Deze week begint het politieke afscheid van Albert als Koning van België. Daarom gaan er dan ook enkele ontvangsten door op het paleis te Laken, waarbij telkens prominente politieke figuren worden uitgenodigd. Hierbij zijn ook de toekomstige vorsten, Filip en Mathilde, aanwezig. Prinses Mathilde droeg voor de gelegenheid een rood ensemble van Natan.

Prinses Mathilde straalde helemaal in dit rode ensemble van Natan. Geheel in haar eigen stijl droeg ze compleet bijpassende accessoires in dezelfde kleurschakering als haar kledij: rode glanzende slingbacks, een rode armband en een rood tasje.

Dit pakje zal iedereen vrij bekend voorkomen: niet alleen droeg Prinses Mathilde het reeds tweemaal eerder op economische missie (op 10 juni 2012 in Japan met enkel het topje, en op 22 maart 2013 in Thailand), ook Koningin Máxima heeft dit in haar kast hangen.

Wat vinden jullie van dit ensemble? En wat vinden jullie van de twee koninklijke dames die ze dragen?

Foto's met dank aan DPP, PPE en screenshot

Niets van deze website mag verveelvoudigd en/of openbaar worden gemaakt door middel van druk, fotokopie, fax, overtypen, opslag in een geautomatiseerd gegevensbestand of anderszins, zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van de beheerders.

 

Reacties


afbeelding van sofia

sofia

woensdag 10 jul 2013 - 18:59

Veel en veel beter dan de versie van Maxima

afbeelding van Nelleke

Nelleke

woensdag 10 jul 2013 - 16:01

Kleurencombinatie schoenen en kleding kunnen ermee door. Aan de andere kant vind ik het een beetje tuttig staan. Ik vind wel dat Natan, naar wat hier al opgemerkt werd, Mathilde beter staat dan Maxima. De kleding oogt bij Maxima pompeus, log. Ik zou Maxima meer in Jan Taminiau of Addy van den Krommenacker willen zien. Stimuleert ze onze economie als econome ook nog een beetje ;-)

afbeelding van Marianne Rietjens

Marianne Rietjens

dinsdag 09 jul 2013 - 21:36

Staat beide prinsessen leuk, maar wat jammer dat ze beiden shoppen bij Nathan. Ik vind overigens ook dat de pasvorm beter is bij Mathilde dan bij Máxima.

afbeelding van RoyalJuus

RoyalJuus

dinsdag 09 jul 2013 - 19:22

Josine, zie je net bij RTL Boulevard: ben blij dat je me "bijvalt" door Monique Collignon aan te bevelen voor Maxima én dat je ook Addy vd Krommenacker hebt genoemd: ben super groot fan van hem en was hem bij mijn eerdere commentaar hierboven vergeten te noemen!

afbeelding van Annelie

Annelie

dinsdag 09 jul 2013 - 19:17

Dit vind ik echt een heel leuk pakje, dat zowel Mathilde als Máxima heel mooi staat. De accessoires van Mathilde passen er ook zo mooi bij! Vooral die schoenen, daar ben ik helemaal dol op!:)

afbeelding van Emmy

Emmy

dinsdag 09 jul 2013 - 18:15

ik vind deze jurk ook haar waanzinnig goed staan. Wel apart dat ze gewoon bijna hetzelfde in de kast hebben hangen. Ik vind de jurk van Mthilde mooier (mouwen).
En als reactie op W. van Duin: ik stuiter een beetje als je zegt dat "maar als ze beide niets doen om hun populairiteit op te vijzelen,ja dan heb ik geen medelijden met ze."
stuiter de stuiter!
hoe weet je dat, dat beiden (!) niets (!) doen? Ken je ze beiden? Volgens mij weet je dit niet.
En betreffende het 'geen medelijden' -- stuiter de stuiter -- het klinkt behoorlijk koud.
sorry - moest ik even kwijt

stuiter de stuiter

afbeelding van Willem van Duin.

Willem van Duin.

donderdag 11 jul 2013 - 01:00

Emmy dat kan wel zo zijn maar als je ziet wat Maxima gedaan heeft met Willem-Alexander en als je ziet wat Mathilde voor Filip heeft gedaan dan kan je toch concluderen dat Filip er niet populairder op is geworden. En Willem-Alexander was vroeger ook een verlegen en schuchtere jongen. Natuurlijk vind ik wel dat Mathilde haar best doet om Filip Populair te maken bij het volk maar als hij na 13 jaar huwelijk nog niet populair is bij de bevolking dan geeft dat toch te denken.

afbeelding van Marjanneke

Marjanneke

dinsdag 09 jul 2013 - 15:41

Super leuk jurkje, de V-hals vind ik nog net iets mooier dan de halslijn van Máxima's pakje.
Lekker zomers, een heel goede keuze.

afbeelding van Royal Ellen

Royal Ellen

dinsdag 09 jul 2013 - 15:01

Dit staat ZO veel mooier dan de mouwloze peplum versie die Maxima heeft! Zeer elegant.

