Op Paleis het Loo wordt vanmiddag de zoon van prins Floris en prinses Aimée gedoopt. Zoals gebruikelijk is de gehele koninklijke familie aanwezig en ontbreekt ook het gezin van koning Willem-Alexander en koningin Máxima niet. Op de eerste foto's is te zien dat de koningin gekleed gaat in een bekende japon van modehuis NATAN. 

Foto met dank aan Rick Evers van Vorsten:

Foto's met dank aan Josee:

Japon van modehuis NATAN:

Japon zagen we eerder in Rome, oktober 2014. 


Foto met dank aan WFP Europe

Meer beeld en informatie zal later vandaag of morgen volgen. 

Niets van deze website mag verveelvoudigd en/of openbaar worden gemaakt door middel van druk, fotokopie, fax, overtypen, opslag in een geautomatiseerd gegevensbestand of anderszins, zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van de beheerders.

 

Reacties


afbeelding van Doro

Doro

zondag 16 nov 2014 - 11:48

wat jammer dat ze meisjes zo uniform gekleed gaan. VInd het vooral een beetje sneu voor Amalia. Als je dan de nichtjes ziet die allemaal een eigen jurkje aanhebben.
vind het wel opvallend dat ook Anna en Isabella er zo ouderwets bijlopen. Er zijn toch genoeg feestelijke rokjes te vinden voor hun leeftijd die net wat eigentijdser zijn?

afbeelding van elise1

elise1

maandag 10 nov 2014 - 21:33

Ik zie gewoon leuke, gezellige familiefoto's van een familie die heel betrokken bij elkaar is. Mooi om te zien. En wat iedereen op zo'n dag aandoet is privé denk ik. Dus van mijn kant geen commentaar. Dat bewaar ik voor als Maxima én de familie 'in functie' zijn. Dan representeer je je land en dan maakt het meer uit hoe je voor de dag komt.

afbeelding van Nelleke

Nelleke

maandag 10 nov 2014 - 20:37

Ik kijk met gemengde gevoelens naar dit soort kiekjes. Het meerendeel van het electoraat wil een monarchie en de arme prinsesjes moeten iedere keer als een soort porseleinen popje tevoorschijn komen. Ik vind Alexia zoals altijd het beste gekleed. Amalia staat een huidkleurige panty niet, daar lijkt ze nog molliger door dan ze al is (en nee, niemand heeft zichzelf gemaakt, dat besef ik mij). Had haar eerder een mallot in zwart of grijs laten dragen. Ik vind, nu de prinsesjes ouder worden, ook zo tuttig dat ze nog steeds soortgelijk gekleed worden. Zelfs Laurentien doet dat met haar kids niet.

afbeelding van Lisanne

Lisanne

maandag 10 nov 2014 - 17:07

Maxima heeft ook een cape aan. Weetje waar die van is. Ik vind de jurk bij nader inzien echt niet zo geweldig leuk...

afbeelding van Annelie

Annelie

maandag 10 nov 2014 - 17:02

Wat een leuke familieplaatjes zijn dit! Ze zien er allemaal ook prachtig uit.
Vooral Floris, Aimée en hun kinderen.
Alleen vind ik het jammer dat Amalia en Alexia niet een donkere maillot/panty aan hadden, net als mama en Ariane.
Leuk dat Máxima dit jurkje al zo snel weer herdraagt!

afbeelding van Agnes

Agnes

maandag 10 nov 2014 - 15:52

Wat leuk om iedereen weer eens te zien! De kids van Annette en Marilene zijn ook echt al groot geworden. Dametjes zijn het al, time flies. Ik vind WA er netjes uit zien, Maxima prima en de kindjes hmm ik weet het niet. De jasjes zijn niet mijn smaak. Ik vind Ariane echt de leukste van het stel. Ze is ook het leukst gekleed. Verder vind ik Annette echt super geweldig, wat een leuke smaak heeft zij. Stylish en hip! Happy gezin zo samen. Aimee is heel netjes en ze is idd erg knap, dit ensemble benadrukt wat mij betreft niet haar sterkste punten. Maar omdat ze zo mooi en slank is kan ze het zeker hebben. De oud koning straalt, ze lijkt wat afgevallen en ik vind het haar mooi staan. Margriet ook helemaal leuk gekleed. Kortom; ik vind de volwassenen eigenlijk leuker gekleed dan de meeste van de kids. Het is allemaal een beetje stijf en netjes, kinderen van die leeftijd kun je toch een stuk leuker kleden lijkt mij.

