In een vorig bericht hebben we reeds gezien dat Prinses Mathilde op de vooravond van het huwelijk van de Zweedse Kroonprinses Victoria en Daniel Westling een hardroze galajurk van Natan aanhad. Ook op het huwelijk zelf koos ze ervoor om gekleed te gaan in dezelfde kleurtinten. Deze keer droeg ze echter een voor haar ontworpen jurk van de Italiaanse designer Giorgio Armani, tot wie ze zich wel vaker wendt bij dit soort van gelegenheden.

Hoewel de kleurtinten dus wel gelijkend zijn, en Prinses Mathilde ook dezelfde oorbellen aanhad als de avond voordien, kunnen we de twee jurken op alle andere vlakken niet met elkaar vergelijken. De tint roze die voor deze jurk gebruikt wordt is veel zachter, en veel passender voor een gelegenheid overdag. De stof is een combinatie van charmeuse, zijde en organza en heeft dus opnieuw een veel zachtere uitstraling door de vloeiende bewegingen die de jurk maakt. Het bovenste gedeelte neemt de vorm aan van een gedrapeerde bustier, die zich opwerkt naar de ene schouderband, en naar onderen toe zien we een steeds wijder wordende rok.

Al bij al is dit een jurk die we niet zo vaak bij Mathilde zien: overal vrij nauw aansluitend, waardoor we haar figuur goed kunnen zien. De draperingen zorgen voor een camouflerend effect waar nodig. Ik vond het een prachtige jurk die perfect paste bij deze gelegenheid. Prinses Mathilde had ook nog een stola mee in dezelfde kleur.

Qua juwelen droeg Prinses Mathilde haar vaste tiara, gecombineerd met oorbellen en een ketting van juwelier Leysen. Geheel passend bij de jurk koos Prinses Mathilde voor een roze oogmakeup, die zeer mooi was, alleen jammer dat ze een te donker tintje foundation heeft gebruikt.

De zoveelste roze jurk op rij: wat zijn jullie ideeën over deze jurk?

Foto's met dank aan DPP.

 

Niets van deze website mag verveelvoudigd en/of openbaar worden gemaakt door middel van druk, fotokopie, fax, overtypen, opslag in een geautomatiseerd gegevensbestand of anderszins, zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van de beheerders.

 

© 2022 ModeKoninginMaxima.nl | Alle rechten voorbehouden | Sitemap | Privacy & cookie policy
Realisatie door TWS Media uit Veenendaal

Realisatie door TWS Media

TWS Media uit Veenendaal is gespecialiseerd in het ontwikkelen van websites. Meer informatie? Bezoek onze website ?