In de serie over de tassen van Máxima kijken we vandaag naar de roze clutches en handtassen van onze koningin. 

 

9. Kroko-clutch Carlend Copenhagen 
10.  Schoudertas Kipling 
11. Printtas van Pucci 

12. Clutch met strass, AnnaCecere
13. Clutch van NATAN, in meerdere kleuren aangeschaft
14. Clutch van NATAN 

15. Roze handtas, vermoedelijk van NATAN. 
16. Roze clutch van NATAN. 

 

Niets van deze website mag verveelvoudigd en/of openbaar worden gemaakt door middel van druk, fotokopie, fax, overtypen, opslag in een geautomatiseerd gegevensbestand of anderszins, zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van de beheerders.

 

Reacties


afbeelding van Fina

Fina

dinsdag 26 aug 2014 - 20:32

Dat koffertje van Peter Kent vind ik erg leuk en ook de kleren die ze erbij draagt; geweldig!!

afbeelding van zara

zara

dinsdag 26 aug 2014 - 19:45

Ik moet een beetje lachen bij die ene foto van Máxima met de tas van Peter Kent. Zo herkenbaar, dat zoeken in je tas.....
De tasjes van Natan vind ik geweldig. Vooral nr. 1, die kleur! Fantastisch. Ook makkelijk draagbaar, met zo'n schouderriempje.
Het tasje van Namu Lux hebben we al eens voorbij zien komen op de log, en het werd toen door iemand een 'zeepdoosje' genoemd. Daar moest ik nu weer aan denken :-)

afbeelding van Wilma

Wilma

dinsdag 26 aug 2014 - 17:31

Door mijn werk is mij dit allemaal ontgaan....ik werk in een hospice en heb soms weinig tijd....
Zal proberen om beter alles na te lezen....
Bedankt voor de tips,SietskeN en Henny!

afbeelding van Henny

Henny

dinsdag 26 aug 2014 - 15:28

@Wilma, Ik heb er ook geen moeite mee als iemand een mening heeft over bijv. de duur van de vakanties van ons koningspaar of over hun vakantiebesteding. Misschien is je het ontgaan, je kunt tenslotte niet alles lezen ;), maar dit is al de 5e keer dat Maxi hierover begint. Logisch dat er dan zo gereageerd wordt. De spreekwoordelijke druppel.......
Bovendien heeft Josine op een andere blog gevraagd dit item te laten rusten en dan toch ..........
Nu zeg ik er niets meer over.

afbeelding van Wilma

Wilma

dinsdag 26 aug 2014 - 14:20

Beste Josine,
Ik meen toch te moeten constateren,dat Maxi zeer snel reacties kreeg op haar mening.
En dat loog er niet om!Haar werd meegedeeld,dat ze maar eenandere blog moest opzoeken en er werd zelfs van jalouzie gesproken....
En dat is precies wat ik bedoel met op een nette manier spreken.....
Ik zie de laatste tijd best wat wisselingen van namen en ook personen,die niet meer mee doen...
Hoort er bij,maar toch....
Van mijn kant was er geen sprake van op de man spelen....heb alleen geprobeerd uit te leggen hoe ik het zie en heb helemaal geen mening over vakantie en of andere zaken gegeven.
Succes verder!

afbeelding van Josine Droogendijk

Josine Droogendijk

dinsdag 26 aug 2014 - 15:40

Ik denk dat dit jaar de discussie ook lastiger werd omdat het samenging met de hele discussie over het rouwen en verdriet vanwege de crash van MH17. (De discussie rondom de vakantie startte op dat moment en in meerdere logs is hier al over uitgebreid over gepraat.)

