De Koning en Koningin Máxima en de minister-president wonen zondagavond 5 mei in Amsterdam het 5 mei-concert bij ter gelegenheid van de afsluiting van de Nationale Viering van de Bevrijding. Het concert vindt traditiegetrouw plaats op en rond de Amstel voor Koninklijk Theater Carré.

Outfit koningin Máxima: rode pantalon en zijden top met geknoopte 'omslagdoek', die vanuit de zijnaad aan de top is bevestigd. Waarschijnlijk hebben we het hier over een ontwerp van Natan, maar de definitieve bevestiging heb ik nog niet binnen. 


Foto: PPE/Vd Werf


Foto: PPE/Vd Werf

~~~~~~advertentie~~~~~~

~~~~~~einde advertentie~~~~~~

Tijdens Koningsdag 2019 zagen we Amalia met een chilipeper-clutch van het label Sarah's bag. De accessoire is blijkbaar weer terug bij de eigenaresse, want Máxima heeft hem vandaag weer bij zich.


Foto rechts: Annemarie de Kunder 

In haar kapsel heeft Máxima twee diamanten strikbroches uit haar eigen juwelencollectie laten bevestigen. 


Foto: PPE/Vd Werf

Niets van deze website mag verveelvoudigd en/of openbaar worden gemaakt door middel van druk, fotokopie, fax, overtypen, opslag in een geautomatiseerd gegevensbestand of anderszins, zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van de beheerders.

 

Reacties


afbeelding van zara

zara

dinsdag 07 mei 2019 - 10:16

Stugge stof lijkt me een noodzaak voor dit model top, anders zou de hele draperie inzakken. Het enige minpuntje is het gebrek aan een duidelijke "taille" waardoor het allemaal wat breed lijkt. Absolute eyecatcher is natuurlijk de kersenrode kleur van het pak; adembenemend mooi! Dit keer bescheiden gecombineerd met wat diamanten sieraden, maar ik zou dit ensemble ook nog graag eens terugzien met grote witte parels erbij, wat lijkt me dat mooi! (En dan een mooie dichte pump erbij met spitse neus.) Verder vind ik de variatie in outfits van de afgelopen officiële dagen erg aantrekkelijk: een speels 'duurzaamheid'-pakje op Koningsdag, stemmige elegant-zwarte kleding met Dodenherdenking, en met Bevrijdingsdag heerlijk uitpakken met een chique rode glansstof en diamanten. Perfect!

afbeelding van elise1

elise1

maandag 06 mei 2019 - 21:30

Tja, over de kleur zijn we het hier wel eens. Die is echt beeldschoon. Maar dat pak, wat moet je er van zeggen. Ik houd niet van die stijve glimmende Natan-stof en deze top is daar geen uizondering op.
Ik houd ook niet van wijde floepbroeken maar deze vind ik eerlijk gezegd wel gaan. Ik had er lekker warme en hooggehakte (rode suede) laarzen onder aan gedaan. Ziet geen mens en lekker warm.
En speldjes (ook al zijn ze van diamant) in het haar vind ik iets voor kleine meisjes.....

afbeelding van Henny

Henny

maandag 06 mei 2019 - 17:51

Prachtige kleur die haar zooooo mooi staat.
Het pak, tja...... ik ben niet echt entousiast.:-)

afbeelding van Elles

Elles

maandag 06 mei 2019 - 16:03

Mooie top,kleur staat haar goed,broek bijpassend met die wijde pijpen,dichte pumps zou ik mooier vinden,kapsel vind ik minder,hou niet van asymetrie en nephaar.

afbeelding van Daan01

Daan01

maandag 06 mei 2019 - 15:52

De kleur is mooi ! Vind alleen de outfit kwa leeftijd iets meer bij bijvoorbeeld konining Silvia van Zweden passen. Jammer dat ze zig ouderlijk kleed heeft ze verlopig nog niet nodig

afbeelding van Meike

Meike

maandag 06 mei 2019 - 16:00

Inderdaad, ik zie zoveel positieve reacties. En dat begrijp ik, ik vind het een heel mooi pak. Niet tuttig, maar wel ouwelijk.
En het haar is niet mijn smaak!

