Hoewel koningin Máxima meestal kiest voor onopvallende tasjes, heeft ze ook zeker bijzondere exemplaren in haar garderobe. Een voorbeeld hiervan is het gele tasje van NATAN, dat Máxima meerdere malen combineerde met schoenen in exact dezelfde kleur. In combinatie met de eveneens gele outfit van het Belgische modehuis sprong het tasje in eerste instantie niet in het oog, maar toen de prinses ervoor koos om het te matchen met een blauwe mantel van Jan Taminiau kon  niemand meer om het tasje heen. Ook tijdens een bezoek aan Brazilië koos Máxima opnieuw voor contrasterende kleuren door het te dragen bij een eenvoudig zwart broekpak. Wat mij betreft blijft ze ook de komende jaren lekker verrassen met opvallende kleurencombinaties, want juist zulke details maken het leuk om haar stijl te volgen! 

Close up:

Máxima met de tas:

In combinatie met de mantel van Jan Taminiau:

In combinatie met een zwart broekpak van Stella McCartney:


(Mijn moeder, die altijd deze website leest,
mompelt bij het zien van deze foto vast iets over  deHimalaya's, haha) 

Foto's met dank aan: 

DPP 
Royalpress.nl 

Niets van deze website mag verveelvoudigd en/of openbaar worden gemaakt door middel van druk, fotokopie, fax, overtypen, opslag in een geautomatiseerd gegevensbestand of anderszins, zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van de beheerders.

 

Reacties


afbeelding van Carmen

Carmen

donderdag 13 feb 2014 - 10:08

Mooi tasje. De sandalen vind ik vreselijk.

afbeelding van Emmy

Emmy

donderdag 13 feb 2014 - 20:02

Helemaal met je eens, Carmen!

afbeelding van zara

zara

donderdag 13 feb 2014 - 09:09

Dit is nou echt een tasje waarvan ik denk: dat zou ik óók wel willen hebben... (en dan liefst samen met de prachtige doorknoopjurk van JT, én de vlotte gele sandaaltjes!)

afbeelding van Henny

Henny

woensdag 12 feb 2014 - 22:50

Opvallende kleuren kan ze best wel hebben aan haar voeten, vind ik, gezien ze ook haar lengte mee heeft. Dus dan is het toch in verhouding) Ze draagt wel meer felle kleur schoenen, zoals bijv. op Aruba, herinner ik me ;) Dan zou ze, gezien haar schoenmaat, alleen maar blauw, zwart of een nude kleur kunnen dragen.

afbeelding van fruitboom123

fruitboom123

woensdag 12 feb 2014 - 22:07

De tas is leuk, maar omdat de kleur zo fel is haalt het wel veel aandacht van de kleding weg, en dat kan jammer zijn..........!!
De gele schoenen mogen voor mij weg!!Afschuwelijk, vooral als je bedenkt dat Maxima maat 42 heeft kan ze beter minder opvallende kleuren dragen..........!!!

afbeelding van Christa

Christa

woensdag 12 feb 2014 - 20:14

Nooit geweten dat Maxima dingen van Stella McCartney in haar garderobe heeft, en de mantel van JT heb ik ook nog niet eerder gezien, maar valt dan ook niet als op als zijnde van zijn hand!

Leuke tas, lekker kleurtje mooi bij d.blauw of zwart idd, maar bij het zacht gele stel ook heel mooi!
;-))

afbeelding van Lisanne

Lisanne

woensdag 12 feb 2014 - 20:14

Wat een leuk tasje! Kan zo in mijn kast! Maar waarom de himalaya's? Josine, weer leuk die vernieuwde foto's op de voorpagina...

afbeelding van car

car

woensdag 12 feb 2014 - 21:11

Jaaa vroeg ik me ook af?? :) misschien het hele lage topje op de laaste foto... met bergen in zicht :p haha

afbeelding van Josine Droogendijk

Josine Droogendijk

donderdag 13 feb 2014 - 10:07

Ja, haha. Mijn moeder en twee broers zaten altijd tegenover mij en mijn twee zusjes aan de eettafel. Als een van ons drieën inkijk had, gingen ze altijd lopen zeuren over Himalaya's :P

afbeelding van Emmy

Emmy

donderdag 13 feb 2014 - 20:01

LOL!

afbeelding van Marianne Rietjens

Marianne Rietjens

woensdag 12 feb 2014 - 19:08

Mooi in combinatie met de blauwe jas.

afbeelding van Marije

Marije

woensdag 12 feb 2014 - 19:02

In combinatie met die blauwe mantel van Jan Taminiau vind ik het tasje het leukst!!

afbeelding van Henny

Henny

woensdag 12 feb 2014 - 18:38

Wat een mooi tasje. Ik vind 'm mooi gecombineerd met donkerblauw of een andere contrasterende kleur. De gele outfit is erg leuk, zeker omdat het rokje strak is, en dan het jasje met een lichte peplum. Dit past het beste bij haar figuur, maar met de gele accessoires is het te veel geel. (rijmt nog ook :)). Het zwarte pak, hiervan vind ik de broek niet zo mooi; maakt haar breed. Leuke gele oorbellen. Mooi :)

afbeelding van AnnekeM

AnnekeM

woensdag 12 feb 2014 - 18:34

Deze tas en schoenen vind ik echt heel erg mooi! Mijn voorkeur is met de gele outfit, maar ik kan me ook voorstellen dat het heel mooi bij een bruine outfit met gele print zou staan.

afbeelding van Henny

Henny

woensdag 12 feb 2014 - 22:54

Dat is ook een goede combi, bruin met een gele print met daarbij de gele schoenen. Ik vind ze heel mooi ;)

afbeelding van car

car

woensdag 12 feb 2014 - 18:31

In combi met de jas van Jan taminiau vind ik het super!!! Bij de rest vind ik het niet zo... de tas komt veel minder tot z'n recht!! Vooral de tweede foto vind ik echt een ratje toe ;) de gele schoenen vind ik ook kek en fashionable.. :)

afbeelding van Annelie

Annelie

woensdag 12 feb 2014 - 18:25

Leuke tas is dit! Ik vind het leuker als ze hem draagt bij een contrasterende kleur. Vooral bij die donkerblauwe mantel vind ik hem super staan. Ik vind dat er bij die 2e en 3e foto veel te veel kleuren geel in haar outfit zitten. Daar houd ik niet van.
Dat onderste broekpak vind ik haar ook niet staan. Haar benen lijken bovenaan veel steviger en ik vind dat haar figuur een beetje uit zijn 'verband' wordt gehaald. Erg jammer, want zwart kan ze prima hebben.

© 2022 ModeKoninginMaxima.nl | Alle rechten voorbehouden | Sitemap | Privacy & cookie policy
Realisatie door TWS Media uit Veenendaal

Realisatie door TWS Media

TWS Media uit Veenendaal is gespecialiseerd in het ontwikkelen van websites. Meer informatie? Bezoek onze website ?