13:07

Ze moet wel koninginnetje spelen, want ze is nu eenmaal koningin. Dat is een feit en daar kun je niet om heen.
Persoonlijk vind ik handschoenen een outfit helemaal afmaken. Bovendien hoef je heus geen koningin te zijn om handschoenen te mogen en te kunnen dragen.

afbeelding van cobi

cobi

zaterdag 16 nov 2013 - 16:14

Ze komt niet incognito naar het eiland, maar als koningin.

afbeelding van Coosje

Coosje

zaterdag 16 nov 2013 - 12:48

Na het bewegende beeld te hebben gezien van het jurkje, vind ik hem toch echt te kort. Ben niet per definitie tegen kort, maar dan wel strak en niet wijdvallend kort. Vind het met haar leeftijd gewoon niet netjes vallen. En buiten haar kleding om vond ik het ook jammer om te zien dat ze zich echt inhoudt nu ze koningin is. In haar prinsessen-positie had ze zeker een dansje meegedaan en nu leek ze zich echt zichtbaar in te houden. Jammer, ze is zo leuk als ze zo spontaan is.

afbeelding van Carine

Carine

zaterdag 16 nov 2013 - 11:26

Helemaal met je eens Willie. Koningin Beatrix zag ik ook nooit met handschoenen en dan handschoenen bij tropische temperaturen? Erg overdreven. Madonna draagt vaak handschoenen om haar oud uitziende handen te bedekken, maar Maxima is geen popster en ook al zien haar handen er oud uit, dat is toch geen schande.

afbeelding van Willie

Willie

zaterdag 16 nov 2013 - 11:15

Leuk jurkje maar niet meer dan dat. Hoedje staat nu wel veel beter. Kleur bruin voor de accessoires vind ik minder. Pluspunt: de open schoenen passen goed dit keer. De sieraden vind ik echt niet mooi, te grof. Wat me echt verbaasd is dat ze bij 30+ graden die ene handschoen nog aanheeft. Wel blote benen en armen, de koning zonder das en colbert, heel begrijpelijk en prima met die temperatuur maar doe dan ook die handschoen uit. Vind dat werkelijk geen gezicht. Ben sowieso geen fan van handschoenen zoals jullie weten . Als ze dan verder nog volgens de etiquette gekleed zijn dus, lange mouwen, panty, das en colbert alla, maar nu is het totaal misplaatst. Volgens mij moet ze er ook zo ongeveer uitzweten met die temperaturen

afbeelding van clémentine

clémentine

zaterdag 16 nov 2013 - 11:11

Ik denk dat ze handschoenen draagt omdat ze best wel oude handen heeft.

afbeelding van Henny

Henny

zaterdag 16 nov 2013 - 15:33

Nou zeg, iemand van begin 40 kan toch geen oude handen hebben. Maxima staat juist bekend om haar mooie handen en verzorgde nagels. Je moet maar eens een goed naar de foto's kijken, waarop haar handen zijn ingezoomd. Ze heeft handen om jaloers op te worden. Blijkbaar houdt ze erg van handschoenen om haar outfit mee af te stylen. Sorry, Carine en Clementine, jullie opmerking snijdt geen hout en is nogal kort door de bocht.

afbeelding van Christa

Christa

zaterdag 16 nov 2013 - 17:47

Dank je Henny, helemaal mee eens!!

afbeelding van Carmen

Carmen

zaterdag 16 nov 2013 - 17:50

Inderdaad, lariekoek. Ze heeft prachtige handen!

afbeelding van Henny

Henny

zaterdag 16 nov 2013 - 10:28

Ik blijf dit een heel mooie kleur voor haar vinden. Haar hoofddeksel is erg leuk en de combinatie van de kleur tas, sieraden en schoenen met de kleur van haar jurk is verrassend. Het model van de jurk vind ik wat minder; mag wel wat spannender. De schoenen vind ik super. Dit geldt ook voor haar kapsel.
Totaalplaatje is voor mij helemaal goed.

afbeelding van pdbakker2546

pdbakker2546

zaterdag 16 nov 2013 - 08:22

Foei wat een reactie!!!!!!!!! Josine ik hoop dat je deze verwijderd. De kleding die Maxima tot nog toe heeft gedragen vind ik niet zo geweldig. Soms te bloot ,te kort of te strak. Ik denk dat Mathilde of de andere M`s het beter zouden doen. Ik ben erg benieuwd wat er allemaal nog komen gaat.
Het is een geweldig log en we kunnen allemaal onze mening geven,maar wel een fatsoenlijke!!!!!!!!!!!

afbeelding van Josine Droogendijk

Josine Droogendijk

zaterdag 16 nov 2013 - 08:52

Reactie is verwijderd ;)

afbeelding van pdbakker2546

pdbakker2546

zaterdag 16 nov 2013 - 10:01

Ik wist wel dat je deze zou verwijderen,maar zo s`morgens vroeg moest ik toch wel even met mijn ogen knipperen.Een paar dagen had ik geen tijd voor je log en dan is het allereerst even jouw log lezen.Het is inderdaad (zoals ik onlangs las) verslavend,maar dan op en leuke manier.

afbeelding van Becca d

Becca d

zaterdag 16 nov 2013 - 06:53

Idd een prima jurkje maar meer ook niet. Maxima's kapsel zit erg mooi verzorgd deze reis! Ik hoop dat maxima nog een spetterende outfit voor ons in petto heeft!

