Hare Majesteit Koningin Máxima houdt maandagochtend 23 mei 2016 in Pakhuis West in Amsterdam de openingstoespraak bij The Innovation Summit, waar vrouwelijk ondernemerschap centraal staat. Ondernemersplatform TheNextWomen en maandblad OPZIJ organiseren het evenement, dat dit jaar voor de vijfde keer plaatsvindt.   

De organisatie brengt bij het evenement vrouwelijke starters, investeerders en het bedrijfsleven met elkaar in contact. Bij deze editie wordt onder meer stilgestaan bij het belang van technologische ontwikkelingen en innovatie. Gastsprekers zijn onder anderen Gillian Tans van Booking.com, Ida Tin van Clue, Joëlle Frijters van Improve Digital, Marcel Molenaar van LinkedIn en robotica-hoogleraar Vanessa Evers.

Daarnaast kunnen bezoekers deelnemen aan workshops, waaronder coderen en online marketing. Ook presenteren starters nieuwe producten en vindt de finale plaats van een pitchcompetitie naar veelbelovende start-ups. The Innovation Summit is een geassocieerd evenement van het Nederlandse voorzitterschap van de Europese Unie.

Koningin Máxima houdt haar toespraak mede in haar hoedanigheid van speciale pleitbezorger van de secretaris-generaal van de Verenigde Naties voor inclusieve financiering voor ontwikkeling en als lid van het Nederlands Comité voor Ondernemerschap en Financiering.

Outfit:


Foto: Opzij
 

Bekende japon van Dolce & Gabbana.

De japon is eerder gedragen tijdens het kennismakingsbezoek aan Denemarken en het kennismakingsbezoek aan Venezuela in 2013. 

Naast de bekende kleding zijn er vandaag ook nieuwe accessoires te zien. Een nieuwe clutch bijvoorbeeld, en gloednieuwe oorhangers van Ole Lynggaard. Máxima is niet de enige die juwelen heeft van dit Deense merk. Prinses Mary heeft er bijvoorbeeld een diadeem van en ook het haarsieraad dat we zagen tijdens de verjaardag van koning Carl Gustaf is van Lynggaard. Voor de geinteresseerden: de juwelen zijn in Nederland te koop bij juwelier Bonebakkers in Amsterdam. 

 

 

Niets van deze website mag verveelvoudigd en/of openbaar worden gemaakt door middel van druk, fotokopie, fax, overtypen, opslag in een geautomatiseerd gegevensbestand of anderszins, zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van de beheerders.

 

Reacties


afbeelding van Jannie

Jannie

dinsdag 24 mei 2016 - 20:54

Nah, dit is het toch ook weer net niet helaas. Op zich een prachtig jurkje, het kant en de kleur. Maar het model vind ik niet super bij haar lichaam passen. En die oorbellen die dan bijna tienduizend euro moeten kosten? Koop drie paar oorbellen minder en zoek een goede kapster / styliste die 's morgens voor de finishing touch zorgt. Alle ingrediënten zijn aanwezig zou je denken.

afbeelding van Maxi

Maxi

dinsdag 24 mei 2016 - 15:06

Niets mis met de jurk in mijn ogen, maar wat een vrouwonvriendelijke tutschoenen weer!

afbeelding van Claire

Claire

dinsdag 24 mei 2016 - 12:07

Ik denk dat de styliste en de kapper op maandag vrij zijn.

afbeelding van Claire

Claire

dinsdag 24 mei 2016 - 12:08

Ik denk dat de styliste en de kapper op maandag vrij zijn. Sorry 2 x!

afbeelding van Royal Ellen

Royal Ellen

dinsdag 24 mei 2016 - 11:50

Prachtig jurkje! Altijd al erg mooi gevonden! Ik vind het wel kunnen voor de gelegenheid, hoor. Kant wordt tegenwoordig toch vaker ook overdag gedragen. Erg gekleed, het past perfect, en eens een keer geen Natan! Mij hoor je niet klagen dit keer.

