Tijdens een bezoek aan Oman had prinses Máxima samen met prins Willem-Alexander een ontmoeting met de Sultan in het paleis. Voor de ontmoeting koos Máxima een jurk van Marc Jacobs, die ze al tweemaal eerder droeg in 2002. De eerste twee keen dat Máxima de jurk droeg, combineerde ze het ontwerp met rode a-symmetrische schoenen. Tijdens het bezoek aan Oman koos Máxima echter voor heel andere sandalen, met een houten hak. Voor de schoenen, die Máxima sindsdien niet meer heeft gedragen, ging Máxima langs bij Sergio Rossi, die tientallen schoenen heeft geleverd aan onze koningin. Wat vinden jullie van de schoenen? Ik vind de combinatie tussen de kleurrijke, vrouwelijk jurk en de stoere sandalen verrassend en geslaagd, maar vind de combinatie met de rode schoenen mooier. Dat neemt niet weg dat ik de bruine sandalen nog graag eens terug zie in combinatie met een andere outfit! 

Met de rode schoenen: 

-

Met de sandalen van Sergio Rossi:

Sandalen van Sergio Rossi:

Foto's met dank aan: 

PPE

Niets van deze website mag verveelvoudigd en/of openbaar worden gemaakt door middel van druk, fotokopie, fax, overtypen, opslag in een geautomatiseerd gegevensbestand of anderszins, zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van de beheerders.

 

Reacties


afbeelding van MirjamV

MirjamV

maandag 26 aug 2013 - 11:55

De rode schoenen vind ik er zelf leuker bij staan, maar de bruine zijn in een combinatie fantastisch.
Al de mensen die Máxima grof gebouwd vinden moeten haar toch echt eens ergens gaan ontmoeten, ze namelijk heel slank.

afbeelding van Royal Ellen

Royal Ellen

maandag 26 aug 2013 - 09:47

Leuke jurk vooral! De sandalen zouden al een stuk eleganter zijn als ze haar voeten bij elkaar zou zetten.

afbeelding van Marianne Rietjens

Marianne Rietjens

zondag 25 aug 2013 - 15:01

Deze jurk staat haar heel goed ofschoon het koordje weg mag blijven. Doordat hij wat langer is, kleedt hij slank af. Ik vind de rode schoentjes het mooist erbij passen. Toch vraag ik me af of deze jurk niet wat "gewoon" is voor een officieel bezoek.

afbeelding van Anna

Anna

zaterdag 24 aug 2013 - 11:39

Ze ziet er zoals altijd weer verzorgd uit.Dit keer een aparte jurk. Zou geschikt zijn voor bezoek aan Zuid-Amerikaanse landen.
Sandalen met zoveel riempjes , daar heeft ze vind ik persoonlijk te grote voeten voor..

afbeelding van Germaine

Germaine

zaterdag 24 aug 2013 - 11:13

Ik ben meer voor de bruine (omdat die leuker zijn), maar ik zou sowieso een iets andere schoen gekozen hebben, misschien platter. Erg originele jurk. Ik zou ook vaker voor meer internationaler ontwerpers kiezen, als ik koningin Maxima was. Beter een internationale pret-a-porter dan een nationale couture, zeg ik altijd maar (op een enkele uitzondering na). Overigens heeft onze koningin een prima figuur. Ik wil het uiterlijk wel eens zien van degenen die daar zo negatief over schrijven. Lijkt me interessant.

afbeelding van Krissi

Krissi

zaterdag 24 aug 2013 - 11:09

Heel mooi, heeft heel vrouwelijk figuur, zwaardere benen, niemand is perfect ,waar ze wel iets kaan aan doen is zorgen dat haar teentjes niet over sandaal hangen echt niet mooi en valt heel erg op

afbeelding van pdbakker2546

pdbakker2546

zaterdag 24 aug 2013 - 10:01

Maxima is lang en slank ,maar haar benen zijn wat aan de stevige kant.Ik heb haar ook in het echt gezien vlakbij me ,maar ze heeft een prachtig figuurtje.
Prinses Letizia en ook koningin Rania zijn veel te dun en zodat ze er bijna ongezond uit zien.
Overigens staat de jurk Maxima geweldig en heeft ook mooie kleuren. Persoonlijk vind ik deze niet zo mooi,maar smaken verschillen.

