Sinds haar huwelijk in 1999 zien we Prinses Mathilde vrijwel steeds met hetzelfde horloge terug. Het is dan ook een erg klassiek model. De horloge die ze draagt is de Rolex Lady-Datejust, in een combinatie van staal, goud en platina. Prinses Mathilde heeft gekozen voor een model met een band in drie schakels, en een horlogeplaat die wit is van achtergrond.

 

Het horloge is verkrijgbaar bij de betere juwelier, en afhankelijk van de grootte van het model ligt de kostprijs tussen de 6.000€ en 8.000€. Een erg duur horloge dus. Vermoedelijk ook daarom dat Prinses Mathilde vrijwel geen andere horloges bezit/draagt.

 

Wat vinden jullie van het horloge van Prinses Mathilde? 

Foto's met dank aan Nieboer en Rolex

Niets van deze website mag verveelvoudigd en/of openbaar worden gemaakt door middel van druk, fotokopie, fax, overtypen, opslag in een geautomatiseerd gegevensbestand of anderszins, zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van de beheerders.

 

Reacties


afbeelding van Christa

Christa

vrijdag 28 jun 2013 - 21:05

Het is een stalen horloge met 18 ct geel goud, de wijzerplaat is wit met diamantjes, serienr: 116333 heb even opgezocht maar hij staat in de online catalogus!

afbeelding van Josine Droogendijk

Josine Droogendijk

vrijdag 28 jun 2013 - 21:12

Wat leuk! Dank je wel :)

afbeelding van Christa

Christa

vrijdag 28 jun 2013 - 20:49

Denk dat er diamantjes in de wijzerplaat zitten! Ik heb met deze horloges gewerkt en er zijn zoveel verschillende mogelijkheden! Je kunt er zelfs een andere wijzerplaat in laten zetten als je dat wilt. Voor zover ik het op de foto kan zien lijkt de plaat ook parelmoer, maar ik weet het niet zeker, dat van de diamantjes wel! ;-))

afbeelding van Annelie Wagteveld

Annelie Wagteveld

vrijdag 28 jun 2013 - 15:29

Ik vind dit echt een mooi horloge. Ik denk niet dat hij echt bij alle kleding mooi staat, maar ja zo'n duur horloge laat je ook niet maar zo in de kast liggen.

afbeelding van Emmy

Emmy

vrijdag 28 jun 2013 - 13:24

Mooi horloge, hoewel ik twijfel over de twee kleuren. Ik vind het mooier wanneer het helemaal van staal zou zijn. Het is dan ook weer 3000 goedkoper, meen ik.

afbeelding van Marianne Rietjens

Marianne Rietjens

vrijdag 28 jun 2013 - 13:16

Een heel mooi horloge maar het kan niet overal bij worden gedragen. Maar ik denk dat ze wel meer horloges heeft.

afbeelding van MeRoyalty

MeRoyalty

vrijdag 28 jun 2013 - 09:40

Ik vind het een mooi exemplasr. Mooi die combi van zilver en goud. Misschien dat een andere kleur achterhrond nog mooier zou zijn...

afbeelding van Christa

Christa

vrijdag 28 jun 2013 - 21:33

Grijs/ staalkleurig met diamantjes....Jammie!! ;-))

afbeelding van sofia

sofia

vrijdag 28 jun 2013 - 08:03

Leuk sportief horloge maar niet vrouwelijk . Vind dit niet mooi bij jurkjes meer iets voor bij een spijkerbroek.Vind Mathilde ook niet echt het type voor een Rolex.

afbeelding van Annetje

Annetje

donderdag 27 jun 2013 - 23:56

Vele malen goedkoper dan het nieuwe horloge van Maxima!
Duur, tijdloos mooi , ook dit horloge maar in geen verhouding qua prijs met het nieuwe horloge van Max. Kan al schrijvende niet terugkijken voor het merk. Ik dacht in eerste instantie dat het een Chanel horloge was,zoals velen met mij. Niet dus,

afbeelding van Christa

Christa

vrijdag 28 jun 2013 - 20:51

Patek Philippe ;-))

© 2021 ModeKoninginMaxima.nl | Alle rechten voorbehouden | Sitemap | Privacy & cookie policy
Realisatie door TWS Media uit Veenendaal

Realisatie door TWS Media

TWS Media uit Veenendaal is gespecialiseerd in het ontwikkelen van websites. Meer informatie? Bezoek onze website ?