Tijdens het huwelijk van Guillaume en Stephanie van Luxemburg verscheen Máxima in een indrukwekkende outfit van modehuis Natan, gecombineerd met een hoed met fazantenveer van de Belgische modiste Fabienne Delvigne. Vanwege de outfit trokken de schoenen weinig aandacht, maar ook deze zijn erg bijzonder. De peeptoes met enorme plateauzool zijn van Máxima's favoriete schoenontwerper Sergio Rossi en waren destijd online te koop voor €585. Ook tijdens het huwelijk van Viktoria kwamen de slingbacks weer uit de kast, evenals bij de opening van de tentoonstelling met Russische kunst in oktober 2013. Zelf ben ik niet zo enthousiast over de schoenen. Plateauzolen met een dergelijke omvang vind ik niet zo koninklijk en ook niet nodig met Máxima's lengte. Wel heb ik respect voor de gracieuze manier waarop Máxima er mee weg wandelt. Naast respect ook medelijden en wel voor de voeten van de koningin, die ongetwijfeld pijn zullen doen na een dag rond te hebben gelopen op deze bijzondere slingbacks met naaldhakken van maar liefst ruim 12 centimeter! 

Schoenen Sergio Rossi:

Máxima met de slingbacks tijdens het huwelijk in Luxemburg, oktober 2012:

Tijdens het huwelijk van Jaime en Viktoria, 5 oktober 2013:

Close up:

Tijdens de opening van de tentoonstelling over Kazimir Malevich, oktober 2013:

Foto's met dank aan: 

DPP 
PPE 
Sergio Rossi

Niets van deze website mag verveelvoudigd en/of openbaar worden gemaakt door middel van druk, fotokopie, fax, overtypen, opslag in een geautomatiseerd gegevensbestand of anderszins, zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van de beheerders.

 

Reacties


afbeelding van Lauren

Lauren

zondag 21 dec 2014 - 13:49

De schoenen zijn heel knap en gewaagd. Dat maxima op die lengte van hakken kan lopen.
Ik bewonder haar hoe ze kan lopen op hakken

afbeelding van Willem van Duin.

Willem van Duin.

woensdag 06 nov 2013 - 22:21

Nee ik kan dit ook geen mooie schoenen vinden. En de hak daar mag best een paar cm vanaf. En de outfit van het Luxemburgse huwelijk zou zeker in mijn top tien komen. De andere outfits vind ik ook erg mooi.

afbeelding van Magda

Magda

woensdag 06 nov 2013 - 19:37

Ik ben niet weg van deze schoenen. Plateau schoenen kunnen best leuk zijn, maar deze zijn wel erg hoog en dan die hakken! Ik snap niet dat ze daar op kan lopen. Knap hoor. de kleur vind ik wel mooi. Ik denk dat als ze pumps in deze kleur had gedragen, dat het een veel mooier plaatje was geweest.

afbeelding van AnnekeM

AnnekeM

woensdag 06 nov 2013 - 18:45

Nee, deze schoenen kan ik echt niet mooi vinden.
De hak is prachtig, maar ik vind de plateau zo ordinair en echt niet koninklijk. En als ze dan ook nog niet lekker lopen: kies voor een paar andere prachtige schoenen uit de collectie, lieve Máxima!

afbeelding van Elise

Elise

woensdag 06 nov 2013 - 17:30

Lelijke dingen. Begrijp ook niet dat een mens daar op kan lopen. Waarom doet ze zich dat in hemelsnaam aan? Want ook Maxima loopt er niet echt lekker op. Na een recent bezoek aan Wageningen, schopte ze de schoenen, zodra ze in de auto zat, meteen uit. Zelf gezien van bovenaf!

afbeelding van Carmen

Carmen

woensdag 06 nov 2013 - 16:43

Op het plaatje vind ik ze niet geweldig, maar aan de voeten van Maxima in combinatie met de kleding vind ik ze super!

afbeelding van Annelie

Annelie

woensdag 06 nov 2013 - 16:42

Ik vind dit echt super mooie schoenen. Ze zijn misschien niet heel erg koninklijk, maar toch staan ze de koningin erg goed. En die hak valt best mee ivm de plateau die er ook onder zit. Ik vind het echt knap en ik heb heel veel respect voor haar dat ze hier op kan lopen. Ik zou het niet kunnen.

afbeelding van Yvonne

Yvonne

woensdag 06 nov 2013 - 14:30

Ik vind de schoenen mooi, maar ik ben niet weg van de open voorkant! Ik vind het een hele prestatie dat ze er goed op kan lopen! Ik verlies altijd de strijd met mijn hoge hakken na een uurtje of twee :-)

afbeelding van MeRoyalty

MeRoyalty

woensdag 06 nov 2013 - 14:01

Ik vind deze schoenen echt geweldig! Niet comfortabel, wel echte glamour! Passen prachtig bij de outfit van het huwelijk in Luxemburg.
Positief dat dit keer de tenen niet over de zool steken, wat helaas niet altijd het geval is bij Máxima!

