In deze nieuwe serie staan we eens stil bij de talloze kledingstukken die gedragen werden door zowel Prinses Mathilde als Koningin Máxima, en je zal zien, het zijn er erg veel! Deze kledingstukken zijn vrijwel allemaal van Natan, aangezien de beide dames daar erg veel van hun garderobe gaan halen. Vele jurkjes, maar onder andere ook jasjes, topjes etc. zullen hier aan bod komen, onder de titel "Eén jurk, twee royals".
 
In een eerste deel van de serie staan we stil bij het grijze gebloemde jurkje van Natan dat onlangs door Koningin Máxima tijdens een provinciebezoek gedragen werd. De Koningin droeg het jurkje voor een eerste maal in Brunei. Josine schreef er al een heel uitgebreid bericht over op 30 mei.

Ook Prinses Mathilde werd reeds tweemaal met dit patroon gespot. Daar waar Koningin Máxima tweemaal voor exact dezelfde outfit koos, het jurkje met een bijpassend peplum jasje, droeg Prinses Mathilde het patroon telkens op een verschillende manier. De eerste maal was reeds in juni 2011 tijdens een buitenlands bezoek aan New York. Tijdens een fotomoment voor de pers aan Central Park, droeg Prinses Mathilde dit stofje in een rok, met rode riem en beigekleurig topje. Hier heb ik helaas geen foto van die ik mag gebruiken.

Een jaar een half later, in oktober 2012 droeg Prinses Mathilde ditmaal het kleedje in deze stof, tijdens het jaarlijkse herfstconcert.

Net zoals op het catwalkbeeld van Natan, droeg Prinses Mathilde hierbij twee broches. De twee koninklijke dames droegen dus al tweemaal hetzelfde patroon. Door het verschil in het ontwerp van de outfits zelf weten ze zich echter wel van elkaar te onderscheiden, en het volledig naar hun eigen stijl en de gelegenheid aan te passen.

Wat vinden jullie van dit ontwerp van Natan? Hoe dragen de Koningin en de Prinses het volgens jullie beter?

Foto's: met dank aan DPP, Albert Nieboer en Natan

Niets van deze website mag verveelvoudigd en/of openbaar worden gemaakt door middel van druk, fotokopie, fax, overtypen, opslag in een geautomatiseerd gegevensbestand of anderszins, zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van de beheerders.

 

Reacties


afbeelding van Magda

Magda

dinsdag 17 sep 2013 - 11:48

Alhoewel ik het jurkje van Mathilde mooi vind, kies ik voor de outfit van Maxima. Die vind ik meer uitstraling hebben en wat pittiger overkomen Dat komt denk ik door dat de rok van de jurk vager van kleur is Of is het de lichtval, want de foto van de modellen geeft een andere kleur dan de foto van Mathilde. Maar goed , dat is een kwestie van smaak.Wat ik wel erg mooi vind zijn de 2 broches die Mathilde draagt.Heb je daar een close-up van?

© 2022 ModeKoninginMaxima.nl | Alle rechten voorbehouden | Sitemap | Privacy & cookie policy
Realisatie door TWS Media uit Veenendaal

Realisatie door TWS Media

TWS Media uit Veenendaal is gespecialiseerd in het ontwikkelen van websites. Meer informatie? Bezoek onze website ?