Het Spaanse koningspaar reikte op 15 januari gezamenlijk de National Research Awards uit. De prijzen komen mensen toe die zich weten te onderscheiden op het gebied van geneeskunde, biologie, techniek, sociale- en geesteswetenschappen.

Koningin Letizia herdroeg een rode outfit, die ze al eens eerder in december 2009 heeft gedragen, ontworpen door Felipe Varela bestaand uit een rood jasje met coquille randen en een rode kokerrok. Ze combineerde het met bordeaux Debra pumps van LODI en prachtige robijn en diamanten oorbellen.

Onderstaande beelden komen van EFE die bij de uitreiking aanwezig waren, bekijk de video op CasarealTV. Duidelijke foto's zijn hier te bekijken.

Letizia, national research awards, 15 januari 2015, Felipe Varela

Letizia, close-up, 15 januari 2015, National Research Awards

Letizia, uitreiking, National Research Awards, 15 januari 2015

Op maandag 19 januari woonde koningin Letizia een vergadering bij van de Spaanse vereniging tegen Kanker (AECC) waarvan ze erevoorzitter is. Ze droeg een rode wolle jas in wrap-style van (waarschijnlijk) Hugo Boss. Het broekpak en de Norrmalm tas zijn eveneens van ditzelfde merk.

Bekijk hier een aantal foto's van haar aankomst.

Een dag later, op 20 januari, hield het koningspaars in het koninklijk paleis te Madrid de jaarlijkse receptie voor buitenlandse ambassadeurs.

Letizia droeg een Felipe Varela jurk waarmee we haar in 2012 tijdens dezelfde activiteit voor het eerst zagen. De jurk bestaat uit een met lovertjes bedekte 'blouse' en een lange crêpe rok gecombineerd met een zwarte suede riem.

Onderstaande beelden komen uit deze en deze video van CasarealTV. Voor scherpe foto's, klik hier.

Letizia, 20 januari 2015, Corps Diplomatique

Letizia, zij- en achteraanzicht, 20 januari 2015, receptie

Spaans koningspaar, receptie buitenlandse ambassadeurs, 20 januari 2015

Op 22 januari waren koning Felipe en koningin Letizia aanwezig bij de opening van het Navarra University Museum in Pamplona, noord Spanje. Het jasje die Letizia droeg is van Mango en de gebloemde clutch van Uterqüe.

Onderstaande beelden zijn gemaakt door EFE die bij de opening was en zijn hier te bekijken via CasarealTV. Een fotoserie is hier te bekijken.

Letizia, opening, museum, Noord-Spanje, 22 januari 2015

Spaans koningspaar, Navarra University Museum, 22 januari 2015

Letizia, close-up, 22 januari 2015, museum

Afgelopen dinsdag was koninigin Letizia aanwezig bij een vergadering van de Spaanse Federatie van zeldzame ziekten (FEDER). Ze combineerde haar outfit met een zakelijke tas van Hugo Boss en pumps van Gucci. De oorhangers versierd met witte topaas zijn van Links of London.

Foto's van haar aankomst zijn hier te zien.

Op 28 januari opende het koningspaar de 35ste editie van FITUR, de International Tourism Trade Fair in Madrid. Het heeft als doel meer dan 9000 bedrijven uit 165 landen bijeen te brengen. Letiza koos voor een zakelijk wollen broekpak en blouse van Hugo Boss. Het broekpak heeft ze al meermaals gedragen onder ander tijdens hetzelfde evenement in 2012.

De screenshots komen uit het filmpje van EFE die deze beelden maakte tijdens het evenement. Voor een duidelijke fotoserie kan je hier terecht.

Letizia, 28 januari 2015, FITUR, 35ste editie

Letizia, close-up, FITUR, Madrid, 28 januari 2015

Spaans koningspaar, 28 januari 2015, opening, FITUR

Eergister, 29 januari, hadden koning Felipe en Koningin Letiza gezamenlijk een tweetal activiteiten. Allereerst vond er een audientie plaats voor de deelnemers van de eerste internationale symposium over huidkankers in het Zarzuela paleis te Madrid.

