Vandaag heb ik het over één van mijn favoriete outfits die Mathilde ooit al gedragen heeft: het paarsblauwe ensemble dat ze droeg op het huwelijk van Prins Albert van Monaco en Charlene Wittstock in juli 2011:

Deze outfit is één van de meest chique en elegante die ik Mathilde al heb zien dragen. Alles zit naar mijn gevoel gewoon juist: het model van de jurk, dat op zich vrij eenvoudig is, maar door de halslijn toch speciaal genoeg is voor een evenement zoals een huwelijk. De diepte van de kleur, die ergens tussen paars en blauw ligt, staat Mathilde erg goed, en ze maakt een geslaagde combinatie met de satijngrijze accessoires die ze draagt.

Dit model van hoed heeft Mathilde ook nog niet vaak gedragen, maar daar mag ze gerust verandering in brengen. De grijze clutch en handschoenen die ze draagt, maken het plaatje compleet. De juwelen die ze draagt zijn haar diamanten/pareloorringen, een diamanten armband, en de watervalbroche. De schoenen die ze aanheeft zijn, net als haar jurk, van Armani Privé:

De Koningin heeft de jurk sindsdien nog herdragen, op 18 maart 2013 tijdens de economische missie naar Thailand.

Wat vinden jullie van deze outfit? Vinden jullie hem even mooi als ik hem vind? En wat is jullie absolute favoriete outfit van Mathilde?

Foto's met dank aan Nieboer/RPE en style.com

Niets van deze website mag verveelvoudigd en/of openbaar worden gemaakt door middel van druk, fotokopie, fax, overtypen, opslag in een geautomatiseerd gegevensbestand of anderszins, zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van de beheerders.

 

Reacties


afbeelding van Annelie

Annelie

zaterdag 02 nov 2013 - 19:43

Wow, wat een super outfit is dit! Inderdaad lijkt alles bijna perfect te zitten. Ik vind vooral haar kapsel, hoed en schoenen mooi. Zou ze vaker moeten dragen!

afbeelding van Willem van Duin.

Willem van Duin.

vrijdag 01 nov 2013 - 23:37

Dit vind ik een hele mooie outfit van Mathilde. Ik vind alleen de schoenen niey zo mooi. En lijken de schoenen van de eerste foto nou een andere kleur te hebben dan de schoenen van de laatste foto,of is het gezichtsbedrog?

afbeelding van AnnekeM

AnnekeM

vrijdag 01 nov 2013 - 23:26

Wat een geweldige jurk, super! En wat draagt ze er een mooie broche bij. Kin je die nog eens in de spotlights zetten @Jelka?
Maar de schoenen... Die zijn op het ordinaire af. Het model vind ik wel erg mooi, maar al die glitters...

afbeelding van Jelka

Jelka

zaterdag 02 nov 2013 - 10:06

Zal ik doen! Mathilde draagt trouwens een versie van de schoenen zonder glitters hé, zie eerste foto.

afbeelding van janette

janette

vrijdag 01 nov 2013 - 22:15

Heel mooi jurkje ,en zeker de halslijn ,nog nooit gezien.
Meestal vind ik Mathilde heel smaakvol en goed overdacht gekleed.
Mede dankzij jou Jelka ,ben ik haar echt als een mode koningin gaan zien.

afbeelding van MeRoyalty

MeRoyalty

vrijdag 01 nov 2013 - 20:59

Zeker heel erg mooi. Eén van de beste outfits van Mathilde. Het hoedje in combinatie met het kapsel is helemaal leuk! Prachtige broche draagt ze erbij!

afbeelding van Carmen

Carmen

vrijdag 01 nov 2013 - 21:17

Ja, die prachtige broche viel mij ook op. Is het dezelfde broche die ze ook op de officiele portretten ter gelegenheid van de troonswisseling droeg?

afbeelding van Sanne

Sanne

vrijdag 01 nov 2013 - 23:13

Dat klopt, deze broche droeg Mathilde ook op de eerste officiele portretten als koning en koningin! Het is wel een heel bijzondere broche. Hij is namelijk van koningin Fabiola (geweest). Ze draagt de broche sinds een aantal jaar bij bijzondere gelegenheden. Of ze de broche leent van Fabiola of dat Fabiola hem aan haar gegeven heeft is niet bekend helaas. Ik hoop dat ze nog eens vaker in de juwelenkluis van Fabiola mag duiken ;)
Ik ben het met je eens Jelka, ik vind dit een van de mooiste outfits van Mathilde! Een super mooi totaalplaatje! Schitterende japon, mooie juwelen, mooie haar en goed gecombineerd met mooie accessoires in een goede kleur: dat heeft ze goed gedaan!

afbeelding van Sanne

Sanne

vrijdag 01 nov 2013 - 23:34

De watervalbroche van Fabiola droeg Mathilde trouwens ook tijdens het kerkelijk huwelijk van erfgroothertog Guillaume van Luxemburg met gravin Stéphanie de Lannoy! :)
http://ppe-agency.com/preview.php?start=0&id=87143&zoektype=1&search=pri... Mathilde Luxembourg

Ook in Nederland op de vooravond van de troonswisseling, op 29 april 2013, tijdens het diner in het Rijksmuseum droeg ze de broche ook trouwens! :)
http://monarchypress.com/photo/37039-queen-beatrix-host-a-dinner-at-the-...

afbeelding van Carmen

Carmen

vrijdag 01 nov 2013 - 23:34

Bedankt voor alle info!

afbeelding van sylviawillemien

sylviawillemien

vrijdag 01 nov 2013 - 20:13

prachtige outfit! Bijzonder leuke clutch ook! Heel charmant.

afbeelding van hanna

hanna

vrijdag 01 nov 2013 - 19:33

Ik vind Mathilde er prachtig uit zien! Ik weet zelf ook meer over Máxima's kleding, maar ik vind het erg leuk dat er hier ook aandacht wordt gegeven aan Mathilde en haar kleding!

afbeelding van Carmen

Carmen

vrijdag 01 nov 2013 - 19:06

In een woord: prachtig! Aangezien ik meer thuis ben in de kleding van Maxima en niet zo heel veel weet over Mathildes kleding (sinds jij hier logjes schrijft overigens een stuk meer, Jelka!) kan ik niet zeggen of dit de mooiste outfit van Mathilde is, maar wel een van de mooiste die ik gezien heb. Het totaalplaatje is zeer geslaagd naar mijn mening. Top!

© 2022 ModeKoninginMaxima.nl | Alle rechten voorbehouden | Sitemap | Privacy & cookie policy
Realisatie door TWS Media uit Veenendaal

Realisatie door TWS Media

TWS Media uit Veenendaal is gespecialiseerd in het ontwikkelen van websites. Meer informatie? Bezoek onze website ?