afbeelding van Sanne

Sanne

woensdag 06 nov 2013 - 13:29

Ik vind de plateau's van deze schoenen nog wel mee vallen, niet zo koninklijk misschien, maar omdat ze verder niet zó ontzettend opvallen, valt het wat mij betreft zeker mee. Deze schoenen staan wel mooi bij de outfits, daar heeft ze ze goed bij gekozen. Toch ben ik niet zo'n fan van de schoenen, maar dat komt vooral door de peeptoe, dat vind ik gewoon echt niet mooi! Sommige peeptoes van de koningin vallen op zich mee, maar meestal vind ik ze gewoon lelijk. Dan zie ik liever sandaaltjes dan peeptoes ;)

afbeelding van Myrte

Myrte

woensdag 06 nov 2013 - 13:04

Ik zit te turen en te turen op die plaatjes (dat is ook altijd weer zó leuk aan je blog), maar ik vraag me af hoe je er zo zeker van bent dat het peeptoes zijn die ze draagt, Josine? Of moet ik aan de leesbril??! Het lijken dichte neuzen.
Verder sluit ik me aan bij eerdere commentaren. Ik vind deze schoenen niet zo koninklijk. Gelukkig inderdaad dat ze niet zo opvallen. En knap dat ze er zo mooi op kan lopen.

afbeelding van Josine Droogendijk

Josine Droogendijk

woensdag 06 nov 2013 - 13:05

Ik zal even een close up plaatsen :)

afbeelding van Myrte

Myrte

woensdag 06 nov 2013 - 13:11

Je bent geweldig! Nu zie ik het -o-o-

afbeelding van Trixedo

Trixedo

zondag 21 dec 2014 - 14:08

Ja, DIE schoenen zijn pas schitterend, zowel wat de kleur als wat de vorm betreft !

afbeelding van Marianne Rietjens

Marianne Rietjens

woensdag 06 nov 2013 - 15:56

Precies...veel mooier..

afbeelding van Royal Ellen

Royal Ellen

woensdag 06 nov 2013 - 12:56

Eens met de vorige reageerders: geen mooie schoenen dankzij het plateau EN de peeptoe. Ze vallen minder op (in negatieve zin) in Luxemburg, omdat daar de rest van de outfit en hoed de aandacht wat afleiden.

afbeelding van sofia

sofia

woensdag 06 nov 2013 - 12:52

Leuke schoenen maar niet chique en eigenlijk gedateerd. Het moeilijk lopen met deze schoenen valt reuze mee omdat van de 12 cm hoge hak ruim 2 tot 3 cm afgaat door de plateauzool.Uiteindelijk hou je dus maar een cm of 10 over aan hak wat dan echt niet overdreven hoog is.

afbeelding van Manon74

Manon74

woensdag 06 nov 2013 - 12:51

Met name de plateau zool maakt dat ik deze schoenen echt niet mooi vind, geeft ze toch wel een beetje een ordinaire uitstraling. Gelukkig vallen de schoenen bij de outfits waarbij ze deze heeft gedragen niet heel erg op, van mij mogen ze in de kast blijven.
En die hak van 12 cm daar kan je 4 cm van aftrekken vanwege die plateau zool.... erop op lopen is daardoor al een stuk makkelijker en ze draagt zo vaak hakken, daar is ze wel aan gewend. :)

afbeelding van Willie

Willie

woensdag 06 nov 2013 - 12:28

De outfit was prachtig alleen de schoenen vind ik echt lelijk zowel qua peeptoes maar vooral door de enorme plateau zool. Jammer.Wel enorm respect dat ze altijd en overal zo makkelijk loopt op die enorme hakken dat doe ik haar echt niet na.

afbeelding van Nelleke

Nelleke

woensdag 06 nov 2013 - 12:18

Poeh, killer hemels. Mooi paar hakken maar het lijkt me onwijs moeilijk om op te lopen. Ideale zitschoenen.

afbeelding van Nelleke

Nelleke

woensdag 06 nov 2013 - 12:19

*heels bedoel ik

© 2022 ModeKoninginMaxima.nl | Alle rechten voorbehouden | Sitemap | Privacy & cookie policy
Realisatie door TWS Media uit Veenendaal

Realisatie door TWS Media

TWS Media uit Veenendaal is gespecialiseerd in het ontwikkelen van websites. Meer informatie? Bezoek onze website ?