afbeelding van Eef

Eef

zaterdag 16 nov 2013 - 00:37

Ik vind het jurkje niet echt verkeerd, maar het model wel wat te eenvoudig en te kinderlijk. Prinses Ariane zou er ook in kunnen lopen bij wijze van spreken. Vooral op de derde foto van boven valt me dat op, waar de rok wat wijder uitwaait. Verder geen problemen mee. Mooie felle kleur.

afbeelding van Maxi

Maxi

zaterdag 16 nov 2013 - 14:26

Eef, ik ben het helemaal met je eens: het is een kinderlijk jurkje dat bovendien nog een maat te klein is!

afbeelding van AnneK

AnneK

zaterdag 16 nov 2013 - 12:13

Misschien komt dat 'kinderlijke' wel door het patroon van de stof, het is (bijna) hetzelfde als het patroon van de blauwe jurken die de drie prinsesjes droegen tijdens de inhuldiging. Ik denk dat wanneer het een jurk zonder patroon was geweest of bijvoorbeeld rode zijde oid, dat het een heel ander beeld geeft, want het jurkje an sich is prachtig!

afbeelding van Christa

Christa

zaterdag 16 nov 2013 - 17:42

Precies dezelfde stof! Mathilde heeft zelfs ook een jurkje van hetzelfde materiaal in een weer andere kleur/model!

afbeelding van maria marcus

maria marcus

zaterdag 16 nov 2013 - 00:17

ze is wel ónze "queen " en ze zou dus onze mode moeten promoten ................maar nee hoor ............. wéér die trut dingen uit belgié

afbeelding van Elly

Elly

vrijdag 15 nov 2013 - 23:38

wat een leuke link , Royal, ik heb genoten van de foto's. Wat zien ze er heerlijk ontspannen uit. Ook valt me op hoe trots Maxima naar haar man kijkt tijdens de toespraak. Echt leuk!!

afbeelding van Sandra

Sandra

vrijdag 15 nov 2013 - 22:45

Wat een super mooie stralende koningin hebben wij

afbeelding van MirjamV

MirjamV

vrijdag 15 nov 2013 - 22:29

Leuk gevonden om het rode jurkje dit keer bruine accessoires te geven, maakt het toch weer heel anders. En die schoenen, ik vind ze wel erg leuk.

afbeelding van Willem van Duin.

Willem van Duin.

vrijdag 15 nov 2013 - 21:58

Ik vind dit een mooie outfit van Maxima met mooi hoedje erbij. Alleen die scoenen (of sandalen) vind ik absoluut niet mooi. Ik hoef zulke schoenen niet meer te zien bij Maxima.

afbeelding van Elsfiederels

Elsfiederels

vrijdag 15 nov 2013 - 21:16

Heel leuk! Ik vind het hoedje ook mooi zitten. Enige kleine puntje is dat japon aan bovenkant ietsje aan de strakke kant is. Maar wat straalt onze koningin toch altijd, knap hoor, haar uitstraling is haar mooiste sieraad vind ik..

afbeelding van Myrte

Myrte

vrijdag 15 nov 2013 - 20:42

Beetje teleurgesteld dat ze deze outfit kiest. Ik vind deze jurk mooi (behalve dat de top te strak zit). Maar op één of andere manier vind ik de knieën, onderbenen, voeten en tenen zo casual overkomen. Hierdoor ontstaat voor mij een mismatch met de meer formele accessoires.

afbeelding van Knoxus

Knoxus

vrijdag 15 nov 2013 - 19:59

Ik denk dat ik een klein mouwtje toch iets netter vind staan uiteindelijk, maar verder leuk jurkje en goed bijpassende hoed hoor. :).

afbeelding van Marianne Rietjens

Marianne Rietjens

vrijdag 15 nov 2013 - 19:01

Het jurkje is leuk wat de kleur aangaat, zeker in combinatie met de fascinator maar is niet echt bijzonder. De sieraden zijn leuk maar passen meer bij casual kleding.

afbeelding van Léanne

Léanne

vrijdag 15 nov 2013 - 18:58

Ik vind het een geslaagd outfit! Lekker zomers en fleurig wat helemaal past bij de eilanden;)
Zou zelf niet die sieraden erbij gekozen hebben, liever een mooie goudkleurige armband/oorbellen,
Maar verder mooi!

afbeelding van Flopsie

Flopsie

vrijdag 15 nov 2013 - 18:42

Geen korte rokken dragen als je dikke knieën hebt, kan niet meer op deze leeftijd. Hoedje; potsierlijk.

afbeelding van Christa

Christa

zaterdag 16 nov 2013 - 17:45

Hahahaha, Maxima dikke knieen???? Dan heb je nog nooit dikke knieen gezien! ;>))

afbeelding van Carmen

Carmen

zaterdag 16 nov 2013 - 17:48

Ja Christa, dat geloof ik ook inderdaad. Wat een flauwekul altijd, ook de mensen die blijven volhouden dat Maxima niet slank is. Ze is niet smal of mager, maar wel hartstikke mooi slank (inclusief knieen)!

afbeelding van Carmen

Carmen

vrijdag 15 nov 2013 - 18:34

Ik vind dit jurkje erg leuk. Rood is en blijft haar kleur. Het hoedje is o.k, maar niet mijn favoriet. Tas, sieraden en schoenen vind ik ook wel prima. Al met al een leuk geheel!

Pagina's

© 2021 ModeKoninginMaxima.nl | Alle rechten voorbehouden | Sitemap | Privacy & cookie policy
Realisatie door TWS Media uit Veenendaal

Realisatie door TWS Media

TWS Media uit Veenendaal is gespecialiseerd in het ontwikkelen van websites. Meer informatie? Bezoek onze website ?