Deze log over de tasjes heeft totaal geen link met de hele discussie en daarom begrijp ik de frustratie wel. Maar laten we aub geen heel drama maken rondom dit thema. Máxi heeft in eerdere logs al uitgebreid haar ei kwijt gekund en heeft mijns inziens helemaal niet een dergelijke discussie op oog gehad. Het 'op de man spelen' was niet bedoeld richting jou, dus laten we ons nu maar gewoon richten op het onderwerp van deze log: de roze clutches Het wisselen van namen en personen is al zo geweest vanaf het begin van deze website en zal altijd zo blijven. Het is niet anders :)

afbeelding van Sietske N.

Sietske N.

dinsdag 26 aug 2014 - 14:37

Hoi Wilma,
Ik reageer bijna nooit, maar nu ik weer een (in mijn ogen) zure reactie van Maxi langs zag komen wilde ik gewoon mijn ei even kwijt. Prima als Maxi vindt dat WA en Maxima te lang vakantie hebben, ieder zijn mening. Maar moet je dat dan elke keer opnieuw plaatsen? Terwijl je weet hoe het merendeel van de bezoekers van deze blog erover denkt? Je weet dan toch dat je andere mensen ermee uit de tent lokt om te reageren...

afbeelding van Wilma

Wilma

dinsdag 26 aug 2014 - 13:07

Zelf vind ik het jammer,dat iemand zoals Maxi haar eigen mening over iets geeft en dat dat gelijk in de kiem gesmoord word....
Of we het er nu wel,of niet mee eens zijn,ik vond dat het door velen op een pittige manier gebeurde...
Ik schrijf met veel plezier op deze site en probeer op een nette manier mijn bevindingen te doen.
En natuurlijk,het is een mode site,maar ik vind het niet verkeerd,als er ook andere kritiek punten naar voren gebracht mogen worden,mits het fatsoenlijk gebeurd natuurlijk.
Misschien wordt het dan inhoudelijk wat spannender.
Ik vind de woorden,narrig,jaloezie,irritant.....best meevallen,maar zelf stoor ik me eraan,dat iemand op zo,n manier word weggeschreven.
Waar ik niet zoveel mee heb,is waar en hoeveel iemand tassen e.d.koopt,maar dat terzijde,hoo!

afbeelding van Suyari

Suyari

dinsdag 26 aug 2014 - 14:15

Hoi Wilma

ik ervaar het niet als in de kiem smoren, maar reageren op een reactie, want dit is al de vijfde keer dat er weer wordt gerefereerd aan hun vakantie(duur) in korte tijd Dat vind ik jammer en niet fijn om steeds te moeten lezen ( volgende keer scrol ik snel door, want tenslotte heb ik ook net 6 weken achter de rug)

afbeelding van Josine Droogendijk

Josine Droogendijk

dinsdag 26 aug 2014 - 13:14

Mijns inziens wordt het niet gelijk in de kiem gesmoord, want het onderwerp is al vele malen ter sprake gekomen de afgelopen weken. Op ModekoninginMáxima mag best wel gediscussieerd worden over andere inhoudelijke onderwerpen, maar het hoofdonderwerp van de blog is en blijft mode. Gelukkig weet ik dat Maxi de afgelopen weken ook hele andere en inhoudelijke reacties heeft geplaatst, dus laten we niet op de man gaan spelen (!), maar laten we ook het onderwerp vakantie maar rusten tot volgend jaar zomervakantie ;) Degenen die toch graag in discussie gaan over het onderwerp vakantie kunnen zich bijvoorbeeld hier uitleven: http://weblogs.nos.nl/evenementen/2013/08/05/vakantie-voor-de-koning/

afbeelding van Henny

Henny

dinsdag 26 aug 2014 - 11:52

Hmmm, ik vind rond de 100 tassen voor een koningin nog wel meevallen. Een gemiddelde vrouw met een schoenen en of tassentik heeft alles bij elkaar al gemiddeld 25 tassen incl. clutches.

