Gisteren brachten Koning Filip en Koning Mathilde een bezoek aan de hoofdstad van de provincie Henegouwen, namelijk Bergen, voor hun derde blijde intrede. In tegenstelling tot de vorige twee bezoeken, trok Koningin Mathilde ditmaal wel eens iets nieuws uit haar kast.

Koningin Mathilde blijft met deze outfit trouw aan haar favoriete ontwerper Edouard Vermeulen van Natan, die ook voor Koningin Máxima een rok met dezelfde print heeft ontworpen. Ik ben eerlijk gezegd geen fan van deze outfit. Er zit weinig vorm in, de print is veel te bleek voor Mathilde, en een rok met kreuken komt nooit flatterend over. Koningin Mathilde ziet er naar mijn mening helaas tien jaar ouder uit dan ze werkelijk is. De hoed van Mathilde mag er wel wezen, en is van de hand van hofleverancier Fabienne Delvigne

Niet alleen de kledij vertoont gelijkenissen met Máxima, ook de schoenen van Natan die Koningin Mathilde aanhad zijn in beide dames hun garderobe terug te vinden. Verder werkte de Koningin haar look af met goudkleurige oorbellen en armband en een zwarte clutch.

Wat vinden jullie van deze outfit van de Koningin? Delen jullie mijn mening of juist niet?

Foto's met dank aan PPE & Fabienne Delvigne. 

Niets van deze website mag verveelvoudigd en/of openbaar worden gemaakt door middel van druk, fotokopie, fax, overtypen, opslag in een geautomatiseerd gegevensbestand of anderszins, zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van de beheerders.

 

Reacties


afbeelding van Sofia

Sofia

vrijdag 20 sep 2013 - 10:27

Kan niet direct zeggen wat ik er niet mooi aan vind.Het topje is prima ,de rok ook maar het doet me niets.De hoed is meer een hoed voor "Hendrik-Jan de Tuinman" De schoenen vind ik bij Mathilde en Maxima erg ouwelijk staan.

afbeelding van Christa

Christa

vrijdag 20 sep 2013 - 09:59

@Jeka: Is de stof van de rok niet uit eenzelfde materiaal als haar inhuldigingsjapon maar dan een ander patroon?

afbeelding van Jelka

Jelka

vrijdag 20 sep 2013 - 23:58

Dat is mogelijk, ik heb geen kwaliteitsvolle foto's gevonden om het 100% zeker te weten zeggen, maar wat ik wel vind is dat dat soort patronen dan helemaal in het niet verdwijnt in combinatie met zo'n drukke print bovenaan, dus niet echt een slimme keuze dan...

afbeelding van Marianne Rietjens

Marianne Rietjens

donderdag 19 sep 2013 - 22:31

Inderdaad, geen geweldige outfit.

afbeelding van Annelie

Annelie

donderdag 19 sep 2013 - 18:13

Super, geweldige outfit. Die hoed staat haar wel leuk!

afbeelding van MeRoyalty

MeRoyalty

donderdag 19 sep 2013 - 17:56

Jammer gemiste kans...

afbeelding van Royal Ellen

Royal Ellen

donderdag 19 sep 2013 - 14:51

Mathilde draagt hier helaas geen geslaagde combinatie, vind ik. Jammer genoeg past het beige rokje niet bij de top. De soort van stro hoed vind ik ook niet geweldig. Al met al vind ik het geen goed gecoordineerd geheel.

afbeelding van Willie

Willie

donderdag 19 sep 2013 - 13:59

Ik vind Mathilde er bijna altijd wel goed en leuk uitzien maar dit is één van de keren dat ik niet enthousiast ben.. Vind de hoed niet mooi en de kleur van de rok niet bij de top. Het doet haar ook niets.

afbeelding van Eleonore

Eleonore

donderdag 19 sep 2013 - 13:12

Ik durfde het niet te zeggen...