afbeelding van Helena

Helena

maandag 10 nov 2014 - 11:24

Ik ben eigenlijk wel blij, dat je er niet zo opgedirkt bij hoeft te lopen. Ik houd er wel van dat de kleuren bij elkaar passen, maar dat is mijn ding.
Vroeger was het bij mij zo en ik weet van meerdere vriendinnen, dat je dacht, o jee, heb ik wel het goede aan, past dat wel bij die gelegenheid, is het niet te, of is het niet te eenvoudig.
En nu mag je aan doen wat je wilt, heerlijk die vrijheid.

afbeelding van Sofia

Sofia

maandag 10 nov 2014 - 11:02

Ineke.Hoe je jezelf kleed is toch nooit een verplichting??? De mode dicteert een bepaald beeld en het is nog altijd aan het individu of je dat volgt of niet.Er zijn hooguit gelegenheden waarbij men wordt gevraagd in een bepaalde stijl te komen.En ja daar ben ik weer, de etiquette zorgt er voor dat je geen al te grote blunders maakt als je jezelf ergens moet presenteren.

afbeelding van pdbakker2546

pdbakker2546

maandag 10 nov 2014 - 10:48

Ineke dat is ook zo maar ik denk er toch nog vaak aan terug die goeie oude tijd.

afbeelding van Josine Droogendijk

Josine Droogendijk

maandag 10 nov 2014 - 10:36

Ik denk dat de kledingstijl van een gemiddelde Nederlander steeds meer casual wordt en dat is inderdaad jammer. Soms zou ik best terug willen naar de tijd van mantelpakjes en hoedjes :)

afbeelding van pdbakker2546

pdbakker2546

maandag 10 nov 2014 - 10:42

Josine ik ook en denk nog vaak terug aan die tijd toen we hoedjes en mantelpakjes droegen.
Je haar torenhoog toupeerde o,ja en niet te vergeten handschoenen.

afbeelding van Sofia

Sofia

maandag 10 nov 2014 - 10:18

Pffff pak van mijn hart. Heb ik gelukkig toch niet zo vreselijk overdreven door te zeggen dat ik de losse haren van de prinsesjes slordig vind.

afbeelding van pdbakker2546

pdbakker2546

maandag 10 nov 2014 - 10:13

Sofia helemaal met je eens en we mogen toch schrijven wat onze mening is?

afbeelding van Sofia

Sofia

maandag 10 nov 2014 - 10:19

Nou volgens anderen niet.

afbeelding van pdbakker2546

pdbakker2546

maandag 10 nov 2014 - 10:47

SofIa gewoon blijven schrijven hoor.

afbeelding van Sofia

Sofia

maandag 10 nov 2014 - 11:13

pdbakker.Zeker weten!

afbeelding van Kaatje

Kaatje

maandag 10 nov 2014 - 10:36

Dat valt toch wel mee? Ik ben het nu niet met jullie eens, maar vind het toch altijd aardig om te lezen hoe iedereen een andere mening heeft steeds.

afbeelding van pdbakker2546

pdbakker2546

maandag 10 nov 2014 - 10:45

Kaatje zo hoort het ook een menig van een ander respecteren en er op reageren vind ik prima zolang het vriendelijk gebeurt.

afbeelding van pdbakker2546

pdbakker2546

maandag 10 nov 2014 - 09:58

De foto`s op PPE uitgebreid bekeken .De jurk van Maxima prima maar de prinsesjes wat betreft de kleding zeer onflatteus en ik ben het met Coosje eens hun haardracht is onverzorgd.
Prinses Margaritha ziet er heel verzorgd uit een ook de dochtertjes.
Prinses Aimee zoals altijd perfect gekleed alleen vind ik het allemaal wel erg zomers, maar goed het is een doopfeest.
Prinses Laurentien voor haar doen erg rustig gekleed alleen snap ik die bruine laarzen niet. De zwarte panty van haar dochtertje staat niet mooi helemaal geen panty`s voor zulke jonge meisjes.
Een enig stel vind prins Bernhard en prinses Annette en ook hun kinderen zijn er heel leuk uit.Ik ben toch een fan van de kledingstijl van Annette.
Prinses Margriet is zoals altijd weer door een ringetje te halen en prinses Beatrix zag er in die suède cape geweldig uit. Erg jeugdig en ontspannen.
Prinses Anita en haar gezin ook goed gekleed alleen een iets langere rok was mooier geweest gezien haar toch wel stevige benen.
Ach ze zien er natuurlijk op hun manier allemaal prima uit maar een mens mag nu eenmaal graag ergens over zeuren

afbeelding van BeccaD

BeccaD

maandag 10 nov 2014 - 09:13

Aimee ziet er idd prachtig uit! En wat een prachtige meisjes ook! Ik ben absoluut niet van kinderen in dezelfde outfits maar bij kleine meisjes staat het echt nog wel schattig.. Ik verbaas me er ook over dat Amalia en alexia dat nog willen, zo jut en jul (alhoewel er misschien binnenskamers ook wel strijd over wordt gevoerd net als in bijna elk gezin :-)
En maxima heeft deze haarlook wel ontdekt zeg.. Ik vind dit echt een meisjes look en let's face iT.. Een meisje is ze echt niet meer..