afbeelding van elise1

elise1

dinsdag 26 aug 2014 - 12:34

Ha, ha! Denk je? Neuu hoor. Heb zelf een cognackleurige en een zwarte voor het werk. En dan een gouden, zilveren en zwarte clutch plus een klein zwart tasje voor andere gelegenheden. Veel van mijn vriendinnen (40 plus, gezin, tweeverdieners, druk sociaal leven, liefhebbers van mooie, vaak Scandinavische, merken) idem dito. Kom je een heel eind mee.

afbeelding van Josine Droogendijk

Josine Droogendijk

dinsdag 26 aug 2014 - 11:54

Ik vind niet dat ik een groot tassenliefhebber ben, maar toch heb ik ook wel zoveel tassen. Een bruine, zwarte en cognac tas voor dagelijks gebruik en de rest clutches die ik gekocht heb voor bruiloften en andere belangrijke momenten :)

afbeelding van Merel

Merel

dinsdag 26 aug 2014 - 12:15

hahaha, dan heb ik toch geen tassentic; volgens mijn man wel namelijk... :)

Ik heb er vier voor dagelijks gebruik, en vind het al een hele opgave om 's ochtends de juiste kleur (om) te pakken... En daarnaast misschien nog 4? avondtasjes, die ik heel weinig gebruik, vooral omdat ik 1 favoriet heb, die inderdaad heel makkelijk te combineren is (slangenprint met zwart en bruin tinten staat overal bij) ;)

afbeelding van Henny

Henny

dinsdag 26 aug 2014 - 12:17

Bij mannen heb je bij 2 tassen al een tassentic LOL

afbeelding van Merel

Merel

dinsdag 26 aug 2014 - 12:36

En bij vier paar schoenen een schoenentic ;)

(schuldig)

afbeelding van Josine Droogendijk

Josine Droogendijk

dinsdag 26 aug 2014 - 12:58

Dan ben ik bang dat ik wel een schoenentic heb :P Ik heb sowieso meer dan 50 paar, maar ik ben er wel zuinig op, dus kan er ook lang mee doen. En het scheelt dat Leon ook dol is op schoenen, dus die ziet altijd allemaal mooie exemplaren staan die ik écht moet aanschaffen, dus dat is een goede reden :P

afbeelding van Henny

Henny

dinsdag 26 aug 2014 - 15:28

Hahaha, jij kunt er ook wat van, Josine, meer dan 50 paar. Ik dacht dat ik al behoorlijk getikt was op dat gebied.
Ik doe ook heel lang met m'n schoenen. Slof ze niet af, laat ze tijdig verzolen, verzorg ze goed met het juiste product en ......ik kijk goed waar ik loop; niet met hakken op die kleine klinkertjes bijv. Toch is het één keer hilarisch misgegaan. Ik ben toen met een hak blijven haken tussen twee kinderkopjes. Heb uit die schoen moeten stappen om die los te wrikken en dat tussen het winkelend publiek .......... Wat voelde ik me opgelaten. Maar moet komisch zijn geweest. Als ik eraan terugdenk moet ik nog lachen :))) Op dit moment weer.

afbeelding van Josine Droogendijk

Josine Droogendijk

dinsdag 26 aug 2014 - 15:42

Hahaha, wat een leuk verhaal. Was graag toeschouwer geweest ;) Ik heb een keer met nieuwe suede laarzen door de sneeuw gelopen. Zonde, want ik heb ze erna (door de zoutkringen) nooit meer aangehad.

afbeelding van Henny

Henny

dinsdag 26 aug 2014 - 15:45

Die ervaring heb ik ook gehad. Er heeft dan ook pekel ingezeten. Met verse sneeuw heb je dit niet. Zooooo zonde.

