Tijdens het avondprogramma van de eerste dag van het werkbezoek aan Duitsland verscheen koningin Máxima in een lichtroze cocktailjurk met kant en ruches. Ontwerper van de creatie is Valentino, die de jurk online aanbiedt voor €3.980.  Tips zijn altijd welkom! Het haar draagt Máxima overigens los, maar wel prachtig geföhnd. Als juwelen koos de koningin voor haar grijze pareloorbellen, het horloge van Patek Philippe en twee bekende armbanden uit haar eigen collectie. 

Jurk van Valentino:

Horloge van Patek Philippe:

Tasje van NATAN:

Foto's met dank aan:

Modehuis NATAN 
Patek Philippe
www.monarchypress.com 

 

Niets van deze website mag verveelvoudigd en/of openbaar worden gemaakt door middel van druk, fotokopie, fax, overtypen, opslag in een geautomatiseerd gegevensbestand of anderszins, zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van de beheerders.

 

Reacties


afbeelding van Jadau

Jadau

woensdag 28 mei 2014 - 08:40

Ik vind dit wel een hele mooie jurk, ook wat kleur betreft. Losse haar staat hier goed bij. Wel had ik het mooier gevonden wanneer het rokgedeelte strakker en iets korter was geweest.

afbeelding van Jolanda

Jolanda

dinsdag 27 mei 2014 - 21:00

ik vind deze jurk niet echt leuk ,en het kapsel ook niet,opgestoken was mooier geweest

afbeelding van Jolanda

Jolanda

dinsdag 27 mei 2014 - 21:00

ik vind deze jurk niet echt leuk ,en het kapsel ook niet,opgestoken was mooier geweest

afbeelding van Julielovemaxima

Julielovemaxima

dinsdag 27 mei 2014 - 20:46

Mooie jurk
En wat is haar haar verzorgd , eindelijk

afbeelding van Max

Max

dinsdag 27 mei 2014 - 20:38

Het is net een nachtpon.....

afbeelding van Royal

Royal

dinsdag 27 mei 2014 - 19:52

Prachtig, prachtig!

afbeelding van Imke

Imke

dinsdag 27 mei 2014 - 18:20

Op zich vind ik het wel leuk dat ze kiest voor een wat rustiger, ingetogen kleur. Kapsel, make-up en oorbellen vind ik ok, een keurig plaatje met subtiele kleuren. De jurk vind ik van boven wel mooi, maar de ruches en stroken aan de onderkant doen me denken aan kitscherige lampekapjes of tafelkleedjes. Hetzelfde heb ik trouwens bij een avondjurk van Valentino uit haar collectie. Ik hou best van frutsels en franje af en toe, maar de stijl moet niet oubollig zijn. De donkere armband vind ik niet goed bij de rest passen en ook ben ik het eens met de opmerking dat de kleding van WA in dit geval niet goed matcht. Het hoeft niet perfect op elkaar afgestemd te zijn maar nu vloekt het bijna met elkaar, jammer.

afbeelding van car

car

dinsdag 27 mei 2014 - 17:18

Door haar haar en make-up ziet ze jonger ofzoo! ;)
Jurk wel heel liefelijk voor haar doen..

afbeelding van Annelie

Annelie

dinsdag 27 mei 2014 - 16:11

Ik vind dit een heel leuk jurkje. De kleur staat haar goed en het model opzich ook wel. De lengte vind ik wel leuk voor haar, maar het model van de jurk zit in dit geval niet erg mee. De kokerrok van overdag is dan wel mooier.
Haar kapsel zit ook prachtig. Zo mag ze het wel vaker doen. Dan vind ik los haar niet erg.

afbeelding van elise1

elise1

dinsdag 27 mei 2014 - 14:19

Eens met de overheersende mening. Valentino flatteert Maxima niet altijd even goed. Denk aan die vreselijke creatie tijdens het staatsbezoek van Simon Peres. Mette Marit draagt ook veel van Valentino en ook zij ziet er in zijn creaties vaak ouwelijk uit.

afbeelding van Nelleke

Nelleke

dinsdag 27 mei 2014 - 13:23

Ik vind de kleur van de creatie mooi, zeker met de clutch. Het model vind ik wel wat truttig en aan de bovenkant valt de creatie niet goed. Een slechte padvorm. Waar ik dan weer moeite mee heb is dat er zoveel geld aan een creatie van een buitenlandse ontwerper wordt uitgegeven. Niemand die zich daar druk om lijkt te maken. Als Maxima hetzelfde geld nog aan een creatie van een Nederlandse ontwerper had gespendeerd, dan had ze onze economie er nog een klein beetje mee geholpen.

afbeelding van Els

Els

dinsdag 27 mei 2014 - 12:50

Volgens mij zien jullie andere foto's ofzo. Ik zie helemaal niets van haar benen op Josine s foto's. Welke site bekijken jullie?

afbeelding van AnnekeM

AnnekeM

dinsdag 27 mei 2014 - 14:05

Op PPE, Monarchy Press en Robin Utrecht zie je deze foto's.

