Na een drukke week met de prachtige Prinsjesdagjurk, de borsalino, nieuwe oorhangers en heel veel meer is het nu eindelijk tijd om de winnares bekend te maken van de Prinsjesdagwedstrijd: Jacobiene ten Berge! Jewels with Flair zal contact met je opnemen en de oorbellen naar de versturen. Niet gewonnen? Niet getreurd, er is een troostprijs. Van Jewels with Flair krijgen alle bezoekers van ModekoninginMáxima 7 euro shoptegoed bij een minimale besteding van 35 euro. Dus slag je slag. Kortingscode: Prinsjesdag

Hieronder nog twee foto's van Yoeri, die afgelopen dinsdag op Noordeinde stond. 

(Ik had het idee dat Máxima's haardecoratie niet zo groot was, maar bij het zien van deze foto moest ik toch mijn beeld wat bijstellen.)

Niets van deze website mag verveelvoudigd en/of openbaar worden gemaakt door middel van druk, fotokopie, fax, overtypen, opslag in een geautomatiseerd gegevensbestand of anderszins, zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van de beheerders.

 

Reacties


afbeelding van Yoeri1983

Yoeri1983

maandag 21 sep 2015 - 09:08

Mijn genoegen om deze foto's te delen. Ik heb er vele gemaakt, en eigenlijk is de foto met het haarstuk(je) een 'mislukte' foto. Ik had gehoopt dat ze nog met het gezicht naar mij zou staan toen ik afdrukte, maar de pret was dit jaar uitzonderlijk snel over (mijns insziens). Ik denk dat de Koningin koud gehad heeft hoor! Ik was ook verrast dat de bloemenreeks zo groot was aan de achterzijde. Ik was er niet wild van, maar inderdaad, door de grootte en het feit dat ze in het verleden ook enkele keren koos voor een haarstuk ipv pot+rand van hoed, gaat dit toch ook weer leuk met Maxima's eigen stijl. Toch denk ik dat modiste Fabienne Delvigne deze bloemen ook perfect had kunnen verwerken in een hoed. Maar laat ons de keuze van onze excellente Majesteit maar respecteren. Ze doet het geweldig! (hoor me spreken: onze Majesteit, ze is niet eens mijn Koningin)

afbeelding van Magda

Magda

zaterdag 19 sep 2015 - 18:41

Wat een prachtige foto, complimenten. Geweldige haar-decoratie, schitterrend.

afbeelding van Prinsesjes

Prinsesjes

zaterdag 19 sep 2015 - 08:54

Haha dames. Nee zo creatief was ik alleen in woorden! En gaf dus ook n juichkreet toen ik s avonds voor t eerst foto's zag...! Hoopte toen stiekem al dat ik gewonnen had.

afbeelding van jeannine

jeannine

zaterdag 19 sep 2015 - 08:20

gefeliciteerd Jacobiene ook ik ben benieuwd wat je ontworpen hebt

afbeelding van Marga

Marga

zaterdag 19 sep 2015 - 00:01

Van harte gefeliciteerd Jacobiene met je prijs!! Erg leuk dat we zo met elkaar meeleven. Ik ben benieuwd wat jouw Maxima style gaat worden!!
Wat een prachtige haardecoratoe verder. Jammer eigenlijk dat die toch een beetje verstopt zat. Anders hadden we er meer van kunnen genieten. Nu toch nog even op dd valreep!

afbeelding van Paula

Paula

vrijdag 18 sep 2015 - 20:05

Jacobiene, gefeliciteerd! Ik ben heel benieuwd naar het resultaat!

afbeelding van Emmy

Emmy

vrijdag 18 sep 2015 - 19:40

Gefeliciteerd, Jacobiene!
Goed geraden!!

afbeelding van Prinsesjes

Prinsesjes

vrijdag 18 sep 2015 - 17:44

Super!!! Heel erg blij mee, ik zal ze met veel plezier dragen..(- en ik denk dat mijn dochters ook dankbaar gebruik zullen maken van deze mooie prijs)!
Hartelijk bedankt ook allemaal voor alle leuke reacties.

afbeelding van Magda

Magda

zaterdag 19 sep 2015 - 18:39

Gefeliciteerd Jacobiene! Veel draag plezier.

afbeelding van The World of Royals

The World of Royals

zaterdag 19 sep 2015 - 11:00

Gefeliciteerd Jacobiene! Geniet er van!