Koningin Letzia droeg een zwart tuxedo van Hugo Boss. Ze combineerde het met de Sara pumps met ombre effect van het Spaanse merk LODI.

Later op de dag was het koningspaar aanwezig bij het 25 jarig jubileum van Antena 3 TV.

Prachtige scherpe foto's zijn via deze link te bekijken.

Als afsluiter van deze lange post een activiteit van koningin Letizia. Gister was ze aanwezig bij de opening van het '1st International Symposium on Cancers of the skin' waar ze als voorzitter een toespraak hield. Letzia droeg een, al veel gedragen jurk, van ontwerper Felipe Varela gecombineerd met plateau pumps van Magrit.

Onderstaand beeld komt uit deze video van EFE Salud. Bekijk de gehele outfit hier.

Letizia, symposium, cancers skin, 30 januari 2015

Bronnen:

EFE, CasarealTV

Niets van deze website mag verveelvoudigd en/of openbaar worden gemaakt door middel van druk, fotokopie, fax, overtypen, opslag in een geautomatiseerd gegevensbestand of anderszins, zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van de beheerders.

 

Reacties


afbeelding van Agnes

Agnes

zondag 01 feb 2015 - 15:52

Wow wat een mooie blog. Ik vind alle kleding erg leuk en mooi gestyled behalve het broekpak met de dichtgeknoopte blouse en platte schoenen, ik vind het pak haar niet mooi staan. Daarnaast vind ik de combi op 22 jan erg stijfjes. De rode jassen zijn super mooi!! (zien jullie dat ze ene jas ook binnen aan houd ;-) ). De schoenen zijn allemaal prachtig behalve die van gucci niet mijn stijl. En dan het broekpak van Hugo Boss, ze ziet er werkelijk schitterend uit, de schoenen, make up het haar. Echt prachtig!!!
Ik vind dat ze het haar vaker vast mag doen, net als op nieuwjaarsreceptie. Staat haar toch super? Los haar vind ik bij haar er ook niet altijd tot in de puntjes verzorgd uit zien, ze heeft veel losse haren die omhoog pieken aan de bovenkant, ik denk dan altijd: even naar de wc, handjes vochtig maken en vanaf je scheiding even plat duwen die pieken ;-).

afbeelding van orchidee

orchidee

zondag 01 feb 2015 - 13:48

Ik heb altijd moeite met het kijken naar Letitzia. Ze doet me altijd denken aan die collega van mij met anorexia. Ik zeg dus niet dat ze dat heeft, maar volgens mij wordt ze steeds dunner. Haar kaaklijn begint ook erg spits en hard te worden. Jammer hoor.

afbeelding van Henny

Henny

zondag 01 feb 2015 - 10:20

Ik ben helemaal weg van de rode overslag jas. Fantastische schoenen (of laarsjes) die ze bij de zwarte broek draagt.
Haar outfits zijn altijd tot in de detail verzorgd. Ik vind de bovenstaande outfits op één na erg mooi.
Het broekpak, waaronder ze de zwarte platte "heren" schoenen draagt, vind ik minder geslaagd. Misschien dat als ze er pumps of hoge laarsjes onder draagt, dat het dan een ander plaatje wordt. Die platte schoenen zijn op dit moment wel de trend onder een "heren" pak, maar je moet er wel van houden.