afbeelding van Josine Droogendijk

Josine Droogendijk

dinsdag 26 aug 2014 - 12:23

Leon is bij ons degene die graag tassen koopt (voor mij dan). Als we bij de Bijenkorf of V&D zijn kijkt hij altijd of hij nog leuke tassen kan vinden voor mij. Is altijd weer grappig om die verbaasde blikken van andere te zien :P

afbeelding van Merel

Merel

dinsdag 26 aug 2014 - 12:31

Dat is inderdaad zeer ongebruikelijk ;)

afbeelding van Merel

Merel

dinsdag 26 aug 2014 - 11:36

Ik vind de leren/suede exemplaren mooier dan de tasjes in stof van de jurk/jas. Vind dat beetje tuttig / op safe gespeeld. En ziet er ook beetje goedkoop uit. En ik vind tas in kleur van de outfit ook niet altijd mooi, soms mooier om juist de kleur van de accessoires en schoenen wat af te laten steken. Ook omdat het lastig is om exact de goede tint te vinden. Bijvoorbeeld bij de outfit met witte blouse en roze rok (die ik trouwens allebei prachtig vind) is de kleur van de tas perfect bij de rok, maar lijken de schoenen van een andere, hardere, tint roze. Dat vind ik jammer. Wellicht waren nude schoenen en een bijpassende leren nude clutch oid nog mooier geweest. Bovendien heeft ze dan een set die veel makkelijker te combineren is dan al deze nuances roze. Idem voor het avondtasje van namu lux; in zilver zou dat bij veel meer jurken passen. Lijkt me handiger ook; als je honderd tassen hebt, in allemaal kleurnuances, wordt kiezen nog een hele opgaaf ;)

afbeelding van Josine Droogendijk

Josine Droogendijk

dinsdag 26 aug 2014 - 11:53

Je ziet ook dat Máxima tegenwoordig steeds vaker kiest voor zandkleur/beige/lichtgrijs wat betreft tassen en schoenen. Combineert veel makkelijker :)

afbeelding van elise1

elise1

dinsdag 26 aug 2014 - 10:50

Helemaal met je eens dat ze door creatief herdragen (van vaak erg mooie items) het best wat rustiger aan kan doen. Maar dat kan wat tasjes betreft ook wel lijkt me zo. Hoeveel heeft ze er wel niet? Toch zeker honderd.

afbeelding van Josine Droogendijk

Josine Droogendijk

dinsdag 26 aug 2014 - 10:59

Ik denk rond de 100 ja, maar ik moet zeggen dat ik er geen heel goed beeld van heb hoeveel precies. Aan het eind van deze serie krijg je antwoord op deze vraag. Maar stel dat ze er 100 heeft: Hoeveel kleuren kleding heeft ze de afgelopen 15 jaar wel niet gedragen? Ik denk dat elke kleur wel in haar garderobe te vinden is en mijns inziens is een vloekende tas een smet op het totaalplaatje. Als ik koningin was had ik denk ik meer gecombineerd met kleding en meer geïnvesteerd in goede accessoires.

afbeelding van elise1

elise1

dinsdag 26 aug 2014 - 10:28

Pfffff, hoeveel roze tassen kan een mens hebben? Een koningin moet goed in de kleren zitten maar overdrijven ook een kunst. Het koninklijk huis is altijd warm pleitbezorger van meer duurzaamheid. Alleen al zoveel roze tasjes is daar geen teken van maar lijkt meer op 'nooit genoeg'.

afbeelding van Josine Droogendijk

Josine Droogendijk

dinsdag 26 aug 2014 - 10:41

Vind je het echt zoveel? Ik vind dat Máxima qua tassen juist rustig aandoet in vergelijking met de andere prinsessen. 8 roze tasjes lijkt misschien veel, maar ze kan moeilijk met de Peter Kent komen opdraven tijdens Prinsjesdag :P Zeker de nummers 4 en 5 kunnen daarnaast nog jaren mee, dus zijn wat mij betreft een verstandige keuze. Qua kleding zou Máxima mijns inziens rustiger aan kunnen doen (lees: meer herdragen door creatiever te combineren), maar qua clutches vind ik haar zeker niet overdrijven :)

afbeelding van jeanine68

jeanine68

dinsdag 26 aug 2014 - 07:28

Waarom zouden WA en Maxima geen 6 weken vakantie mogen hebben? mensen in het onderwijs hebben toch ook 6 weken vakantie? En een lege KH agenda wil toch nog niet zeggen dat ze niets doen? Ik gun het ze van harte, deze rustperiode samen met hun kindertjes!! Ze moeten het heel vaak zonder hun ouders weten te stellen!

