Met een feestavond op het in Festival Village is het kennismakingsbezoek aan Sint Maarten gisteravond al weer afgesloten. Voor de gelegenheid maakte de koningin een goede kledingkeuze door de kiezen voor haar avondjurk van Benito Fernandez, eerder gedragen tijdens het huwelijk van een Griekse prins. Wat mij betreft een schot in de roos, want de jurk past perfect in de sferen van Sint Maarten. In tegenstelling tot de vorige keer werd de jurk ditmaal omlijst door prachtige aquamarijnen uit de collectie van de Oranjekluis. Om haar nek draagt ze een diamanten collier met daaraan de grote aquamarijn, omlijst met bijpassende oorhangers. 

 

Jurk van Benito Fernandez:

Eerder gedragen tijdens het Griekse huwelijk in 2010:

Het diamanten collier dat Máxima draagt is volgens de website DutchRoyalJewels vermoedelijk afkomstig van keizerin Maria Feodorovna en kwam in de koninklijke familie via koningin Sophie. Sindsdien is het veelvuldig gedragen, bijvoorbeeld door Juliana op haar trouwdag. Máxima zagen we er ook al enkele malen eerder mee, maar nog niet in combinatie met de grote aquamarijn. De pendant is eveneens afkomstig uit de kluis van de koninklijke familie en was een geschenk van Bernhard aan zijn Juliana, die in de loop der jaren een hele set juwelen met aquamarijn verzamelde. Hoewel we Máxima nog niet eerder zagen met deze combinatie, zagen we haar al wel enkele malen eerder met de pendant. Bijvoorbeeld bevestigd aan de kleine diamanten strikbroche of bevestigd aan een witgouden collier. 

Máxima met het diamanten collier tijdens Prinsjesdag 2009:

Met de aquamarijnen pendant tijdens het kennismakingsbezoek aan Spanje:

De schoenen die Máxima draagt zijn afkomstig van schoenenontwerper Sergio Rossi en de goudkleurige clutch komt van Bvlgari:

 

Schoenen van Sergio Rossi:

Clutch van Bvlgari:

Foto's met dank aan:

Patrick van Katwijk via www.dutchphotopress.com
Albert Nieboer via www.royalpress.nl 

Niets van deze website mag verveelvoudigd en/of openbaar worden gemaakt door middel van druk, fotokopie, fax, overtypen, opslag in een geautomatiseerd gegevensbestand of anderszins, zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van de beheerders.

 

Reacties


afbeelding van Lauren

Lauren

zaterdag 21 feb 2015 - 12:36

Is een keimooie avondjurk! Perfect voor de gelegenheid
En prachtige juwelen!! Ik had wel liever het kapsel dat ze had tijdens het huwelijk. Dit vindt ik een beetje onverzorgd. Als het met krullen was, was ik helemaal blij!!

afbeelding van Julia23

Julia23

zaterdag 23 nov 2013 - 01:23

Prachtige jurk!

afbeelding van Royal Ellen

Royal Ellen

woensdag 20 nov 2013 - 12:01

Geweldig!!! Zo blij dat ze deze jurk herdragen heeft! Een van mijn lievelingsjurken voor een "mooi weer avond gelegenheid"!! Heel mooi en feestlijk. Ik vind wel de grote pendant aan de ketting wat te veel van het goede in dit geval.

afbeelding van Henny

Henny

vrijdag 15 nov 2013 - 15:16

PRACHTIG! Past helemaal in de sfeer van St. Maarten en de gelegenheid. Ook de sieraden kleuren mooi mee met haar jurk.

afbeelding van Maike

Maike

vrijdag 15 nov 2013 - 16:35

En zo is het Henny!

afbeelding van Zara 2

Zara 2

zaterdag 16 nov 2013 - 09:41

Helemaal mee eens!

afbeelding van Willem van Duin.