afbeelding van Siobhan

Siobhan

vrijdag 18 sep 2015 - 17:44

Wow goede foto Yoeri! Zo n foto heeft voor zover ik heb kunnen zien in geen enkele krant of site gestaan! We zien t nu pas goed voor t eerst!
En we zien nu pas hoe mooi! Well done JT! En bravo Maxima dat ze kiest voor afwisseling op Prinsjesdag.
Wat ook geldt voor Laurentien trouwens, ook elk jaar weer een andere stijl

afbeelding van AnnekeM

AnnekeM

vrijdag 18 sep 2015 - 17:14

Gefeliciteerd Jacobiene!
Wat leuk om de foto van de mooie bloemen te zien! Geraffineerd bij deze outfit, niets te veel, maakt er een spannend plaatje van!

afbeelding van Dianne

Dianne

vrijdag 18 sep 2015 - 16:45

Gefeliciteerd jacobiene!
En wat n super mooie fotode bloemen in Máxima dr haren! !! Zo goed heb ik het nog niet kunnen bewonderen! !

Wanneer zal de uitslag bekend worden van de vorsten ontwerp wedstrijd? Ben ok wel heel benieuwd naar die uitslag! !!!

afbeelding van Sjanine

Sjanine

vrijdag 18 sep 2015 - 16:45

Yesssss, bedankt yoeri!! Ik wilde graag een close- up van het kapsel en rekende er niet meer op... En nu kijk ik hier op de site en heb jij er voor gezorgd!! Wat een prachtige haardecoratie!! Heel mooi... En gefeliciteerd jacobiene!!

afbeelding van Annelie

Annelie

vrijdag 18 sep 2015 - 16:22

Gefeliciteerd, Jacobiene! en wat een leuke foto´s Yoeri! Ik dacht ook dat het haarstukje uit 1 of een paar bloemen bestond, maar het blijkt dus veel groter te zijn. Zoiets heeft ze toch ook met zwarte veren? Die droeg ze volgensmij bij de herdenking voor de aanslag op koninginnedag in 2009(herdenking in 2010).

afbeelding van orchidee

orchidee

vrijdag 18 sep 2015 - 15:52

Wat is dat mooi!!
Een heel bijzondere japon, want dit kon je toch niet meer gewoon een "jurk" noemen, prachtig opgestoken haar en een beeldschone haardecoratie. Een hoed zou hierbij echt veel te veel zijn naar mijn mening. Wat het gekost heeft?? Wat maakt het uit. Ze krijgen een salaris en daar moeten ze het mee doen. Zolang ze niet om meer vragen, zie ik toch heel erg graag deze prachtige creaties van JT.
Het zet Nederland echt op de kaart. Ik ben benieuwd wanneer we deze japon weer zullen zien. Ze zijn al in Japan geweest, en deze in China aandoen lijkt me niet gepast. Dit is er zeker een die onze kindskinderen later in een museum zullen kunnen bewonderen.

afbeelding van Lowie1984

Lowie1984

vrijdag 18 sep 2015 - 15:46

Gefeliciteerd Jacobiene!
WOW wat is de decoratie in haar haren prachtig! Ook weer een waar kunstwerkje! Heeft JT die ook gemaakt of vraag ik nu naar info die al bekend was?

afbeelding van Josine Droogendijk

Josine Droogendijk

vrijdag 18 sep 2015 - 16:03

Ja, komt ook van Jan Taminiau :)

afbeelding van Iris

Iris

vrijdag 18 sep 2015 - 15:06

Wow, wat super allemaal! Van harte gefeliciteerd Jacobiene! En nu wachten we op een foto van jou in Maxima stijl met de oorbellen natuurlijk! En bedankt voor de kortingsbon, geeft toch aanleiding om even op de site te snuffelen! ;-))
De haardecoratie was inderdaad prachtig, wat een mooie foto ervan!

afbeelding van Eftichia

Eftichia

vrijdag 18 sep 2015 - 17:12

Ik sluit me graag aan bij deze reactie!

© 2021 ModeKoninginMaxima.nl | Alle rechten voorbehouden | Sitemap | Privacy & cookie policy
Realisatie door TWS Media uit Veenendaal

Realisatie door TWS Media

TWS Media uit Veenendaal is gespecialiseerd in het ontwikkelen van websites. Meer informatie? Bezoek onze website ?