afbeelding van Trixedo

Trixedo

maandag 25 aug 2014 - 20:02

Ja, Henny en Henriet, met die witte blouse (van Valentino, lees ik; met chique mouweinden), de zachtroze plooirok en dito schoentjes is ze om door een ringetje te halen !

afbeelding van zara

zara

dinsdag 26 aug 2014 - 19:39

Ja! Súper-charmant! Wat een mooie foto!

afbeelding van LindaVanDeventer

LindaVanDeventer

maandag 25 aug 2014 - 20:35

Jaaaaa, zoooooo charmant!

afbeelding van LindaVanDeventer

LindaVanDeventer

maandag 25 aug 2014 - 20:35

Heel mooi inderdaad!

afbeelding van Christa

Christa

maandag 25 aug 2014 - 20:10

Ja dat viel mij ook al op, beeldschoon idd! Die schoenen zijn "to die for"!!
;-))

afbeelding van Josine Droogendijk

Josine Droogendijk

dinsdag 26 aug 2014 - 09:37

Wat mij betreft is deze look ook heel geschikt voor een zakelijke trip voor de Verenigde Naties. Had liever gezien dat ze zoiets had aangetrokken tijdens de reis naar India :) Helaas is de rok sindsdien uit beeld gebleven, maar wellicht leest Máxima dit en trekt ze hem dit najaar weer eens aan, haha ;)

afbeelding van Maxi

Maxi

maandag 25 aug 2014 - 19:47

Ik word narrig bij de gedachte dat Maxima deze zomer al bijna 5 weken vakantie heeft en ook vandaag niet in openbaarheid trad.
En hoeveel dagen had ze al eerder vrij dit jaar? Ik kan daarom niet de energie opbrengen om commentaar te geven op haar tassen. Sorry, Josine!

afbeelding van Sietske N.

Sietske N.

dinsdag 26 aug 2014 - 11:42

Als ik heel eerlijk ben, word ik ook een beetje 'narrig'....
Maar dan van het feit dat je bij elke blog die hier geplaatst wordt tijdens deze zomervakantie dit onderwerp meent te moeten aansnijden (terwijl er door Josine is gevraagd dit onderwerp te laten rusten). Als je jezelf er zo aan stoort, zoek dan een andere blog om te volgen waar je wel vrolijk van wordt. Just my 2 cents.

afbeelding van Suyari

Suyari

maandag 25 aug 2014 - 21:36

Zoals Josine al eerder meldde, wil een lege agenda niet zeggen dat er niets wordt gedaan. Ik snap niet dat je hierover zo zeurt. Klinkt jaloers, niet doen..gun het haar en onthounje idd maar van commentaar .

afbeelding van Christa

Christa

maandag 25 aug 2014 - 20:07

De kinderen hebben nog tot het eind van deze maand vakantie, Maxi! Pas op 30 augustus is ons Koningspaar voor het eerst weer in touw zo te zien in de agenda van KH! De kinderen gaan denk ik op maandag 1 september weer naar school en dan begint voor hun ook het werk weer! De kinderen moeten hun ouders gedurende het jaar best veel missen, dus wat is er mis met een vakantie van 6 weken samen met de kids........ja wij hebben dat niet, maar dat is een totaal andere discussie! Dus, als je je zo ergert dat je er narrig van wordt zou ik zeggen, kijk eens op een ander blog waar je misschien wel blij van wordt!
;-))

afbeelding van sandy

sandy

maandag 25 aug 2014 - 21:53

Christa, helemaal mee eens. Wat doe je op zo'n blog als je je zo aan Maxima ergert. Zo, ze was niet in het openbaar te zien. So what? Ze werken toch ook achter de schermen? Maxima reist enorm veel, waarom zou ze niet genieten van vakantie met haar gezin?