Willem van Duin.

donderdag 14 nov 2013 - 22:18

Dit vind ik een mooie avondjurk met mooie juwelen,en een mooie chlutch. Alleen ben ik niet zo weg van deze schoenen,maar voor een warm gebied als dit,kunnen ze wel.

afbeelding van AnnekeM

AnnekeM

donderdag 14 nov 2013 - 21:31

Wauw wauw wauw! Wat een geweldige keus!
Jurk, juwelen en schoenen allemaal even mooi!
Wat een geweldige keuze, dit past helemaal bij onze sprankelende koningin Máxima! Dit belooft nog veel voor dit bezoek. Fijn het herdragen van deze mooie outfit. Hoop dat er nog heel veel volgen.

afbeelding van Annelie

Annelie

donderdag 14 nov 2013 - 16:37

Wat een leuke en frisse jurk vind ik dit! Ik had er wel graag een mooie stola van chiffon oid overheen gezien.
Het viel mij gisteren ook al op dat haar gezicht van onderen bij de kaak en rond die streken wat voller en breder leek. We weten natuurlijk niet of ze aan botox doet, maar ik hoop het niet. Ze ziet er zonder toch ook prima uit? Een smaller gezicht vind ik haar trouwens veel mooier staan.

afbeelding van Myrte

Myrte

donderdag 14 nov 2013 - 16:35

Ik hoop dat ze haar paars/groene creatie van Graciela Naum bij zich heeft danwel de rood/paarse versie ervan (die ze kennelijk droeg tijdens een privéfeest).

afbeelding van hanna

hanna

donderdag 14 nov 2013 - 16:20

Ik hoop dat Máxima de jurk die ze bij het huwelijk van prins Albert en Charlene droeg, gaat dragen!! Hij is echt prachtig!!!

afbeelding van Carine

Carine

donderdag 14 nov 2013 - 16:06

Ik ben het met Maxi eens. De weblog wordt er pittiger en leuker op met zo nu en dan een beetje kritiek.Het zijn gewoon mensen en we hoeven hen niet als goden te zien. Dar komt erg dweperig over. Ik vind de weblog heel mooi en Josine steekt er heel veel tijd in. Mijn complimenten. Ik vond WA er gisteren voor het eerst sinds lange tijd, ontspannen uitzien. Staat hem goed.

afbeelding van Nelleke

Nelleke

donderdag 14 nov 2013 - 16:39

Ja, dat bedoel ik Maxi en Carine. Ik kan me een modespecial herinneren in de Grazia, ter ere van de troonswisseling. Daarin leverde Josine ook een mooie bijdrage en waren er ook 2 anderen die een bijdrage leverden. Door de combinatie van kritisch met lof heb ik er erg van genoten.

afbeelding van Jacobiene

Jacobiene

donderdag 14 nov 2013 - 15:56

Super!! Wat weer een prachtig geheel! Ik vind WA er wel mooi uitzien, hij houdt vast aan z'n eigen stijl en dat vind ik toch mooi. Kleur van z'n overhemd matcht met de jurk van Maxima dus voor mij een geslaagde outfit. Deze jurk zwiert heel mooi met Maxima mee, dat stralende gezicht erbij...wat mooi dat ze zo Nederland vertegenwoordigen!
En die aquamarijnen pendant...maakt het compleet, wat staat dat toch mooi. In Griekenland vond ik haar haar ook mooi zitten...maar een keer iets anders is ook leuk.
En idd Josine...hartelijk bedankt voor iedere dag weer de mooiste blogjes...voelt als 'n kadootje om even snel naar je blog te kijken!

afbeelding van Els

Els

donderdag 14 nov 2013 - 15:28

In je overzicht van avondjaponnen (kan het item niet meer vinden) stond een prachtige zwarte japon van een Amerikaans? ontwerper. Dacht Oscar de la Renta. Hij vwas one shoulder met een prachtig sieraad. Weet je welke ik bedoel, Josine? Die zou ik graag nog eens zien.

afbeelding van Carmen

Carmen

donderdag 14 nov 2013 - 16:27

Die is van Ralph Lauren. En inderdaad mooi. Oscar de la Renta is overigens Dominicaans :)

afbeelding van Coosje

Coosje

donderdag 14 nov 2013 - 15:09

Ik hoop nog wel op een spectaculair nieuw item. Hoop dat ze nog een keer uitpakt met een avondjurk Jan Tamineau. Als recycle-avondjurk hoop ik dat ze de gebloemde Valentino nog eens draagt, die ze op de vooravond van het huwelijk van Victoria en Daniel aan had, of de lichtroze a-symmetrische Valentino die ze (volgens mij) aanhad bij het huwelijk van Fredrik en Mary van Denemarken.

