De Blijde Intredes lopen stilaan op hun einde, maar tot begin november staan er nog enkele op het programma! Zo kwam vandaag de provincie Oost-Vlaanderen aan de beurt, met een bezoek aan de stad Gent.

De Koningin koos opnieuw voor een nieuwe outfit. Ze draagt een mantelpakje met een vrij drukke print in donkere kleuren. Het jasje komt vrij lang tot boven de rok, en wordt in de taille benadrukt met een riempje in dezelfde stof. Het mantelpakje is een ontwerp van Dries Van Noten: de print van het pakje is terug te vinden in de herfst/wintercollectie 2013:

De Koningin droeg een grijs paar schoenen, en een speciaal hoedje van Fabienne Delvigne: een watergroene bibi gemaakt uit bananenvezel met een bronskleurige voile. De Koningin koos ook een speciaal juwelenset uit, dat ze de laatste tijd vrij vaak draagt: een paar oorbellen en armband met een lichtblauwe steen in. Toen het een beetje koud werd, had de Koningin ook een grijze cape mee om haar te beschermen tegen de koude wind.

De Koningin had ook aandacht voor haar makeup met een blauw ooglijntje, en roze lipstick, en ook haar kapsel was weer kunstig in elkaar gestoken.

Wat vinden jullie van de outfit van deze Koningin? Vinden jullie dat haar stijl verandert nu ze Koningin is?

Foto's met dank aan Royal Press Europe/Albert Nieboer en Style.com

Meer foto's vind je hier.

 

Niets van deze website mag verveelvoudigd en/of openbaar worden gemaakt door middel van druk, fotokopie, fax, overtypen, opslag in een geautomatiseerd gegevensbestand of anderszins, zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van de beheerders.

 

Reacties


afbeelding van JRN

JRN

donderdag 17 okt 2013 - 22:22

Wow Dries van Noten. En vandaag Ann Demeulemeester, de Belgen hebben zoveel goeie ontwerpers. Fijn dat Mathilde Natan wat links laat liggen, zo voorspelbaar steeds. Maxima zou ook heel goed Dries kunnen gaan dragen!

afbeelding van Germaine

Germaine

donderdag 17 okt 2013 - 21:10

Hoedje lager op het voorhoofd! Nu te hoog!

afbeelding van Marianne Rietjens

Marianne Rietjens

donderdag 17 okt 2013 - 19:42

Ik vond de gele jas werkelijk mooi, maar dit pakje ...nou nee. Ouwelijke print en de top is te lang voor de rok. En dan dat ceintuurtje erop....Geheel maakt haar breed en stijfjes. Hoedje is geweldig leuk en maakt veel goed. Ook de sieraden, make-up en haar zijn perfect.

afbeelding van Mar

Mar

donderdag 17 okt 2013 - 18:10

Hoed, kleding en make-up vind ik helaas allemaal niet mooi.

afbeelding van Annelie

Annelie

donderdag 17 okt 2013 - 16:28

Ik vind haar kleren heel mooi, maar dat hoedje is afschuwelijk. Ik denk dat het aan haar manier van dragen ligt, maar zo staat het echt niet. Veel te erg bovenop haar hoofd. Ze had hem wat schuiner moeten zetten.

afbeelding van Iris

Iris

donderdag 17 okt 2013 - 11:33

Vre-se-lijke outfit, vreselijk hoedje. Zo'n hoedje kan mij nooit bekoren!

afbeelding van Willie

Willie

donderdag 17 okt 2013 - 19:49

Helemaal mee eens.

afbeelding van constance

constance

donderdag 17 okt 2013 - 11:31

ik vind dit heel ouwelijk overkomen. Het hoedje vind ik ook niet zo leuk. Maar de oorbellen weer wel. Smaken verschillen gelukkig. Sinds ze koningin is, gaat ze (net als Maxima) anders gekleed. Iets meer behoudener. Maar nog net zo mooi als anders. Ze heeft volgens mij ook vaker een hoed op. Ze neemt Filip lekker mee.

afbeelding van tjitske

tjitske

donderdag 17 okt 2013 - 10:00

Super gekleed.Super leuk stel.En de gele jas kan wel naar de kringloopwinkel!!!

afbeelding van Royal Ellen

Royal Ellen

donderdag 17 okt 2013 - 09:57

Een beetje een "granny" outfit, moet ik zeggen. Ouwelijke kleuren, print, model. Ook vind ik de hoed er niet mooi bij passen (maar wat is in hemelsnaam een "watergroene bibi"???). Te veel make-up (blauwe ogen, te roze lippen) en blauwe sieraden passen er niet echt bij. Het geheel vondik fraaier toen ze de grijze overslag om had!

