Koning Filip en Koningin Mathilde ontvingen gisteren Aung San Suu Kyi in audiëntie, voormalig winnares van de Nobelprijs voor de Vrede. Deze audiëntie werd niet op voorhand aangekondigd, maar nadien verscheen op het officiële twitterkanaal van de Belgische monarchie wel een mooi portret van de ontvangst:

De Koningin droeg een mooi zilvergrijs ensemble, dat ze eerder al aanhad op een bezoek op 16 maart 2011 en op officiële foto's die in september 2010 verspreid werden. Daar heb ik helaas enkel een miniatuur foto van teruggevonden:

Wat vinden jullie van de outfit? Dit was voor de Koningin reeds de zevende activiteit op zes dagen tijd! Hopelijk nu even tijd voor de kinderen?

Foto's © twitter @MonarchieBe en www.monarchie.be

Niets van deze website mag verveelvoudigd en/of openbaar worden gemaakt door middel van druk, fotokopie, fax, overtypen, opslag in een geautomatiseerd gegevensbestand of anderszins, zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van de beheerders.

 

Reacties


afbeelding van Christa

Christa

donderdag 24 okt 2013 - 22:37

Misschien is de lichtinval verkeerd, top valt idd een beetje vreemd, verder goed hoor, niets op aan te merken!

afbeelding van AnnekeM

AnnekeM

maandag 21 okt 2013 - 19:14

Niet de mooiste en meeste sprankelende outfit van Mathilde. Heeft Maxima ook niet zoiets in de kast hangen? Mathilde straalt en schittert meer in de outfits van de laatste dagen, maar voor een keertje kan dit best.

afbeelding van Els

Els

maandag 21 okt 2013 - 11:42

De top zit niet echt mooi, had hem even glad getrokken voor ze op de foto ging. Ik snap ook niet dat zo'n hoffotograaf daar niet beter op let en via via een hint geeft.
Jammer vind ik, gezien het feit dat vrouwen uit Aziatische landen vaak vrij klein zijn, Mathilde zulke hoge hakken draagt. Daar had ze iets meer rekening mee mogen houden vind ik. Nu torent ze zo hoog boven haar gast uit.

afbeelding van Josine Droogendijk

Josine Droogendijk

maandag 21 okt 2013 - 11:24

Ja, satijn is een zeer gevaarlijke stof om te dragen :)

afbeelding van Annelie

Annelie

maandag 21 okt 2013 - 11:17

Wat draagt ze hier leuke kleren, alleen zit de top echt raar ja. Dat zal ook vast aan de stof van de top liggen. Je krijgt een beetje het zelfde effect al Laurentien tijdens prinsjesdag vorig jaar.

afbeelding van Constance

Constance

maandag 21 okt 2013 - 09:51

lelijke benen? ik wou dat ik zulke benen had. ;-) maar goed, Mathilde ziet er weer prachtig uit in het grijs. De overhemd bij Filip zit niet echt mooi bij de stropdas. Misschien kan iemand die man eens lekker kietelen... Het valt ook niet mee altijd goed voor de dag te komen voor de camera's. Ze hebben toch wel eens een bad haiday? Mooi stel ook.

afbeelding van Lara

Lara

maandag 21 okt 2013 - 11:23

:D Top reactie.
Verder vind ik haar benen juist mooi en het siert haar wel dat ze eenvoudige kleding koos.

afbeelding van Iris

Iris

zondag 20 okt 2013 - 23:05

Ik reageer eigenlijk nooit op berichten over Mathilde omdat zij mij totaal niet aanspreekt. Wat ik nu wel even kwijt wil is dat ik vind dat Mathilde ontzettend lelijke benen heeft, zij zou niet zulke korte rokken moeten dragen. Lengte tot op de knie of er net over, maakt het been wat forser en dat zou Mathilde wat mij betreft wel kunnen gebruiken.