afbeelding van Meike

Meike

donderdag 14 nov 2013 - 15:06

Van mij mag ze de jurk met strik wel aan die ze pas aanhad,ik vind hem namelijk super mooi,met daarbij haren opgestoken zoals bij de rode avondjurk van de kroningsdag (die mag ze trouwens ook wel aandoen) en met een simpel accesoire in haar haar .

afbeelding van Josine Droogendijk

Josine Droogendijk

donderdag 14 nov 2013 - 14:43

Laten we gewoon terugkeren naar het oorspronkelijke onderwerp: de kleding en accessoires van Máxima. Welke avondjurk verwachten jullie de komende week nog meer terug te zien?

afbeelding van Nelleke

Nelleke

donderdag 14 nov 2013 - 16:46

Ik hoop de one shoulder met blauwe print jurk van Caroline Herrera te zien en die paarse met rode bloem en ook de one-shoulder jurk die Maxima volgens mij tijdens het staasbezoek van januari 2013 aan Singapore aanhad. Ik dacht dat die van Fernandez was maar dat weet ik niet zeker.

afbeelding van Carmen

Carmen

donderdag 14 nov 2013 - 14:48

Is dan wel geen avondjurk, maar ik hoop op het oranje jurkje dat ze in Monaco droeg. Ik vind dat echt prachtig staan en is ook geschikt voor de warme Antillen.

afbeelding van AnnekeM

AnnekeM

donderdag 14 nov 2013 - 21:33

Dat is ook 1 van mijn favorieten en past helemaal bij een bezoek aan de Caraïben.

afbeelding van Coosje

Coosje

donderdag 14 nov 2013 - 13:54

Wel of geen botox, moet ze toch lekker zelf weten? Als ik altijd zo ontzettend onder de loep genomen werd, zou ik er misschien ook wel iets aan doen. Je kan er beter jong mee beginnen als er nog maar subtiele veranderingen nodig zijn of al beginnen als de boel aan het vervallen is, dan wordt ze amper herkent (hmm, misschien wel een tip voor haar hahaha).

Fantastische jurk!! Saldo van gedragen kleding versus nieuwe kleding is trouwens ook 3-0, arme mens kan ook niet snel iets goed doen. Vind het minpunt dan het vreselijk slobberpak van de koning. Hoe moeilijk is het om een paar goede maatpakken aan te schaffen. Snap niet waarom niemand dit verteld.

afbeelding van Romy

Romy

donderdag 14 nov 2013 - 13:02

Wow, Maxima ziet er echt prachtig uit. En tot nu toe allemaal herdragen kleding. Top! Ook Willem Alexander ziet er lekker zomers uit;).

afbeelding van Maxi

Maxi

donderdag 14 nov 2013 - 15:45

Altijd goed bij Maxima: Benito Fernandez. Op de een of andere manier staan zijn ontwerpen haar beter dan die van Natan of Tamineau. Qua haar gezicht: ik heb gehoord dat ze een ooglift heeft gehad en je ziet aan haar expressie ook al een aantal jaren dat ze regelmatig botox gebruikt. Dat er nog wat rimpeltjes te zien zijn, staat daaraan niet in de weg. Botox is geen rimpelvuller en een filler kun je ook selectief gebruiken( ik denk dat ze soms ook fillers gebruikt). Hoe dan ook: ik vind een en ander afbreuk doen aan Maxima's uiterlijk en expressie. Liever een natuurlijke koningin met rimpels, dan een onnatuurlijke met minder rimpels. Ze was mooi genoeg van zichzelf. Leggen we teveel druk op haar of doet ze dat zichzelf aan?

afbeelding van Nelleke

Nelleke

donderdag 14 nov 2013 - 12:44

Helemaal mee eens!

afbeelding van Marianne Rietjens

Marianne Rietjens

donderdag 14 nov 2013 - 12:07

Ofschoon ik vind dat ze mooiere avondjurken heeft dan deze, vind ik deze jurk heel geschikt voor de sfeer en het klimaat op Sint Maarten. Mooi gecombineerd met de juwelen, schoenen en clutch.

afbeelding van Hlena

Hlena

donderdag 14 nov 2013 - 11:43

Willem Alexander draagt een dun zomerpak, ik vind het hem mooi staan. En Maxima, prachtig, ondanks haar ""vermeende""
botox!!!!!