afbeelding van Johannetta

Johannetta

maandag 06 mei 2019 - 14:39

Op afstand vind ik de outfit schitterend. En ook van dichtbij: sowieso spetterend. Maar ik ben op de details lettend, niet zo'n fan van de stijve, geplooide strik of noem je dat? En: de ketting is mooi, maar versterkt of vult het beeld niet aan. Het asymmetrische haar is in principe mooi, maar ik houd er bij Maxima niet van.

afbeelding van Maria04

Maria04

maandag 06 mei 2019 - 13:31

De koningin ziet er schitterend uit. Heerlijk een broek ( tegen koude benen) ik spreek uit ervaring.En dan de prachtige top.
In een woord Top.

afbeelding van Ella

Ella

maandag 06 mei 2019 - 13:25

Wat staat deze kleur haar fantastisch! Een koninklijke look en mooi in combinatie met de diamanten. Less is more.
Het naar achter geföhnde kapsel is voor mij nooit een favoriet, maar wel feestelijk. Zo’n asymmetrisch opgestoken kapsel als op,4/5 daarentegen staat haar zó mooi. Wat was dat een indrukwekkende ceremonie en een stijlvol koningspaar.
Ik vind dat onze koning er moe uit ziet.

afbeelding van Jantje R

Jantje R

maandag 06 mei 2019 - 12:52

De kleur staat Maxima fantastisch. Maar ik houd niet van het model van de broek. Maxima ziet er wel stralend in uit

afbeelding van Tina

Tina

maandag 06 mei 2019 - 11:35

Ze ziet er fantastisch uit.

afbeelding van JokeGram

JokeGram

maandag 06 mei 2019 - 11:32

Een woord! Prachtig!

afbeelding van Merel

Merel

maandag 06 mei 2019 - 11:07

Prachtige kleur en verder heel erg niet mijn smaak (het glimt, het is stijf, het is 'breed', het is Barbie-haar, en deze juwelen ontberen alle subtiliteit of speelsheid). De top zou nog kunnen, zonder de maffe omslag met knoop, op in plaats van de broek, een zachte tule wolk van een lange rok in deze kleur, lange oorbellen, haar omhoog, pumps. Maar gezien de temperatuur had ik de "Franse" robe manteau een slimme keuze gevonden, met een lekker wolletje eronder en een Franse paardenstaart.

afbeelding van Carolina

Carolina

maandag 06 mei 2019 - 18:44

Erg mee eens, ook ik wilde niet direct reageren omdat iedereen zo positief enthousiast is/was. Inderdaad een prachtige kleur. Verder vind ik het blingblingerig, Barbie en weinig koninklijk. De sandaaltjes vind ik eerlijk gezegd nogal onverstandig, waarom niet gewoon hofschoenen onder die pantalon.

afbeelding van Stijl

Stijl

maandag 06 mei 2019 - 12:32

Geheel eens, maar was te laf om te reageren en ieders genietende pret te bederven.
Het is een mooi geheel, maar dan voor een andere gelegenheid. Niet voor buiten, dat blijkt als alles verstopt moet worden onder een deken, en die blote voeten..., brr!
Dit is Hollywood ( ik krijg de neiging een schaar te pakken en die vastgeplakte krul er af te knippen): het asymmetrische kapsel met die juwelen er in vind ik echt een gruwel.

afbeelding van AnneR

AnneR

maandag 06 mei 2019 - 13:04

Ik snap wat jullie bedoelen (Merel en Stijl), maar ik vind het gewoon eens lekker royalglam (nog net geen Hollywood). De kleur is fantastisch, de top lekker wat over the top vanwege de royale aangenaaide omslag met knop en boothals. Niet echt handig met dit koude weer, maar toch ook wel weer stoer (of dom, 't is maar hoe je het bekijkt) dat ze dat doet met zo'n onvoorspelbare Nederlandse lente. Misschien zit er nog een beetje Griekenlandwarmte. Ze viert het bevrijdingsfeest echt in feestkleding. Dus glim, stijve, stevige stof en duidelijke juwelen.. Subtiliteit past hier niet, dat is meer voor in het Concertgebouw of elders binnen.