afbeelding van Cheyenne

Cheyenne

zaterdag 24 aug 2013 - 08:04

ik heb Maxima 2x keer gezien, en ze is natuurlijk niet slank, ze is groot en grof vandaar die enorme hakken, dat vereist dus kleding geschikt voor dit type figuur. Ze heeft in het echt nog grotere voeten dan op de foto, trek dan schoenen aan die passen, dan leg je de nadruk er minder op.

afbeelding van Carmen

Carmen

zaterdag 24 aug 2013 - 09:32

Niet slank? Ik vind dat ze een prachtig slank (niet dun, maar slank) figuur heeft. Ze ziet er op foto's ietsje zwaarder uit dan ze is, maar dat is normaal. Ze is inderdaad lang. Maar grof? Vind je dat echt? Gek, hoe meningen kunnen verschillen. Ik vind het alleen een beetje zorgwekkend wat tegenwoordig als mooi slank wordt betiteld. Ik vind dat vaak meer richting te dun gaan. Vind je Prinses Laetizia bijvoorbeeld dan mooi slank of te dun?
De schoentjes vind ik trouwens leuk en de jurk blijft een van mijn favorieten. Staat haar geweldig, vooral de kleuren.

afbeelding van Suzanne

Suzanne

zaterdag 24 aug 2013 - 01:27

Als ik het goed heb is de foto gemaakt, bij ontvangst van de Nederlandse gemeenschap. De sultan is niet in de buurt, dus ik denk dat dit ensemble wel kan.
Leuke jurk, wil ik ook wel, heb alleen geen Marc Jacobs geld

afbeelding van Chantal

Chantal

zaterdag 24 aug 2013 - 08:53

Dat scheelt dat t een ontvangst is Vd NL gemeenschap. Echter met WA in pak en zij in deze ( geweldige) strandjurk vind ik niet zo geslaagd.

afbeelding van Willem van Duin.

Willem van Duin.

vrijdag 23 aug 2013 - 22:50

Ik vind dit een mooie jurk,en die rode schoenen vind ik erg mooi. Ik vind die sandalen niet mooi,en ben er dan ook geen liefhebber van. En maxima heeft denk ik een kledings-adviseur, Maar ik denk dat ze ook zelf gaat kijken of denken van wat zijn de tradities in dit land en wat kan ik daar voor kleding dragen en dat ze dan met behulp van adviseurs haar kleding uitzoekt.

afbeelding van kate

kate

zaterdag 24 aug 2013 - 16:40

Dank voor je reactie Willem , ik denk idd ook dat ze nog best haar eigen mening heeft over kleding keuze.
En meestal doet ze dat super, maar soms zit ze ,net als wij ,er weleens naast.

afbeelding van kate

kate

vrijdag 23 aug 2013 - 21:47

Misschien beetje rare vraag ,maar hoe gaat zoiets ,over kleding adviseren enzo ?
Begrijp dat ze daar mensen voor heeft ,maar adviseren die dan over o.a wat ze aan trekt naar een bepaald land, in dit geval naar de sultan. En ik lees ook vaak wat over sandalen die te klein zijn , wordt ze geadviseerd daarin ,dat zal toch wel ?
Persoonlijk houd ik niet van dit soort jurken , maar ja de Koningin staat het wel.
En de combi met de rode schoenen dan denk beter , hoewel de sandalen de jurk wat sportiever maken.