afbeelding van BBB

BBB

dinsdag 22 okt 2013 - 21:45

Ik vind juist dat zij mooie benen heeft, zo zie je maar smaken verschillen;-)

afbeelding van Marianne Rietjens

Marianne Rietjens

maandag 21 okt 2013 - 12:27

Zeker niet ontzettend lelijk maar ook niet mooi. Ze heeft lange benen maar geen mooie kuiten. Màxima heeft slankere onderbenen maar haar bovenbenen zijn wat forser. Een punt voor beide dames om wat kleding betreft, rekening mee te houden. Voor de rest zijn ze slank en beiden hebben een mooi gelaat. Andere Europese prinsessen hebben prachtige benen, zoals Mary, Kate, Victoria, Charlène en Letizia. Ze hoeven wat minder op de roklengte en vorm van de rok te letten.

afbeelding van sofia

sofia

maandag 21 okt 2013 - 11:47

Ben het wel met je eens.Ontzettend lelijk wil ik nou niet meteen zeggen. Ze zijn mooi lang maar ze heeft kromme onderbenen en te dun. Ben al blij dat haar rokken tegenwoordig wat langer zijn.

afbeelding van Iris

Iris

dinsdag 22 okt 2013 - 12:10

Het woord 'ontzettend' was misschien een beetje teveel, soms floept er weleens iets uit mijn toetsenbord ;-).

afbeelding van Josine Droogendijk

Josine Droogendijk

dinsdag 22 okt 2013 - 12:16

Haha, heel herkenbaar! Helaas bij mij niet alleen mijn toetsenbord, maar ook mijn mond ;)

afbeelding van Iris

Iris

dinsdag 22 okt 2013 - 12:26

Bij mij ook, maar dat horen ze hier gelukkig niet! ;-)

afbeelding van Josine Droogendijk

Josine Droogendijk

maandag 21 okt 2013 - 06:52

Ontzettend lelijk? Ze kan misschien niet de mooiste benen hebben (waar ik het niet mee eens ben), maar ontzettend lelijk? Wat vind je er dan lelijk aan?

afbeelding van Willem van Duin.

Willem van Duin.

zondag 20 okt 2013 - 21:59

Dit vind ik een mooie outfit die Mathilde hier draagt ,maar door een niet goed gekozen bh,of de bh die niet goed zit vind ik het nogal rommelig zitten. Vooral rondom de bh.

afbeelding van Xx

Xx

zondag 20 okt 2013 - 19:57

Nu wordt er met regelmaat geklaagd over de onderkleding van Máxima.....Mathilde heeft hier wat mij betreft ook geen gelukkige keuze gemaakt.

afbeelding van Nelleke

Nelleke

zondag 20 okt 2013 - 20:14

Volgens mij draagt ze een voorgevormde push up BH. Zo lelijk als onderkleding zo duidelijk zichtbaar is #fail

afbeelding van Eleonore

Eleonore

zondag 20 okt 2013 - 18:08

Best wel heel bescheiden. Wat wel juist is gegeven naast wie ze staat en de prijs die zojuist is uitgedeeld.

afbeelding van sofia

sofia

zondag 20 okt 2013 - 15:12

Nietszeggend slecht zittend ensemble. De rok is 5 cm te kort .

afbeelding van Maxi

Maxi

zondag 20 okt 2013 - 15:01

Ik vind het geweldig. Zou graag zien dat ook onze koningin Maxima zoiets ging dragen met een roklengte aangepast aan háár benen..Het ceintuurtje zit mooi los.

afbeelding van Magda

Magda

zondag 20 okt 2013 - 13:59

Ik vind het op zich een mooi stelletje. Maar op de kleine foto zit het beter dan op de grote. Het kan zijn dat er toen meer aandacht aan besteed is. Het sprankelt nu niet zo, vind ik.

afbeelding van Marianne Rietjens

Marianne Rietjens

zondag 20 okt 2013 - 13:20

Lijkt wel of Mathilde slanker is geworden. Dit ensemble staat haar goed en is geschikt voor een ontvangst. Toch een kanttekening: de rok zou mooier zijn geweest met een andere kleur top of met bv rode of blauwe schoenen en een riempje in de kleur van de schoenen. Het oogt nu wel een beetje erg grijs. De top zit niet optimaal maar dat kan aan de foto liggen.

© 2022 ModeKoninginMaxima.nl | Alle rechten voorbehouden | Sitemap | Privacy & cookie policy
Realisatie door TWS Media uit Veenendaal

Realisatie door TWS Media

TWS Media uit Veenendaal is gespecialiseerd in het ontwikkelen van websites. Meer informatie? Bezoek onze website ?