We have a winner! Met een ruime meerderheid is Máxima's zwarte outfit voor de Nationale Dodenherdenking verkozen tot haar mooiste look van 2020. Een bijzondere keuze voor een bijzonder jaar. 

Niet vaak klopt alles, van de rondvliegende vogels tot de wind die speelt met het haar van de koning, maar op 4 mei was het wél zo. Ik kan me nog goed herinneren hoe ik die avond met kippenvel voor de televisie zat. Getroffen door de toespraak, onder de indruk door de stilte en de lege Dam. Ik ben blij dat de winnende outfit van 2020 iets vertelt over schoonheid én over de omstandigheden van dit jaar. Bedankt voor het stemmen!

De winnende outfit van 2019 zag er heel anders uit. Zoet, sexy en met aandacht voor de gelegenheid. Tijdens het staatsbezoek aan India droeg de koningin namelijk een avondjurk die gemaakt was van een sari. 

In 2018 won een blauwe avondjurk met kleurverloop. Ontwerper: Jan Taminiau. 

In 2017 werd een zwart-witte jumpsuit van Roland Mouret verkozen tot mooiste outfit van het jaar. 

In 2016 won de oudroze robe manteau van Claes Iversen. Hier lees je meer over het kledingstuk. 

Onder de loep: een robe manteau van Claes Iversen | ModekoninginMaxima.nl

In 2015 werd een robe van Jan Taminiau verkozen tot outfit van het jaar. Hier lees je meer over de bijzondere technieken die gebruikt zijn bij het vervaardigen. 

In 2014 won een zwart-witte japon van NATAN. 

En de winnende outfit van 2013 spreekt vast wel voor zich. 

En dan wil ik op deze plaats ook nog een woordje van dank uitspreken. Lieve Medekoninginnen, hartelijk dank voor jullie aanwezigheid en betrokkenheid. Ik heb genoten van alle reacties en de gezelligheid. Ook een speciaal woord van dank aan alle dames en heren die hebben bijgedragen aan het succes van deze site. Zonder jullie had ModekoninginMáxima nooit kunnen blijven draaien in 2020. Patrick van Katwijk, Yvonne van Woudenberg en Albert Nieboer voor de Foto's. Linda, Twor, Edwin en Margot voor de blogs, en uiteraard ook dank aan koningin Máxima voor haar kleurrijke garderobe. Never a dull moment, dank daarvoor. Op naar 2021! 

Niets van deze website mag verveelvoudigd en/of openbaar worden gemaakt door middel van druk, fotokopie, fax, overtypen, opslag in een geautomatiseerd gegevensbestand of anderszins, zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van de beheerders.

 

Reacties


afbeelding van Marjet

Marjet

dinsdag 29 dec 2020 - 20:57

Inderdaad een bijzondere outfit voor een bijzonder jaar. Ik wens alle lezers én de moderators een heel goed en gezond 2021 toe! Dat het een heel mooi jaar mag worden.

afbeelding van Jrn

Jrn

dinsdag 29 dec 2020 - 20:07

Dat deze outfit wint, zegt alles over een niet memorabel modejaar.

afbeelding van Suus

Suus

woensdag 30 dec 2020 - 14:09

Ik denk dat het ons vooral doet herinneren aan het moeilijke jaar voor vele mensen met Corona-zorgen of eenzaamheid.

afbeelding van NikkiRianne

NikkiRianne

dinsdag 29 dec 2020 - 17:59

Allemaal een fijne jaarwisseling! Josine,dank voor de fijne momenten hier in dit bewogen jaar...op naar nieuw jaar met hopelijk veel mooie Máxima momentjes.

afbeelding van Suus

Suus

dinsdag 29 dec 2020 - 10:25

Josine, jij en de andere moderators bedankt voor al jullie werk. En in het bijzonder voor het bewaken van de sfeer zonder onderwerpen af te kappen. Iedereen alle goeds en gezondheid voor 2021 toegewenst!

afbeelding van ImK

ImK

maandag 28 dec 2020 - 17:01

Josine,
Voor jou een woord van dank voor de fijne afleiding in een veelbewogen jaar. Dat was me veel waard. Tevens hartelijk dank voor je deskundigheid, mildheid, vindingrijkheid, positief maar ook kritische blik en altijd stralende lach als ik in een programma zie. Voor jou, je gezin en alle mede Modekoningin-volgers en lezers een goede jaarwisseling.

afbeelding van Siobhan

Siobhan

maandag 28 dec 2020 - 16:47

Wat een mooi rijtje van winnende outfits!

afbeelding van oranjefan

oranjefan

maandag 28 dec 2020 - 16:39

Mooi om de winnende outfits van andere jaren nog eens te zien. Josine, ik wens jou, met je dierbaren, een goede jaarwisseling. Ik verheug me alvast op een nieuw jaar met de mode van Maxima.

© 2022 ModeKoninginMaxima.nl | Alle rechten voorbehouden | Sitemap | Privacy & cookie policy
Realisatie door TWS Media uit Veenendaal

Realisatie door TWS Media

TWS Media uit Veenendaal is gespecialiseerd in het ontwikkelen van websites. Meer informatie? Bezoek onze website ?