afbeelding van Imke

Imke

maandag 10 nov 2014 - 08:32

Aimee draagt een prachtig romantisch pakje. Het is leuk plaatjes kijken, maar ik betrap me ook op de gedachte: wat raar eigenlijk, die interesse voor hoe de familieleden in de zoveelste graad van de koning eruit zien...

afbeelding van Magda

Magda

maandag 10 nov 2014 - 09:04

Komt denk ik doordat ze familie zijn..... Dat trekt toch op de een of andere manier. Maar Aimee ziet er echt mooi uit.

afbeelding van Imke

Imke

maandag 10 nov 2014 - 18:58

Ja, dat heeft er vast mee te maken, het is altijd leuk om te zien hoe kinderen groter worden etc. Toch, eigenlijk zijn het natuurlijk doodgewone mensen, dus dat maakt het toch een beetje raar dat we zo benieuwd zijn wat ze dragen naar een doopplechtigheid ;)

afbeelding van Pien

Pien

maandag 10 nov 2014 - 08:21

Het valt mij op dat prinses Beatrix er zo mooi en ontspannen uitziet.
Ze lijkt ook wat slanker.

afbeelding van Julielovemaxima

Julielovemaxima

maandag 10 nov 2014 - 06:41

En wat blijft Aimee toch ook een super knappe vrouw evenals haar kinderen

afbeelding van Julielovemaxima

Julielovemaxima

maandag 10 nov 2014 - 06:39

Alle kindjes zijn leuk gekleed , behalve de 3 prinsesjes .
Heel stijf met die jassen .

afbeelding van Iris

Iris

zondag 09 nov 2014 - 23:09

De kinderen van Floris en Aimee zijn zo zomers gekleed! Vreemd vind ik dat!

afbeelding van Carmen

Carmen

zondag 09 nov 2014 - 22:07

Vind ik dat alleen maar, of ziet prinses Anita er steeds knapper uit? Ik vind echt dat ze mooier is dan ooit en wat een prachtig figuur heeft ze!

afbeelding van Magda

Magda

zondag 09 nov 2014 - 21:53

Leuk om de vele families weer eens te zien. Fijn dat ook prins Bernhard er bij was. Jammer dat de drie prinsesjes weer hetzelfde gekleed gaan, voor wat betreft de jassen. Daar zijn ze toch echt onderhand te oud voor. Zelfs mijn man zegt dat, nou en dat wil wat zeggen! Haha . Wat zag prinses Beatrix er geweldig uit.

afbeelding van Merel

Merel

zondag 09 nov 2014 - 21:36

Annet springt er uit, geweldig, lekker in een leren legging naar een doop, dat vind ik nou leuk.
Jurkje van Maxima vond en vind ik niet mooi, qua print en mouwen.
De kinderen zijn allemaal prachtig, voel geen behoefte hun uiterlijk te bekritiseren.

afbeelding van Denise

Denise

zondag 09 nov 2014 - 21:08

Precies, alle meisjes van die leeftijd lopen met los haar. En die jassen vind ik heel leuk.

afbeelding van Helena

Helena

zondag 09 nov 2014 - 20:48

O, nee he, nu zijn de haren van de meisjes ook al niet meer goed. Je moet al die meisjes eens bekijken bij de scholen, of eigen dochters, allemaal lang haar,sorry dit gaat mij te ver.

afbeelding van Sofia

Sofia

zondag 09 nov 2014 - 19:57

Leuk de hele familie zo bij elkaar.Prinses Beatrix zag er geweldig uit. De 3 prinsesjes vind ik vaak zo slordig ogen. Vooral met dat losse haar. Mooie jasjes zo te zien.

afbeelding van Henny

Henny

zondag 09 nov 2014 - 19:38

Wat leuk om de hele familie bij elkaar te zien en dan in een feestelijke setting. :))
Prins Bernhard ziet er goed uit en wat geweldig dat hij er bij kan zijn. Het had heel anders kunnen zijn.
Amalia in een vleeskleurige dikke panty ? Wat jammer. Is toch niet mooi!
Wat zijn al die kinderen groot geworden.

