Gisteren bracht Prinses Mathilde een bezoek aan "Fashion @ Egmontpalace", een modetentoonstelling waarbij creaties worden tentoongesteld van laatstejaarstudenten van de Belgische modeacademies LaCambre en de Academie van Antwerpen.

Aangezien het een modetentoonstelling betreft, moest Prinses Mathilde wel heel modebewust voor de dag komen, en dat deed ze ook. Ze koos voor een jurkje van een van de meest bekende Belgische ontwerpers, Dries Van Noten. Dit witte jurkje, met opvallende grijze natuurprint, valt op door de kleine details: het verschil in de mouwen, de print bovenaan en onderaan lopen niet in elkaar over, enz.

Prinses Mathilde combineerde deze jurk met een paar zilveren oorbellen en armband in hetzelfde materiaal. Ze droeg een zwarte clutch, en een paar zwarte peep toe pumps met een witte hiel van Emporio Armani. Zoals altijd droeg ze ook haar Rolex horloge en armbandje met hartjes.

Het is reeds de derde keer dat Prinses Mathilde deze jurk draagt: ze droeg het eerder op 12 juni 2012 in Japan, en op 24 mei 2013 bij een balletvoorstelling.

Wat vinden jullie van deze jurk?

Foto's met dank aan Jannemieke Den Besten

Niets van deze website mag verveelvoudigd en/of openbaar worden gemaakt door middel van druk, fotokopie, fax, overtypen, opslag in een geautomatiseerd gegevensbestand of anderszins, zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van de beheerders.

 

Reacties


afbeelding van Sofia

Sofia

vrijdag 19 jul 2013 - 22:04

Staat haar heel goed. Dries van Noten is een prima ontwerper!

afbeelding van Marianne Rietjens

Marianne Rietjens

vrijdag 19 jul 2013 - 21:51

Heel mooi. Goddank eens geen Nathan...Dit staat haar erg mooi.

afbeelding van MeRoyalty

MeRoyalty

vrijdag 19 jul 2013 - 13:36

Vind dit wel leuk! Jammer dat Mathilde niet een wat strakker kapsel zoals het model droeg, dan was het net wat strakker geweest...

En idd zonde voor Philip en Mathilde dat ze zo aan hun koninklijke taak moeten beginnen, totaal anders dan hier in NL...

afbeelding van Willem van Duin.

Willem van Duin.

zondag 21 jul 2013 - 00:25

Ik vind het ook niet leuk als ze zo aan hun taak moeten beginnen,maar als je gehoord hebt hoeveel mensen er bij het afscheidsbezoek van Albert en Paola in Vlaanderen waren en je kijkt naar het afscheidsbezoek in Luik dan kan je het best begrijpen. Volgens de media waren er maar 300 mensen afgekomen op het afscheidsbezoek i Vlaanderen tegen 8.000 mensen in Luik in Wallonië. Dan merk je dat Filip het zwaar zal krijgen om België bijeen te houden. In 1951 wilden de Vlamingen het koningshuis behouden en de Walen en Brusselaars niet. Nu is het omgekeerd. De Vlamingen willen af van het koningshuis en de Walen en Brusselaars niet.

afbeelding van AnnekeM

AnnekeM

vrijdag 19 jul 2013 - 08:08

Wat een geweldige outfit! Ik dacht eerst dat het leek of het zwart - witte Natan jurkje dat Máxima in Duitsland droeg, maar dit is veeel leuker! Meer Dries van Noten dragen, Mathilde! Ze heeft verleden week nog een paar mooie gestreepte outfits gedragen( lunch en bezoek aan Vosselaere). Komen die ook nog op dit blog? Het aftellen voor de grote dag van zondag is begonnen. Ik ben benieuwd wat ze zondag draagt!
Ps. Ik ben wel benieuwd naar de hartjes armband. Kunnen jullie die een keer in de spotlights zetten?

afbeelding van Jelka

Jelka

vrijdag 19 jul 2013 - 21:44

Dag AnnekeM, helaas heb ik voor die outfits geen foto's gevonden die ik op deze blog mag plaatsen (copyright enzo), ik heb er echter wel info over gegeven op twitter: @ModeMathilde

afbeelding van Willem van Duin.

Willem van Duin.

donderdag 18 jul 2013 - 23:27

Mijn eerste reactie was dat Mathilde het niet meer moest dragen toen ik het op een andere site zag. Maar nu ik het op deze site zie mag ze het vaker dragen. En ik kijk uit naar de troonswisseling in België a.s. zondag Ik zag gisteren bij het afscheidsbezoek van Albert en Paola voor en tegenstanders van de monarchie naast en tegenover elkaar staan. De tegenstanders hadden borden bij zich met o.a. België barst,en Andere teksten,en als ik het zo zag op de televisie deed de politie niets. Ik vind dit sneu voor Filip en Mathilde want ik vind dat je pas kan oordelen of ze wegmoeten of niet als ze één of meerdere jaren konig en koningin zijn. Filip en Mathilde verdienen van mij een eerlijke kans om te laten zien dat ze niet weg moeten.

afbeelding van Carmen

Carmen

donderdag 18 jul 2013 - 23:20

Ziet er leuk uit. Een van haar betere jurkjes.
Toen Maxima in 2009 de Mode Biennale opende smashte ze in de beroemde postzakken outfit, die nu voornamelijk door haar nog steeds befaamd is. Zo zijn er wel meer kledingstukken en stijlen die door Maxima (opnieuw) populair geworden zijn. Is er door Mathilde in Belgie wel eens iets in die trant gebeurd, of eigenlijk helemaal niet?

afbeelding van Germaine

Germaine

donderdag 18 jul 2013 - 22:19

Als ik Mathilde was, kocht ik meer bij Dries van Noten en vééé'l minder bij Natan.
Dries van Noten is Belg en maakt kleding van een veel hoger niveau.

afbeelding van Magda

Magda

zaterdag 20 jul 2013 - 13:22

helemaal mee eens! Zou Maxima ook eens moeten proberen.

afbeelding van Marianne Rietjens

Marianne Rietjens

vrijdag 19 jul 2013 - 21:49

Helemaal mee eens..

afbeelding van cindy

cindy

vrijdag 19 jul 2013 - 00:06

helemaal mee eens

afbeelding van Annetje

Annetje

donderdag 18 jul 2013 - 20:35

Zag het bovenstaande bericht niet voor ik de mijne toevoegde, het klopt dat Max een fotoshop jurkje heeft in het groen, maar totaal anders dan deze jurk. Kijk naar de details, de mouwen, de witte strook onderaan enz. Max droeg het bij een fotosessie in het vakantiehuis van onze voormalige koningin Beatrix.

afbeelding van Annetje

Annetje

donderdag 18 jul 2013 - 20:28

Super, echt wat anders. Staat haar mooi!

afbeelding van irene

irene

donderdag 18 jul 2013 - 20:25

Maxiama heeft een groene versie van deze print.

© 2022 ModeKoninginMaxima.nl | Alle rechten voorbehouden | Sitemap | Privacy & cookie policy
Realisatie door TWS Media uit Veenendaal

Realisatie door TWS Media

TWS Media uit Veenendaal is gespecialiseerd in het ontwikkelen van websites. Meer informatie? Bezoek onze website ?