Tijdens de feestavond op Aruba verscheen koningin Máxima in een a-symmetrische jurk van Michael Kors, die perfect past bij de sfeer van de gelegenheid. Het was niet de eerste keer dat we de koningin met de jurk zagen, want ook bij het huwelijk van neef Bernardo en Eva verscheen Máxima in de creatie. De oorbellen die ze er ditmaal bij combineerde zijn al sinds 2002 in bezit van Máxima, die aan haar pols haar driedelige armbandenset draagt. Ook de beste accessoire van Máxima bleef dit keer zeker niet ongezien: haar stralende lach. 

Prachtig kapsel en make up:

Links: de jurk in een advertentie.
Rechts: Máxima met de jurk tijdens het huwelijk, september 2009. 

Op de catwalk:

Bekende oorbellen (helaas geen close up beschikbaar)

Bekende armbanden:

Nieuwe schoenen van LK Bennett:

Foto's met dank aan Albert Nieboer via www.royalpress.nl 

Niets van deze website mag verveelvoudigd en/of openbaar worden gemaakt door middel van druk, fotokopie, fax, overtypen, opslag in een geautomatiseerd gegevensbestand of anderszins, zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van de beheerders.

 

Reacties


afbeelding van Willem van Duin.

Willem van Duin.

donderdag 21 nov 2013 - 21:58

Dit vind ik een leuk en frisse outfit die voor de gelegenheid best kan. Alleen vind ik de schoenen ook niet mooi. En de journalist die Willem-Alexander wegduwde was een Argentijnse Journalist die het tijdens deze reis al eerder probeerde om wat te vragen stond in de Telegraaf. En bij DWDD waren een man en een vrouw die bekende Nederlanders in de Volkskrant op zaterdag onder de loupe nemen qua kledingskeuze. Enhij nam ook onze koning onder de loupe,die hij vaak meer pak vond dan koning. Hij vond de pakken van onze koning vaak niet goed. De hh van DWDD is morgenochtend. Dan kunnen jullie het zien. Maar ik ben blij met ons koningspaar want ze stralen,en doen gezellig mee.

afbeelding van AnnekeM

AnnekeM

donderdag 21 nov 2013 - 20:40

Deze jurk vind ik helemaal leuk en goed bij een bezoek aan de Antillen passen. Mooie oorbellen, maar ik weet niet goed wat ik van de schoenen moet vinden. Het oogt allemaal een beetje plomp. Een fijn sandaaltje zoals ze deze week droeg, zou mooier zijn.
Wat een stralend koningspaar hebben we. Super leuk te zien hoe enthousiast ze zijn.

afbeelding van Emmy

Emmy

donderdag 21 nov 2013 - 16:06

Ik vind de schoenen niet mooi. Zelf heb ik met de warmte ook snel last van opgezette voeten. Als ik de schoenen zo bekijk lijken me die ook dan niet echt lekker zitten. Dan zou ik kiezen voor 1. een lage hak (maar dat kan niet altijd), 2. zo min mogelijk bandjesoppervlak, 3. schoenen die iets aan de ruimte kant zijn. Met haar grote schoenmaat (ik heb dezelfde maat) is dat nog helemaal niet zo gemakkelijk. Mij lijken de schoenen van het huwelijk dan wel lekkerder zitten dan deze. Ik weet niet of opgezwollen voeten het argument voor deze schoenen is. Ik denk dat zij deze gewoon mooi vindt.

afbeelding van Annelie

Annelie

donderdag 21 nov 2013 - 15:54

Ik vind dit niet een van haar mooiste avondjurken. Zo flodderig. Iet wat minder roezeltjes had van mij ook wel gemogen. Haar kapsel zit opzich wel leuk. Ik vind die schoenen van het huwelijk er ook mooier onder staan. Dit zijn net strandsandalen.

afbeelding van Maximafan

Maximafan

donderdag 21 nov 2013 - 15:15

Mooie jurk kapsel en oorbellen alleen de schoenen vind ik niet mooi
Leuk voor ik de tuin maar niet naar een officiële gelegenheid

afbeelding van Eleonore

Eleonore

donderdag 21 nov 2013 - 14:50

Je ziet dat haar voeten opgezet/gezwollen zijn - op de foto. Ze heeft praktisch geen enkels. Wat niet kan, kan niet.
Dan maar wat makkelijker schoenen, toch?

