Vandaag woonde Koningin Mathilde onaangekondigd de finale bij van gymnastiek en atletiek van de Special Olympics die momenteel in België worden georganiseerd, en waarvan Koningin Mathilde ook reeds de openingsceremonie heeft bijgewoond.

Koningin Mathilde droeg een casual outfit: een combinatie van een broek met een geruite print van modehuis Natan, en een losse auberginekleurige top

 

 

 

Koningin Mathilde combineerde deze outfit met auberginekleurige ballerina's, haar oorbellen van Delphine Nardin, en de Gaia clutch van A Bag with a Story. 

Ze droeg deze exacte outfit ook op 29 mei 2014 toen ze ten voordele van Kom op tegen Kanker ging fietsen:

De broek in de rekken van Natan:

Wat vinden jullie van deze casual outfit?

 

Niets van deze website mag verveelvoudigd en/of openbaar worden gemaakt door middel van druk, fotokopie, fax, overtypen, opslag in een geautomatiseerd gegevensbestand of anderszins, zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van de beheerders.

 

Reacties


afbeelding van AnnekeM

AnnekeM

vrijdag 09 jan 2015 - 11:05

Super leuk deze outfit! Trendy en mooi van kleur, die zou ik oo wel willen hebben!

afbeelding van Helena

Helena

dinsdag 23 sep 2014 - 20:00

Dit is leuk, wat ze draagt!! Echt iets voor een vrouw van haar leeftijd en voor deze gelegenheid helemaal geschikt.

afbeelding van AnneR

AnneR

dinsdag 23 sep 2014 - 12:55

Heel erg leuk ! Beiden zien er ongedwongen en ontspannen (gekleed) uit, ook Filip !

afbeelding van Lisanne

Lisanne

dinsdag 23 sep 2014 - 12:52

Idd wat een leuke foto!

afbeelding van marie28

marie28

zondag 21 sep 2014 - 11:32

Heb je al foto's gezien van haar bezoek aan Duitsland een paar dagen terug ?

afbeelding van Sofia

Sofia

zaterdag 20 sep 2014 - 20:46

Nee dit is het niet.Zonder ceintuurtje is het een leuke pyjama.Kleur flatteert haast niemand ook Mathilde niet.Van mij hoeft ze het niet meer aan te doen.

afbeelding van pdbakker2546

pdbakker2546

zaterdag 20 sep 2014 - 17:30

Een leuke en vlotte combinatie en beslist niet tuttig!!!!!

afbeelding van karpathos

karpathos

zaterdag 20 sep 2014 - 19:12

Juist helemaal niet tuttig. Dit soort broeken is weer helemaal in!

afbeelding van marie28

marie28

zaterdag 20 sep 2014 - 17:13

Persoonlijk hou ik niet van dit soort broeken ! Het staat Mathilde wel, de top is wel mooi en de rest goed verzorgd zoals gewoonlijk !

afbeelding van Josine Droogendijk

Josine Droogendijk

zaterdag 20 sep 2014 - 13:21

Ik vind deze outfit erg hip en trendy. Een strakke broek in combinatie met een wijde top laat niet altijd een figuur supergoed uitkomen, maar van mij hoeft dat ook niet altijd. Mathilde heeft mooie slanke benen en de print is ook lekker jong, dus wat mij betreft heeft ze het hier prima gedaan. Kapsel kan jonger, maar daar hebben we het al vaker overgehad en dat is natuurlijk erg smaakgebonden. Kwam trouwens pas op Facebook een photoshop tegen van Mathilde met andere kapsels en een iets strakkere boblijn staat haar ook erg goed :)

afbeelding van Merel

Merel

zaterdag 20 sep 2014 - 12:49

Sportief chique outfit, erg leuk voor de gelegenheid. Zo'n wijde top op een strakke broek staat haar goed. Erg mooi gecombineerd met ballerina's ook, geeft meteen heel andere look dan hakken. Dit soort sportievere outfits zou ik ook best meer willen zien op werkbezoeken, ook bij Maxima. Is toch wat 'toegankelijker' dan die nette jurkjes. En je kan hierin zonder probleem fietsen en achter houten tafels kruipen! ;)
Ik ben niet weg van de print op de broek, maar goed, dat is smaak.

