Ook vandaag waren Koning Filip en Koningin Mathilde aanwezig op het World Economic Forum in Davos. Koningin Mathilde droeg (voor zover ik het kan zien) dezelfde grijze rok als gisteren, dit keer met een okergele top er op. De top is vermoedelijk van Natan. Qua accessoires droeg ze een (mij onbekende) broche en had ze een grijze tas bij zich.

Informatie over de kleding van Koningin Mathilde wordt later aangevuld door Josine. Josine kon vandaag overdag niet posten, en op deze manier zien jullie toch alvast wat beelden van vandaag.

 

Foto's ©World Economic Forum

Niets van deze website mag verveelvoudigd en/of openbaar worden gemaakt door middel van druk, fotokopie, fax, overtypen, opslag in een geautomatiseerd gegevensbestand of anderszins, zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van de beheerders.

 

Reacties


afbeelding van Nova

Nova

maandag 26 jan 2015 - 13:20

Te korte kleding bij dunnere benen heeft toch altijd iets sjieks. In geval van Mathilde komt daar ook nog eens de combinatie met mooie pumps, zonder plateaus (of een beschaafd kleintje), bij. Dat maakt zo'n verschil vind ik.

afbeelding van Henny

Henny

maandag 26 jan 2015 - 19:11

Nova, dat vind ik nou ook :)

afbeelding van zara

zara

zondag 25 jan 2015 - 19:29

Ook al ben ik het niet volledig met Carolina eens (want ik vind Mathilde er toch wel regelmatig mooi en leuk uitzien), toch moet ik wel heel erg lachen om haar betoog; ik vind dat zij haar standpunt heel goed verwoordt. Zelf vind ik die opkruipende rokken en blote bovenbenen er vooral heel ongemakkelijk uitzien voor de persoon zelf, want je bent dan toch de hele tijd in de weer met hand of tas om al te hoge inkijk te voorkomen. De foto's met het kapsel van Mathilde zien er uit alsof ze met een groothoeklens zijn genomen. Bizar, dit opgeblazen kapsel!

afbeelding van Maxi

Maxi

zondag 25 jan 2015 - 14:30

Ps Wat ziet Christine Lagarde er top uit. Leuk, vlot én eigentijds!

afbeelding van Maxi

Maxi

zondag 25 jan 2015 - 14:29

Carolina, ik moest glimlachen om je opmerking. Over het algemeen vind ik kortere rokken goed staan bij Mathilde, omdat ze slankere benen heeft dan Máxima, maar hier vind ik het jurkje inderdaad ook een misser. Veel te kort en dus wat ordinair en ongepast bij het zitten! Verder vind ik het kapsel van Mathilde hier veel te tuttig. De betreffende kapper lijkt geen permanente educatie te hebben gehad sinds 1955..Ook de hals van de jurk vind ik tuttie.

afbeelding van Carolina

Carolina

zondag 25 jan 2015 - 15:02

Ja, haar benen zijn slanker dan die van Maxima, maar dat betekent dus niet dat ze mooier zijn. Althans niet voor mij, ik vind haar benen spillerig en als we het bij Maxima over lichte X-benen (mogen) hebben, kunnen we bij Mathilde met evenveel gemak van lichte O-benen spreken. Ik hou niet zo van dat spillerige. En tuttig en tuttie vatten goed samen hoe ik over het algemeen over de verschijning van Mathilde denk.

afbeelding van Merel

Merel

zondag 25 jan 2015 - 18:51

@Carolina, volgens mij zijn er net zoveel reageerders die Mathilde regelmatig tuttig vinden als die Maxima regelmatig ongepast vinden. Is maar net waar je persoonlijke voorkeur ligt. En het zijn twee heel verschillende vrouwen. Wat de een staat hoeft de ander nog niet te staan. Ik vind Mathilde niet ordinair te slaan, heel intrigererend, en daarom vind ik juist bij haar vaak een korter rokje, leer, sieraden, een panterprintje mooi. Maakt haar spannender. Al kan ik haar ook erg waarderen als ze er heel klassiek uitziet. En Maxima heeft een waanzinnig charisma, ze komt heel krachtig en vrouwelijk over, ook heel intrigerend, en vind ik misschien daarom vaak het meest geslaagd in 'cleane' bijna monumentale outfits (effen, niet te veel detail en glim en bling, en niet te 'makkelijk' sexy (lees strak en te kort)). Dat is een persoonlijke mening, gevormd door wie ik was en ben. Geen waarheid.