afbeelding van Kuifje

Kuifje

dinsdag 03 feb 2015 - 18:17

Ik wil nog even reageren op Letizia na lang aarzelen en denken ;-). Ik vind haar Stijl nogal zakelijk, meer geschikt voor een businessvrouw. Ik mis het flamboyante dat bvb de Infanta Elena soms heeft of jullie Koningin Maxima. In feite heeft ze meer onze Belgische Stijl, koel en afstandelijk. En nu zal ik bakken kritiek over mij krijgen zeker ? LOL

afbeelding van Annetje

Annetje

dinsdag 03 feb 2015 - 18:23

Waarom ben je daar bang voor?
Jij hebt het recht te denken wat je wilt, net als iedereen.
Het is jouw mening en juist met die bakken kritiek krijg je dat je niets meer durft te zeggen.
Voor jouw mening elke andere,
Top dat je dit schrijft.

afbeelding van zara

zara

zondag 01 feb 2015 - 09:03

Het broekpak op de Spaanse toeristenbeurs vind ik haar lelijk staan, veel te stijfjes met die rechte smalle broek, en dan die glimmende herenschoenen eronder, niet mooi. Daarentegen staat het meer getailleerde zwarte broekpak bij het Antena-jubileum haar fantastisch, het doet veel méér voor haar tengere figuur.Verder vind ik de rode overjassen (zowel de korte, als de lange) haar prachtig staan, evenals haar slank afkledende jurk met polokraagje. Wat me verder opvalt, is dat haar onderkleding/lingerie haar figuur zo mooi perfectioneert, vooral haar bh's. Ik zou wel willen weten wat voor merk het is, maar daar zullen we wel nooit achter komen....

afbeelding van juliette

juliette

zaterdag 31 jan 2015 - 21:23

Ik vind haar naast Mary de mooiste Royal !
Heel chique , klassiek en elegant ook nooit over de top en tot in de puntjes verzorgd .
Ze draagt niet vaak een hoed maar als ze een draagt is het ook perfect .
Dat broekpak van Hugo Boss is echt geweldig en de rode jassen zijn ook heel mooi .

afbeelding van jeannine

jeannine

zaterdag 31 jan 2015 - 17:56

ik vind maxima een mooiere vrouw dan letitzia dan bedoel ik de figuur maar ook het gezicht smaken verschillen

afbeelding van Annelie

Annelie

zaterdag 31 jan 2015 - 16:45

Ik vind alle kleding erg leuk, behalve dat colbertje met die lichte blouse eronder.

afbeelding van Henny

Henny

zaterdag 31 jan 2015 - 17:56

-

afbeelding van Henny

Henny

zaterdag 31 jan 2015 - 12:45

Ik heb het in een eerdere reactie al aangegeven; ik vind haar één van de best geklede koninginnen. Altijd elegant, stylish verantwoord, niet te veel poespas. Alles mooi in de juiste proporties. Alleen houd ik niet zo van colbertjes i.c.m. met een blouse die tot bovenaan is dichtgeknoopt.
Haar schoenen vind ik altijd prachtig. Ik heb haar nog nooit betrapt op een faux pas wat schoeisel betreft. (leuke speling van het woord, zie ik nu).
Mooie vrouw met een prachtig figuur, ondanks dat ze tenger is. Als ze een tikje voller zou zijn, dan was ze nog slank genoeg.

afbeelding van Kuifje

Kuifje

zondag 01 feb 2015 - 07:58

;-)

afbeelding van Henny

Henny

zaterdag 31 jan 2015 - 20:24

Och, natuurlijk. ................ Helemaal overheen gekeken :)

Kuifje, als je dan toch wilt reageren, wat vind jij van de kledingstijl van Letizia?

afbeelding van Kuifje

Kuifje

zondag 01 feb 2015 - 07:57

Ik ben geen fan van Letizia. In tegenstelling tot andere meningen, vind ik niet dat zij een "koninklijke" uitstraling heeft. Mijn favoriete is Victoria van Zweden. Dus voor de rest no comment.
P.S. Bent U "boos" voor mijn reactie op "pas faux" ?