afbeelding van Manon74

Manon74

dinsdag 09 jul 2013 - 11:11

Toch jammer dat je Mathilde en Maxima vaker in hetzelfde ziet van Natan. Nu net andere top, maar door de uitgesproken stof valt dat niet zo op.
Ik vindt Natan bij Mathilde vaak beter zitten qua pasvorm en ik zou Maxima graag vaker in andere ontwerpers/merken zien dan Natan. Ze draagt naar mijn smaak wel erg veel Natan.

afbeelding van Gerarda

Gerarda

dinsdag 09 jul 2013 - 11:19

Ik ben het hier volledig mee eens. Ik snap niet waarom Maxima zoveel Natan draagt. Qua pasvorm vind ik het beter passen bij Mathilde. Gun de eer aan Mathilde, het is tenslotte een Belgisch modehuis. Dan heb je niet steeds dat ze (bijna) het zelfde dragen. Er zijn nog zoveel andere goede merken, al dan niet Nederlands, er moet toch wel iets te vinden zijn wat je directe collega niet ook draagt.

afbeelding van MeRoyalty

MeRoyalty

dinsdag 09 jul 2013 - 09:50

Wat een super leuke schoenen!!!

afbeelding van Willem van Duin.

Willem van Duin.

dinsdag 09 jul 2013 - 00:04

Ik vind de outfit van zowel prinses Mathilde als koningin Maxima heel erg mooi. Ik kan geen winnaar aanwijzen.

afbeelding van Anna

Anna

maandag 08 jul 2013 - 22:47

Mathilde ziet er beeldig uit. Alles klopt.
Ik vind het zo ontzettend sneu voor haar, dat haar man in de pers zo wordt afgekraakt. Daar moet ze verdriet van hebben.
Ook Philip verdient een eerlijke kans.
Is off topic, maar ik moest dit ff kwijt...:-(

afbeelding van sofia

sofia

woensdag 10 jul 2013 - 18:57

Helemaal mee eens.

afbeelding van Willem van Duin.

Willem van Duin.

dinsdag 09 jul 2013 - 00:22

Ik vind het aan de enekant sneu voor Mathilde maar als ze beide niets doen om hun populairiteit op te vijzelen,ja dan heb ik geen medelijden met ze. Trouwens uit een onderzoek gehouden door de commerciële zenders VTM in Vlaanderen en RTL in Wallonië bleek dat maar één op de vier Vlamingen vertrouwen te hebben in Filip als koning en in Wallonië krijgt hij het voordeel van de twijfel. Als dat zo is dan vind ik dat geen mooie score voor Filip. Overigens is de eerste rel al ontstaan nog voor Filip koning is want volgens de berichten zou Filip staatsstukken en andere dingen zoals gastenboeken willen ondertekenen met de Franse naam Phillipe en niet met Filip en dat stoort natuurlijk de Vlamingen. Albert was makkelijk maar Boudewijn ondertekende gewoon met hoofdletter B en de rest in gewone letters want dan zagen ze het niet.

afbeelding van Krissi

Krissi

maandag 08 jul 2013 - 22:44

Staat haar bijzonder mooi

afbeelding van RoyalJuus

RoyalJuus

maandag 08 jul 2013 - 22:44

Misschien is het vanaf 21/7 tijd dat koningin Mathilde belgische ontwerpers representeert en dat koningin Maxima de nederlandse tak vertegenwoordigt... Niet alleen Jan Tamineau maar ook Monique Collignon die graag wil doorstarten! Daarmee kunnen ze beiden (ook voor zichzelf) onderscheidend zijn...

afbeelding van caro50

caro50

dinsdag 09 jul 2013 - 13:49

Helemaal mee eens, ik begrijp ook niet helemaal waarom Maxima steeds terug gaat naar Nathan, prachtige kleding daar niet van, maar in haar functie zou ze de Nederlandse ontwerpers best mogen vertegenwoordigen

afbeelding van AnnekeM

AnnekeM

maandag 08 jul 2013 - 22:38

Dit is zo'n pakje dat iedereen goed staat. Ik vind het model van Máxima n ets spannender, maar het verschil is miniem. Geweldige schennende Mathilde hierbij draagt.

afbeelding van Christa

Christa

maandag 08 jul 2013 - 22:22

Ik vind het ook prachtig alleen zou ze een iets warmere kleur panty's moeten dragen, niet zulke lichte glimmende!!

afbeelding van Denise

Denise

maandag 08 jul 2013 - 21:26

Supermooi jurkje. Het staat hen allebei geweldig. De slingbacks van Mathilde passen er perfect bij ♥

afbeelding van karpathos

karpathos

maandag 08 jul 2013 - 21:30

Ik sluit me hier helemaal bij aan.

© 2021 ModeKoninginMaxima.nl | Alle rechten voorbehouden | Sitemap | Privacy & cookie policy
Realisatie door TWS Media uit Veenendaal

Realisatie door TWS Media

TWS Media uit Veenendaal is gespecialiseerd in het ontwikkelen van websites. Meer informatie? Bezoek onze website ?