afbeelding van Willie

Willie

donderdag 14 nov 2013 - 11:42

In tegenstelling tot de meesten behoord deze jurk op zich niet tot mijn favorieten maar in deze sfeer op een tropisch eiland een prima keuze en het staat haar fantastisch en de juwelen erbij: super! En wat zien ze er heerlijk ontspannen uit. Alexander zo zonder stropdas, ik vind het prima en hoewel ik hem ook graag in een mooi zomers pak zou zien ben ik al blij dat hij niet alleen donkere pakken draagt. Benieuwd naar vandaag weer.
Je was er vroeg bij Josine, compliment hoor. Je hebt het druk zo de komende weken maar wel geweldig leuk toch?

afbeelding van Josine Droogendijk

Josine Droogendijk

donderdag 14 nov 2013 - 11:52

Ja, manlief moest om 6 uur op de zaak zijn en aangezien ik altijd zijn brood smeer (lief he, haha) was ik op vroeg op, dus gelijk maar aan het werk gegaan.

afbeelding van Willie

Willie

donderdag 14 nov 2013 - 12:12

Zo, dat is zeker lief, hij boft met jou maar dat weet hij vast zelf ook;-)

afbeelding van jeannine

jeannine

donderdag 14 nov 2013 - 11:41

ik denk niet dat maxima botox gebruikt, ik zie ook soms andere trekken maar dit is hormonaal dat zie je ook bij vb zwangerschap het is niet dat ze zwanger is maar de maand cyclus of verandereing van voorbehoedsmiddel maar zeker geen botox dat is volgens mij anders en ze is wel verstandiger dan dat
ik ken meerdere vrouwen die zelfs hormonaal reageren reageren op volle maan of geen maan ,

afbeelding van Emmy

Emmy

donderdag 14 nov 2013 - 11:32

Ik vind dat maxima mooiere jurken heeft, maar hij past wel goed in de context daar!
Grappig, meestal ben ik het wel met het gros hier eens. Leuk, dat jullie zo genieten!

afbeelding van Anna

Anna

donderdag 14 nov 2013 - 10:53

Wat is toch een beeldige jurk. En zoals gewoonlijk straalt ze weer.Prachtige sieraden ook. Alexander mag wat mij betreft ook eens een zomers pak gaan dragen. Zo met open overhemd en MET jasje vind ik het absoluut niet mooi.Laat dat jasje uit, doen ze allemaal in de tropen.Ook een "mannennek"wordt er met de jaren niet mooier op.
Josine, wat weer een geweldig blog.Mijn complimenten!!!!!

afbeelding van Agnes

Agnes

donderdag 14 nov 2013 - 10:48

Geweldige avondjurk!! Deze stond in mijn top 10 op nummer 11 :-). Ik vond het haar in Griekenland wel heel erg gaaf met die krullen, maar nu vooral de juwelen weer heel goed gekozen erbij. Josine; had ze aan haar linkerhand ook nog een ring aan? En weet je welke armband ze draagt? Ik heb zo'n zin in deze hele Antillen reis. Ik blijf je log dagelijks volgen hoor Josine!

afbeelding van Alie

Alie

donderdag 14 nov 2013 - 10:45

In een woord SUPER.

afbeelding van Josine Droogendijk

Josine Droogendijk

donderdag 14 nov 2013 - 10:36

Ik hou normaal gesproken ook niet zo van tenen onder een jurk, maar in deze sfeer en bij deze jurk vind ik het op de een of andere manier kunnen. Net als het nonchalante kapsel, dat veel beter past bij de avond dan een keurige chignon.

afbeelding van Myrte

Myrte

donderdag 14 nov 2013 - 10:24

'k Heb dit altijd al zo'n mooie jurk gevonden. Leuk dat ze 'm weer draagt. De combinatie met de juwelen maakt het iets formeler dan in Griekenland. Prima en erg koninklijk voor deze gelegenheid! Ik houd dan zelf alleen niet zo van zoveel tenen in beeld.

afbeelding van Josine Droogendijk

Josine Droogendijk

donderdag 14 nov 2013 - 09:42

Dank voor alle bedankjes ;) Ik geniet er zelf ook van.

afbeelding van Elsfiederels

Elsfiederels

donderdag 14 nov 2013 - 09:34

Genieten dit! Helemaal Maxima, da tropische tintje past echt bij haar. Tjonge wat past die prachtige aquamarijnen pendant ook mooi bij de japon. Josine, dank je voor de snelle, leuke blogs.