afbeelding van Henny

Henny

zondag 01 feb 2015 - 09:57

Hahaha, nee hoor. Helemaal niet! Daar hoef je toch niet boos om te worden :) Sorry dat dit misschien zo overkwam.
Ik was alleen benieuwd naar je mening over haar, omdat je wel op dit blog zat, maar Letizia "links" liet liggen.
Over Victoria gesproken, zij is ook één van mijn favorieten:) Ik heb op het blog van haar een paar dagen terug een reactie geplaatst.:))
Bedankt voor je reactie :)

afbeelding van AnnekeM

AnnekeM

zaterdag 31 jan 2015 - 10:14

Wat een prachtige vrouw is Letitzia toch! Ik vind haar soms wat stijfjes gekleed (houd niet zo van de blouses en colbertjes die ze kiest), maar het rode pakje en het grijze Felipe Varela jurkje staan haar echt geweldig! De outfits die ze voor het jubileum van Antena tv koos, vind ik het mooist. En wat is ze mooi als ze haar haar opgestoken draagt!
De schoenen van Lodi zijn geweldig en lopen ook nog heerlijk (ik heb zelf ook een paar)

afbeelding van elise1

elise1

zaterdag 31 jan 2015 - 09:55

Letizia is vaak zakelijk en sober gekleed. Ze herdraagt ook veel . En vrijwel altijd Spaanse merken., ook in het goedkopere genre zoals Mango en Zara. Verstandig en slim, ze houdt daarmee rekening met de financiële crisis waarin Spanje verkeert en ook met de kritische houding die veel Spanjaarden hebben tov het koningshuis.
Neemt niet weg dat ze er in mijn ogen altijd heel mooi uitziet. Geen toeters en bellen en glitters en glimmers maar wel heel smaakvol. Vaak los haar, maar altijd tip top verzorgd. Ik vind haar een van de best geklede koninginnen/prinsessen!
Eén minpuntje: ze mocht wel een beetje dikker zijn, staat mooier. Maar ja, ik weet uit eigen ervaring dat veel eten niet altijd helpt. Misschien hoopt Letizia ook wel (net als ik) op een paar kilootjes meer.

afbeelding van Doro

Doro

zaterdag 31 jan 2015 - 09:48

Mooi hoor! Alleen jammer/vreemd dat ze die mooie zwarte varela jurk bij zowel de nieuwjaarsreceptie van 2012 als2015 droeg. Beetje variëteit....
Mooiste vind ik de foto's met die rode Hugo Boss jas, wat volume maakt haar nóg charmanter

afbeelding van Annetje

Annetje

zaterdag 31 jan 2015 - 09:47

Letizia, altijd stylish, gepast gekleed.
Beeldige rode jassen., leuk, zakelijk, benaderbaar.
Prachtig haar, goede make up. Goede kledingkeuze, nooit over de top.
Bling bling sterk gedoseerd.
Voor mij de echte koningin.

afbeelding van Wilma

Wilma

zaterdag 31 jan 2015 - 12:06

@Annetje,ben het helemaal met je eens.
Een echte Koningin,dit is wat ik bij Maxima zo mis....

afbeelding van elisah.

elisah.

zaterdag 31 jan 2015 - 09:21

Beeldschoon !!!Wat is ze altijd goed gekleed, verzorgd tot in detail!!
Zij heeft een zakelijke stijl, maar door haar tengere figuur kan ze dit heel goed hebben, het staat niet streng.
Te veel toeters en bellen zou met haar kleine maatje te kinderlijk staan.
Wat een prachtige schoenen.

afbeelding van Trixedo

Trixedo

zaterdag 31 jan 2015 - 08:57

Haar pumps zijn (altijd trouwens) fantastisch ! Niet altijd, maar toch heel vaak is ze heel chic !

© 2022 ModeKoninginMaxima.nl | Alle rechten voorbehouden | Sitemap | Privacy & cookie policy
Realisatie door TWS Media uit Veenendaal

Realisatie door TWS Media

TWS Media uit Veenendaal is gespecialiseerd in het ontwikkelen van websites. Meer informatie? Bezoek onze website ?