Net als vele andere buitenlandse koninklijke gasten waren ook Prins Filip en Prinses Mathilde uitgenodigd op het doopsel van Prinses Estelle van Zweden, dochter van Kroonprinses Victoria en Prins Daniel van Zweden. Prinses Mathilde verscheen in een zilvergrijze tenue.

Op het eerste zicht lijkt dit een vrij saaie outfit te zijn. Het is niet echt een gedurfde kleur en ook in ontwerp kiest ze hier voor een veilig model. De details aan de outfit zijn echter niet direct met het blote oog te spotten, en wanneer je eens van dichterbij gaat kijken, komen alle prachtige elementen van dit pakje aan het licht. Prinses Mathilde speelt hier namelijk met een combinatie van verschillende stoffen en materialen: een vrij speelse rok in een losse zijdeachtige stof, een topje daarboven dat bestaat uit een hele mozaïek van lovertjes en dus in contrast staat met de soepelheid van de rok.

Dit geheel werkt ze af met lakschoenen in eenzelfde kleur, die ondanks de ietwat saaiere kleur toch een diepte vertoont omwille van de bruine tinten die in het zilvergrijs verwerkt zitten, en een clutch in suède. In mijn ogen een geniale combinatie van verschillende materialen in eenzelfde kleur!

Wat vinden jullie van deze outfit? En van de hoed die ze erbij draagt?

Foto's: © Albert Nieboer

Niets van deze website mag verveelvoudigd en/of openbaar worden gemaakt door middel van druk, fotokopie, fax, overtypen, opslag in een geautomatiseerd gegevensbestand of anderszins, zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van de beheerders.

 

Reacties


afbeelding van Kaat Mossel

Kaat Mossel

vrijdag 19 dec 2014 - 13:01

Heel erg mooi, maar ik zou zelf de stof van de top voor de rok hebben gebruikt en die van de rok voor de top.

afbeelding van Lauren

Lauren

vrijdag 19 dec 2014 - 12:17

Mooi ensemble die ze vaker mag dragen van mij bv. tijdens een staatsbezoek

afbeelding van Christa

Christa

zaterdag 20 jul 2013 - 20:57

Perfect!! Bravo Mathilde!

© 2022 ModeKoninginMaxima.nl | Alle rechten voorbehouden | Sitemap | Privacy & cookie policy
Realisatie door TWS Media uit Veenendaal

Realisatie door TWS Media

TWS Media uit Veenendaal is gespecialiseerd in het ontwikkelen van websites. Meer informatie? Bezoek onze website ?