De Belgische koninklijke familie heeft een heel aantal activiteiten die elk jaar terugkomen. Zo ook het kerstconcert dat elk jaar eind december wordt bijgewoond door zoveel mogelijk familieleden van de Belgische koninklijke familie. Prinses Mathilde kiest met haar outfit vrijwel elk jaar voor warme, winterse kleuren, die de kerstsfeer gemakkelijk oproepen. Zo koos ze in 2012 voor een outfit volledig in bordeaux.

Met dit jurkje heeft Prinses Mathilde andermaal gekozen voor een model dat perfect past bij haar figuur: een brede halslijn, een vrij hoge taille, strak onderaan en een beetje losser bovenaan. Op deze manier creëert ze eindeloos lange benen en een wespentaille. Prinses Mathilde haar prachtige benen mogen er wezen en ze moet dus geen schrik hebben van ze vaak te laten zien! De fluwelen stof oogt erg elegant en is perfect voor deze winterse gelegenheid, en ondersteunt het draperende effect van het bovenste gedeelte van de jurk.

Ook qua accessoires is Prinses Mathilde in dezelfde kleur gebleven: zowel de schoenen, de armband en de clutch zijn in exact dezelfde kleur. De clutch is in dezelfde stof gemaakt als de jurk. Enkel de tip van de schoenen is in een andere stof gemaakt, en dat geeft een speels effect. Het opgestoken haar van Prinses Mathilde laten haar neklijn nog mooier tot zijn recht komen, en geven een goed beeld op de goudkleurige oorbellen die ze draagt. De jurk is er eentje uit de Christmas Collection van modehuis Natan, zoals je op onderstaande advertentie kunt zien. Wat vinden jullie van deze outfit?

 

Foto's met dank aan DPP en Natan

Niets van deze website mag verveelvoudigd en/of openbaar worden gemaakt door middel van druk, fotokopie, fax, overtypen, opslag in een geautomatiseerd gegevensbestand of anderszins, zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van de beheerders.

 

© 2021 ModeKoninginMaxima.nl | Alle rechten voorbehouden | Sitemap | Privacy & cookie policy
Realisatie door TWS Media uit Veenendaal

Realisatie door TWS Media

TWS Media uit Veenendaal is gespecialiseerd in het ontwikkelen van websites. Meer informatie? Bezoek onze website ?