afbeelding van BeccaD

BeccaD

donderdag 21 nov 2013 - 14:40

En over nephaar, ik vind loshangend nephaar aan de achterkant vaak net een soort vachtje, je ziet dat het geen "levend" haar is vind ik.. De afgelopen week vond ik het trouwens opgestoken geweldig en met haar piek haar snap ik de keuze wel maar dan zou ik de achterkant iets korter doen, nu hangt het zo..

afbeelding van BeccaD

BeccaD

donderdag 21 nov 2013 - 14:38

Oh nee die schoentjes zijn idd gruwelijk... Waarom nou niet gewoon die mooie verfijnde van het huwelijk?

afbeelding van Paula

Paula

donderdag 21 nov 2013 - 14:42

Door de warmte zetten je voeten uit. Ik denk dat er daarom niet gekozen is voor leren schoentjes maar voor wat luchtiger modellen met wat rek. Het paar maakt lange dagen, ze zijn zowel overdag als 's avonds in touw.

afbeelding van Henny

Henny

zondag 24 nov 2013 - 13:31

Daar zou je best eens gelijk in kunnen hebben.
Ze zal 's-avonds als ze "thuis" komt haar schoenen wel uit zwiepen. Ze heeft ooit gezegd dat ze haar schoenen uit zwiept als ze thuis komt.

afbeelding van Josine Droogendijk

Josine Droogendijk

donderdag 21 nov 2013 - 13:59

Donkere kleur onderaan? Is dat niet een vertekening door het licht?

afbeelding van Germaine

Germaine

donderdag 21 nov 2013 - 17:46

Het lijkt of er een haarstuk in een andere kleur onder haar echte haar is aangebracht, om het voller te laten lijken?

afbeelding van Henny

Henny

donderdag 21 nov 2013 - 15:29

Hopelijk is het schaduw .....

afbeelding van Lisanne

Lisanne

donderdag 21 nov 2013 - 14:39

I hope so! Zou wel erg jammer zijn.. Ik ga strax nog even zoeken naar foto's maar eerst even weer verder met school..

afbeelding van Lisanne

Lisanne

donderdag 21 nov 2013 - 13:43

Ik wil niet heel veel zeggen, maar het ziet er van voor beter uit als van achter: https://s3-eu-west-1.amazonaws.com/dpp-eu-1/1/14553528dcb8f0510c73997398... .
Ik vond het juist zo leuk, hoe het zat het hele kapsel was zo blij.. Maar hier wordt ik echt een beetje treurig van.. Waarom die donkere kleur onderaan?
Verder ben ik wel erg blij met de jurk.. Hij zooo mooi! De schoenen staan minder, maar zijn wel erg leuk.. Wetje wat ik nou grappig zou vinden, als ze hier in NL in van die enkellaarsjes zou dragen.. Weetje hoe leuk dat zou zijn!

afbeelding van Trudy

Trudy

donderdag 21 nov 2013 - 13:37

Wat een vrolijk koningspaar! Hulde! En wat een prachtige jurk heeft Maxima hier aan. Het waait altijd op Aruba en dan staat zo'n zwierige jurk het allermooist!

afbeelding van Henny

Henny

donderdag 21 nov 2013 - 13:21

Bedankt voor de close-up foto van de schoenen. Ze zijn erg mooi, maar persoonlijk vind ik de schoenen die ze droeg tijdens het huwelijk in 2009 beter bij de jurk passen. De schoenen die ze gisteren droeg vind ik t.o.v. de stof van de jurk een beetje te "zwaar / massief" ogen. Maar dat is mijn bescheiden mening.

afbeelding van Jadita

Jadita

donderdag 21 nov 2013 - 13:07

Wat een stralend koningspaar!!!! Ik word daar helemaal blij van.
De jurk van Maxima laat haar stralen . Helemaal leuk hoe alles beweegt . Het versterkt de vrolijke sfeer.
Geweldige oorbellen, arme oorlellen.