afbeelding van Els

Els

dinsdag 27 mei 2014 - 16:51

Bedankt voor de tip. Ik baseer me vaak alleen op de foto's van deze site, en begreep het commentaar over de roklengte dus niet goed. Ik vind de creaties van Valentino, behalve de maatwerk japonnen, Maxima niet bijzonder flatteren. Met kokerrok is ze veel mooier dan met dit soort uitlopende strokenrokken.

afbeelding van Mary

Mary

dinsdag 27 mei 2014 - 12:40

Laat dat onderste randje er maar afhalen...

afbeelding van zara

zara

dinsdag 27 mei 2014 - 12:25

Op de foto's hierboven komt de jurk naar mijn mening niet echt tot zijn recht, omdat de benen zijn 'weggevallen'. Ik vind het prima dat Máxima eens voor een ander model jurk durft te kiezen, en ondanks de zoete, roze kleur staat het haar heel vrouwelijk. En dan weer een paar stoere sieraden erbij: ze blijft zichzelf! Máxima draagt de scheiding in het haar hier aan de rechterkant, wat haar gezichtsvorm mooi doet uitkomen. Zeker een dikke 8! Ben overigens benieuwd welke schoenen erbij werden gedragen...

afbeelding van AnnekeM

AnnekeM

dinsdag 27 mei 2014 - 14:06

Ze draagt een paar zilveren slingbacks die wel veel lijken op de Natan schoenen die ze vandaag en en gisteren droeg. Op foto 152 van Robin Utrecht van gisteren kun je ze goed zien.

afbeelding van Kaatje

Kaatje

dinsdag 27 mei 2014 - 11:59

Voor dit bedrag heeft het jurkje een slechte pasvorm; hals wijkt en bovenlijfje zit te wijd. Rare plooien. En ja, dat kantje onderaan is wel heel erg braaf en degelijk. Om het positief af te maken: haar zit mooi, sieraden bescheiden gehouden, mooie make up.

afbeelding van Marianne Rietjens

Marianne Rietjens

dinsdag 27 mei 2014 - 11:38

Voor die prijs had Jan Taminiau vast wel wat moois voor haar kunnen maken al zou het dan niet met allerlei borduursels zijn geweest. Ik denk bv aan de jurk die ze droeg toen Mathilde en Filip een bezoek aan ons land brachten. Ik vind het geen lelijke jurk maar ik denk dat een strakker model of een gewone A-lijn zonder ruches beter had gestaan. Al met al vind ik het zeker een leuk plaatje maar voor een Valentino-dress geen topper.

afbeelding van riethoek

riethoek

dinsdag 27 mei 2014 - 11:35

Nou heeft ze een keer geen Natan en dan is het ook weer niet goed en dat voor die prijs, volgens mij komt het door de strook, lijkt op de mode uit de jaren 70.

afbeelding van Iris

Iris

dinsdag 27 mei 2014 - 11:12

Ik vind dit jurkje op zich mooi want ik hou van kant op deze manier maar niet passen bij Maxima haar stijl. En dat komt door de kleur denk ik, te lief voor haar. Haar uistraling is totaal veranderd door dit jurkje, ze probeert ook de hele tijd heel lief te lachen lijkt het ha ha.

afbeelding van birgit

birgit

dinsdag 27 mei 2014 - 11:11

Like this - a very natural Look but not without glamour. Her hair is fine and Maxima looks so fascinating.

afbeelding van Henny

Henny

dinsdag 27 mei 2014 - 11:03

Ja, het was 's-avonds minder, maar alles bij elkaar een verzorgd en stralend plaatje :)) Ik vind het jurkje qua kleur heel mooi en ze kan het hebben. Het lijfje is en zit mooi, alleen met de rok heb ik wat moeite; de strook onderlangs vind ik tuttig en verticale banen maken haar onnodig breed. Het is ook ietsjes te lang.
Verder prachtige sieraden, clutch en schoenen. En het haar is heel mooi gestyled (wel of geen extensions), kan ik niet goed beoordelen/zien. Het kan dus wel, mooi loshangend haar :))

afbeelding van jeanine68

jeanine68

woensdag 28 mei 2014 - 09:05

Met je eens, Henny!
Maar ben het ook met Royal Ellen eens, ik dacht ook direct aan dat zilveren jurkje. (Gelukkig niet zo erg als toen :))) )
Ik vind het wel een verzorgd plaatje, de kleur is ook helemaal prima, staat Maxima echt heel mooi, het geeft haar een lieve/zachte uitstraling! Maar het model heb ik iets tegen, maar kan niet echt zeggen wat ik er tegen heb......