afbeelding van Sofia

Sofia

zondag 25 jan 2015 - 20:20

Merel.Ik ben het in grote lijnen met je eens.Heb me ook afgevraagd wat nu dat verschil maakt. Mathilde is voor mij het prototype van het braafste meisje van de klas met nooit of te nimmer een faux pas en Maxima inderdaad diegene met het sprankeld charisma, het krachtige en sexy vrouwelijke.

afbeelding van Elsfiederels

Elsfiederels

maandag 26 jan 2015 - 13:28

Mooi om te zien hoe meningen kunnen verschillen. Ik vind de 'braafheid' van Mathilde meer een soort ingetogen (adelijke) chique die ook iets spannends heeft. Saai is het namelijk beslist niet (in mijn ogen dan ;-). Haar sexappeal is minder duidelijk en ligt minder aan de oppervlakte dan bijvoorbeeld bij Maxima. Mij spreekt dat ingetogene juist erg aan, niet alles hoeft altijd opgediend te worden.

afbeelding van Kate

Kate

maandag 26 jan 2015 - 16:09

Bij blauw bloed kwam de vraag ,waarom spreekt Grace van Monaco nu nog tot ieders verbeelding ,en kent iedereen haar nog .
Het verassend antwoord was ,niet haar bijzondere stijl ( die natuurlijk wel bijzonder was) maar PERFECT ,dat was het kenmerkende van haar uitstraling en kleding !

En dat vind je toch alleen maar terug bij Mathilde .
Het braafste meisje ,saai ,tuttig ,tuttie komt mijn inziens door haar weinige missers .
Bij Maxima zie niet heel vaak ,dat het perfect afgestyled is of dat ze zich kleedt naar de gelegenheid .
De eerste dag Davos ,wie is dan saai ??
Niet zo moeilijk voor mij persoonlijk ,Maxima ( met korte mouwen ,sorry maar geen gezicht ) met een saai grijs jurkje of Mathilde met een jurk met printje wat gewoon leuk gestyled is met een sjaal .
Voor mij is Maxima het " omhooggevallen " burger meisje ,en Mathilde de adelijke dame met aangeboren gratie .
En ik kan me wel voorstellen dat Maxima voor velen daardoor meer tot de verbeelding spreekt .
Trouwens ik schrijf dit met alle respect hoor !!

afbeelding van Sofia

Sofia

maandag 26 jan 2015 - 17:04

Kate.Met alle respect....maar Grace was allesbehalve het braafste meisje uit de klas!!!! En braafheid is wel het laatste wat ze uitstraalt.

afbeelding van Kate

Kate

maandag 26 jan 2015 - 17:19

@Sofia , haha dat schrijf ik ook helemaal niet !!
Ik heb het alleen over de kleding , uitstraling ,etc.
En mij verbaasde het gewoon ,dat het kenmerkend was aan haar ,de perfectie die ze had in kleding enz.

afbeelding van Sofia

Sofia

maandag 26 jan 2015 - 17:27

Kate ....aha ok Zelf vind ik dat Grace inderdaad een perfecte stijl had.Maar dat vind ik ook nu van haar dochter Caroline.Grace zag er uitermate gestyled en chique uit en had heel veel charisma maar achter het koele uiterlijk huisde een passionele vrouw .

afbeelding van Kate

Kate

maandag 26 jan 2015 - 18:28

Precies !
En dat perfecte mis ik vaak zo bij onze koningin .
Maar oké ,jongeren vinden dat juist weer het verrassende van Maxima.
niet goed wetend wat en wanneer te dragen .
Daar was Grace ook een voorbeeld in ,werd gezegd in BB.

afbeelding van Kuifje

Kuifje

maandag 26 jan 2015 - 17:14

Ik vind het leuk om al deze reacties en emoties te kunnen lezen. Precies de match der Lage Landen. Ik vraag me af of M&M deze reacties ook zouden lezen. Of misschien zitten zij hier wel onder een schuilnaam elkaar te bekritiseren ? Zouden Noorwegen en Denemarken ook zo reageren op hun M&M ? Ook verwondert het me altijd dat heel veel Belgen-Vlamingen positiever zijn over Maxima dan over Mathilde. Dus, het gras is groener bij de buren.

