We hebben reeds de jurken van Prinses Mathilde bekeken op 30 april bij de inhuldiging van Koning Willem-Alexander, vandaag werpen we eens een licht op de jurk die ze aanhad de avond voordien, op 29 april, bij het diner in het Rijksmuseum dat door Prinses Beatrix werd georganiseerd.

Prinses Mathilde koos met deze zilveren jurk voor een prachtige kleur. Het is een kleur die zij niet al te vaak draagt, maar daar is helemaal geen reden toe, het staat haar geweldig. De jurk heeft één schouderband, en de stof lijkt zich in een soort van knoop te keren ter hoogte van de taille naar de andere kant toe, waardoor je een heus spel van draperingen krijgt. Aangezien er met een nogal zware stof is gewerkt, valt de jurk van zichzelf niet echt in de plooi, dus die draperingen zijn vrij noodzakelijk om de jurk vorm te geven.

Prinses Mathilde droeg haar eigen tiara, en dezelfde armband, oorbellen en broche als op 30 april. Ze combineerde de jurk verder met zilverkleurige pumps en een gouden-bronskleurige clutch.

Met deze jurk haalde Prinses Mathilde een reeds eerder gedragen jurk uit de kast. Ze droeg deze namelijk ook op het verjaardagsfeest van Prins Charles op 13 november 2008. Toen droeg ze er een stola bij in dezelfde kleur.

Wat vinden jullie van deze jurk van Mathilde?

Foto's met dank aan DPP

Niets van deze website mag verveelvoudigd en/of openbaar worden gemaakt door middel van druk, fotokopie, fax, overtypen, opslag in een geautomatiseerd gegevensbestand of anderszins, zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van de beheerders.

 

Reacties


afbeelding van Shasta

Shasta

woensdag 03 jul 2013 - 17:44

Hele mooie jurk!

afbeelding van Annelie

Annelie

woensdag 03 jul 2013 - 13:39

Wat een leuke jurk is dit! Hij staat haar echt geweldig. Vooral die sleep maakt het echt een koninklijk geheel. Haar kapsel zit ook heel goed. Inderdaad jammer ja, dat ze heel vaak dezelfde tiara draagt, maar ja als je nu eenmaal niet zo'n grote juwelencollectie hebt, kun je daar ook niets aan doen.
De accessoires vind ik ook heel leuk. Ik vind het ook een leuk detail dat Mathilde en Máxima allebei op die avond een jurk droegen die ze al eerder hebben gedragen en ook nog eens op dezelfde gelegenheid!

afbeelding van Magda

Magda

woensdag 03 jul 2013 - 11:35

Prachtige jurkje en heel koninklijk! Ik vond haar een van best geklede dames die avond. Mooie kleur en leuk die sleep. Ja, dat heeft wel wat vind ik.

afbeelding van Willem van Duin.

Willem van Duin.

woensdag 03 jul 2013 - 00:01

Dit vind ik een mooie jurk die Mathilde hier draagt,en ik vind het een van haar mooiere jurken aangezien Mathilde altijd op safe gaat.

afbeelding van AnnekeM

AnnekeM

dinsdag 02 jul 2013 - 23:18

Wat een geweldige jurk is dit. Staat haar prachtig. En wat grappig dat zowel Máxima als Mathilde bij dit diner de jurk herdragen die ze bij het feest van Charles aan hadden.

afbeelding van Marianne Rietjens

Marianne Rietjens

dinsdag 02 jul 2013 - 22:30

Ik vind het een prachtige jurk. Ze lijkt hier wel breder mee in de heupen. Ook de juwelen zijn mooi. Toch...de clutch is opvallend van kleur en dat mag ook anders wordt het wat saai misschien, maar was het dan niet beter geweest om oorbellen en een broche te kiezen waarin de kleur van de clutch terugkomt of toch een clutch in de kleur van de schoenen en de jurk? Ik kom er niet echt uit, maar de eerste indruk is toppie!

afbeelding van Sanne

Sanne

dinsdag 02 jul 2013 - 21:42

Ik vind het echt een hele mooie jurk! Het sleepje en model maken het echt een koninklijke jurk! :)
Het totaalplaatje klopt gewoon bij deze jurk! En de juwelen zijn mooi (jammer dat ze altijd dezelfde tiara draagt, maar goed, daar zijn we wel aangewend geraakt en ze kan er zelf niks aan doen), vooral mooi dat ze de broche van Fabiola draagt! :)

afbeelding van MeRoyalty

MeRoyalty

dinsdag 02 jul 2013 - 21:14

Prachtige jurk. Mooi die draperingen en die sleep, erg koninklijk. Die juwelen zijn ook prachtig zeg!

afbeelding van sofia

sofia

dinsdag 02 jul 2013 - 21:12

Vind deze jurk heel stijlvol. Vooral de aparte sleep. De kleur staat haar heel goed. Vind het meer een champagnekleur dan zilver.

© 2022 ModeKoninginMaxima.nl | Alle rechten voorbehouden | Sitemap | Privacy & cookie policy
Realisatie door TWS Media uit Veenendaal

Realisatie door TWS Media

TWS Media uit Veenendaal is gespecialiseerd in het ontwikkelen van websites. Meer informatie? Bezoek onze website ?