afbeelding van AnnekeM

AnnekeM

vrijdag 23 aug 2013 - 21:30

Wat ziet ze er super uit in deze outfit! De rode schoenen vind ik iets leuker staan (misschien omdat ik dat model ook in de kast heb) maar de bruine zijn echte must have basics. Als ik dit soort sandandalen draag schuiven mijn voeten altijd naar voren en dat merk je pas als je er een dag op loopt. Willem Alexander ziet er erg goed uit op deze foto's. Leuk!

afbeelding van Josine Droogendijk

Josine Droogendijk

vrijdag 23 aug 2013 - 21:21

WA ziet er trouwens erg mooi uit in Oman :)

afbeelding van Annemarie

Annemarie

vrijdag 23 aug 2013 - 20:15

Wat is dat toch met Máxima en sandaaltjes, altijd komen die tenen eruit! Ze kan tientallen euro's besteden en met open schoentjes, altijd die tenen eruit!!!

afbeelding van Jannie

Jannie

vrijdag 23 aug 2013 - 20:36

Vind ik ook! En ook haar kleren zitten vaak gewoon te strak. Het is een geweldige vrouw en met ongelooflijk veel smaak maar als je alleen al naar de shouderinzet kijkt, veel te klein allemaal waardoor ze onnodig, want ze is prachtig slank, dikker lijkt. Heel jammer.

afbeelding van Christa

Christa

vrijdag 23 aug 2013 - 20:06

De mensen die Máxima adviseren en bijstaan m.b.t. haar kledingkeuzes zouden hebben moeten weten dat het "not done" is om bij de Sultan van een hoofdzakelijk Islamitisch land met blote voeten op visite te komen! Een mooi schoentje desnoods met een open hiel, alá.......WA is notabene in een donker pak!

afbeelding van Christa

Christa

vrijdag 23 aug 2013 - 19:48

Leuke jurk, sandalen niet mooi erbij (en weer te klein), rode schoenen beter en zeker bij een bezoek aan een Sultan!

afbeelding van Annelie

Annelie

vrijdag 23 aug 2013 - 19:07

Ik vind de rode schoenen mooier onder de jurk staan. De sandalen vind ik op zichzelf echt super mooi, maar zie ze graag bij een andere outfit. Zoals Karpathos al zei, passen ze goed bij het Akris-jurkje met landschapsprint.

afbeelding van Karin

Karin

vrijdag 23 aug 2013 - 18:57

Ik vind de rode schoenen beter bij de jurk staan dan de bruine sandalen. En dat lintje om haar middel... dat vind ik persoonlijk niet zo mooi staan.

afbeelding van karpathos

karpathos

vrijdag 23 aug 2013 - 18:01

Ook ik vind de rode schoenen leuker onder de jurk. Josine heb je ook een close-up van de rode schoenen? De Sergio Rossi sandalen kan Máxima wel combineren bij de groene Akris jurk met landschap print.

afbeelding van AnnekeM

AnnekeM

vrijdag 23 aug 2013 - 21:33

Goed idee, dat lijkt me een super combinatie met de Akris jurk.

afbeelding van Chantal

Chantal

vrijdag 23 aug 2013 - 17:55

Geweldige jurk maaaaaar niet iets wat je zou verwachten bij een bezoek aan de sultan in een paleis.
Meer iets voor een lunch in de middag ofzo, iets meer leasure. Wel
Mooie schoenen

afbeelding van Marleen Dreesens

Marleen Dreesens

vrijdag 23 aug 2013 - 17:33

Ik heb deze jurk altijd bijzonder gevonden. Ik was hem vergeten in mijn overzicht. De bruine sandalen van Sergio Rossi vind ik niet zo mooi combineren, alhoewel ik ze wel leuk vind. De rode schoenen vind ik leuker bij de jurk.

© 2022 ModeKoninginMaxima.nl | Alle rechten voorbehouden | Sitemap | Privacy & cookie policy
Realisatie door TWS Media uit Veenendaal

Realisatie door TWS Media

TWS Media uit Veenendaal is gespecialiseerd in het ontwikkelen van websites. Meer informatie? Bezoek onze website ?