afbeelding van Iris

Iris

donderdag 19 sep 2013 - 12:24

Die hoed is echt hilarisch! Ik zou zo echt niet durven lopen. Dit is een soort hoed die je draag bij het rozen knippen in je tuin! Ook erg zomers8

afbeelding van AnneK

AnneK

donderdag 19 sep 2013 - 10:40

De hoed, schoenen en kapsel vind ik super. De top op zich ook, maar dan wel met een andere rok, bijvoorbeeld in de kleur van Máxima haar top met een zwarte bies. Ik ben ook wel benieuwd naar een jurkje in de stof van Mathildes top. Wat betreft de kleedstijl van Máxima en Mathilde: geen probleem dat ze dezelfde smaak hebben, juist leuk om te zien dat ze het creatief op.ossen en niet in precies het zelfde verschijnen, maar net iets anders en toch dezelfde kleuren of vorm van jurk of pakje.

afbeelding van Christa

Christa

donderdag 19 sep 2013 - 11:00

Helemaal mee eens Anne!

afbeelding van kate

kate

donderdag 19 sep 2013 - 09:25

Juist vind ik dit Mathilde mooier staan dan het mouwloze set van Maxima. Zonder mouwen voor een openbare gelegenheid vind ik al wat minder en dan de rok lengte ook vele malen beter. Pas had iemand een linkje gezet naar Michelle Obama. Heel leuk vind ik dat trouwens die linkjes die ook bezoekers neerzetten .Maar wat me daar opvalt ,het originele ,jeugdige en toch geklede van Michelle. Ik denk dat dat komt doordat zij ,bijna alles, op de knie draagt. Het staat zoveel mooier ,kijk naar Maxima ,valt mij direct de knie op. Bedek ze als je staat ,heeft zoveel meer .
De hoed van Mathilde vind ik wat erg groot ,zou een zwart dopje op gezet hebben voor wat meer pit.

afbeelding van Carmen

Carmen

donderdag 19 sep 2013 - 08:21

Het misstaat haar niet, maar ik loop er zeker niet warm voor. Ik vind het ook een beetje ouwelijk en de kleuren doen niks voor haar. De hoed vind ik best wel mooi, maar door het materiaal meer geschikt voor een strandvakantie.

afbeelding van Willem van Duin.

Willem van Duin.

donderdag 19 sep 2013 - 00:08

Hoewel ik dit geen mooie outfit vind van Mathilde staat deze outfit haar wel. En ik vind haar er in deze outfit niet ouwelijk uitzien.

afbeelding van Magda

Magda

woensdag 18 sep 2013 - 22:40

Helemaal mee eens. Ik vind dit niet zo' n mooie combinatie wat kleuren samenstelling betreft.Het maakt erg ouwelijk.Dan vind ik wat Maxima aan heeft op de foto veel mooier en dat komt door de kleuren. Jammer dat ze zo vaak het zelfde hebben, maar ja als je de zelfde smaak hebt wordt dat lastig. en ze zullen niet met elkaar bellen over wat ze willen gaan aanschaffen, denk ik. Ha ha Dus Josine , ik deel je mening.

afbeelding van AnnekeM

AnnekeM

woensdag 18 sep 2013 - 22:21

Mooie hoed en top, maar inderdaad geen top combinatie.
Dat mag veel mooier. Als ze dan toch veel dezelfde dingen als Máxima kiest (wat ik steeds minder leuk begn te vinden) waarom dan geen witte strakke rok al, dan niet met zwarte bies? Een donkere broek of rok kan bij deze top ook mooi zijn. De stof daarvan vind ik wel weer mooi!

afbeelding van myriam

myriam

donderdag 19 sep 2013 - 07:45

Misschien is het wel andersom en kiest Maxima dingen die Mathtilde heeft.

afbeelding van Josine Droogendijk

Josine Droogendijk

donderdag 19 sep 2013 - 09:30

Vermeulen wijst de koninginnen er wel op, maar ze vinden het blijkbaar geen probleem :)

© 2022 ModeKoninginMaxima.nl | Alle rechten voorbehouden | Sitemap | Privacy & cookie policy
Realisatie door TWS Media uit Veenendaal

Realisatie door TWS Media

TWS Media uit Veenendaal is gespecialiseerd in het ontwikkelen van websites. Meer informatie? Bezoek onze website ?