afbeelding van elisah.

elisah.

maandag 26 jan 2015 - 16:53

Wie van jullie heeft de foto van Charlene gezien bij MyRoals ter gelegenheid van haar verjaardag?
Ik kan niet anders zeggen dan ,afschuwelijk !! onnatuurlijk en wezenloze oogopslag, te gemaakt allemaal ,ook diadeem en kapsel heel vreemd.
Veel lovende woorden erbij, icoon, geweldige zakenvrouw........ enz!! Was mij niet bekend, alleen haar zwemcarriere kende ik.

afbeelding van Henny

Henny

maandag 26 jan 2015 - 19:10

OMG, What a difference between these 2 pictures!! She's almost unrecognizable on the picure where she's wearing a swim suite.
Yes, make-up and clothes do a lot.
Thanks for sharing:))

afbeelding van Margreet

Margreet

maandag 26 jan 2015 - 19:22

Nog even kijken allemaal naar de foto's van Maxima, in de grachten van Amsterdam! Ook geen restje glamour over. Dat hoeft ook niet maar je moet zulke foto's niet vergelijken, vind ik...

afbeelding van Sofia

Sofia

maandag 26 jan 2015 - 17:13

elisah.Inderdaad een vreselijke foto en dat vind ik nog zacht uitgedrukt. Diadeem en kapsel zijn niet onaaardig maar ze ziet er zo onecht uit.Net of ze een vreemde is in haar eigen lichaam.

afbeelding van elisah.

elisah.

maandag 26 jan 2015 - 18:14

Ja een vreselijke foto, maar ten diepste is het eigenlijk heel triest!
Zo zie je maar, geld en status maken echt niet gelukkig !!!

afbeelding van Elsfiederels

Elsfiederels

zondag 25 jan 2015 - 19:24

@Merel, wat omschrijf je het goed! Ik ben het van À tot Z met je eens, en deel dus jouw mening :-)

afbeelding van Henny

Henny

zondag 25 jan 2015 - 19:54

Sluit ik me volledig bij aan :)

afbeelding van Maxi

Maxi

zondag 25 jan 2015 - 14:29

Carolina, ik moest glimlachen om je opmerking. Over het algemeen vind ik kortere rokken goed staan bij Mathilde, omdat ze slankere benen heeft dan Máxima, maar hier vind ik het jurkje inderdaad ook een misser. Veel te kort en dus wat ordinair en ongepast bij het zitten! Verder vind ik het kapsel van Mathilde hier veel te tuttig. De betreffende kapper lijkt geen permanente educatie te hebben gehad sinds 1955..Ook de hals van de jurk vind ik tuttie.

afbeelding van Henny

Henny

zondag 25 jan 2015 - 13:48

Het jurkje dat Mathilde draagt hangt net op de knie en is dus niet te kort, hoor :)). Maar het nadeel van een strakke rok is dat die bij het zitten nogal opkruipt, ook al is de lengte "netjes". Eigenlijk moet je die, als je zit, nog even rechttrekken, maar misschien zat ze net en moest ze dit nog doen :))

afbeelding van LG

LG

zondag 25 jan 2015 - 17:49

The length is indeed too short when she sits but I go with Henny's positive way of looking at it and maybe she didn't have a chance to pull it down yet or she just scooted forward in her seat or................
When I look at this page http://www.modekoninginmaxima.nl/koningin-mathilde-het-grote-modejaarove... I find her far from boring.
What one might interpret as playing safe I interpret as dressing for the occasion.