afbeelding van sandy

sandy

maandag 25 aug 2014 - 21:44

Christa, helemaal mee eens. Wat doe je op zo'n blog als je je zo aan Maxima ergert. Zo, ze was niet in het openbaar te zien. So what? Ze werken toch ook achter de schermen? Maxima reist enorm veel, waarom zou ze niet genieten van vakantie met haar gezin?

afbeelding van Henny

Henny

dinsdag 26 aug 2014 - 09:02

Helemaal mee eens Christa en Sandy.
Trouwens de discussie over de vakantie van het koningspaar is door Josine al gesloten op een vorige blog. Nu laait die alweer op. Zo irritant!

afbeelding van Trixedo

Trixedo

maandag 25 aug 2014 - 18:19

De zachtroze, heel tedere 'pseudo-strapless' galajurk (van wie ook weer ?) die ze met de Namu Lux-clutch en met schitterende juwelen droeg is oogverblindend prachtig !

afbeelding van Imke

Imke

maandag 25 aug 2014 - 19:04

Ja, echt een beauty, en overigens qua kleur heel mooi gecombineerd met de clutch. De jurk heb ik bij mijn weten nooit eerder gezien, dus ik hou me aanbevolen voor meer foto's ;-)

afbeelding van Imke

Imke

maandag 25 aug 2014 - 19:06

Oeps, ging iets mis, mijn bericht stond er 2x

afbeelding van LindaVanDeventer

LindaVanDeventer

maandag 25 aug 2014 - 18:18

Ik ben dol op kleur, dol op roze en dol op clutches, dus ik word heeeeeeeeel hebberig van deze blog! Wat een feestje dit tassenoverzicht:) de tas van Peter Kent vind ik een van de leuksten.

afbeelding van Henriet

Henriet

maandag 25 aug 2014 - 17:41

Wat een ontzettend leuke foto onderaan, met de blouse van Valentino. Weet je nog bij welke gelegenheid dit was Josine?? (vast wel).

afbeelding van Annelie

Annelie

maandag 25 aug 2014 - 16:27

Wat een leuk overzicht! Ga je ook nog zo´n blog maken van ander kleuren tassen?
Deze tassen zijn echt prachtig. Allemaal vind ik ze heel leuk. Als ik moet kiezen welke twee ik de mooiste vind, ga ik toch voor de clutch van Namu Lux en het 'koffertje' van Peter Kent. Die zou ik ook wel in mijn garderobe willen hebben!

afbeelding van elisah.

elisah.

maandag 25 aug 2014 - 15:47

Leuk om af en toe bij je jas een zelfde tas te laten maken, maar er gaat niets boven een goed model in leer of suede !!
Wat een keuze heeft ze in de kleur roze, het staat haar goed, maar of ze deze tassen veel zal gebruiken betwijfel ik.

afbeelding van Henny

Henny

maandag 25 aug 2014 - 14:36

Roze is een heel goede kleur voor Maxima. Mijn voorkeur gaat uit naar Peter Kent; super mooi model en is echt mijn smaak. Als 2de no. 2 Namu Lux.
De outfit met de witte blouse van Valentino vind ik heel mooi. :))

Pagina's

© 2022 ModeKoninginMaxima.nl | Alle rechten voorbehouden | Sitemap | Privacy & cookie policy
Realisatie door TWS Media uit Veenendaal

Realisatie door TWS Media

TWS Media uit Veenendaal is gespecialiseerd in het ontwikkelen van websites. Meer informatie? Bezoek onze website ?