Wel vind ik Mathilde heel lief en betrokken overkomen. Het mooiste vind ik vandaag Mathilde's kapsel.

afbeelding van BeccaD

BeccaD

donderdag 17 okt 2013 - 09:30

Idd een prachtige sieradenset en op zich een heel mooie stof maar wat mij betreft had ze er beter een jurkje van kunnen dragen. Ik vind dat ze er zo vrij fors van wordt.. Het hoedje vind ik wel grappig maar hopelijk draagt ze m binnnenkort nog eens bij een wat klassiekere outfit

afbeelding van Zara 2

Zara 2

donderdag 17 okt 2013 - 07:45

Niet verkeerd, maar zeker niet haar mooiste Dries van Nooten outfit. De jurk bij de blijde intrede in Limburg vind ik bijvoorbeeld vele malen leuker en frisser ogen. Ook ik vind de stof wat ouwelijk, en het hoedje is te groot en staat zo vreemd naar voren op haar hoofd.
Mathilde's make-up daarentegen vind ik weer een schot in de roos, vooral de mooie roze-rode lipstick. De stenen in haar oorbellen (is het maansteen of opaal?) zijn ook prachtig!

afbeelding van Maxi

Maxi

donderdag 17 okt 2013 - 03:09

Mathilde had beter de styling van Dries van Noten kunnen aanhouden. Nu heeft ze de leuke tuniek bedorven door een tuttige ceintuur!

afbeelding van Willem van Duin.

Willem van Duin.

woensdag 16 okt 2013 - 23:21

En ik vind dat nu Mathilde koningin is,dat ze zich soms leuker enmooier kleed,en soms ook niet,of slaat ze de plank volledig mis.

afbeelding van Willem van Duin.

Willem van Duin.

woensdag 16 okt 2013 - 23:18

Dit vind ik een leuk jurkje,maar de print van het jurkje vind ik weer te ouwelijk. En het hoedje vind ik ook niet mooi.

afbeelding van Sofia

Sofia

woensdag 16 okt 2013 - 22:03

Prachtige outfit ,heel mooie kleuren ,alleen had ik de brede riem vervangen door een dunner riempje.Deze riem schuift omhoog en zit dan niet meer in de taille.Geweldig dat ze Dries van Noten draagt .Zoveel meer gesofistikeerder dan de ontwerpen van Natan. Wat ik zo knap vind is dat ze nu ze koningin is en wat ouder op een heel natuurlijke wijze omschakelt naar een kledingstijl die meer bij haar positie en leefdtijd past.Langere rokken en elegante combinaties waar echt over nagedacht is.

afbeelding van Kate

Kate

donderdag 17 okt 2013 - 08:40

Zoals Sofia het verwoordt , ben ik het volledig mee eens . Dus ga dit niet nog eens naschrijven . Klopt helemaal ! En ik vind het een geweldig telkens als je ze weer ziet . Het lijkt wel of Philippe ook wat beter uit de verf komt nu hij koning is , en dat zeker ook door Mathilde aan zijn zijde .

afbeelding van Kate

Kate

donderdag 17 okt 2013 - 08:43

Sorry , ik bedoel : een geweldig stel ;-)

afbeelding van Elise

Elise

woensdag 16 okt 2013 - 21:52

Mooie jurk, wel weer een raar hoedje van Delvigne.

afbeelding van Marinde

Marinde

woensdag 16 okt 2013 - 21:40

Jammer! Ik vind het niks. Hoedje te klein en te druk in combinatie met de print. 'n Niet geslaagde verkleedpartij. Ben ik niet van haar gewend.

afbeelding van Annebel

Annebel

woensdag 16 okt 2013 - 21:28

Ik vind de print leuk maar het model met de print van dit jurkje niet. Ouwelijk, vlak komt het over. Ook de hoed maakt dat niet beter. Leuke hoed maar in combinatie met de vlakke outfit springt de hoed er niet uit

afbeelding van Christa

Christa

woensdag 16 okt 2013 - 21:25

Ik vind het best leuk zo op het eerste gezicht! Leuk hoedje en het pak van Dries is top! Ik had alleen het riempje weggelaten en andere, kleinere oorbellen gekozen bij de hoed, nu lijkt het wat druk! Ik vind het leuk dat ze nu verschillende ontwerpers is gaan gebruiken en denk dat dat wel degelijk met haar nieuwe positie te maken heeft, daarin zie ik een verandering! Qua stijl is er niet zoveel veranderd, misschien draagt ze vaker een hoed?
Ik denk dat Mathilde zich zeer bewust is van haar taak en positie in het gevoelige België!

afbeelding van AnnekeM

AnnekeM

woensdag 16 okt 2013 - 21:18

Geweldige outfit, alleen de kleur van het hoedje had ik zelf niet gekozen.
Mathilde ziet er echt een stuk leuker uit als koningin. Mooie keuze, Dries van Noten. Daar mag Mathilde vaker voor kiezen!

© 2022 ModeKoninginMaxima.nl | Alle rechten voorbehouden | Sitemap | Privacy & cookie policy
Realisatie door TWS Media uit Veenendaal

Realisatie door TWS Media

TWS Media uit Veenendaal is gespecialiseerd in het ontwikkelen van websites. Meer informatie? Bezoek onze website ?