afbeelding van Carolina

Carolina

zondag 25 jan 2015 - 15:03

Kort bedoelde ik hier in de zin van bij het zitten. Bij Maxima gaat het toch ook altijd over het zitten, vandaar. Volgens mij is Mathilde niet van plan haar rok naar beneden te trekken, ze heeft haar tas al op haar schoot geplant. Mij maakt het eerlijk gezegd niet uit bij allebei de dames of er een beetje been te zien is, de benen mogen gezien worden, dus waarom niet. Of het koninklijk genoeg is, tja, daarover verschillen we enorm van mening geloof ik ;-)

afbeelding van Carolina

Carolina

zondag 25 jan 2015 - 12:50

Grappig, als Maxima zo'n korte rok aan heeft zijn er op zijn minst drie pagina's met niet erg vriendelijke opmerkingen over. Nu is het een bijzonder elegante, mooi verzorgde, heel mooie, verrukkelijk chique en ontzettend charmante Koningin. Ik moet er hard om lachen. Niets ten nadele van Mathilde, maar ik vind haar voornamelijk saai. Het enige echt leuke wat ze ooit heeft gedragen zijn die mooie kleurrijke schoenen, verder is het altijd heel veilig.

afbeelding van Merel

Merel

zondag 25 jan 2015 - 11:30

Mooi jurkje, ik vind naast de kleuren de hoge taille ook erg geslaagd. Het haar net korter vind ik juist mooi vallen in de nek. Ze draagt een bijzondere broche, kennen we die al?

Christine Lagarde heeft de dress code trouwens nog het best begrepen: lekker warm wollen vest ;)

afbeelding van Trixedo

Trixedo

zaterdag 24 jan 2015 - 22:20

Ben het volkomen eens met al het positieve in bovenstaande reacties : haar hele verschijning is bijzonder elegant en mooi verzorgd, de outfit is gewoon prachtig, de kleuren staan haar heel erg goed ! Haar kapsel vind ik ook heel geslaagd ! Mathilde is echt een heel mooie, verrukkelijk chique en bovendien zo charmante jonge Koningin !

afbeelding van Henny

Henny

zondag 25 jan 2015 - 17:00

Ik vind haar ook altijd elegant, charmant, knap en altijd mooi verzorgd. Ze houdt van eenvoud en is verre van saai :))

afbeelding van Trixedo

Trixedo

zondag 25 jan 2015 - 20:36

Voor mij heeft Mathilde een ondefinieerbare soort chic en mysterieuze charme die geen van haar collega's ooit kunnen bereiken - ook de flamboyante, supervlotte en (veelal) superprachtige Maxima niet... Tja, waaraan ligt het ? Enkel aan mijn eigen aanvoelen, of ... ?

afbeelding van elisah.

elisah.

zaterdag 24 jan 2015 - 15:45

Ja dat lijkt inderdaad wel zo, ha ha. maar ik heb Mathilde nog nooit met onverzorgd nonchalant haar gezien, het ene model is uiteraard mooier dan het andere, maar wel altijd verzorgd, en dat bedoelde ik.

afbeelding van Josine Droogendijk

Josine Droogendijk

zaterdag 24 jan 2015 - 14:51

Ik vind haar kapsel dit keer niet zo mooi, of de foto's zijn onvoordelig. Dat kapsel is net een helm :)

afbeelding van elisah.

elisah.

zaterdag 24 jan 2015 - 14:45

Staat haar heel goed, terwijl het geel een kleur is die echt niet iedereen kan hebben.
Weer een keurig verzorgde Mathilde, volgens mij laat Mathilde elke dag haar kapsel doen, of ze is zelf erg handig met de fohn!!

afbeelding van Els

Els

zaterdag 24 jan 2015 - 13:25

Kort rokje, je ziet erg veel been als ze zit..

afbeelding van Wilma

Wilma

zaterdag 24 jan 2015 - 10:34

Prachtig,verzorgde koningin...een plaatje,waar ze ook is en wat voor activiteit ze ook heeft!

afbeelding van Henny

Henny

vrijdag 23 jan 2015 - 19:43

Het lijkt me eerder een jurk. Whatever, een mooi plaatje :)

afbeelding van Annelie

Annelie

vrijdag 23 jan 2015 - 18:30

Wat het dan ook mag zijn, jurk of rok met top, ik vind het een mooie outfit! Staat haar erg goed!

© 2022 ModeKoninginMaxima.nl | Alle rechten voorbehouden | Sitemap | Privacy & cookie policy
Realisatie door TWS Media uit Veenendaal

Realisatie door TWS Media

TWS Media uit Veenendaal is gespecialiseerd in het ontwikkelen van websites. Meer informatie? Bezoek onze website ?