afbeelding van Coosje

Coosje

donderdag 21 nov 2013 - 13:04

Ik vind de kleuren mooi, het zwierige eraan is lekker feestelijk en zomers, maar het maakt haar een beetje zakkerig. Maar zelfs het graatmagere model ziet er vol uit, dus laat staan iemand met een NORMAAL maatje. Maar ik vond van het roze jurkje gister ook dat het haar wat dik maakt maar toen ik de bewegende beelden zag, vond ik het heel elegant. Ook al heeft ze wat dikmakende kleding aan, ze beweegt zich zo elegant en ze is zo slank, daar prik je wel doorheen. Als ik hierboven kleine stukjes zie van het felgroene pakje, hoop ik toch dat ze die nog in de koffer heeft voor Colombia of Venezuela. En ik wil nog even mn mening herzien over het nephaar, wat ik bij het bezoek van Filip en Mathilde te overdreven vond. Ik ben niet voor nep, maar als ik mag kiezen tussen het losse kapsel met nep haar wat ze nu steeds draagt of die onverzorgde pieken dan kies ik voor het eerste.

afbeelding van Iris

Iris

donderdag 21 nov 2013 - 12:58

Ik ben niet weg van deze jurk. Hij staat haar wel maar ik vind hem eerlijk gezegd een beetje 'uit de mode' voor wat betreft het model. De kleuren vind ik mooi.

afbeelding van Carmen

Carmen

donderdag 21 nov 2013 - 13:51

Oei, deze schoenen vind ik echt niet mooi. De sandaaltjes die ze in 2009 eronder droeg zijn zo mooi elegant.

afbeelding van Willie

Willie

donderdag 21 nov 2013 - 13:36

Haha, misschien had ik erbij moeten zetten dat ik ze niet mooi vind maar ik dacht laat iedereen maar zonder mening vooraf kijken. Maar we zijn het eens.

afbeelding van Iris

Iris

donderdag 21 nov 2013 - 16:11

Ik dacht al dat je zoiets bedoelde Willie! ;-)))

afbeelding van Iris

Iris

donderdag 21 nov 2013 - 13:33

Ik wel! Echt niet mooi. Het zijn meer 'harem schoentjes' hi hi. Niet passend bij Maxima.

afbeelding van Knoxus

Knoxus

donderdag 21 nov 2013 - 12:32

Het leukste aan de jurk is die man in zwarte boxer.

afbeelding van chantal

chantal

donderdag 21 nov 2013 - 12:01

Willem Alexander heeft de beste keuze van zijn leven gemaakt, absoluut! Maar Maxima ook! een stralend koningspaar, vol interesse naar de medemens en zo te zien verliefd en gelukkig samen. Trots op elkaar en heel heel dankbaar voor de bijzondere taak die zij vervullen! Vol overtuiging zetten zich in voor het volk en het vaderland.
HULDE!!

afbeelding van Paula

Paula

donderdag 21 nov 2013 - 11:24

Enige jurk, lekker los en zeer passend voor de gelegenheid. Prachtige make-up ook evenals de oorhangers en de schoenen. Ik denk dat Maxima haar haar graag los heeft maar voor mij is het opgestoken of in een chignon het allermooist. Dan komt haar gezicht zo mooi uit. Het paar ziet er zeer ontspannen en gelukkig uit. Dat is geen vanzelfsprekendheid, dat is een groot geschenk!

afbeelding van Helena

Helena

donderdag 21 nov 2013 - 11:10

Kom op zeg, omdat het haar iets dikker maakt!!!! Het staat haar mooi. Op deze mannier kun je wel overal
kritiek op hebben.

afbeelding van Willie

Willie

donderdag 21 nov 2013 - 11:54

Ik doe dit niet snel maar ga het nu toch even voor Marianne opnemen. Volgens mij zegt ze niets verkeerd, ze geeft gewoon haar mening. Ze vindt deze jurk niet staan bij Maxima en deze mening deel ik helemaal. Helena jij stelt: het staat haar mooi maar dat is wat jij vindt een ander mag iets anders vinden en dat ook opschrijven. Wanneer wordt er toch eens geaccepteerd dat iemand anders een andere smaak heeft en dus ook een andere mening over bepaalde out fits. Jij mag vinden wat jij vindt en Marianne wat zij vindt en het stukje van Emmy snap ik al helemaal niet zij trekt conclusies over beïnvloed zijn door de mode industrie die er helemaal niet zijn en ik krijg niet het idee dat Marianne zich zelf gek maakt laat staan een ander.
Sorry, moest dit even kwijt. Ook ik wordt zo langzamerhand gek van het geen ruimte geven voor een ander zijn mening.