Het kapsel zat inderdaad 's-middags, bij de Prins Claus Leerstoel, netter dan 's-ochtends toen ze door de regen had gelopen. Maar opgestoken haar had ik zelf hier nu weer 'overdone' gevonden. Smaken verschillen! :)

afbeelding van Doro

Doro

dinsdag 24 mei 2016 - 11:44

ik vind het niet een goede foto keuze in alle eerlijkheid. Als je de fotos bij Robin bekijkt zie je dat ze wel keurig gekamd en gestyled haar heeft en helemaal niet zo onverzorgd als op de fotos in deze log!!!!

afbeelding van Moderator Petra

Moderator Petra

dinsdag 24 mei 2016 - 17:11

Helaas hebben wij niet altijd keuze in overvloed op het gebied van foto's... en Josine heeft zo te zien nog geen tijd gehad om andere foto's toe te voegen.

afbeelding van Paula

Paula

dinsdag 24 mei 2016 - 09:13

Je kunt wel zien dat het regende. Jurkje vind ik op zich best leuk, maar niet voor zo'n dag. Het is te koud buiten, ik zou het eerder 's avonds aandoen. Het kapsel maakt het geheel af, in negatieve zin.

afbeelding van zara

zara

maandag 23 mei 2016 - 22:58

Heel mooi! De jurk heeft een loepzuiver model, en de kleur staat Máxima prachtig. Het losse haar stoort mij niet. Integendeel; opgestoken haar zou ik voor deze gelegenheden te stijf en te plechtig hebben gevonden (de meeste dames op de foto dragen het haar los).

afbeelding van AnnekeM

AnnekeM

maandag 23 mei 2016 - 22:45

W À U W wat ziet ze er weer mooi uit en wat staalt ze! Prachtige oorbellen die heel mooi bij de jurk staan. Van mij had ze haar haar in een staart mogen dragen, dan hadden de oorbellen nog beter tot hun recht gekomen. Van mij mag Máxima ook voor een wat langere bobline kiezen als ze zo houdt van los haar. Denk dat dat haar heel pittig zal staan men ook nog heel goed op te steken.

afbeelding van Iris

Iris

maandag 23 mei 2016 - 22:39

Ik las de Libelle van vorige week en daar stonden reacties in van vrouwen die ook 45 jaar zijn geworden (zoals Maxima). Een vrouw reageerde zo: http://i65.tinypic.com/eajbpw.jpg
Nou, die heeft ook niet goed opgelet denk ik. Ik lees vaak fouten over de ontwerpers van Maxima's kleding in diverse tijdschriften.

afbeelding van elise1

elise1

dinsdag 24 mei 2016 - 11:53

Ik ook. Dit bericht in Libelle slaat de plank dus helemaal mis. Ze draagt nauwelijks iets van Nederlandse ontwerpers (8 procent is eerder weinig dan veel). Maar ook journalisten zelf hebben zich vaak slecht verdiept in de kleding van Maxima. Maar ach, wij zijn op dit blog ook ware experts nietwaar? Dan ben je kritisch op wat anderen schrijven.
Afgezien van haar kledingkeuze: mooi dat onze koningin ook voor de inhoud gaat!

afbeelding van Doro

Doro

dinsdag 24 mei 2016 - 11:45

hahhahaha, wat grappig!

afbeelding van Marga

Marga

maandag 23 mei 2016 - 21:33

Bijzonder is dat Maxima hier altijd zo beoordeeld wordt op haar mode (daar is deze site ook voor bedoeld) maar toch even in de lijst staat van de 100 invloedrijkste personen ter wereld:
http://nos.nl/l/2100611
Ik wil hiermee alleen maar een keer zeggen dat, wel of niet altijd goed gekleed, wel of niet een net kasel, wel of niet overdone met sieraden enz enz, ze het toch in z'n totaliteit erg goed doet. Beter zo op haar gekozen wisselende en verrassende wijze, dan inhoudsloos!

afbeelding van Merel

Merel

maandag 23 mei 2016 - 22:59

Kate heeft 3 jaar op rij in die lijst gestaan, waarom? Omdat al haar jurkjes binnen 5 min uitverkocht zijn? Of zoeken ze elk jaar een royal? Volgend jaar is het misschien Mary, ik vond haar openings speech sterk, of Mabel, die is onovertroffen.

afbeelding van Marga

Marga

maandag 23 mei 2016 - 23:04

De motivatie van Maxima's plaatsing zou haar werk voor de verenigde naties in het kader van de inclusive finance zijn.

afbeelding van Merel

Merel

dinsdag 24 mei 2016 - 08:00

Weet ik.