afbeelding van Sanne

Sanne

zondag 09 nov 2014 - 19:54

Ik denk dat de panty van Amalia dun is, en huidskleurig. Ze heeft waarschijnlijk nog best bruine benen. Maar de maillot of panty van Alexia is in mijn ogen véél minder mooi: lichtroze!! Ook een lichtroze jurkje, wat in mijn ogen een te lichte kleur is voor haar, ze lijkt er erg bleek door. Amalia ziet er wel stralend uit trouwens! Ze wordt echt al een grote dame!

afbeelding van Henny

Henny

zondag 09 nov 2014 - 20:42

Persoonlijk vind ik een panty voor zo'n jong meisje nooit mooi, ook al heeft ze bruine benen. Een maillot in deze tijd van het jaar is veel leuker en vlotter. Maar dat is mijn persoonlijke mening.

afbeelding van Sanne

Sanne

zondag 09 nov 2014 - 21:43

Daar ben ik het helemaal mee eens!
De maillot van Ariane vind ik mooier dan die van haar grote zussen! En ik denk dat je toch gelijk had, de panty van Amalia lijkt toch donkerder dan ik dacht...

afbeelding van Wilma

Wilma

zondag 09 nov 2014 - 19:09

Ja,leuke foto,s op PPE!
Leuke gezinnen allemaal!
Wat zag Aimee er geweldig uit,prachtig kapsel ook,zeker ook haar dochtertjes.
Anita,Marilène,Annet,geweldig ook en wat een leuke kinderen allemaal.
Marguerita ook fraaie kleding en wat een lieve dochtertjes heeft ze.
Laurentien,prachtig en leuke kinderen,wat heeft Eloise veel haar....
Ons koninklijk gezin vond ik het minst van allemaal,op de koning na dan...
Ik weet niet wat ik van de drie prinsesjes moet zeggen...zwarte jasjes met een wit(wollen?)kraagje.....zelf vind ik het niet mooi.Kan geen oordeel over de jurkjes geven.....alleen dit:alle drie hebben ze de haren van mama Maxima meegekregen....Ariane ging nog wel,maar de andere twee vond ik zeer onverzorgd en piekerig,jammer een leuke haarband doet wonderen en Alexia vond ik veel leuker toen ze nog een boblijn had.Amalia heeft veel teveel haar om het leuk los te dragen.

afbeelding van AnnekeM

AnnekeM

zondag 09 nov 2014 - 18:31

Leuke foto's. De jurk van Máxima vind ik leuk, maar ik snap niet dat de prinsesjes in het zwart gekleed zijn. Dat kunnen ze nog heel lang dragen als ze groter zijn. Ook niet de meest voor de hand liggende kleur voor een feestje ter gelegenheid van een doop. Gelukkig zijn het alleen maar zwarte jasjes en zit er hopelijk iets vrolijks onr.
Super leuk de hele familie bij elkaar te zien.
Op PPE agency staan hele leuke foto's van alle koninklijke gasten.

afbeelding van Lowie1984

Lowie1984

zondag 09 nov 2014 - 17:40

Mooi jurkje!

afbeelding van Julielovemaxima

Julielovemaxima

zondag 09 nov 2014 - 17:15

Leuk

afbeelding van jeannine

jeannine

zondag 09 nov 2014 - 17:00

leuk dat we de foto"s mogen zien
ik vind maxima niet mooi in dit kleedje
ik hou ook niet van de print te grof vind ik

afbeelding van Wilma

Wilma

zondag 09 nov 2014 - 16:27

Alvast een reactie,hoewel ik wacht op duidelijker foto,s....
Altijd leuk om iedereen weer bij elkaar te zien en eindelijk ook weer eens een glimp van de prinsesjes!
Voor zover ik kan zien,vind ik de japon van Maxima niet zo mooi en zeker gezien met het kapsel....
De drie prinsesjes ....kleding kan ik niet zo goed beoordelen,de haren van de meisjes vind ik niet mooi,je kunt bijna hun gezichtjes niet zien,zeker bij Amalia en Alexia....Ariane daar integen staat er monter bij en ook heel zelfverzekerd(is me bij haar al meer opgevallen)... Later meer.....

© 2022 ModeKoninginMaxima.nl | Alle rechten voorbehouden | Sitemap | Privacy & cookie policy
Realisatie door TWS Media uit Veenendaal

Realisatie door TWS Media

TWS Media uit Veenendaal is gespecialiseerd in het ontwikkelen van websites. Meer informatie? Bezoek onze website ?