afbeelding van Emmy

Emmy

donderdag 21 nov 2013 - 12:23

Willie, ja ik was wel fel. Ik reageerde even vanuit mijn gevoel, niet handig. Sorry - bij deze.
Ik vind dat iedereen zijn genuanceerde mening hier mag geven, maar dat zag ik bij Marianne niet en viel vervolgens in dezelfde kuil.
Waar ik mij aan stootte (en nu hoop ik het genuanceerder te brengen): dat Maxima kleding niet zou mogen dragen in de openbaarheid omdat zij niet graatmager is. Afgezien van het feit dat ik de opmerking dat ze het in Griekenland mag dragen iets denigrerend vind (wellicht niet zo bedoeld, wel zo gelezen), vind ik de link die zij legt met graatmageren vreemd. Alsof Maxima er in deze jurk dik uit zou zien.
Ik snap dat het hier om interpretaties gaat. Maar als je ongenuanceerd schrijft roep je naar mijn idee reacties op. Stom dat ik erop reageerde. Ik zal me weer proberen in te houden. Sorry, Josine!

afbeelding van Nelleke

Nelleke

donderdag 21 nov 2013 - 12:27

Ik vind het niet ongenuanceerd. Toegegeven: het model op de catwalk staat het wat beter dan maxima maar dat neemt niet weg dat ik de print en kleur mooi vind en ook geschikt voor de gelegenheid.

afbeelding van Els

Els

donderdag 21 nov 2013 - 14:07

Hallo, zijn wij zelf zo graatmager als de modellen? De jurk staat haar goed en is zeker zeer geschikt voor de gelegenheid.

afbeelding van Willie

Willie

donderdag 21 nov 2013 - 14:30

zucht........

afbeelding van Henny

Henny

donderdag 21 nov 2013 - 15:27

Willie, je berichtje is overduidelijk en toch weer ........

afbeelding van Nelleke

Nelleke

donderdag 21 nov 2013 - 12:22

Goed gezegd, Willie.

afbeelding van Marianne Rietjens

Marianne Rietjens

donderdag 21 nov 2013 - 10:47

Voor de gelegenheid een heel mooi jurkje. Kleur is prima voor de koningin, alleen.....voor dit model moet je graatmager zijn wil het je staan en dat is ze niet. Dus, Majesteit, pak het maar in voor de vakantie in Griekenland!

afbeelding van Emmy

Emmy

donderdag 21 nov 2013 - 11:17

Nee, het is anders: deze jurk kan OOK door graatmagere dames worden gedragen, dan zie je hun probleem niet zo, oké. Maar dat betekent niet dat als je slank bent je dit model niet zou moeten dragen. Kom op, zeg! Volgens mij, Marianne, moet je oppassen dat je je niet te veel laat beïnvloeden door de mode-industrie met haar graatmagere modellen. Dat is NIET de standaard. Bij verre na niet, wat mij betreft. Maak jezelf en een ander niet gek!

afbeelding van Marianne Rietjens

Marianne Rietjens

donderdag 21 nov 2013 - 19:39

Ik heb jouw commentaar en dat van anderen hieronder gelezen. Heb opgemerkt dat ik de kleur voor de koningin leuk vind maar dat het model m.i. beter staat bij een graatmager model. Dat wil niet zeggen dat ze het daarom niet zou mogen dragen, dat moet ze zelf weten. Jurkje past ook prima bij een sfeer die minder formeel is en bij zonnige omstandigheden, zoals in Griekenland. Ook daar zullen wel eens feestjes worden gegeven.
Ik heb jaren in de mode-industrie gewerkt en laat mij zeker niet gek maken. Heb topmerken zoals Armani, D&G, Versace etc verkocht en ingekocht. Heb zelf op mijn 61e maat 34 en weet dus heel goed wat bij een slank persoon ( zoals de koningin) of bij een graatmager persoon (zoals het model) past. De website van Josine gaat over mode en ik vind niet dat ik in detail hoef uit te leggen waarom ik iets wel of niet mooi vind staan. Neem genoegen met hetgeen er staat en brand niet telkens los in discussies daarover. Doe ik ook niet.