afbeelding van LindaVanDeventer

LindaVanDeventer

dinsdag 27 mei 2014 - 10:42

Ik vind dat Maxima er mooi uitziet, maar het is geen wauwwww outfit.... en dat komt door de onderkant van het jurkje; het model haalt niet het beste in Maxima naar boven. Daarom vind ik het niet erg als Maxima wat kortere rokken draagt, dat staat haar beter. Maar, ik heb gisterochtend gemerkt dat dat niet helemaal waar is; het zwart-witte ensemble stond haar geweldig en die rok was wel langer. Als ze een kokermodel hebben staat het haar wel goed! Ze moet dus geen langere rokken dragen als ze uitlopen of ze moeten juist nog ietsjes langer zijn. ps Josine, het lijkt of de jurk van Maxima roezeltjes heeft vanonder en het originele model van Valentino niet; zou ze die er op hebben laten zetten?

afbeelding van Sofia

Sofia

dinsdag 27 mei 2014 - 17:23

LindaVan Deventer.Ben het hier helemaal mee eens.

afbeelding van riethoek

riethoek

dinsdag 27 mei 2014 - 11:31

Dat dacht ik ook dat ze de strook eraan had laten zetten, dat deed mijn moeder vroeger ook als het rokje te kort werd, dan kon je het nog een jaar aan.

afbeelding van Iris

Iris

dinsdag 27 mei 2014 - 11:07

Ik ben het met je eens over de lengte van gisteren, dat stond haar goed. Maar de rok was korter dan dit jurkje.

afbeelding van LindaVanDeventer

LindaVanDeventer

dinsdag 27 mei 2014 - 10:47

dank je wel! Ik dacht al; die roezeltjes maken het juist een minder flatteus model voor Maxima in dit geval, dus het leek me al raar als ze ze erop had laten zetten. Wat kunnen spullen en mensen er toch anders uitzien op verschillende foto's.

afbeelding van Royal Ellen

Royal Ellen

dinsdag 27 mei 2014 - 10:29

Het jurkje van 's-avonds vind ik helemaal niet geslaagd.... Althans, als ik foto's zie zonder de onderkant, vind ik het nog wel mooi:
http://robinutrecht.photoshelter.com/gallery-image/MAXIMA-EN-WILLEM-ALEX...

Maar die onderkant met ruches, en ook de lengte, maakt het zo onflatteus voor Maxima... :(
Heel breed, en niet gunstig voor haar kuiten ...

Het deed me qua model enigszins aan deze jurk denken:
http://www.modekoninginmaxima.nl/mode-maxima-mode-algemeen/koningin-maxi...
en dat was ook geen succes...

Inderdaad veel make-up, en haar kapsel zit wel netjes maar ik zie het toch liever anders...

Hè, wat jammer nou, nadat ze overdag zo'n spetterende indruk gemaakt had!!

(P.S.: Excuses, ik heb voor de handigheid mijn eerder gegeven commentaar even gekopieerd)

afbeelding van AnnekeM

AnnekeM

dinsdag 27 mei 2014 - 11:18

Als we dan toch een misser top 10 doen dan mag de Valentino jurk die ze droeg bij de ontvangst van de Israëlische premier er wat mij betreft ook in.

afbeelding van AnnekeM

AnnekeM

dinsdag 27 mei 2014 - 11:19

Grappig, ik moest ook meteen aan deze zilveren jurk denken... Het kan wel Valentino zijn, maar de lengte maakt het er niet mooier op... De kleur en het kant vind ik wel mooi, dus strook eraf halen en eens kijken hoe het dan staat

afbeelding van Firefly15786

Firefly15786

dinsdag 27 mei 2014 - 10:24

Dit noem ik Duitse degelijkheid :-). Ik vind het jurkje wat ouwelijk en het doet niets voor haar. De make-up is wel is mooi en het haar is top verzorgd!

afbeelding van Carmen

Carmen

dinsdag 27 mei 2014 - 10:21

Prachtig jurkje, maar het zit helaas niet zo heel mooi bij Maxima. Totaalplaatje is toch prima, maar gewoon een beetje teleurstellend na de zwart witte topper van eerder op de dag.

afbeelding van AnnekeM

AnnekeM

dinsdag 27 mei 2014 - 10:11

Aardig jurkje maar geen topper. Hier zie je meteen waarom ze wat mij betreft haar rokken niet over de knie moet dragen: er blijven geen benen over. De kleur staat haar wel mooi en grappig dat ze alweer een variant op de bekende Natan schoenen draagt. Snel vergeten, want haar outfit van vandaag is veeeel mooier!

afbeelding van Iris

Iris

dinsdag 27 mei 2014 - 11:03

Inderdaad, de lengte van dit jurkje verpest alles. Een jurk of rok met een lengte tot over de knie is echt lelijk, maakt je ouwelijk, maakt je benen dikker en korter (persoonlijke mening).

© 2022 ModeKoninginMaxima.nl | Alle rechten voorbehouden | Sitemap | Privacy & cookie policy
Realisatie door TWS Media uit Veenendaal

Realisatie door TWS Media

TWS Media uit Veenendaal is gespecialiseerd in het ontwikkelen van websites. Meer informatie? Bezoek onze website ?