afbeelding van Merel

Merel

dinsdag 07 mei 2019 - 08:20

Niets mis met glamour. De jurk met lovertjes en tule en brede riem van vorig jaar was ook behoorlijk glamoureus, en die vond en vind ik prachtig. Dit vind ik gewoon echt geen mooi pak.

afbeelding van Tina

Tina

maandag 06 mei 2019 - 12:53

Totaal met jullie oneens Merel en Doro.

afbeelding van Doro

Doro

maandag 06 mei 2019 - 11:13

Helemaal mee eens!

afbeelding van Fina

Fina

maandag 06 mei 2019 - 09:41

Schitterende outfit, de top erg mooi met een soort "omslagdoek" of "knoop"aan de voorkant, deze kleur laat haar stralen, en de broek met wijde pijpen is helemaal hip en kan Maxima zeker hebben met haar lengte.
Make-up, haar en sieraden prachtig.
Enig minpuntje misschien de schoenen gelukkig hoef ik daar niet op te lopen en deze kou.
Maxima had het volgens mij reuze naar haar zin, zong regelmatig mee. Ik vond het ook een geweldig Bevrijdingsconcert.

afbeelding van Marly

Marly

maandag 06 mei 2019 - 09:27

Wat is dit ontzettend mooi, prachtig kapsel ook en alles klopt, ook de sieraden, zo mooi!
Het enige minpuntje is de broek met wijde pijpen, ik zie toch echt liever wat smallere pijpen maar doet niet af aan het totaalplaatje. Ook de koning ziet er erg goed uit. Wat een stralend paar!

afbeelding van Molly

Molly

zondag 05 mei 2019 - 22:41

Op de site van ppe agency zie je een mooie duidelijke foto van de haarspeld van koningin Máxima. Weet iemand meer over de haarspeld.

afbeelding van Esther6

Esther6

maandag 06 mei 2019 - 09:31

Dat zijn 2 broches die Maxima al jaren lang bezit en veelvuldig draagt. Ze zijn middels een aantal schuifjes in het haar vast gezet. De laatste jaren vaak om haar orde linten van achter op mooie wijze vast te zetten. Volgens mij is de herkomst onbekend.
Hier een aantal links met fotos van de broches

afbeelding van Philip

Philip

zondag 05 mei 2019 - 22:55

Zelf vermoed ik diamanten strikbroches van de Koningin.

afbeelding van Jens

Jens

zondag 05 mei 2019 - 23:32

Man man man wat hebben we toch een mooie Koningin. Ik kom net thuis en begin nu aan de uitzending van de NOS. Zoals ze in het rood gekleed naar het ponton loopt. Geweldig, wat een verschijning.

afbeelding van Hennie64

Hennie64

zondag 05 mei 2019 - 22:13

Ja, dít ís koningin Maxima ten top! Prachtige kleur ook.
Precies mooi in Gala gekleed voor de gelegenheid, niet overdone, haar mooi los (met hulphaar maar prachtig gedaan geen barbie-effect dit keer) rekening gehouden met het weer; helemaal goed! en uitermate chique! Ook de koning, Beiden een 10!

afbeelding van Hennie64

Hennie64

maandag 06 mei 2019 - 16:51

Oh.. oh... Jakkes ik had de blote tenen niet gezien, ai...écht hele foute schoenen, niet netjes en zeker niet chique. De koningin komt ermee weg door de wijdvallende broek maar graag zie ik een mooie dichte schoen, staat zoveel eleganter! Dit staat heel raar die blote tenen die onder de broek uit piepen, een afknapper m.i.

afbeelding van Philip

Philip

zondag 05 mei 2019 - 22:10

Supermooi! Beste kleur is donkerrood voor de Koningin en die riviére diamanten collier pfff prachtig!

