In de serie van de roze galajurken van Koningin Mathilde gaan we verder met het exemplaar dat Mathilde droeg de avond van het huwelijk van Prins Albert van Monaco met Charlene Wittstock.

Koningin Mathilde koos voor het gala 's avonds voor een nieuwe galajurk van Armani. De jurk is erg opvallend, zowel op vlak van kleur als van materiaal dat gebruikt werd. We beginnen bij de kleur: hardroze. Op zich geen verrassing, gezien de voorkeur die Mathilde reeds eerder toonde in haar keuze van galajurken. Het is ook een kleur die haar goed staat, dus daar kan ze weinig mee mis doen. 

De jurk is gemaakt van een blinkende satijnen stof, iets waar Armani in de zomer van 2011 veel mee werkte. Zo dateert het mantelpakje dat Mathilde droeg op het huwelijk van William en Catherine uit dezelfde periode. De stof is alleszins veel geschikter voor een galajurk dan voor een mantelpakje. Van het model van de jurk ben ik grote fan: ik hou erg van een combinatie van een mooi gestructureerd en aansluitend bovenstuk, met een brede rok, en dat zien we hier volledig terug.

Mathilde droeg een bijpassende roze clutch en heel wat juwelen: haar laurel wreath tiara, een diamanten armband en collier, en diamanten oorbellen met parels.

Mathilde was dus op zijn minst gezegd een opvallende verschijning die avond. Wat vinden jullie van de jurk, de juwelen en de totale look?

Foto's met dank aan RPE/Nieboer

Niets van deze website mag verveelvoudigd en/of openbaar worden gemaakt door middel van druk, fotokopie, fax, overtypen, opslag in een geautomatiseerd gegevensbestand of anderszins, zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van de beheerders.

 

Reacties


afbeelding van sofia

sofia

maandag 16 sep 2013 - 21:54

Flitslicht is vaak de boosdoener.Doet ook geen goed aan de eigenlijke kleur.

afbeelding van Anoniem

Anoniem

maandag 16 sep 2013 - 18:02

Veel te glimmend, precies net zo als het pakje bij het huwelijk van William en Catherine kan dit mij niet bekoren. Maar ieder zijn smaak!
Persoonlijk vind ik dat maxima betere keuzes maakt wat betreft de gala- jurken en Mathilde juist weer voor de mantelpakjes.

afbeelding van Annelie

Annelie

maandag 16 sep 2013 - 16:45

Super mooi. Ik vind het model en de kleur echt schitterend, maar als ik hem zelf zou kopen zou hij van mij toch wel iets minder mogen glimmen. Dat is dan wel weer mooier voor een galajurk dan voor een pakje, maar toch....

afbeelding van Germaine

Germaine

zondag 15 sep 2013 - 13:42

Nee, lelijk. Net plastic folie. Absoluut ook niet flatteus voor haar. Flinke misser van Armani, net als haar outfit bij het huwelijk van William&Kate. Die was nog erger.

afbeelding van Iris

Iris

maandag 16 sep 2013 - 12:33

Ik ben het met je een Germaine!

afbeelding van Christel

Christel

zondag 15 sep 2013 - 12:58

Heel erg mooi. Mooi gestructureerde jurk, mooie kleur en totaalplaatje met accessoires en juwelen prachtig. Alleen vind ik het meer een winter-jurk. De bruiloft was hoogzomer op 2 juli. De andere prinsessen hadden allemaal een wat lichtere jurk aan op deze warme zomerdag aan de mediterraanse kust.

afbeelding van SOFIA

SOFIA

zondag 15 sep 2013 - 11:57

Prachtig!! De kleur en het model staan haar geweldig. Beeldschone clutch. Een japon bij een gala mag een beetje over de top zijn. Het mag dan wel een glimmende stof zijn maar het is niet van die ordinaire glimmende satijn waar ze goedkope jurken nog al eens van maken.

afbeelding van Magda

Magda

zondag 15 sep 2013 - 11:55

In een woord:geweldig! Wat een plaatje. Alles is perfect op elkaar afgestemd. Ja, dit is helemaal top.

afbeelding van Marianne Rietjens

Marianne Rietjens

zondag 15 sep 2013 - 11:20

Ze ziet er geweldig uit. Het model en de kleur van de jurk passen perfect bij haar. Wat mij betreft had ze het collier weg mogen laten. Iets teveel van het goede, maar voor de rest ziet ze er perfect uit.

afbeelding van Bea

Bea

zondag 15 sep 2013 - 02:35

Ziet er echt prachtig uit! Super!

afbeelding van AnnekeM

AnnekeM

zondag 15 sep 2013 - 15:51

Mooie jurk qua model, maar ik ga het nog mooier gevonden als er voor een matte zijde was gekozen. Te roze en te glimmend, niet echt mijn smaak. De kleur en het model staan haar wel geweldig.

afbeelding van Carmen

Carmen

zondag 15 sep 2013 - 00:12

Hartstikke mooi.

afbeelding van Willem van Duin.

Willem van Duin.

zaterdag 14 sep 2013 - 23:14

Dit vind ik afgezien van het feit dat ik hem iets te glimmend vind een mooie galajurk. En de juwelen en tiara vind ik er mooi bij gekozen.

afbeelding van Willie

Willie

zaterdag 14 sep 2013 - 22:55

Schitterend en wat een gave clutch!

afbeelding van Christa

Christa

zaterdag 14 sep 2013 - 20:55

In één woord: Prachtig! :-))

© 2022 ModeKoninginMaxima.nl | Alle rechten voorbehouden | Sitemap | Privacy & cookie policy
Realisatie door TWS Media uit Veenendaal

Realisatie door TWS Media

TWS Media uit Veenendaal is gespecialiseerd in het ontwikkelen van websites. Meer informatie? Bezoek onze website ?