afbeelding van elise1

elise1

maandag 23 mei 2016 - 21:14

Mooi jurkje en haar waar niks aan gedaan is. En over stijlicoon: dat is Maxima in mijn ogen helemaal niet, ook geen modekoningin. Geen eigen stijl, heel wisselend. Soms heel verzorgd en mooi, soms too much en (te) vaak een onverzorgde bos haar. Altijd verrassend zullen we maar zeggen en zeker nooit saai. Maar geen modekoningin en geen stijlicoon.
Haar grootste misser: veel te weinig kleding van Nederlandse makelij. In maar 8 procent van de gevallen draagt ze iets uit eigen land volgens een berekening van Josine als ik het goed heb.
Haar gebrek aan een eigen consistente stijl vergeef ik haar, die lorrebos en haar voorkeur voor ordinaire schoenen ook. Ze blijft per slot van rekening een prachtige en professionele koningin. Maar haar geringe interesse voor de Nederlandse mode-industrie is jammer, zo niet a bloody shame.

afbeelding van Stijl

Stijl

dinsdag 24 mei 2016 - 09:13

Elisel, je had het niet treffender kunnen zeggen , ook al verzacht je het met je volgende zinnen wat: "gebrek aan eigen consistente stijl, lorrenbos en voorkeur voor ordinaire schoenen!"
Zo is het in mijn ogen ook helemaal , en daarom wisselen toppers en missers elkaar af.
De kwaliteit van haar werk vind ik moeilijk te beoordelen: ze komt door haar positie natuurlijk wel overal op een presenteerblaadje binnen. Dat kan ze waarschijnlijk heel knap uitbuiten.
Eerlijk gezegd vind ik haar in alle talen moeilijk te verstaan ( Spaans beheers ik niet).

afbeelding van Anne-Roos

Anne-Roos

maandag 23 mei 2016 - 20:55

De jurk is leuk maar idd wel wat te feestelijk misschien. En ik krijg het zo koud van die korte mouwen, alleen al om te zien! Trek er toch een leuk jasje cq mantel overheen, denk ik dan. Zo warm was het niet vandaag.

afbeelding van Siobhan

Siobhan

dinsdag 24 mei 2016 - 08:10

Ja helemaal mee eens!

afbeelding van Mijtje

Mijtje

woensdag 25 mei 2016 - 08:38

Lekker gastvrij van de organisatie ook om de koningin door de stromende regen te laten lopen en geen paraplu paraat te hebben.....

afbeelding van orchidee

orchidee

woensdag 25 mei 2016 - 09:24

Dat ben ik helemaal met je eens. Ze weten wat Maxima komt, dan hoor je rekening te houden met het weer. Daarbij stond er een flinke wind. En hier maar klagen over haar kapsel.
We weten inmiddels wel dat ze fluthaar heeft en het graag los draagt.
Maar om daar nu elke keer weer een pagina vol commentaar over te geven is weinig zinvol.

afbeelding van Gerdien

Gerdien

maandag 23 mei 2016 - 19:44

Maxima 's kapsel is een groot contrast met dat van Letizia. Daarbij in acht nemen dat Letizia van zichzelf ook geen volle bos heeft of krullen etc. Het zit em in een stukje verzorging. Maarja daar is op deze site al zooooo veel over gepraat .... ;-)

afbeelding van Mijtje

Mijtje

woensdag 25 mei 2016 - 08:42

Het gaat niet alleen om de hoeveelheid haar maar ook om de haarstructuur. Bij onze koningin is het van nature veel fijner dan bij Letizia. Daarbij helpt het blonderen natuurlijk ook niet. Zou me ook zomaar voor kunnen stellen dat haar kapper adviseert om het af en toe niet te bewerken.... Een nette staart zou dan echter ook een oplossing kunnen zijn!

afbeelding van Kate

Kate

maandag 23 mei 2016 - 18:59

Tijdje terug stond er een log over Letizia met een heel mooi hip broekpak.
Daar zou de koningin eens naar moeten kijken,toch veel beter ,sowieso met dit weer .
Dat was mooie chique stof ,vrouwelijke snit ,zomerse kleur met een zijden top eronder ( dacht ik ..
Het ligt me nog bij ,zo smaakvol en dan met een broek

afbeelding van Royalphoto

Royalphoto

dinsdag 24 mei 2016 - 08:54

Laat die broekpakken a.u.b. achterwege (al heb je er natuurlijk wel mooie bij). Persoonlijk zie ik Maxima liever (keurig verzorgd) in mantelpakjes, jurkjes, mooie hoeden etc. En natuurlijk meer Nederlandse Mode!

