Nu de fotosessie achter de rug is, is het eerste werkseizoen van 2016 echt afgelopen. In de afgelopen weken keken we al terug op het schoeisel van januari tot mei 2016, en in deze log staan de maanden juni en juli centraal. 

Juni begon chic met Máxima's pumps van Gianvito Rossi. Inmiddels zijn ze bijna uitgegroeid tot een favoriet. Ook de pumps met plastic -van modehuis Natan- zijn in trek. Geen tijdelijke bevlieging, want Máxima draagt ze al jaren. 

Nieuw in Máxima's garderobe zijn deze beige pumps met een metalen neus. Ze komen van het Italiaanse merk Sergio Rossi. In Urk (midden) droeg Máxima leren slingbacks van Natan, eerder gedragen tijdens de Appeltjes van Oranje. De bruine peeptoes die we zagen tijdens een bezoek aan Taal aan Zee (rechts) zijn zelfs al enkele jaren in gebruik. Met 400 paar schoenen in je garderobe zul je ook niet zomaar een paar verslijten ;)  

Links: een relatief nieuw model van modehuis Natan. De Arendsogen onder ons hebben vast al het plastic gedeelte gespot. Het tweede paar, met een uitsnede op de neus, komt ook uit een wat nieuwe collectie van Natan. Hoewel het derde paar bijna tijdloos oogt, is ook dit een recent model van modehuis Natan. De zandkleurige pumps rechts zijn van LK Bennet en zijn in drie jaar tijd uitgegroeid tot dé pumps van Máxima. 

Links: ballerina's van een onbekende ontwerper. Midden:Tijdens de ontvangst van de Griekse president droeg Máxima donkerblauwe pumps met een subtiele uitsnede. Ook deze komen van modehuis Natan. De wedges op de rechterfoto komen van Jimmy Choo en laten wel iets zien van de tegenstelling tussen Máxima's officiele kleding en haar casual garderobe. 

Foto's met dank aan: 

President Mexico 
www.yvonnevanwoudenberg.com
RVD/UN 

Niets van deze website mag verveelvoudigd en/of openbaar worden gemaakt door middel van druk, fotokopie, fax, overtypen, opslag in een geautomatiseerd gegevensbestand of anderszins, zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van de beheerders.

 

Reacties


afbeelding van Merel

Merel

donderdag 14 jul 2016 - 10:45

De Rossi's en de LK Bennet's, please. Pijnlijk maar elegant. Maar ach, om op te lopen hebben we...
witte ballerina's.... in maat 43... Laten we hopen dat ze niet voor de witte sneaker trend gaat...

Ik kan dromen van haar schoenenkast, zo'n plafond-hoge en kamerbrede kast, spotjes erboven, alle schoenen op rijen, gesorteerd op kleur, mooi bankje ervoor om ze aan te trekken, kwijl....... :) Ik heb zo'n kast van ca. een meter breed (tot grote hilariteit van de mannen in huis), ik zal eens tellen hoeveel schoenen erin staan, dan kan ik schatten hoe breed haar kast is :D.

afbeelding van Margreet

Margreet

woensdag 13 jul 2016 - 23:50

Tja, misschien is het haar ultieme hobby, schoenen kopen ....
Hoe iemand zijn/haar geld verdient en of dit een terecht bedrag is ... daarover hebben we het al vaker gehad. Daarover wil ik het dus niet hebben.
Ik geef mijn geld anders uit dan Maxima. Heb ook beduidend minder te besteden, maar dat ik meer dan 130 verschillende uitgaves heb van "Alice in Wonderland", van allemaal verschillende illustratoren .... dat begrijpen sommige mensen ook niet! Gek hè?
We're not all alike....
Ik ben eigenlijk blij dat ik niet zomaar kopen kan wat ik graag wil hebben. Ergens voor sparen en dàn iets kunnen kopen, dat is zo'n fijn gevoel (vind ik)!

afbeelding van Knoxus

Knoxus

woensdag 13 jul 2016 - 22:37

400 paar schoenen, daar schrik ik wel even van! Dat is toch wel bizar veel haha. Ik vond met 9 paar (incl. 3 paar sportschoenen voor verschillende sporten) al dat ik er veel had.

afbeelding van Jens

Jens

woensdag 13 jul 2016 - 13:53

Witte!!!! ballerina's...... Waarom, waarom. Jammer dat ik hier geen emoticons kan plaatsen......