afbeelding van Helena

Helena

donderdag 21 nov 2013 - 10:40

Ik ben wel een beetje jaloers op al die mooie kleding, al zou het voor mij veel te veel zijn.
Wat een mooie kleuren en wat een stralend echtpaar, echt leuk om naar te kijken.

afbeelding van Nelleke

Nelleke

donderdag 21 nov 2013 - 10:12

Mooie jurk. De print en kleuren vind ik erg mooi.

afbeelding van AnneK

AnneK

donderdag 21 nov 2013 - 09:59

Mooie jurk voor deze gelegenheid, vrolijk en zomers. Het model met al die laagjes vind ik persoonlijk wat minder mooi, maar het staat Maxima wel!. En idd, wat zien ze er ontspannen uit, gaaf om te zien. Ik vind Maxima haar haar heel mooi zitten, oorbellen ook prachtig bij deze outfit.

afbeelding van BeccaD

BeccaD

donderdag 21 nov 2013 - 09:51

Ik keek de foto's op PPe en idd WA ziet er ontzettend ontspannen en genietend uit! Foto hierboven is net Hans klok:-)))
Maar ik denk voor WA, een paar kilo eraf en zijn haar iets uit zijn gezicht en hij ziet er stukken beter uit!
Over dat wegduwen, het ging helemaal niet hard en idd ze lijken het er al even over te hebben van tevoren, toch had een lijfwacht dit beter kunnen doen dan de koning zelf, hoe lief ook..

afbeelding van Els

Els

donderdag 21 nov 2013 - 14:05

Wegduwen? geen idee waar je het over hebt.
Het viel mij ook op dat WA op de foto's van enkele jaren terug zo slank overkomt. Hij is nu vrij vadsig. Gebruikt hij misschien medicijnen? Samen vind ik het een superstel!!

afbeelding van BeccaD

BeccaD

donderdag 21 nov 2013 - 15:31

WA duwde een journalist weg die te dicht bijkwam, zie linkje van josine

afbeelding van Royal Ellen

Royal Ellen

donderdag 21 nov 2013 - 09:45

Niet de meest flatteuze jurk voor Maxima, maar als je hem ergens aan kan, dan is het wel voor zo'n gelegenheid. Beter dan voor een huwelijk... Ik vind dat Willem-Alexander er ook fantastisch uitziet qua uitstraling op alle foto's van gisterenavond. Ze genieten duidelijk!

Als Maxima nu toch eens die elegante schoentjes die ze bij het huwelijk van Bernardo aan had, bij de hard-roze jurk van eerder deze week van Valli had aangedaan, dan was dat echt spetterend geweest...!

afbeelding van Carmen

Carmen

donderdag 21 nov 2013 - 10:21

Royal Ellen, dat met die schoentjes dacht ik nou precies hetzelfde! Zo elegant met die dunne riempjes.

afbeelding van BeccaD

BeccaD

donderdag 21 nov 2013 - 09:42

Heeft ze haar wenkbrauwen nou heel donker aangezet of lijkt dat maar zo? Ziet er een beetje vreemd uit.
De jurk is idd prima voor daar, maar mag wat mij betreft daarna ook in de privé-collectie, kapsel is idd prachtig zo!

afbeelding van Carmen

Carmen

donderdag 21 nov 2013 - 09:42

De kleuren en de stof zijn erg mooi en het is prima voor de gelegenheid. Toch loop ik er niet warm voor. Het model is ook zeer onflatteus voor Maxima vind ik. Van mij mag hij in de vakantiekoffer, maar ik zie de jurk liever niet meer bij publieke optredens.

Pagina's

© 2022 ModeKoninginMaxima.nl | Alle rechten voorbehouden | Sitemap | Privacy & cookie policy
Realisatie door TWS Media uit Veenendaal

Realisatie door TWS Media

TWS Media uit Veenendaal is gespecialiseerd in het ontwikkelen van websites. Meer informatie? Bezoek onze website ?