Als klein meisje droomde ik altijd dat ik een prinses was met een prachtige galajurk met sleep en uiteraard een heleboel diamanten. In de loop der jaren ben ik er wel achter gekomen dat het leven van een prinses of koningin heel wat minder glamoureus is dan vaak wordt gedacht, maar toch ging er wel iets kriebelen toen in september 2009 beelden verschenen van prinses Máxima tijdens een gala in New York. De prachtige jurk van Jan Taminiau maakte mij heel blij en ook het kapsel en de make up vind ik fabuleus. Toch was er altijd iets aan mijn aandacht ontsprongen: de diamanten die in  de knot van de prinses zijn verwerkt. Op een hele subtiele, doch mooie wijze bevestigde Máxima een van haar diamanten strikbroches als haarspeld in het haar, zodat elke keer de lichtstraaltjes vanuit haar kapsel de ruimte in glinsterden. Wat mij betreft een hele geslaagde keuze, die ik heel graag terug zie!

Net zo mooi als de diamanten in het haar vind ik de verliefde lach van Willem-Alexander naar zijn Máxima. Willen alle mensen die spreken over een verstandshuwelijk hier ook even naar kijken? Dank u wel. 

Close up:

Beter zicht op de broches:

Benieuwd naar het verhaal achter de broche? Klik dan hier

Foto's met dank aan: 

DPP 
Nieboer 

Niets van deze website mag verveelvoudigd en/of openbaar worden gemaakt door middel van druk, fotokopie, fax, overtypen, opslag in een geautomatiseerd gegevensbestand of anderszins, zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van de beheerders.

 

Reacties


afbeelding van Christa

Christa

maandag 07 okt 2013 - 09:29

Helemaal top! En deze japon is zó práchtig! Hoop dat we deze snel weer eens zien!
Mooi stel zo samen! Gewoon vaker doen hoor, WA, verliefd kijken naar je Máxima! En hou haar maar stevig vast! ;-))

afbeelding van Magda

Magda

zaterdag 05 okt 2013 - 15:19

Dit behoeft toch geen commentaar! Prachtig en gelukkig stel dat schittert! Wat willen we nog meer? TOP! Goed gevonden Josine! Heel mooi die broche.

afbeelding van Willie

Willie

zaterdag 05 okt 2013 - 14:41

Josine, zijn er dan serieus nog mensen die denken dat dit een verstandshuwelijk is? Dat was toch 02-02-2002 toch al wel overduidelijk? WA die de troon voor Maxima op zou geven en zij zou voor een verstandshuwelijk toch nooit het offer hebben gebracht dat haar ouders niet eens op haar huwelijk mochten zijn? Maar inderdaad, mochten er mensen zijn die dat nog steeds denken, deze foto is dan toch zeker een bewijs van echte liefde.
Wat een ontdekking die broche, geweldig

afbeelding van Josine Droogendijk

Josine Droogendijk

maandag 07 okt 2013 - 09:36

Ik heb al wel wat reacties verwijderd onder deze log die hier toch weer over gingen. Beeld blijft hardnekkig hangen bij de mensen die dat heel graag willen ;)

afbeelding van Agnes

Agnes

zaterdag 05 okt 2013 - 13:50

Geweldige jurk, geweldig kapsel, geweldig lief stel. Deze staat zeker in mijn top 10. Josine; wanneer krijgen we weer een top 10 van je te zien? Vind ik zo'n leuke serie! Fijn weekend allemaal!

afbeelding van Josine Droogendijk

Josine Droogendijk

zaterdag 05 okt 2013 - 14:00

Begin volgende week, ik denk maandag :)

afbeelding van Agnes

Agnes

zaterdag 05 okt 2013 - 14:07

Ik kijk er nu al naar uit! Je site is echt prachtig, ik bekijk hem dagelijks!

afbeelding van Myrte

Myrte

zaterdag 05 okt 2013 - 13:33

Ik ben helemaal weg van dit plaatje. Zo mooi! En Jan Taminiau is denk ik onze nieuwe volksheld. Die broche is prachtig en zo mooi subtiel in haar prachtige kapsel. Bijzonder dat jij daar weer achtergekomen bent, Josine.

afbeelding van Sofia

Sofia

zaterdag 05 okt 2013 - 13:12

Ik zie trouwens liever steelse verliefde blikken ipv dat eeuwige handje vast houden van Filip en Mathilde,dat komt naar verloop van tijd zo onecht over.

afbeelding van Sofia

Sofia

zaterdag 05 okt 2013 - 13:08

Dit is ook 1 van mijn favoriete galajurken. Het maakt haar zo jong.Prachtig prachtig.Leuk die broche in het haar!

afbeelding van Willem van Duin.

Willem van Duin.

vrijdag 04 okt 2013 - 23:10

Dit heb ik altijd al één van mijn favoriete galajurken (naast de jurken van 30 April),en nog enkele andere galajurken gevonden. Tijdens het staatsbezoek aan Duitsland met Beatrix nog als koningin had ze deze jurk ook aan,en toen was het ook al een plaatje,dwz schitterend om te zien dat ze deze galajurk aanhad. En ik vind het leuk bedacht, die broches zo in het haar.

afbeelding van Paula

Paula

vrijdag 04 okt 2013 - 20:35

Een plaatje, een pláátje. Het kapsel is zoooo mooi, zo vrouwelijk en dan zo'n schitterende speld erin. De jurk is beeldschoon.

afbeelding van MeRoyalty

MeRoyalty

vrijdag 04 okt 2013 - 20:32

Prachtige jurk, prachtig kapsel, prachtige prins (toen nog), prachtige haarspeld!

afbeelding van sylviawillemien

sylviawillemien

vrijdag 04 okt 2013 - 19:34

Prachtig gevonden! Ik heb nog even doorgeklikt naar het vorige blogje over de spelden, en dan valt het me op dat ze ze vaak tegelijk draagt: nooit opgevallen en ik zou het zelf niet durven ( niet dat ik zulke mooie spelden heb, hoor!)
Dit is trouwens één van mijn favoriete foto's!! Mooie jurk en zóóóó verliefd......;)

afbeelding van Marianne Rietjens

Marianne Rietjens

vrijdag 04 okt 2013 - 19:32

Geweldig mooi: jurk, juwelen en de strikbroche in het haar.

afbeelding van Carmen

Carmen

vrijdag 04 okt 2013 - 19:26

Inderdaad Josine, wat een vondst!
Een werkelijk prachtig detail bij deze meer dan geslaagde look van onze Maxima. Glamour ten top! En dat dit geen verstandshuwelijk is lijkt me duidelijk, want anders verdienen ze allebei een oscar voor het uitwisselen van verliefde blikken :)

afbeelding van karpathos

karpathos

vrijdag 04 okt 2013 - 19:02

Jeetje Josine wat een vondst. Dit was mij ook nog nooit opgevallen.

© 2022 ModeKoninginMaxima.nl | Alle rechten voorbehouden | Sitemap | Privacy & cookie policy
Realisatie door TWS Media uit Veenendaal

Realisatie door TWS Media

TWS Media uit Veenendaal is gespecialiseerd in het ontwikkelen van websites. Meer informatie? Bezoek onze website ?