afbeelding van Agnes

Agnes

woensdag 13 jul 2016 - 12:12

WoW wat een prachtige schoenen zeg!

afbeelding van elise1

elise1

woensdag 13 jul 2016 - 12:09

Die plastic stukken blijf ik lelijk en goedkoop vinden, de wedges vind ik afschuwelijk lomp. Mijn favoriet zijn de pumps van LK Bennet. Het eerste paar van Rossi vind ik ook mooi. En ik ben meestal ook liefhebber van ballerina's maar de witte die Maxima hier draagt zitten raar.

afbeelding van Annet

Annet

woensdag 13 jul 2016 - 09:57

Alle pumps vind ik in een woord prachtig. Wat ik me altijd afvraag: hoe doet ze dat toch met die pumps? Ik zie Maxima op Koningsdag een aantal uren op hoge hakken lopen en niet 1x zie ik dat ze met haar hak vast tussen een steen zit (ja, tijdens het bezoek in Parijs zat ze even 'vast' tussen vlonderplanken). Wanneer ik twee stappen met mijn hakken buiten zet, zit geheid mijn hak vast en heb ik een lelijke beschadiging aan mijn schoen. Respect hoor hoe ze altijd op de hoogste hakken rondstruint.

afbeelding van Knoxus

Knoxus

woensdag 13 jul 2016 - 22:41

met zoveel schoenen is een paar niet snel ingelopen, ik vraag me af hoeveel last ze heeft van de schoenen als ze er zo'n dag op moet lopen...

afbeelding van Siobhan

Siobhan

woensdag 13 jul 2016 - 02:02

Allemaal mooi.
De nieuwe slingbacks vind ik charmant.

afbeelding van Henny

Henny

dinsdag 12 jul 2016 - 22:40

Prachtige, tijdloze, elegante pumps. Ik hou hier van. De plastic inzetstukken lijken me niet comfortabel, maar misschien lijkt dit zo. De sleehak schoenen vind ik erg mooi onder een flare broek of jeans. Lekker hip met een knipoog naar de jaren 70.

afbeelding van Paula

Paula

dinsdag 12 jul 2016 - 22:11

Op die hoge instappers en de ballerina's na (vreselijk) vind ik alle pumps erg mooi. Verfijnd en chique. Die rode springen er voor mij ook uit. Die kleur wow!

afbeelding van zara

zara

dinsdag 12 jul 2016 - 21:11

Ontzettend mooi; die puntneusjes staan zo elegant! Aan de plastic inzetstukken raak ik inmiddels gewend. De wedges zijn eerder grappig dan mooi, en je kunt er lekker extra lengte mee creëren onder een broekspijp.

afbeelding van Trixedo

Trixedo

dinsdag 12 jul 2016 - 20:56

De pumps waren alweer schitterend, sommige zijn echt uitermate verfijnd ! En 400 paar : ja, dat vertegenwoordigt een klein fortuintje !

afbeelding van AnnekeM

AnnekeM

dinsdag 12 jul 2016 - 20:25

Wat een geweldige schoenen droeg Máxima deze maanden. Prachtige pumps, waarbij de nude kleurige (vooral het nieuwste model van Natan) mijn favoriet zijn. Ik vind de wedges heel leuk, maar nog leuker als het een mooie sandaal was geweest. Lijkt me heel onhandig lopen dit soort slippers.
Grappig dat ze zoveel schoenen heeft en dat een aantal paar terug blijven komen.
En ik moet zeggen: Natan maakt echt top schoenen!!

afbeelding van karpathos

karpathos

dinsdag 12 jul 2016 - 16:31

Josine, wanneer heeft Máxima de witte ballerina's gedragen op de foto links onder?

afbeelding van Josine Droogendijk

Josine Droogendijk

dinsdag 12 jul 2016 - 16:47

Tijdens het laatste gedeelte van het streekbezoek

afbeelding van karpathos

karpathos

dinsdag 12 jul 2016 - 16:51

Dank je wel voor je antwoord.

afbeelding van Josine Droogendijk

Josine Droogendijk

dinsdag 12 jul 2016 - 16:13

Ik zou zo graag die rode willen hebben. Die kleur is fantastisch!

© 2022 ModeKoninginMaxima.nl | Alle rechten voorbehouden | Sitemap | Privacy & cookie policy
Realisatie door TWS Media uit Veenendaal

Realisatie door TWS Media

TWS Media uit Veenendaal is gespecialiseerd in het ontwikkelen van websites. Meer informatie? Bezoek onze website ?