afbeelding van Claire

Claire

zondag 05 mei 2019 - 21:39

Helemaal Top!

afbeelding van Luisje61

Luisje61

zondag 05 mei 2019 - 21:39

Super mooi.
Deze , denk ik diamanten ketting, is dit ook de mooie band die ze in haar haar doet ? Bv bij het diner vóór de kroning?

afbeelding van Philip

Philip

zondag 05 mei 2019 - 22:20

Deze diamanten ketting is geen tiara, die daarintegen wel ketting was vroeger! Het word vaak samen gedragen kijk maar naar fotos toen de Koningin toenmalig kroonprinses was op het huwelijk van kroonprinses Victoria van Zweden. Ze droeg de set met van Jan Taminiau zeemeermin jurk aan. Het koningshuis heeft 2-3 diamanten colliers. Deze is de grotere variant.

afbeelding van Luisje61

Luisje61

zondag 05 mei 2019 - 23:30

Dankjewel! Ik heb het opgezocht!

afbeelding van Helena

Helena

zondag 05 mei 2019 - 21:27

In een woord. Prachtig!

afbeelding van NikkiRianne

NikkiRianne

zondag 05 mei 2019 - 21:10

Maxima en rood; top combinatie! Mooi pak, hopelijk gaan we hem vaker zien.

afbeelding van MrsDuck

MrsDuck

zondag 05 mei 2019 - 21:00

Wat ziet ze er sjiek uit. Rood is toch wel haar kleur! En nu vind ik handschoenen geen overbodige luxe en hoop ik dat ze ook een dekentje krijgt voor haar arme voeten in die open schoenen...

afbeelding van Siobhan

Siobhan

zondag 05 mei 2019 - 20:59

Schitterend pak! Helaas moet de omslagdoek erover heen....wat een kou weer ..drie events op een rij. Goed van de handschoenen. Hoop dat haar tenen ook onder een dekentje kunnen.
Mooi haar!

afbeelding van Els

Els

zondag 05 mei 2019 - 20:53

Prachtige outfit. Applaus! Had dit maar aangedaan op Koningsdag. Dit is hoe ik de Koningin graag zie. Zou de broek hetzelfde zijn als de broek die ze droeg destijds in de Arena aan de vooravond van hun huwelijk? Die broek sloot zo mooi dat het wel een lange rok leek. Als ze die herdraagt van 17 jaar geleden, heeft ze wel een pracht figuur.

afbeelding van Molly

Molly

zondag 05 mei 2019 - 20:37

De ketting geeft Maxima volgens mij eerder gedragen. De oorbellen doen me denken aan de oorbellen die ze droeg op de foto van Maxima die Erwin Olaf had gemaakt ter gelegenheid van de 50e verjaardag van de koning.

afbeelding van Bouwien

Bouwien

zondag 05 mei 2019 - 20:31

Maxima in een prachtig rood pak!
Top heeft ze denk ik nog niet eerder gedragen, met een mooie blote halslijn.
Straks een warme cape denk ik

afbeelding van Sandra

Sandra

zondag 05 mei 2019 - 20:26

Prachtige rode top draagt koningin Máxima.

afbeelding van AnnekeM

AnnekeM

zondag 05 mei 2019 - 21:03

WaUW wat ziet Máxima er prachtyg uit in een fantastisch rood broekpak. Haar mooi, prachtige juwelen, TOP! https://www.anpfoto.nl/royalimages/search.pp?eventid=4894361
Ik hoop dat ze een warme jas of omslagdoek bij zich heeft. Het is zo koud... Van mij had ze voor pumps mogen kiezen in plaats van open avondschoentjes...

© 2022 ModeKoninginMaxima.nl | Alle rechten voorbehouden | Sitemap | Privacy & cookie policy
Realisatie door TWS Media uit Veenendaal

Realisatie door TWS Media

TWS Media uit Veenendaal is gespecialiseerd in het ontwikkelen van websites. Meer informatie? Bezoek onze website ?