afbeelding van Kate

Kate

zaterdag 20 sep 2014 - 11:56

Helemaal met Henny eens !
Net wat je zegt ,trendy .
Ik begrijp daarom ook nooit de opmerking dat Maxima meer lef heeft dan Mathilde .
Dit is toch veel leuker en eigentijdser dan het jurkje wat Maxima donderdag droeg bij het startsein van de jeugdwerkloosheid .
Veel meer passend bij het soort bezoek dat ze aflegt ,en dat is iets wat Mathilde duidelijk meer aanvoelt .
Maar zoals altijd : smaken en inzichten verschillen

afbeelding van Henny

Henny

zaterdag 20 sep 2014 - 11:46

Wat heerlijk dat smaken verschillen ;)
Ik vind het een heel mooie set. Sportief, trendy en toch heel verzorgd.Persoonlijk vind ik de kleur van de top heel goed bij de broek passen. (Vaak moeilijk om dit op een foto te beoordelen). Een wijde top op een smal broekje is perfect. Van boven wijd dan onder strakl(ker) of andersom. Alleen jammer van het witte onder shirt. Dit piept er achter aan de bovenzijde uit. Het riempje vind ik op die manier gedragen heel leuk. De kleur van het riempje is hetzelfde als de kleur van de ballerina's. :))
Zo'n wijde top zit nooit goed onder een blazer. Dit geeft een rommelig effect.

afbeelding van Lisanne

Lisanne

zaterdag 20 sep 2014 - 13:27

Zeg nooit nooit;). Bij mij namelijk wel. Ik heb ook meerdere van zulk soort tops. Gisteren had ik dan geen blazer maar een spijkerstofjasje in kleur donkerblauw, op een lange rok tot je enkels maar t stonds mi super! Zo'n jasje ook leuk!

afbeelding van Lisanne

Lisanne

zaterdag 20 sep 2014 - 07:38

Leuke top maar rare broek.. Opzich wel leuk zo'n strakke broek, dat zou ik graag vaker zien bij beide koninginnen maar het motief vindt ik te druk, de kleur past ook niet bij de top. De top is een beetje wijd... Als mathilde de top onder een blazer zou aan doen naar een zakelijk werkbezoek sraat ie waarschijnlijk al veel beter!Broek in de doos voor vrije tijd!

afbeelding van Nelleke

Nelleke

zaterdag 20 sep 2014 - 00:29

Tsja, deze outfit is m.i. niet de meest flatterende outfit die Mathilde bezit. De kleurencombinatie is het voor mij nét niet. De top, met een wit randje aan de achterkant ter hoogte van de nek (hoort dat zo of is dat een ondershirt?), vind ik qua stof en kleur niet bij de pantalon passen. Haar keuze voor een opvallende pantalon vind ik gedurfd, maar persoonlijk kan ik er niets mee (niet dat dat noodzaak is). Doordat de top een andere kleur heeft is het motief van de broek voor mijn ogen te druk en oogt het wat clownesk. Ik vind het geen geheel met elkaar vormen. Het ceintuur is een leuk accent en beurt de top nog wat op maar ik vind het eigenlijk een nietszeggende outfit. Haar kapsel is wel erg goed gedaan qua model en kleur. Daar kan Maxima nog wat van leren.

© 2021 ModeKoninginMaxima.nl | Alle rechten voorbehouden | Sitemap | Privacy & cookie policy
Realisatie door TWS Media uit Veenendaal

Realisatie door TWS Media

TWS Media uit Veenendaal is gespecialiseerd in het ontwikkelen van websites. Meer informatie? Bezoek onze website ?