afbeelding van Christa

Christa

donderdag 14 nov 2013 - 09:27

Ik ben heel blij! Wat een mooie combinatie van jurk en sieraden! Dank Josine voor de leuke blogs! ;-))

afbeelding van sofia

sofia

donderdag 14 nov 2013 - 09:25

Leuk dat ze deze jurk weer draagt.Een prima keuze voor deze avond. Prachtige sandaaltjes!
WA ziet er wat gewoontjes uit. Een mooi crèmekleurig pak met een moderner hemd was beter geweest .Soms zou het toch wel leuk zijn als ze de kleding meer aan elkaar aanpasten.

afbeelding van Geertje58

Geertje58

donderdag 14 nov 2013 - 09:24

Prachtig in één woord...en ik denk als Maxima botox zou hebben gehad dat ze dan ook geen rimpeltjes in haar voor hoofd zou hebben en wat te denken van de kraaienpootje,s bij haar ogen..Jurk sieraden alles mooi plaatje ,Ook onze koning heeft eindelijk eens een wat strakkere broek aan ipv van die wijde die hij normaal draagt ,alhoewel ik de kleur ook wat saai vind..

afbeelding van Sanne

Sanne

donderdag 14 nov 2013 - 09:14

Wat een mooie koningin hebben we toch! Ze ziet er schitterend uit! Goed gekozen jurk en zeker mooie juwelen! Hier wordt ik wel blij van! :) Ben benieuwd naar wat ze vandaag op Saba zal dragen!

afbeelding van Magda

Magda

donderdag 14 nov 2013 - 09:03

Ik heb filmpje van de NOS bekeken. Ja de jurk is prachtig! Maar....Wat zat er nu in dat cadeau????? Josine weet jij dat? Of ben ik nu heel erg nieuwsgierig?

afbeelding van Manon74

Manon74

donderdag 14 nov 2013 - 08:59

Super om deze jurk weer te zien! Goede keus.

afbeelding van Becca d

Becca d

donderdag 14 nov 2013 - 08:57

Eens! Ook ik zie iets anders aan haar gezicht. De jurk vind ik prachtig!! Een van mijn favorieten maar als ik de foto's zo zie vraag ik me af of hij zo prettig draagt. Het bovenstuk lijkt me erg strak te zitten, maar komt misschien door de foto ik zal eens het filmpje gaan bekijken..:-) maar WA, vreselijk zon grijs pak en dan zon verhit hoofd erboven.. Zoveel mannen dragen mooie (nee geen witte) zomerpakken die zoveel mooier kleden dan dit gefladder..

afbeelding van Magda

Magda

donderdag 14 nov 2013 - 08:46

Maxima ziet er heel vrolijk en feestelijk uit. Goed gedaan met de sieraden. Ik word hier heel blij van. Ik moet wel even kwijt dat enkele dames wel enigzins gelijk hebben voor wat betreft het gezicht van Maxima. Ik zeg NIET dat ze iets heeft laten doen, maar vooral op de eerste foto is haar look heel anders dan we gewend zijn. Ook op een foto waar ze de musical van A.Hazes bezocht zag je hetzelfde effect. Het kan natuurlijk een moment opname zijn.Of dat ze op een andere manier haar make-up op doet. Ik hoop althans niet dat ze aan die troep begint, want dan is het einde zoek en je wordt er echt niet mooier van. Ook denk ik dat ze veel meer foundation gebruikt dan in het begin, terwijl ze dat toch echt niet nodig heeft. Maar goed, al met al ziet ze er weer top uit. En wat zal de koning het warm hebben in zijn pak. Dan hebben de vrouwen het toch wel een stuk makkelijker wat de kleding keuze betreft.

afbeelding van Ilona

Ilona

donderdag 14 nov 2013 - 08:37

Prachtige zomerse jurk, perfect voor deze gelegenheid! Ze ziet er stralend uit.

afbeelding van Jopie

Jopie

donderdag 14 nov 2013 - 08:37

Wow! Super en echt Maxima!

Pagina's

© 2021 ModeKoninginMaxima.nl | Alle rechten voorbehouden | Sitemap | Privacy & cookie policy
Realisatie door TWS Media uit Veenendaal

Realisatie door TWS Media

TWS Media uit Veenendaal is gespecialiseerd in het ontwikkelen van websites. Meer informatie? Bezoek onze website ?