Vandaag staan we even stil bij een donkergroen jurkje, dat Prinses Mathilde reeds tweemaal gedragen heeft. We zagen Prinses Mathilde er voor de eerste keer mee tijdens het kerstconcert in 2008, op 18 december. Zoals ik reeds in een eerder logje schreef, kiest Prinses Mathilde tijdens deze kerstconcerten vrijwel steeds voor warme winterse kleuren, die de kerstsfeer perfect oproepen. Dat zien we dus ook terug in dit jurkje.

Het jurkje van modehuis Natan is mouwloos en heeft een vrij hoge halslijn. Het model van de jurk is op zich vrij eenvoudig, maar de glanzende stof, en het in het oog springende bloemendetail ter hoogte van de linkerschouder maken er best een opvallende jurk van.

Op 25 januari 2011 droeg Prinses Mathilde het jurkje opnieuw, ditmaal tijdens een concert ter ere van het Hongaarse voorzitterschap van de Europese Unie. Opvallend is dat Prinses Mathilde exact dezelfde styling koos als in 2008: ze droeg dezelfde lange groene oorbellen, hetzelfde zwarte tasje, en dezelfde kleur van panty's en schoenen. Enige verschil dat we kunnen opmerken is de armband die ze draagt in 2011, en het kapsel dat in 2011 werd opgestoken in een zijdelingse knot, terwijl het in 2008 half los, half opgestoken naar achteren werd gedragen.

Wat vinden jullie van dit jurkje? Mag ze het opnieuw uit de kast halen?

Foto's met dank aan DPP

Niets van deze website mag verveelvoudigd en/of openbaar worden gemaakt door middel van druk, fotokopie, fax, overtypen, opslag in een geautomatiseerd gegevensbestand of anderszins, zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van de beheerders.

 

© 2022 ModeKoninginMaxima.nl | Alle rechten voorbehouden | Sitemap | Privacy & cookie policy
Realisatie door TWS Media uit Veenendaal

Realisatie door TWS Media

TWS Media uit Veenendaal is gespecialiseerd in het ontwikkelen van websites. Meer informatie? Bezoek onze website ?