Beatrix zag je in functie zelden of nooit in een broekpak. Nu kan je Beatrix en Maxima niet vergelijken dat weet ik ook wel.

afbeelding van Moderator Petra

Moderator Petra

dinsdag 24 mei 2016 - 10:15

Helemaal mee eens. Een broekpak kan af en toe best, maar is nogal zakelijk voor een Koningin. Geef mij wat dat aangaat de stijl van Maxima maar (ipv de broekpakken van Letizia).

afbeelding van jeanine68

jeanine68

dinsdag 24 mei 2016 - 09:03

@Royalphoto. Helemaal mee eens.

afbeelding van Kate

Kate

maandag 23 mei 2016 - 19:54

Kijk ,dat bedoel ik !
Bedankt Eftichia ,maar dat is toch super vrouwelijk en chique! ( en een tikje zakelijk )

afbeelding van Annelie

Annelie

maandag 23 mei 2016 - 18:07

Wat leuk dat ze deze jurk weer eens draagt! Ik vind hem prachtig. Een mooie omslagdoek voor buiten zou wonderen gedaan hebben en een mooie knot idem.

afbeelding van Siobhan

Siobhan

dinsdag 24 mei 2016 - 08:09

Dank voor deze foto's. Haar haar lijkt bij de 2e afspraak beter te zitten!
Mooie jurk. Past beter bij dit event!

afbeelding van Marga

Marga

maandag 23 mei 2016 - 22:55

Dank. Was me nog niet opgevallen. Ik reageerde op Annelie die een omslagdoek noemde als aanvulling voor buiten

afbeelding van Helena

Helena

maandag 23 mei 2016 - 17:55

Josine was weer bij blauw bloed. Leuk gedaan, hoor.

afbeelding van Josine Droogendijk

Josine Droogendijk

maandag 23 mei 2016 - 16:55

Jurkje vind ik mooi, maar niet voor vandaag. Wel een práchtige nieuwe clutch en oorhangers. Met name die oorhangers zou ik héél graag willen hebben <3

afbeelding van AnnekeM

AnnekeM

dinsdag 24 mei 2016 - 19:22

Ik zag dat Máxima gisteren ook bij de oratie van de hoogleraar van de Peins Claus leerstoel was. Daar past dit jurkje helemaal bij en met alle activiteiten op 1 dag misschien te weinig tijd om zich tussentijds om te kleden...

afbeelding van Moderator Petra

Moderator Petra

dinsdag 24 mei 2016 - 19:40

Dat zou heel goed kunnen kloppen!

afbeelding van Annelie

Annelie

maandag 23 mei 2016 - 20:08

Leuk dat je weer in Blauw Bloed te zien was! Echt een leuk fragment.
Je had ook leuke kleding aan, vooral die jas vind ik echt mooi. Hij staat je ook erg goed:)

afbeelding van Siobhan

Siobhan

maandag 23 mei 2016 - 16:45

De jurk is heel mooi. Kan ook overdag...maar minder goed in de ochtend.
Goed geföhnde lange kapsels zijn in... maar dat schijnt niet te lukken in Wassenaar. De andere dames zijn vanochtend vroeg nog even langs kapper geweest.

afbeelding van Magda

Magda

maandag 23 mei 2016 - 16:37

Oh oh , geen kam en borstel in huize Eikenhorst aanwezig! Ik heb er nog wel een liggen. Diep treurig, toch.

afbeelding van elisah.

elisah.

maandag 23 mei 2016 - 16:15

Echt een heel mooi jurkje, staat haar fantastisch, maar niet voor deze zakelijke gelegenheid.
Dit weekend weer heerlijk zitten bladeren in oude Vorsten, toch is er duidelijk een verschil te zien tussen Maxima als prinses en nu als koningin.
Waar zijn haar mooie jasjes? en die pakjes,?? ook kapsels waren destijds vaak beter verzorgd dan tegenwoordig .
Als ik Maxima was zou ik zeker een paar goede jasjes in de kast willen hebben, voor veel gelegenheden geschikt en fijn te combineren met rok ,broek of jurkjes..............

afbeelding van Siobhan

Siobhan

maandag 23 mei 2016 - 17:30

Ben t met je eens. Waar zijn de jasjes of pakjes gebleven. Waarom altijd een jurkje en dan als t frisser is een vormloze omslagdoek?

Hier had een eenvoudig zwart kort colbertje met zwarte tas en schoenen t geheel afgemaakt.

Pagina's

© 2022 ModeKoninginMaxima.nl | Alle rechten voorbehouden | Sitemap | Privacy & cookie policy
Realisatie door TWS Media uit Veenendaal

Realisatie door TWS Media

TWS Media uit Veenendaal is gespecialiseerd in het ontwikkelen van websites. Meer informatie? Bezoek onze website ?